(3) OTP 11773030-00271383

Independent journalists in Russia are being increasingly targeted with foreign agent and undesirable labels, threatening the existence of the free press day by day. We need your help now more than ever.

Your contribution to The Moscow Times directly supports the last independent English-language news source within Russia.

 

Fordítás

Oroszországban a független újságírókat egyre inkább látják el a „külföldi ügynök” és „nemkívánatos” jelzőkkel. Nap mint nap fenyegetik a szabad sajtót. Szükségünk van a segítségedre, jobban mint bármikkor a múltban.
A Moscow Times megsegítése közvetlenül támogatja az utolsó, független, oroszországi angol nyelvű hírforrást.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

4 gondolat erről: „(3) OTP 11773030-00271383

  1. „Oroszországban a független újságírókat egyre inkább látják el a “külföldi ügynök” és “nemkívánatos” jelzőkkel. Nap mint nap fenyegetik a szabad sajtót.”

    Tibor bá, csak nem mondod komolyan, hogy Putyin és rendszere elnyomja a szabad sajtót?
    Én értem, hogy csak fordítottál egy adománykérő rövid szöveget, de ha már ezt fordítottad, akkor gondolom azért, mert igaznak, relevánsnak gondolod.

  2. 1 – Gyarmathy:
    A példa tarhálás kiválasztásánál semmilyen szempont sincs. Ahogy jönnek sorba. Naponta minimum egy tucattal találkozok. Különben biztos vagyok benne, hogy Putyin nem tétlenkedik. Elvégre a CIA Oroszországban is aktív, amit ellensúlyozni kell.

  3. 2. Tibor bá,

    Akkor akitől idéztél (Moskow times) ez is a CIA eszköze lenne?
    Olyan nehéz elképzelni, hogy Putyin egy Orbánhoz hasonló hatalmát féltő és az őt bíráló hangokat, orgánumokat elnyomó alak?

    De nem akarok ebbe az irányba elmenni, csak érdekes volt számomra, hogy pont ezt tetted be.

  4. 3 – Gyarmathy:
    Szerintem félreértesz. Putyin (is) ragaszkodik a hatalomhoz, de szem előtt tartja országa érdekeit, amire Orbán tökéletesen szarik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük