(2484) Az orosz reakció IV.

VIP. 330

 

……….Miért nem akarja Oroszország magát leválasztani a Nyugatról? Ahelyett, hogy megpróbál a Nyugathoz tartozni? Fogadjátok el, hogy a Nyugat nem akar titeket, csak az erőforrásaitokat, területeiteket akarja megkaparintani. Be akar benneteket provokálni egy olyan háborúba, ahol nem lesz győztes, amely valószínűleg elpusztítja az egész Földet, de amivel kapcsolatban a Judó-Angló Washingtoni elit azt álmodja, hogy ők túl fogják élni, és utána rátehetik kezüket az orosz területekre. Ezt akarják. Az oroszok vádolása eszköz a végső célhoz. Minél többeket győztek meg, annál könnyebb beindítani a szörnyű háborút………..

___________________________________________________________________________

VIP előfizetőknek a teljes fordítást elküldöm E-mailben.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

14 gondolat erről: „(2484) Az orosz reakció IV.

  1. Öröm nézni, hogy az orosz propaganda beszippantotta Tibor bá’t 🙂

  2. 01 – Dino:
    Megkérdezhetem, hogy a megállapításodra mi utal?

  3. 1.
    Kedves Dinó téged meg a tudatlanság szippantott be.
    Koreai háború idején nem éltem
    Bolíviában semmi keresnivalójuk nem volt
    Vietnám idején nem értettem miért történik, de éreztem hogy tök felesleges.
    Túl messzi van, és a dzsungel irtása repülővel a legnagyobb marhaság.
    56-ban a rádión hitegettek bennünket hogy még több magyar vesszen oda.
    Aztán egy Szuezi kamu színjátékba illő ronggyal
    felmosták a magyar vért.
    Libanonban megszívták egyszer.
    Grenada, nagy hadi tett
    Panama szinte csak ujjgyakorlat
    Kuvait, majd Szaddám Irak, egyértelmű ordas hazugsággal kezdődött.
    Khorassanban a mákmezőket géppisztolyal őrzik,
    amit majd Koszovóban Camp Bondsteelben finomítanak heroinra.
    Líbia, olaj és az ország nemesfém tartalékainak elrablása.
    Szerbia az oroszok befenyítése,
    Szíriában óvatosan proxi háborút indítottak, csak tiszta vereségek sora.
    Jemenben eddig csak a fél országot irtották le a fegyvereikkel.
    Miért is kellene szeretni az orosz határ mellé telepített biotech központokat
    ahol gyilkos vírusokkal és baktériumokkal akarják kiirtani az embereket.
    Ki telepített sunyi módon az orosz köré támadó rakéta állásokat.
    Ha a világra rászabadulna a pokol,
    a szűk látókörű anglo-amerika imádó fogsz először odakerülni.

  4. Dino.Ez nem propaganda,ezek tények.
    Elolvastam az egész írást,egyetértek vele.Nem is nagyon lehet mit hozzá fűzni.

  5. Xander: ezzel nehéz vitatkozni. Ha felsorolnád az orosz oldal csínytevéseit, talán kiegyensúlyozottabb lenne a kép. Ami tulajdonképpen nem biztos, hogy bárkit is érdekel. Én szívesebben élek egy „libbant” nyugat európai országban, mint Oroszországban. Azt hiszem, ez számít.

  6. Nehéz innen megítélni az orosz válaszreakciókat és Peter Koenignek az igazságát is. Moszkvának elég kiterjedt és működő hírszerzése van szerte a Nyugati világban, valamint elég jó elemzőik és stratégiai tanácsadóik is adottak, így nehéz elhinni azt, hogy Putyinék nem látják pontosan, hogy mi is történik, sőt…

    Mi nem ismerjük azokat az infókat, amiket ők igen, nem látjuk, hogy pontosan mire is megy ki a játék, csak a napi mainstream és alternatív hírekből rakhatjuk össze azt, amit igaznak vélünk.

    Az orosz kormány próbál együttműködni és a körülményekhez képest udvariasan védekezni a teljesen nyilvánvaló háborús uszítás ellenében. Ugyanakkor ugyanez az orosz vezetés az elmúlt években hihetetlen mennyiségű atombunkert adott át (csak Moszkva körzetében 5000 darabot), valamint megtartották a világtörténelem eddigi legnagyobb polgári védelmi gyakorlatát több százezer PV-s szakember és több tízmillió lakos egyidejű bevonásával.

    Ez az orosz vezetés az elmúlt másfél évtizedben olyan szinten cserélte le a régebbi stratégiai atomarzenálját, hogy jelen idő szerint az orosz stratégiai erők több, mint 70%-a modern és korszerű atomfegyverzetből áll, egészen pontosan jelen idő szerint az orosz arzenál a legfiatalabb és legmodernebb a világon, megelőzve mindenkit.

    Ilyen potens nukleáris csapásmérő erővel a hátuk mögött voltaképpen megengedhetik maguknak azt a luxust, hogy nem mérgesítik feleslegesen tovább a helyzetet, mert talán lesz még holnap is és ez a permanens politikai magatartás akkor abszolúte nyerő lap lehet a kezükben.
    Ha pedig a helyzet a Nyugattal mégis a közvetlen katonai összeütközésig fajul, akkor minden eszköz adott ahhoz a kezükben, hogy az egész Nyugati világot tokkal-vonóval múltidőbe tegyék cirka 30 perc alatt.

    Nem mellesleg, ha Moszkva elemzése szerint például a helyzet mindenképpen háborúba torkollik, akkor miért árulnák el a Nyugatnak előre, hogy ezzel tisztában vannak – megy a magyarázkodós és békülékeny hangnem, de közben a hátuk mögött élesre fenik a „nukleáris késüket”, amit a megfelelő időpontban, akár minden különösebb előzetes figyelmeztetés nélkül, meglepetés szerűen bevetnek.
    („A hadsereg emberei készen állnak.” – Buzsinszkij tábornok, a PIR-Központ Igazgatóság elnökének egy esetleges orosz-amerikai nukleáris háborúval kapcsolatos nyilatkozata 2018. év elején.)

  7. 05.
    Az orosz csínytevéseket a régmúltból lehetne előbányászni.
    Lenne mit…
    csak egyet irok le, jellemző
    Az 1940 években ( ETR ) néven létezett egy kis állam.
    Kína kicsi karmaihoz egészen közel.
    Abban az időben ritka ércekben gazdag földje
    Sztálin számára az US atom-monopóliumot megtörendő kulcsfontosságú volt.
    Addig vállveregetve támogatták a kis állam politikusait.
    Gyakorlatilag a SzU kitüntető figyelme volt az állam létezésének biztosítéka.
    Megszerezték kibányászták dúsították, tesztelték, felrobbantották.
    Attól a pillanattól kezdve az oroszok érdeklődése rapid módon alábbhagyott,
    sőt durván lekoccolták az egész Turkesztáni államot Kínának.
    A folyamat kulcs eseménye is tipikus volt.
    ETR vezető politikusait, az Exmetjan Qasim kormányt
    Moszkvába invitálták azzal a szovjet propagandával,
    hogy „a teljes függetlenségről” szeretnének velük tárgyalni.
    meg is kapták…
    A repülőt 49. augusztus 27-én időjárási hibákra tekintettel ide-oda reptették
    a Bajkál fölé terelték, majd egyszerűen lelőtték.
    ::::
    This guy was sold by his russian masters and crashed into shit from aroplane. The lesson is never, ever, trust Russian or U suck. Innentől kezdve nem volt megállás.  Kína azonnal megszállta a politikusok nélkül maradt kis országot.
    Egy tény látszik
    Putyin ügyesen letakarít az útból minden szóba jövő ellenfelét.
    Az oroszok rájöttek hogy ők lennének a következő madár.
    Úgy tűnik tanultak a hibáikból, mert nem akarják hogy sülve
    az ebédlőasztalon végezzék.

  8. Természetesen nem olvastam a VIP cikket. de anélkül is sánta ló a történet. A nagy szovjet birodalom egyszer már összedőlt, mert a berendezkedése versenyképtelen, és ez igaz a jelenlegi nagy orosz birodalomra is. Az USA meg nem feni a fogát a nem létező orosz kánaánra, miért is tenné, mi van a ruszkinak ami kéne az amcsiknak? Olaja? Ja, Amerikában lassan a csapból is az folyik, idén már a világ legnagyobb olajkitermelője, leszarja a ruszki olajat. Vegyétek észre, hogy az analógia ugyanaz, mint amikor a szésőjobbos hülyemagyarok azt magyarázzák, hogy mi vagyunk a világ köldöke, és mindenki a csodás Kárpát medencére feni a fogát, és a Magyarok elveszejtésén ügyködik. Oroszország ugyanebben a paranoiában él, ezért fegyverkezik, ezért gyárt hamis propagandát, keres a sikertelenségét leplezendő ellenséget és bűnbakot, az meg mi lehetne más mint a megszokott ellenség. Amerikának nincs szüksége az oroszokra, leszarja az oroszokat, az orosz gazdaság jelentéktelen és marginális a világgazdaság egészéhez képest, így nem is áll érdekében semmilyen háborús provokáció. Ha feltesszük az örök kérdést, hogy kinek áll érdekében, csak egy nevet dob ki, az meg Putyiné.

  9. Montezuma: amikor a Sputnikot fellőtték, az USA rögtön pánikba esett. Kémek hadát zúdította a Szovjetúnióra, hogy vajon hány bevetésre kész atomtöltete van. Mint kiderült, 4000 töltete volt. Az USA minden erejét latba vetette, hogy ezzel versenyre tudjon kelni.

    1980-ban kiderült, hogy 4 (négy) atomtöltete volt a SZU-nak 1957-ben, abból valószínűleg 1 volt bevethető.

    Ennyit számít a kommunikációs háború.

  10. lr: Az USA-nak Kína jelenleg az ellenfele. Nagy eséllyel nem fog kitörni háború, mert Kína hamarabb összeroppan a bankrendszer csődje miatt – megismétlődik a történelem, azelőtt Japán volt az USA nagy ellenfele, csak aztán csődbe mentek.

    Az oroszok valóban marginálisak*, bár igencsak szeretnének világhatalmi státust.

    *nagy tervük, hogy 20 éven belül utolérjék Portugáliát.

  11. Értem én, hogy marginálisak és az USA le sem szarja őket, de ehhez képest minden héten van két új szankció illetve a nyugati mainstream-ben minden nap Putyin-nap.
    Persze, azt is értem, hogy pörgetni kell az amerikai fegyvergyártást, mint húzóágazatot és ehhez „ellenségek” is kellenek, amire az oroszok (is) kiválóan megfelelnek.
    Bár a fenti „le sem szarják” elméletnek kissé ellentmond mind Brzezinski, mind az Új Amerikai Évszázad című neokon projekt, illetve a Stratfor intézet és magyar származású vezetőjének nem túl régen nyilvánosságra hozott stratégiája, de ezzel nem is érdemes foglalkozni, hiszen minden rendben van , ez csak színház.
    OMG

  12. 10 dino: nem az USA ellensége Kína meg Oroszország, hanem a dolláré.
    Rájöttek, hogy ha elveszik a dollár, akkor vele veszik Amerika és ahogy ezek az államok eladják az amerikai államkötvényeket örökre elvesztik a hatalmi erejüket.
    Ideje, hogy összedőljön ez a mai pénzrendszer.
    Olyan hiányosságok kerülnek elő, hogy az ember csodálkozik, hogy még nem dőlt össze ez a kártyavár.
    Ennek összeomlását legutóbb megjósoló posztra az FBI-nál is felfigyeltek http://dauntlessdialogue.com/alliance-insider-stage-5-will-start-by-this-weekend/

    Eszerint a bedőlésre holnap fog sor kerülni de nyugtával dicsérd a napot!
    A nemesfémbankok nem győzik életben tartani a rendszert.

  13. 13. Bazs
    „Ideje, hogy összedőljön ez a mai pénzrendszer.
    Olyan hiányosságok kerülnek elő, hogy az ember csodálkozik, hogy még nem dőlt össze ez a kártyavár.
    Ennek összeomlását legutóbb megjósoló posztra az FBI-nál is felfigyeltek http://dauntlessdialogue.com/alliance-insider-stage-5-will-start-by-this-weekend/

    ALLIANCE INSIDER: „Az új aranyalapú pénznem meglátogatása világszerte”

    Tisztelt Bazs.
    Köszönöm szépen, részemről az őszinte, felvilágositó cikket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük