(2730) Gyártsunk celebeket

Tibor bá’ online

 

Egy videó megnézése után a Youtube hozzám vágta a „VV Vivien és VV Radics takaró nélkül szexelnek” című 3 perces videót. Megnéztem. Való igaz, egy férfi és egy nő, feltehetően VV Vivien és VV Radics némi takaróval végzett hülyéskedés után tök pucéron, ahogy az szokás, basztak fekete-fehéren, úgy, hogy Radics a hátán feküd, Vivien pedig háttal neki, lovagolt a faszán. Időnként megpihentek, majd folytatták.

Na már most, gondolom megértitek, ha ilyen natúr fotózunk, akkor nevetséges lenne fütyiről vagy péniszről vagy közösülésről beszélni. De azért valamint meg kell kérdeznem, tudod-e mi az a VV? Hát igen, Való világ. És ugye a való világhoz, valós szóhasználat jár.

Na most vissza VV Vivienehez. A fene tudja miért választotta ezt a pózt, ami a lehető legfárasztóbb, a legkevésbé élvezhető, de persze a pornó portálok leggyakoribb látnivalója. Nyilván innen tanulta, és senki se mondta neki, hogy ezt a pózt csak azok választják, akik már halálra unják a partnerüket, hát megpróbálkoznak ezzel is. Én meg feltételezem, hogy VV Vivien még nem unja halálra VV Radicsot, hiszen mindössze két napja ismerik egymást. Kérdés, lesz-e folytatás?

Hát persze, a TV2 meg fogja hívni VV Vivient egy Mokka adásra, ahol beszámolhat VV élményeiről. Egy héttel később Jakubcsek fogja faggatni műsorában, hogy hát hogy is volt az, amikor az édesanyja megtudta, hogy a nyilvános (eddig 134,7 e megtekintés) baszása az interneten van (ahova csak felkerülni lehet, le sokkal nehezebb). VV Vivien be se fogja fejezni a mondatát, amikor egy oldalajtón megjelenik az édesanya. Itt a dolog nem áll le, mert ezt követve VV Vivient behívják egy „Sztárban sztárba” vagy egy X faktorba, vagy mit tudom én mibe. Minden esetre VV Vivien már celeb, fog róla fénykép felkerülni a Facebookra, a Blikk-re stb. stb. és tudomásul kell venni, hogy ha egyszer valakik celeb lesz, akkor élete végéig celeb is marad. Olyan ez, mint a nemesi hűbérlevél. A cím, már mint a celebség, örökölhető, vagyis idővel celeb lesz az utód is örökösödési alapon. „Gyönyörű fiatal nő lett Kiszel Tünde lánya” bevezetéssel plusz néhány fotóval.

Nincs pardon. Ha valakiből celeb lesz, mert éneklés helyett beleüvölt a mikrofonba. Majd később kuplerájt akar nyitni, ármányos módon kölcsönöket vesz fel, majd nyel le, amiért börtönbe kerül, és üli le a kiszabott büntetést, közben 45-ről felhízik 110 kilóra, még nem ok arra, hogy ne ünnepeljék, mint örökös celebet. Mert a tisztelt társadalom torkán bármit le lehet tolni, szórakoztatás címen.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

7 gondolat erről: „(2730) Gyártsunk celebeket

  1. Feltételezem, hogy komoly szerelem nem alakult ki a két említett VV „sztár” között, ezért a közösülésük (ez ám a „Szárban sztár!” 😀 ) kimondottan testmozgási célzatú volt, így egy fárasztó póz kimondottan előnyös, mert a villában a sok tunyulás mellett gyorsan szaladnak fel a kilók… És mint tudjuk „minden kúrás fogyókúrás”! folytatás egyelőre nem várható, mert Vivit kiszavazták.

    Mivel a VV az RTL csoport műsora, ezért elég valószínűtlen, hogy mostanában meghívnák a csajt a TV2-be, és gondolom, hogy a szerződésében is benne van, hogy a konkurenciánál nem szerepelhet X ideig, különben komoly kártérítési összegeket követelnek majd rajta… Hasonló okokból Jaku_p_csek se nagyon fogja faggatni az élményeiről az ATV-ben. (Ugye ott van most műsora?)

    A celebség pedig nem örök életű, az emberek szépen elfelejtik őket, hacsak nem dolgoznak meg azért, hogy folyamatosan újabb hírek jelenjenek meg róluk. Lásd pl az első VV győztes Szabolcsot, aki azóta eltűnt a médiából, és nyomozóként dolgozik ( https://www.nlcafe.hu/sztarok/20181225/valo-vilag-elso-szereplok-mi-lett-veluk/ ), míg egykori vetélytársa, Majka sikeres műsorvezető és rap énekes lett, és senkinek se az jut eszébe a nevének említésekor, hogy ő az a srác, aki férekefélt Maya Golddal a villában.

  2. A jelenetet megtekintve, abban az érzékiségnek nyomait sem lehet felfedezni. Véleményem szerint egy megrendezett, tervezett, időzített jelenetről beszélünk, ami belle volt a szerződésben, a szereplőknek pedig valószínűleg „jól is esett”. Ezek a fajta műsorok szerintem a „pénzért minden kapható” kategóriába tartoznak, és mindkét szereplő kimeríti a „KURVA” fogalmát… Igen, a fickó is.

  3. 1 – Avatar:
    Nem annyira tényeket, mint inkább jelenséget posztoltam.

  4. Néhány gondolat. Sejtem, hogy szándékosan bulvárosra butított a stílus, de a helyesírási hibák, főleg egy névben engem akkor is kiakasztanak (Jakubcsek) 🙂

    Mivel ezt műsort egy kereskedelmi adó adja, ahol kőkeményen a nézettségből jön a pénz, ezért a csatorna kényszerűen folyamatosan méri és kiszolgálja a közízlést. Erre a műsorra óriási igény van. Néhány ilyen klikkvadász címre odakattintottam az indexen az új VV-vel kapcsolatban, és megdöbbenve láttam, hogy a reggeli poszt alatt, ami az előző napi adáson csámcsogott, ezres nagyságrendű hozzászólás volt. Néhány óra alatt gyűlt ennyi össze! Sehol, semmilyen téma alatt nem láttam ennyit. Ez azt mutatja, hogy a pletykaínség, a közös traccsparti, felelősség nélküli kitárgyalás, véleményezés elemi igény. Lenézhetjük, de az. Az ilyen közös pletykázáshoz meg közös pontok kellenek, céltáblák, akiket kibeszélhetünk, közösen lenézhetünk, pellengérre állíthatunk, és akik megerősítenek minket abban, hogy mi mennyivel jobbak vagyunk. Ők a celebek. Sokszor tehetségtelenek, ostobák, de rájuk illik valami sztereotip szerep: kurva, idióta, drogos, macsó stb. olyanok akik megtestesítenek valamit, ha a butaságot akkor azt, ha abban jók, és abban lesznek viszonyítási pontok akkor azt.

    A lovagláshoz:
    „A fene tudja miért választotta ezt a pózt, ami a lehető legfárasztóbb, a legkevésbé élvezhető „. Ezen elcsodálkoztam egy kicsit. Férfiként nekem ez a legkényelmesebb póz, és volt barátnőm akivel tízből kilencszer így szeretkeztünk, és még csak nem is miattam. Sok nő nem tud máshogy elélvezni hüvelyileg csak így, ő is ilyen volt, még csak mozognom se volt szabad, ő irányított és lovagolt meg, a saját ritmusa kellett ahhoz, hogy el tudjon menni. Max annyi változatosságom volt, hogy nem fekve, hanem a fotelben ülve ült az ölembe 🙂

  5. 4. Hát, erről nekem egy igazi disznó, hímsoviniszta vicc jut eszembe, amit már régen hallottam:
    Miért jobb hátulról dugni?
    Mert nem kell jópofát vágni hozzá…

  6. 4 & 5:
    Ha már így hozta a sors, legyen a dugás a téma!
    A kulturált, európai ember a misszionárius pózban szeretkezik. A primitív népek és az emlős állatok viszont hátulról, ahogy a kutya. MIÉRT? Azért, mert nem a szaporodás, nem a kielégülés a kizárólagos cél. A kulturáltabb szeretkező feleknek célja nem csak a testi, de a lelki unió is, amihez szükséges a szemek kontaktusa, a partner érzelmének a felismerése.
    Na most a technika: Egy egészséges férfinek igénye a „kangörcs” kiélése. Ha ez nincs, és csak a partner csupasz hátát látod, akkor felesleges az aktus. Elmehetsz egy thai masszázsra, ahol kényelmesen lefekszel és valaki kiveri a faszod. Az elélvezés garantált, másra meg nincs igény.
    Műszakilag: A beülési pózban a nő minimum 40 kg-ot emelget, amivel a lábizmait szokatlan formában terheli. Ennél nincs megerőltetőbb, fárasztóbb póz.
    Egyebek: A hüvelyi izgatást a nő misszionárius pózban is tudja irányítani az altestének megfelelő mozgatásával, ha akarja.

  7. Szerintem a szexuális kultúra ott kezdődik, hogy egymás kedvére teszünk addig amíg az nekünk is belefér. A szeretkezés lényege a lelki unió( ahogy Tibor bá is írta). De miért ne lehetne hátulról is lelki?
    Ezt mondjuk baromira nem értem.
    Nem látom az arcát? És? Sokszor a szemünket is becsukjuk ( főleg a nők) és akkor mi a helyzet? Ronda a másik azért nem akarjuk látni? Tök hülyeség.

    Ezek olyan sztereotíp kijelentések.
    Mikor két ember( jobb esetben egy nő meg egy férfi ) szenvedélyesen kefél, akkor olyan közel vannak egymáshoz, hogy oda a hülyeség már nem fér be.

    És a káma szutra? Az egy erkölcstelen gyűjtemény?
    Én egy jó dugásnál-hívjuk így- elvesztem a eszem, csak a nőt akarom.
    Nem analizíst folytatok közben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük