(2545) Bedől-e Putyin az amerikai hazugságnak?

Tibor bá’ online

A szerző: Paul Craig Roberts írásának lényegi fordítása 

Arra várok, hogy kiderüljön a Brit miniszterelnök, a Brit külügyminiszter, és a Brit védelmi miniszter meddig képes még hazudozni mielőtt lebuknak. Ezek a hazudozók tovább hazudhatnának, mint az lehetséges lenne, ha a nyugati kormányok és a média ragaszkodnának az igazsághoz.

A Brit külügyminiszter nyilvánosan kijelentette, hogy nekik személyesen mondták a Porton Down laborból, hogy kategorikusan ki lehet jelenteni, a Skripal és leánya ellen elkövetett ideggáztámadásnál (a feltételezetten) alkalmazott vegyi anyag Oroszországból származik. Erre most a Porton Down labor vezetője kijelentette, a laboratórium nem tudja alátámasztani az ideggáz orosz eredetét.

Ellentétben a NIST-tel (National Institute of Standards and Technology), amitől az amerikai kormány kicsikarta a hazugságot a WTC épületek lerombolásával kapcsolatban, a Brit kormány nem volt képes kierőszakolni a Porton Down tudósokból a hazugságot. Ezért a Brit kormány kénytelen volt törölni az alant idézett posztját a szociális médiából.

„A Porton Down-i Honvédelmi Tudományos és Technológiai Laboratorium világhírű tudósai által végrehajtott analízis világossá tette, hogy ez a hadászati minőségű, Novichok nevű, idegmérget Oroszországban állították elő. Porton Down egy OPCW (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons = Szervezet a Vegyi Fegyverek Betiltására) által akkreditált és kijelölt laboratórium.” https://www.rt.com/uk/423162-russia-poison-government-twitter/

Ahhoz aligha fér kétség, hogy a Skripal és lánya ellen elkövetett támadást az amerikai és a brit titkosszolgálat hajtotta végre. Ahogy George W. Bush-nak kezébe nyomtak egy szöveget, hogy olvassa fel 9/11-el kapcsolatban, ugyanúgy a brit kormánynak is adtak egy szöveget, hogy olvassák fel a Skripal mérgezéssel kapcsolatban.

Az orosz kormány konklúziója a következő: https://www.rt.com/uk/422911-uk-staged-skripal-poisoning-theory/  Vagyis a poszt címében feltett kérdésre a válasz – NEM.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3 gondolat erről: „(2545) Bedől-e Putyin az amerikai hazugságnak?

  1. Ezt a ‘novicsok’-témát már elsütötték a BBC-sek tavaly a Strike Back sorozat hatodik évadjában. Nagyon kilóg a lóláb.

  2. Úgy tűnik fontosabb volt az intézetnek a saját reputációja, és hírneve, mint hogy beáldozzák holmi politikai cél érdekében. Bölcs emberek ülnek ott, tudják hogy ők még akkor is ezzel a munkával akarnak foglalkozni, mikorra már a jelenlegi politikusok rég nem lesznek hatalmon… 😉

  3. Nem is értem ezt a sztorit, előadták, hogy milyen iszonyatos ez az idegméreg, erre már mindkét áldozat jól van, megúszták mindenféle maradandó károsodás nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük