(2396) A nők (egy része) megerőszakolja a természetet

 

Tibor bá’ online

 

Mára már a fél világ megerőszakolta a világ másik felét. Legalább is ez jön le a médiából. Olyan nagy a tumultus a bejelentések terén, hogy okosabb lenne azoknak jelentkezni, akit nem erőszakoltak meg. De nem is csoda, mivel egy egészséges férfi minden nőt meg akar kefélni, aki az útjába kerül. Ezt nem én találtam ki, ezt 50 éve hallottam a Fényes Szelek előadásán. És milyen igaz. Ha rajtam múlna, hogy ki játssza el Oféliát a Lenni vagy nem lenni előadásán, én is annak adnám, aki lehúzza a bugyiját az irodámban. Miért? Így forog a Világ.

Így forog, de mindkét irányba. Gyakorló apuka koromban a csajok annak a kocsijába ültek be, aki a papától szombat estére a család Zsiguliját kapta kölcsön, nem pedig annak, aki egy kopott Trabanttal jelent meg. Ez van, és ezen nem lehet változtatni, erről a Természet gondoskodott.

Most a nők egy része rájött, hogy nem csak a szereposztó dívány segítségével lehet érvényesülni, de azzal is, ha elsőnek „leplezi le” ezt a galádságot.

Biztosítok mindenkit arról, hogy alig fog változni valami. A rendező úr, vagy az igazgató nem fog belemarkolni a fiatal pipi fenekébe, nem fogja kezét ráhúzni a péniszére. Á fenét, addig fogja függőbe tartani a szerep kiosztását, amíg rá nem döbben valamelyik ifjú és ismeretlen színésznőcske, hogy mit kell tennie önként és dalolva. Az idős bika nem rohan le a hegyről, megvárja, amíg a tehenek felmásznak.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

22 gondolat erről: „(2396) A nők (egy része) megerőszakolja a természetet

  1. Tibor’bá, Karácsonykor valami csodára száüítottam 🙂 Szerintem a nőknél ez kicsit életkor függő, a férfiaknál örök 🙂 Boldog Karácsonyt!

  2. Üdv Tibor ‘bá, ezúton is kívánok neked, családodnak és minden kedves olvasódnak (még az elvakult Fidesz vallási szekta hívőknek is) kellemes karácsonyt! A szekta hívők vezére meg fosson csak, remegjen egyre jobban attól a nagy vihartól ami majd lemossa a történelem színpadáról.
    Az utolsó mondatod viszont: „Az idős bika nem rohan le a hegyről, megvárja, amíg a tehenek felmásznak.” zseniális!! 🙂

  3. Zseniális, főleg a záró gondolat: „Az idős bika nem rohan le a hegyről, megvárja, amíg a tehenek felmásznak.” De csak egyetérteni tudok a leírtakkal. 😉

  4. 01 – Szabolcs:
    Amilyen lelkesen adakoztok, csoda, hogy egyáltalán van poszt. 🙁

  5. Tibor bá’,

    Örömmel láttam az új, facebook megosztás funkciót, azonban amikor megosztanám a cikket, képnek egy csöcsös meztelen nőt akar betenni, széttárt lábakkal. Ezen nem lehetne finomítani? 😀

  6. Nő létemre nem igazán értem hogy valamikor üzlet érdekében lefeküdtek valamiért (előnyért) és most hánytorgatják.

    Reklám akar lenni hogy másnál is mehet a buli vagy ?

    Munkahelyeken is ez ment/ megy, aki nem akar valaki faxán skalp lenni a sorban ki lehet kulturáltan bújni a dolog alól oszt jónapot. Igaz nincs fiz emelés és magasabb nyugdijalap se de egye fenyő.
    Viszont az nem is nő igazán aki nem kap ajánlatot pásztorórára…hiúságnak az azért jól jön néha a fönöktöl – ha nem OK, akkor óvatosan el kell slisszolni mint a villamos rája a buvár kezéből.

    😀

  7. 05 – K:
    A csöcsös meztelen nőhöz semmi közöm. Tényleg.

  8. 7: „A csöcsös meztelen nőhöz semmi közöm”

    Na ne…. 😀

  9. 08 – Observer:
    Fogalmam sincs, hogy került oda ez az aktkép. Ennél is rosszabb, fogalmam sincs hogy vegyem le.

  10. A nôk nem tudják mit is akarnak.Meg kell mondani nekik mit tegyenek!

  11. 10-Jenheral:
    Hű barátom! Te nem ismered a nőket. Már 16 évesen is pontosan tudják, mit akarnak. Ebben a korban a fiúk még azt hiszik, hogy fociból áll a világ, és a faszuk azért van, hogy az után menjenek. 😀

  12. Túl sokat feltételezel a nőkről.

    Valóban van aki már sok mindent terveznek 16 évesen, és az is igaz hogy komolyabbak ennyi idősen a fiúknál, de azért ők is csak egyszerű emberek.
    A népesség fele nő és hát nagyon soknak nem az jön össze amit tervez 16 évesen, ugyanúgy ahogy a fiúknak sem.

  13. Tiborbával értek egyet. Pontoan tudják mit akarnak: gyereket, gyerekeket, ehhez egy pénzügyileg, anyagilag, kényelmileg kifizetődő partnert! Az se baj rövidtávon, ha megcsalja, erőszakos, stb.! Aztán majd hosszútávon már amikor tucatnyi ilyen faszin vannak túl, és egyik se jött össze (kapuzárási pánik a szülés miatt 30 felett), vagy épp összejött és gyerek is van, de elhagyták egy fiatalabbért, akkor jön a kapkodás, a minden mindegy alapon, csak hogy szüljön magának legalább egy gyerkőcöt, vagy legyen már valaki mellette aki segít felnevelni (fogjon egy „balekot”…) a gyermekét.

    Persze akadnak kivételek, ahol szintúgy ez az alapmotívum, csak kifinomultabban csinálják, mint az aranyásók, vagy a 30 alatti generáció, akinek a többsége bizony a „picsa” ligában játssza mindennapi játszmáit.

    Mielőtt megkapom: Nem vagyok hím soviniszta, csak ezt lehet látni, tapasztalni a hétköznapokban.

  14. 13.Piton

    Nem vagy himsoviniszta csak reálisan látod a helyzetet….A nők 99% -a pina nélkül éhen halna 😀

  15. Háát van aki nö létére megtudja a saját egzisztenciáját teremteni faxi nélkül is melóval igaz sokat kell dolgozni. Sőt a kölkét is feltudja nevelni gyt nélkül mert a faxinak nincs keresete..és nem a pinájával keresi meg a létrevalót hanem a tudásával és szorgalmával!
    Nagyon himsoviniszta aki 99% ban csak qrvának nézi a nőket!

    Nem sokkal különb mint a erőszakos migránsok.

  16. 15.Kékavian

    Majd meg látjuk ha összeomlik a társadalom,hogy kikből lesz a Préda és kikből lesz a Vadász…..hidd el nektek fehér nőknek mód felett kalandosnak igérkeznek az elkövetkezö évek és nem csak a Europát leigázó muszlimok miatt…..

  17. 15 – Kékavian:
    A 99 %-on lehet vitatkozni (de minek), de a lényegen NEM. Van egy vékony réteg, amelyik meg tud és hajlandó is megélni a saját lábán, de ezektől meg az isten mentsen meg. – Nem bűn ez, ezt hozta ki az evolúció. Aztán meg nem rajtunk múlik, hogy hány Y kromoszómával születünk. Ha neked is csak egy lenne, másképp látnád a világot.

  18. Facebook open graph meta kezeli a képeket ott kellene definiálni valamit, a kódban.
    Jelenleg random húzza be

  19. 18 – Réka:
    Köszin. Nekem nincs is ilyen képem, leellenőriztem. Bár a kép egész jó.

  20. 19: Dehogynem, egy régebbi posztodban szerepelt a kép, ahol lehetett a különböző nőtípusokra szavazni.

    Egyébként egy orosz modell: Helga Lovekaty művésznéven fut. 😉 😛 😀

  21. Tibor bá’
    Hol van az amikor a hüséget várjátok el és felbukkan? Akár a nehéz természetü férfi mellett, és érte is kiállva ?
    Miért Isten örizzen az ilyentől? – aztán meg az itélkezés a 99%al.
    Milyenek legyenek ha kedvetekbe kéne járni?

    Olyan ha megkapjátok qrva ha nem meg azért – olyan füstszürös sapi vágyatok van!

    Általában nem a nők fizetnek a faxért hanem a férfiak a pináért – 🙂 Hát tán nem kéne oszt helyére kerülne minden vagy európa is tele lenne középtermetü háziállattal mint kecske és birka. Azokat meg felesleges qrvázni.

    Különben jó világ jön már 4 xexrobot babával megnyilt pesten egy kupi irta a netre valaki. Hajrá nem kell udvarolni és elviselni, gyerektartás, felelősség se lesz belőle.

    Valóban csinos voltam de nem cicababa, a családot szolgáltam mig éltek.
    Ezért nem lesz család ez teszi tönkre, és csak iszlámszerü mintával férfiuralom lesz – nem pedig fele-ség férj kapcsolatok! Ahol mindkettő tudja mi a dolga.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük