(3070) Lecserélt gender

Tibor bá’ online

 

A Skandináv területen divatba jött az átoperáltatás fiúból lányba, vagy lányból fiúba. Norvégiában 2012-ben mindössze 12 lány kérte a gender kiigazítást, ami 2018-ra 154-re változott. Annak ellenére, hogy a sebészek figyelmeztetnek, nincs visszaút. Pedig akadnak, aki visszatérnének, mert a döntés egy ideiglenes probléma miatt következett be. A probléma megoldódott, az átoperálás maradt.

A megfigyelők szerint az okok változnak. Vannak, akik gyerekkoruk óta utálják saját nemüket. Akadnak, akik tinédzser korukban döbbennek rá, hogy „nem ezt a lovat akarják”. Megint mások komoly mentális problémával küszködnek. Sok lány mindig is úgy érezte, hogy ő egy kissé más, mint a többi, és amikor jön a pubertás, nem tud beilleszkedni, kellemetlennek érzi az emlők növekedését, az elnőiesedést.

A sebészek morognak, hogy hibátlan, egészséges szervek eltávolítása nem vicc, főleg, hogy nem állíthatók vissza. De hiába, a túlzásba vitt liberalizmus egyre szedi az áldozatokat a felnövekvő fiatal nemzedék soraiban. Ma már semmi se lehetetlen, ami csak részben igaz. És akkor nem beszéltünk arról, hogy a műtétek nem tökéletesek. Emlőket, hímvesszőt, heréket el lehet távolítani, de normálisan funkcionáló nemi szerveket létrehozni lehetetlen.

Viszont régről tudjuk, hogy a divattól a fiatalokat visszatartani szinte lehetetlen, legyen az pirszing, tetoválás, vagy nemi szerv átszabás.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

34 gondolat erről: „(3070) Lecserélt gender

  1. 20 év alatt semmiféle teljes életre szóló csonkítást nem lenne szabad engedélyezni. Sem állami, sem magán egészségügyi intézményben.

  2. Hol vannak a régi szép idők…. A három viking felfedező nő… Ők fedezték fel igazából amerikát. Az egyik Heu Réka volt, ő vette először észre a földrészt. Majd miután Erika Viking klánt alapított az új földrészen, a harmadik elkezdte azt megművelni. Ő volt Jeremi Ás.

  3. ” a túlzásba vitt liberalizmus egyre szedi az áldozatokat a felnövekvő fiatal nemzedék soraiban. ” a nem túlzásba vitt nem liberális Irán 1 (egy) nap alatt ölt meg ennyi embert 🙂

  4. Rodovan. Az izmusokat a politika találja ki nem az istenadta nép.

  5. A kettes számú hozzászólást poénnak szántam. De ha jobban bele gondolsz….

  6. Akik ezeket a műtéteket csináltatják meg magukon, azok ettől remélik a jobb közérzetet,a boldogságot.
    Erre vágynak. A vágyak pedig az emberi sorsok, legnagyobb kerítői.
    Mi többiek , akik kitűnően érezzük magunkat a természettől való nemünkben, „mi normális heteroszexuálisok” mi meg fanyaloghatunk és részletesen kifejthetjük az aggályainkat. Egyébként a post által hozott számok alapján elenyészően csekély minoritásról van csupán szó.
    A kutya ugat a karaván halad.

  7. “ Skandináv területen divatba jött az átoperáltatás fiúból lányba, vagy lányból fiúba.”
    Ezek a liberális berendezkedésű országok megérettek a pusztulásra. Az ilyen deviáns gyökereket pedig ledobnám a Tajgetoszról. Nem normális az a világ, amelyik ilyet eltűr és megenged!

  8. Re:8
    Maximálisan egyet értek Tibor bá’-val, hogy ez már téboly.
    Az új norma az abnorma, kifordítva a világot a sarkából, ami minden természetes renddel szembe megy.
    Nem fog menni, és ez a durva liberalizmus a történelem pöcegödrébe fog kerülni, mint sok más emberellenes izmus a múltban.

    Ezek az erők rendkívül szűk kisebbséget képviselnek, akik rendkívül hangosak azt a látszatot keltve, mintha magas társadalmi támogatottságuk lenne, de szemben a valóság az, hogy ez nem más, mint egy ideológiai furkósbot, amit arra találtak ki, hogy a szaporulat csökkenjen. Van még 1-2 ilyen fősodratú irányzat, pl a MILF toposz (nulla szaporulat), LMBTQ propaganda ( nulla szaporulat), szingli propaganda (nulla szaporulat), gender propaganda, antigyerekvállalás propaganda megspékelve azzal hogy tönkre megy miatta a Föld, stb,stb.
    Kell ezt a többségek tűrnie?
    Nagy frászt, csak ki kell nyitni a szánkat, hogy elég ebből.
    Ha hangosabb a normalitás az abnormalitásánál, visszavonulót fújnak, mert nem tehetnek mást.

  9. 8.
    Ha elolvasod a cikket, kiderül, hogy a nő össze-vissza hazudozott.

    Amúgy gyerekkel a szülő/gyám beleegyezése nélkül semmit sem lehet tenni.

    A poszthoz közvetlenül: nemváltó hormonkezelés +/- műtét előtt hosszas, ismételt pszichológiai vizsgálat, analízis történik, pont mivel drámai beavatkozások, hogy biztos legyen az indokoltsága

  10. 154 esetet egy ötmilliós országban nem neveznék még divatnak.
    De egyébként is kevésbé tartom problémásnak, ha valaki önszántából megy nemi átalakító műtétre felnőtt korában, mintha vallási elvárások miatt még gyerekkorában körülmetéléssel megcsonkítják, amit egyes nemliberális országokban évente milliószámra végeznek el.
    Pedig „hibátlan, egészséges szervek eltávolítása nem vicc, főleg, hogy nem állíthatók vissza” se a csikló, de még csak a fityma se. És persze a műtétek nem tökéletesek ezen esetekben se, különösen a 3. világbeli higiéniás viszonyok között…

  11. 9. Dajtás.
    …….”amit arra találtak ki, hogy a szaporulat csökkenjen.”
    Már megbocsáss, de szerinted kik lennének a kitalálók ??
    Szerintem a normális emberek nem azért szaporodnak,
    hogy az emberiség, vagy azon belül egy nemzet megma-
    radjon. Amit a propagandákról írsz, szerintem az sem állja
    meg a helyét, hiszen aki szingli akar lenni, az önmagától is
    képes rájönni mennyivel könnyebb az élete, ha nem kell az
    utódairól gondoskodni.
    „Kell ezt a többségnek tűrnie ? ….ki kell nyitni szánkat …..”
    Mégis, hogy gondolod a dolgot ? — Beleavatkozhatunk az
    egyén életébe, gondolkodásába ? — Az ember szabadság-
    jogait mindaddig nem lenne szabad korlátozni, amíg az
    kárt nem okoz bárkinek, bárminek, de döntéseinek a
    következményeit vállalnia kell úgy anyagi, erkölcsi, mint
    mentális szempontból !!! Ez nem liberalizmus !!!
    Még valami = „ki kell nyitni a szánkat” — OKÉ, kinyitjuk !!!
    Aki hülye, és képtelen előre felmérni a következményeket,
    vagy nem tudja legyőzni kényszerképzeteit, azzal mi legyen ?
    Nem mondom, hogy gondold át ezt még egyszer, csak
    próbáld elképzelni, hogy rád mint normális emberre, hatna e
    az általad említett „propaganda” ??? — UFF !!!

  12. 10. Ivett

    A nemváltoztatós dolog hazugság, de a „nekem ehhez jogom van” személyes tapasztalat kanadai rokonok gyerekétől, illetve egyik ismerősüknél konkrétan kihívta a gyerek a szülőkre a rendőrséget (és ki is mentek)

  13. Magyarázzátok ezt meg annak a szernecsétlennek, aki hermafroditaként születik, s a szülei (mert nem tehettek mást) eldöntötték, hogy lány legyen. Aztán tizenévesen kiderül számára, hogy inkább fiú lett volna… Valamilyen szinten mindenképpen elfuserált lesz az élete.
    – Most csinálja végig az életét lányként, vagy váltson fiúra?
    – Ő a hibás azért, hogy így született? Esetleg a családja? Vagy ki?
    – Ha a többségnek (szerencsésen) jó ahogy van, akkor aki (akaratán kívül) más lett, de beilleszkedne, azt dobjuk a Taügetosról?
    – Ha a tudomány lehetővé tesz új megközelítéseket, akkor azt a többség azonnal dobálja sárral, mert nem a megszokott? Vajon a modern „seggnyalógépeket” használó, eltunyuló fajankókkal szemben is ilyen kritikusak lennétek? Akkor is, ha magatokra ismernétek biz.tekintetben?

    Mindennek megvan a maga helye és ideje!
    Én a gendersemleges wc-t kitaláló, jódolgában már nem tudja, mit csináljon marhát dobnám, nem a Taügetosról, hanem egy olyan gyárba dolgozni, ahol nem lesz ideje kínjában hülyeségekkel foglalkozni…
    Nyilván az sem támogatható, hogy bárhol – bármiben a kisebbség legyen a hangadó, vagy arra vegye rá a többséget (s most direkt nem normálisokat írok, mert az nézőpont kérdése), hogy alkalmazkodjanak. A ilyen ellenérzések természetesek és jogosak! Ugyanakkor nem kellene a „fürdővízzel kiönteni a gyermeket is”…

    Okosan kell használni a lehetőségeket, amire kitalálták őket, amire valók. A genderváltást -úgy gondolom- az általam fent jelzett probléma esetén el lehet fogadni. A divatból történő, ill. biz. szülők által kreált horrorba illő elképzelésekkel meg le kell számolni a törvény erejével. Pl. lehetsz buzi, de akkor nem lesz klasszikus családod, mert hogyan is lehetne már?!

  14. Avatarral és Barna Mihállyal értek egyet,
    nem a iberalizmus a hibás.

    A nácik megjelenéséért sem a nacionalizmus volt a hibás, noha nyilván hozzájárult a történet kibontakozásához.
    Sőt mindkét eszmének vannak értékei, s kifordítva egyenként sem érnek fabatkát sem, míg egy értelmes világban egymás mellett is jól megférhetnek.

    Mosógépszerelő és Hanyistók figyelmét pedig felhívnám arra, hogy a legtöbb genderműtét Thaiföldön történik:
    https://www.blikk.hu/galeria/elkepeszto-fotok-a-nove-operalt-ferfiak-katonai-sorozasarol-galeria/rq8017d
    amiért biztosan nem a liberális állam, ill. eszmék a felelősek, hanem az a megélhetési „szex-rabszolgizmus”, ami a nincstelenek egyetlen helyben elérhető kitörési lehetősége. Ugye pinával könnyebb érvényesülni…
    Én is visszataszítónak és természetellenesnek tartom, de ehhez képset a liberális doktrína szó szerint picsa (már megbocsássatok).

  15. 15. – Horváth Csongor
    Megnéztem a Thaiföldi sorozás képeit. Borzalom! Én simán besoroznám ezeket is. Meglenne a klotyó takarításra az állandó személyzet. Harc esetén pedig mehetnének előre, golyófogónak. Ezek még rosszabbak mint a liberalizmus által kitermelt társaik, mert anyagi haszon reményében szánták rá magukat erre a borzalomra.
    Ez az egész mai helyzet (lecserélt gender, nemi devianciák stb.) a világban, a Római Birodalom bukás előtti állapotát idézik:
    “ A római kor bukása idején az újabb kutatások szerint, megjelent a mai korszakra is jellemző népességcsökkenés, pénzfetisizmus, a devianciák elterjedése, és a teljes erkölcsi szétesés. A kereszténységnek már nem volt elég ideje talpra állítani ezt a társadalmat, túl későn érkezett és a saját gyermekbetegségeivel is meg kellett küzdenie.”
    A szövegben “elrejtve” olvasható a megoldás is.

  16. 16: „A kereszténységnek már nem volt elég ideje talpra állítani ezt a társadalmat, túl későn érkezett és a saját gyermekbetegségeivel is meg kellett küzdenie.”

    LOL. 380-tól államvallás volt, majdnem 100 év telt el onnantól a Nyugat Római birodalom bukásáig (476). Az egyház meg már többszáz éves volt addigra, gyermekbetegségekhez kissé túlkoros.

  17. Nincs új a nap alatt…Témába illően ajánlom az alábbi filmet, ami megtörtént esetet dolgoz fel.

  18. 16-ra:
    Egyszer egy ökológiai tanulmányban olvastam (sajnos nem emlékszem a pontos forrására), hogy bizonyos szigeteken élő emlősfajok esetén, az adott faj túlnépesedését követően megjelent a homoszexualitás.

    Azt pedig biztosan tudom, hogy bizonyos halfajok képesek nemet is váltani, ha a faj szaporulatának adott feltételei megváltoznak. Tehát bizonyított, hogy ilyen egyed szintjén is megjelenő adaptációs válaszra is képes egy populáció. Talán még madarakról is olvastam hasonlót…

    Nem állítom, hogy az emberiséggel is ez történik, de számomra meglepő a hasonlóság.
    Persze az aberrációk olyankor is megjelentek, amikor a Föld túlnépesedéséről még abszolút nem volt szó. Bár, ha a római példát nézzük… lokálisan nézve a helyzetet az akkori éghajlati terjeszkedési gátat is figyelembe véve, az aberrációk és a romlottság tekintetében bőven találunk párhuzamokat.

    Egyébként személy szerint engem is taszít a látvány, s magában ez a lehetőség is.
    Ugyanakkor valahol tudomásul kell vennünk, ha egyszer el akarjuk fogadni, hogy nem vagyunk egyedüli értelmes lények a világmindenségben, bizony ezen az úton (mármint az elfogadása útján értve) is át kell mennünk.

    Az ötödik elem című film közepén a Fhloston bolygón láthatunk egy opera előadást, amelyben egy kék bőrű, fura lény énekel, ill. szórakoztat embereket. Érdekes, hogy amikor pár éve az Eurovízió őrületén az osztrák Conchita Wurst bemutatkozott, nekem első körben a fent említett filmjelenet ugrott be. Ha így „gender szerint” sem tudok egy emberi lényt elfogadni és embernek látni, mit tudnék kezdeni egy valós, idegen bolygón nevelkedett értelmes lénnyel? Tudom, ez most magas röptű duma, de ebbe még senki nem gondolt bele? A fotók csatolásától most megkíméllek benneteket.

  19. 17: Lehet, hogy 380-tól államvallás volt hivatalosan, de a züllő társadalmat már nem tudta megmenteni. A romlás a társadalmi folyamatokban is jóval rövidebb idő alatt lezajlik, mint a javulás.

  20. Úgy tudom,hogy a leszbikus vagy homo beállítottság betegség.OLyan,mint a hallássérült,látássérült,mozgássérült ember.Nem kell megdobálni őket kővel,de elvárható lenne,hogy ne hirdessék büszkén fennhangon a betegségüket,-követendő példaként-mint ahogy a gyengén látók,hallás károsodottak mozgás korlátozottak sem teszik.
    Ha egy ilyen „másság” kimegy az utcára és veri a mellét,hogy ő más,akkor ez olyan,mint ha egy levágott karú érszűkületes büszke lenne,hogy csak egy karja van!

  21. 20: Hanyistók
    „Lehet, hogy 380-tól államvallás volt hivatalosan, de a züllő társadalmat már nem tudta megmenteni. ”

    Durva párhuzamot mondok: mit számít jelen társadalmunk állapotának hogy OV is államvallást csinált a kereszténységből? Jól látjuk! Ahogyan a cézárok tették anno. Persze előtte kinyírták az összes prominens szereplőt, majd jól meghekkelték pár zsinaton a tanokat, ahol istenként elnököltek… Majd saját embereikkel telerakták a klérust?

    Félre van ez a nagy mellény gombolva rendesen…

  22. Re:12
    Lehet csűrni csavarni a dolgot, de ez egy kifordult ideológia, ami hegemóniára törekszik, és vélemény terrort alkalmaz.
    Nézd, nekem nincs bajom a homoszexuálisokkal, transzneműekkel, hermafroditákkal(kurvák közt ők legegzotikusabbak) de ne gondoljuk azt, hogy ez a társadalom következő fejlődési lépcsője…
    Amiről itt szó van, az a dekadens nyugat pótcselekvése, mert elveszítette minden gyökerét.

  23. Ebben a videoban nagyszeruen ossze van szedve a problema miertje.

  24. 11: Egészen durva, hogy a civilizált országok modern csonkításait azzal próbálod legitimálni, hogy a barbárok is csonkítanak.
    A barbárok csonkítottak, csonkítanak, és meg kell nevelni őket, hogy ne tegyék, legalább ha idejönnek. De ugyanaz a társaság hívja ide őket, akik a gyerekeink lelkét rontják meg, és testét teszik tönkre.

    Amiket a skandináv országokról olvasok itt-ott óvodai, kisiskolai nevelés, gender agymosás, barnevernet kapcsán számomra hihető, amit a kanadai óvodákról mondott. Kanada az amerikai Skandinávia.

  25. 25 – Bubo:
    Nagyon klassz, de nem mindenki ért angolul.

  26. 22. – Vaszil
    OV nem csinál államvallást, csak próbál visszatalálni a gyökerekhez.
    Az egész nyugati világ és benne Magyarország a keresztény, humanista elveknek köszönhette a világban elfoglalt vezető szerepét. Magyarország és népe is már régen eltűnt volna nélküle a történelem viharaiban. Nézzen körül mindenki! Európa mely pontjain a legnagyobb a pusztulás? Ott, ahol félredobták ezeket az elveket. Ez nem véletlen!

  27. 28: „OV nem csinál államvallást, csak próbál visszatalálni a gyökerekhez.”

    Hát elég sok gyökeret beemelt már a különböző fontos állami pozíciókba, az egyszer biztos… Hogy valójában mennyire keresztényi ezeknek az értékrendje, az viszont erősen megkérdőjelezhető.

  28. Azért azt se felejtsük el, hogy valójában a kereszténységnek köszönhetjük a legtöbb középkori háborút, a keresztes háborúk destabilizálták elsőként a Közel-Keletet, és a „sötét középkor” ezeréves tudományos fejlődéséért is nagyban ez az eszmerendszer felel. Ami a mai magyar „keresztény” pártkultúrát illeti, Hanyistók… elmész ám a francba! Ezzel a FIDESZ-KDNP képződménnyel csak 4 baj van: Nem fiatal, nem demokrata, nem szövetség, és nem „Keresztény=Krisztusi”…

  29. 30 – Horváth Csongor
    Te is elmehetsz. Ki mondta neked, hogy én Fideszes vagyok? Azért mert egy-két dologgal egyetértek a kormány lépései közül, azért nem kell mindjárt beskatulyázni.
    ” keresztes háborúk destabilizálták elsőként a Közel-Keletet”
    -persze, és áttételesen megmentették a te életed is. Ha nem lettek volna ezek a keresztes háborúk, akkor te is Mekka felé térdre borulva hallgatnád a müezzint és nem írogatnál ilyeneket. Az iszlám nem tűrné az ilyen eretnekeket.
    „Allah a következőre utasította Mohamed prófétát: „Harcolj ellenük, amíg nincs többé fitna, és amíg csakis Allah vallása marad.” Ez bizonyítja a támadó dzsihád, valamint az iszlám terjesztésének és a davának [a megalapozottságát]. Ugyanez vonatkozik Allah szavaira: „Harcoljatok azok ellen, akik nem hisznek Allahban és az Utolsó Napban, akik nem tartják jogellenesnek azt, amit Allah és Hírvivője jogellenessé tett, és akik nem veszik fel az igazság vallását azoktól, akiknek a Szentírás adatott. [Harcolj ellenük] mindaddig, amíg meg nem fizetik a dzsizját, és amíg teljesen be nem hódolnak.” (Korán 2:193)”
    Melyik is lenne jobb neked? 🙂
    http://www.dzsihadfigyelo.com/2020/01/07/allah-a-hitetlenek-ellen-vivott-dzsihadon-keresztul-gondoskodik-az-iszlam-nemzetrol-memri/
    II. András királyunk sem véletlenül adományozott ezüstöt Margat (Szíria) várának fenntartására.

  30. 31-re:
    „Ki mondta neked, hogy én Fideszes vagyok?”
    Ki mondta???
    ! 🙂

  31. Kedves Horváth Csongor!

    Szerinted a római birodalom bukása után az iszlám terjedéséig milyen vallások voltak a Közel-Keleten? Melyik vallás támadt a másik követőire? Miért vannak Szíriában, Egyiptomban, Libanonban, stb. keresztények? Talán valami modernkori hóbortból?

  32. 33:
    Úgy tudom egyes részeken buddhisták (később hindu?), másik részeken keresztények.
    Tisztában vagyok vele, hogy az iszlamisták agresszív hódítóként kerültek oda.
    Viszont van egy idődimenzió is. Az ott élők áttértek, asszimilálódtak, új helyzet alakult ki. A jelenlegi palesztin – zsidó szembenállás is ebben gyökerezik, sok esetben -genetikailag- a korábbi asszimilálódók és elmenekülők közötti gyilkos harcokban testet öltve.
    A gondolatmeneted szerint a jövőben Erdélyt nyugodtan erővel visszafoglalhatnánk.
    A lekem mélyén bevallom, örülnék neki, de nem lennék meglepve, ha egy soha véget nem érő háborúskodásba torkollana, ahogy minden pontja a világnak, ahol az emberek azon vitatkoznak, hogy ki volt ott előbb, ill. ki kezdte a csetepatét.
    A háborúknak csak vesztesei lehetnek. Azt gondolom, a keresztes háborúk indítása elkésett reakció volt, olajat öntöttek a tűzre, s módszereik semmivel nem voltak különbek a muzulmán térhódítók fanatizmusánál. Pl.: „Azonnali mennybe menetel a résztvevőknek.” És azt is tudjuk, hogy nem csak a testvérek megmentéséről szóltak. Az erőviszonyok átrendeződése pedig van ahol épp a muzulmánokat teszi üldözötté, kiszolgáltatottá. Tehát biztosan nem egy vallás nyakába kell varrnunk az okokat, hanem maga a Vallás (az ostoba fanatikus hit) az, ami rendkívül romboló hatással bírhat.

    Ettől függetlenül elismerem, van igazság Hanyistók 31-ben adott válaszában is, mert a terrorista muzulmán hordák letelepedését én sem szeretném, noha emiatt nem kívánok a mohamedánok kiirtásával sem előjönni, s nem veszem be az aktuális, szintén félrevezető propagandákat (pro és kontra is értve). Az én életemre nézve maximum a törököket visszaverő honvédőknek lehetek hálás, bár nem lehetek biztos abban sem, hogy egy török hódoltsági területen feltétlenül a kizárólagos pusztulás várt volna rám, lásd több szabadságharcosunk későbbi sorsát, pl.: Bem apó… Nem érzem úgy, hogy a kereszténységet erkölcsileg kiemelhetnénk a többi vallás közül, mert egyáltalán nem a számomra tanulságos és szimpatikus krisztusi tanításokat követte, ill. követi, s ez alól -az én eszmerendszeremben- a terrorista iszlamisták lefejezős aljasságai sem adhatnak felmentést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük