(2705) Putyin töke hirtelen teli lett

Tibor bá’ online

 

Valami történhetett Moszkvában, mert Putyin, a legfőbb hadúr  viselkedése hirtelen megváltozott.

Kijelentette, ha a Kijevben székelő kormány megtámadja Donbass-t (Donyec vagy Luhansk), akkor az lesz Ukrajnának, mint szuverén országnak a vége. Nyugati médiák utána akartak járni a hírnek, amire az orosz Védelmi Minisztérium megerősítette: Csak megismételni tudjuk azt, amit a legfőbb orosz hadúr mondott, amennyiben Ukrajna megtámadja Donbass-t, el fogja veszíteni önállóságáét.

Ezzel párhuzamosan a Közel-kelet is érdekes lett. Putyin megengedte Szíriának, ha Izrael megtámadja, azt viszonozhatja. Tehát például, ha izraeli rakéták szíriai repülőteret találnak el, Szíria izraeli repülőtereket támadhat meg, szintén precíziós rakétákkal.

https://ejmagnier.com/2018/12/14/new-rules-of-engagement-between-syria-and-israel-as-russia-changes-its-position/

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

7 gondolat erről: „(2705) Putyin töke hirtelen teli lett

  1. Annak, hogy a nyugat nem terrorizálhatja tovább a világot következmények nélkül. És ez csak egy a sok válasz közül.

  2. A két hír összefügg.
    Ukrajna (a kraine- a végek, a szélek…) nem választható le az orosz egységről. Hogy mégis megtette a Szovjetúnió legfelsőbb zsidó vezetése, (Kaganovics-Hruscsov a nemlétező kazár legendát továbbragozva próbáltak egy mindent túlélő identitást beledolgozi az ukrán jövőbe.
    A jelenlegi import kiválasztott vezetés semmire sem tudott menni, mert Moszkva csak szomorúan röhög rajta, hogy nem képesek tudomásul venni a helyzetüket.
    Ukrajna egyik fontos szerepe az lenne, hogy stabilizálja Izrael biztonságát, s leválassza a szergejeket Európától. Ezért tudtak eddig követelőzni Nato-felé, de már az sem jön össze. A „Putyin”, egy szimbólikus személyben, aki egy bármikor pótolható, de a belsö hatalmi jópárezres magot ezzel nem veszélyeztető manöver, s ennek a magnak a létéről gyakran megemlékszik a nyugati kazár média.

  3. Igen, ennek örülök, hogy végre az oroszok hátrébb parancsolják az agresszorokat és nem félnek fegyveres erőt is bevetni, ha szükséges. Ahogy az oroszellenesek is láthatták az elmúlt években, ők sosem lépek fel támadólag, sosem leckéztettek és szítottak problémákat, hanem őlük szokatlanul mértékletesen és józanul cselekedtek. 2015 óta várom, hogy végre azt mondják, elég volt, a zsidók büntetlenül többet nem bombázhatnak egy másik ország területén.
    Gondolj bele, hogy Románia folyamatosan bombázza Debrecent, Szolnokot meg a Tiszta környékét, de a magyar légierő nem vághat vissza, mert ha megteszi, akkor kitör a világbaszdmeg – szóval csak tűrünk és tűrünk, hogy minden bombázásnál civilek halnak meg értelmetlenül. Aztán reggel arra ébredsz, hogy technikailag/katonailag megteheted, hogy visszavágsz, méghozá úgy, hogy az rendesen fájjon, és ráadásul engedélyt is kapsz erre…

    Szóval – végre. Ezért örülök. Nem lehet büntetlenül nagyarcoskodni, még akkor sem, ha olyan fenemód erős a haderőnk, mert sosem tudhatod, mi áll a másik oldalon. Várom, a síriai légierő mikor kezdi viszontbombázni a zsidó városokat. Megérdemlik. nem kétséges.

  4. „Putyin töke hirtelen teli lett” – Akkor úgy van ezzel, ahogy Te, Tibor bá, ugye?

  5. A Putyin próbája az evés. (Legfőbb kandúr)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük