(3064) Damu Roland

Tibor bá’ online

 

A napokban az a hír járta, hogy Damu Rolandot óránként 190.000 forintért ki lehet bérelni. Hogy pontosan mire, az nem derült ki. Hogy a pasit mi motiválta azt se lehet tudni, de ha volt barátnőjét akarja utolérni, akkor ennél jóval magasabb órabért kellene kérnie. Hogy megadják-e neki, az kétséges. Végül is, mit tud ez a Damu Roland? Mert nőkkel bánni azt nem tud, ez korábban kiderült.

Erről nekem eszembe jut, hogy 3 év után Damu Roland szabadult a börtönéből, aki a bírói ítélet szerint erőszakosan közösült a nőjével. Egy olyan szeretővel közösülni erőszakosan, akit elhagyok, meglehetősen érthetetlen. Az együttélés jogilag azonos a házassággal. Egy házasságon belül mindkét félnek kutya kötelessége szexszelni, amikor erre a másik igényt tart. Ha valamelyik fél erőszakoskodik, azt nem lehet erőszaknak nevezni. Ezt a feministák tagadják, de a felfogást egy bírónak illik figyelembe venni. Egy vadidegen támadásából származó erőszakoskodás a ligetbe, nem egyenértékű a barát erőszakoskodásával. Ha ilyen egyáltalán volt.

Ugyanis Damu Roland megunta szeretőjét, vagy csak annak nagyravágyását. Ha akarok még vele közösülni, akkor nem hagyja el. Ha elhagyja, mi a fészkes fenének akar vele közösülni. Ezt kérdezte Damu Roland is a bírónőtől, aki erre nem tudott válaszolni, mert ő nő, nem pedig férfi. Ezért se a férfi lelket, se a férfi logikát nem ismeri. Sajnos a saját szakmáját se ismeri, mert az első számú szabály (ami szerint minden kétséget kizárva lehet csak valakit elítéli) valahogy kiment a fejéből. Ugyanis tanú nem volt, a nő azt mondta meg lett erőszakolva, a férfi azt, hogy ő nem erőszakolt. Egy:egy! A bírónő megkérdezte önmagától, van kétséged, és mindjárt válaszolt is rá, nincs kétségem. A nő mond igazat, amire bizonyíték, hogy hamarosan nagyon gazdag lesz, és aki mögött ennyi pénz áll, az egészen biztos nem hazudik. Éljen a független és korrupció mentes magyar bíróság. Isten engem úgy segélyen.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

19 gondolat erről: „(3064) Damu Roland

  1. “A napokban az a hír járta, hogy Damu Rolandot óránként 190.000 forintért ki lehet bérelni. Hogy pontosan mire, az nem derült ki.”

    Vajna Tímea egykori kedvese összeveszett önálló estjeinek rendezőjével, Tóth Ádámmal, így most fellépési lehetőségeket keres: 65 perces előadását bárki házhoz rendelheti, vagy akár esküvőkön, iskolában is szívesen előadja műsorát – persze jól megkéri az árát.
    ….
    Ezért találta ki, hogy bárki megrendelheti 65 perces önálló estjét, esküvőre, céges rendezvényre, születésnapra, de még iskolákba is szívesen ellátogat énekelni, gitározni, szavalni.
    Egy hatvanöt perces műsor 150 ezer forintba kerül, plusz áfa.
    https://www.penzcentrum.hu/otthon/ekkora-a-baj-ennyiert-megy-hazhoz-haknizni-damu-roland.1086843.html

  2. Ilyen nők is vannak:
    https://9gag.com/gag/ayoRnZr
    „MIndig azt mondom az egyéjszakásaimnak, hogy legyenek kemények. Üssenek, fojtogassanak, hagyjanak zúzódásokat. Így, ha megbánom másnap, azt mondhatom, hogy erőszak volt.

  3. 190 ezerért Damunál sokkal szebb csajt is ki lehet bérelni. 😀

  4. Ki ez a Damu Roland? Balázs Péter miért nem ennyire hülye? Persze van életkor különbség. Nyilván. De sorolhatnék ide jópár színészt. Ez is egy celeb, aki azt hitte megél a celebségéből. Nem él meg. A színész úr melyik társulat tagja?

  5. ” Egy házasságon belül mindkét félnek kutya kötelessége szexszelni, amikor erre a másik igényt tart. Ha valamelyik fél erőszakoskodik, azt nem lehet erőszaknak nevezni.”
    – Ha mondjuk nő lennél, és lenne egy alkoholista vagy csak simán erőszakos férjed, akkor nem valószínű, hogy neked is tetszene egy ilyen primitív elképzelés.
    „Egy vadidegen támadásából származó erőszakoskodás a ligetbe, nem egyenértékű a barát erőszakoskodásával”
    – Valóban nem egyenértékű, hanem még aljasabb dolog

  6. 6 – malleusorbis:
    Ha nő lennék nem lenne erőszakos férjem, mert nem mennék hozzá. Ha alkoholistává válna, akkor elválnék tőle. Amit a vadidegen támadásról írsz, az pedig sima hülyeség. Nem tudom mikért aljas az, ha ragaszkodok a szeretkezéshez.

  7. Nehéz megérteni az emberi gondolkodást. Már ha van. Minden ember erőszakosan van „tartva”. Leginkább azon a helyen, ahonnan a fizetését kapja. Ha nem tetszik, akkor odébb kell állni. Ennyi. Csak azt kell csinálni egyénként, ami az egyénnek megfelelő. Ha nem felel meg, nem szenvedni kell, meg siránkozni. Ott kell hagyni. Mindenkinek egyetlen élete van. Ez a legfontosabb.

  8. Szerintem egy párkapcsolatban sem kötelező bármikor elérhetőnek lenni a szexre. De párkapcsolaton belül rámenősebben igényelni a sokadik alkalmat tényleg nem hasonlítható össze az igazi nemi erőszakkal.

    Arról nem is beszélve, hogy még ha erőszak lett volna is, pusztán az áldozat szava nem bizonyíték. Mióta lehet valakit bizonyítékok nélkül elítélni? Röhely.

  9. Egy ilyen mélyről induló diskurzusba inkább nem is állok bele.
    Tibor bá’ kérdezd meg Éva véleményét. (Már ha szoktál ilyet csinálni..)

  10. 10 – malleusorbis:
    Már beleálltál nyakig.
    Évát nem kell megkérdeznem, magától megszólal. Neked pedig csak válaszoltam a kérdésedre.

  11. Kedves malleusorbis!

    A tévedések eloszlatása végett, Tiborral mindent megszoktunk beszélni, a poszttól kezdve a hozzászólásokig. A véleményem figyelembe veszi, bár összhangban vagyunk.

    Köztünk nincs az az általános házastársi szokás, na majd én bebizonyítom, hogy úgy is nekem lesz igazam. Se a feminizmus,se a férfi uralom nem a mi műfajunk.

    Családon belül a szexuális életet nem szokás ( legalább is nem kellene ) kötelező gyakorlatnak venni. Elég szomorú, ha úgy működik egy társas kapcsolat.

    A magam részéről csak annyit, fél évig éltem az engem bántalmazó férjemmel, ezután felkértem a távozásra, beadtam a válópert. Majdnem egy évig még „élvezhettem” az utóhatást.

  12. Fú és a haver ezzel akar haknizni…??? 150E + FA / óra??? ezért zenekart is kapsz, nem is akármilyet, és nem egy órára, ennyiért egy estére.
    Még megérjük, hogy Roli majd talicskázik egy építkezésen…. 🙁

  13. 13 Milyen zenekart kapsz 150-ért egy estére?
    Nekünk 10 éve volt az esküvőnk, négy ember már akkor is 200 volt, baráti áron.

  14. Nekem az meglepő, hogy egy sorozatszínészt ugyanúgy kezelnek, mint egy rendes színészt. Ezekben a magyar sorozatokban rosszabb teljesítményt nyújtanak, mint egy közepes vidéki amatőr társulat. Egyszerűen hiteletelen minden másodpercük. Nézhetetlen. Ezt összehasonlítani egy rendes színdarab vagy film rendes előadásával…

  15. „haknizni” csak az tud aki tehetséges. Ugyan más, de zenében ott volt Zámbó. Amerikában haknizott. Igazából onnan fedezték fel. A mai napig ő a legtöbb oktávot kiénekelni tudó énekes magyarországon. Azt hagyjuk hogy eltékozolta a tehetségét itthon. Pénzt keresett, nem annyira a széleskörű elismerés érdekelte. Meg ugye buta is volt. A származását ne firtassuk. Damu Roland is azonos származású.

  16. Amúgy van jó pár sorozatszinész, akik a rendes színpadon is megállják a helyüket. Sőt nem sorozat színészként futottak be. De valaki ott futott be, aztán lett színházi színész. Damu egyik sem. Ő egy frusztrált ember, aki mások kárára éli ki magát, többek közt a közeli hozzátartozóin.

  17. De ha már zene. Falusi Marian. Padödő…. Falusi hatalmas énekesnő. Hallottam tőle a winer takes itt all-t. (ABBA) Padödő koncerten, a városmajorban. A mai napig együtt lép fel Presszer Gáborral a zsinagógában.

    Na. Szóval ki az a Damu Roland? ?

  18. Damut nem azért itélték el mert a Timike benyögte, hogy őt megerőszakolták. Azért itélték el mert a Timikének 2-3 látlelete volt már korábbi bántalmazásokról, amit az egész társasház végig hallgatott és végig nézett. Illetve utána sorban előjöttek a régi kapcsolatai, akiket szintén vert. Aztán nyilatkoztak a munkatársai/munkatársnői akik egytől egyig ellene „vallottak”. Élőadásban is bevallotta Damu hogy valóban nemegyszer felpofozta Timikét. Aztán valami kolléganőjét megverte mert az elakarta vinni a taxiját, ami nem is az övé volt majd láthattuk élőadásban egy lightos kirohanását a vacsoracsata című műsorban. És ez most csak ami hirtelen eszembe jutott pedig még el sem kezdtem cigányozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük