(2287) A közösségi oldalak a CIA szolgálatában állnak

VIP. 248

 

Ez az a téma, amit a szajha média az életben nem fog kitárgyalni, és persze a magyar (szajha) média (a kormányhoz közel vagy ellenzéki, teljesen mindegy) is el fog kerülni.

A helyzet az, hogy a CIA szolgálatában áll a Facebook, a Twitter, a Google és az összes többi közösségi oldallal.

Ez úgy derült ki, hogy a CIA nyilvánosságra hozza az általa szponzorált közösségi oldalak spekulációs vállalkozásaiból álló listát az In-Q-Tel nonprofit Zrt-n keresztül. A In-Q-Tel nonprofit Zrt. High-tech vállalkozásokba fektet be kizárólag abból a célból, hogy a CIA hozzáférjen a legmodernebb információs technológiához (magyarul a legújabb hard- és softwer-ekhez)………..

___________________________________________________________________________

A teljes posztot E-mailben küldöm el az előfizetőknek.

A közeljövőben a következő VIP fordításokat küldöm szét:

VIP. 249: Beadvány a Fehér házhoz Soros György vagyon elkobzása ügyében.

VIP. 250: Nürnbergi ítélet – Mi a helyzet a 6 millió zsidó áldozattal és más, hasonló témák.

VIP. 251: Európa iszlám jövője.

VIP.252: Az összeesküvési elméletre hivatkozás a CIA találmánya.

A jelenlegi előfizetés a 252 VIP fordítással lejár. A subscribe (előfizetés) nem változik, legalább 6000 Ft adomány a honlap költségeinek a fenntartására. A következő forduló szintén 52 fordításból áll (mert 52 hét van egy évben, bár a heti egy fordítást fenntartani nem lehet).  Aki újra előfizető kíván lenni az már átutalhat: OTP 11773030-00271383. Új előfizetők, vagy érdeklődők itt érhetnek el: evatibor#t-online.hu. Természetesen # helyett kukac. Átutalás után kérek egy E-mailt, elég rajta egy szó: átutalva. Ezzel nekem könnyebb az adminisztráció, és elkerüljük a késést. Új előfizetőknek elküldöm a VIP 248….252 fordításokat is a következő 52 fordítástól függetlenül, vagyis 57 fordítást fognak kapni.

A 300-as VIP sorozat előfizetői „soron kívül” megkapják még az alábbi fordításokat is:

Város vagy Vidék

Élelmiszer tárolás

Víztisztítás (pocsolyából ivóvíz)

Tíz túlélési téma

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
 

6 gondolat erről: „(2287) A közösségi oldalak a CIA szolgálatában állnak

  1. A honlap támogatóinak részemről némi kiegészítés…

    Utalás, esetleg közvetlen bankban történő befizetés esetén, minden esetben célszerű a közlemény rovatban feltüntetni az e-mail címünket a könnyebb és gyorsabb beazonosítás végett!

    (Sok fejfájástól, és felesleges körök futásától kímélhetjük meg a bloggazdát ezzel.)

  2. 1 – Gyurma:
    Köszönöm a figyelem felkeltést, de ha valaki elfelejti, akkor küldjön egy E-mailt, arról én le tudom venni a küldő címét.
    2 – Indiánlány: 2015 volt a 000 sorozat, 2016 volt a 100 sorozat, 2017 volt(van) a 200 sorozat és hamarosan indul a 300 sorozat. Ugye az idei fordítások 200-valamik voltak, például a mai 248. Írhatnám a naptári évet, de ez elcsúszik. Az eredeti ötlet az volt, hogy minden héten egy fordítás, és akkor az évi 52. De van olyan hét, amikor nincs semmi érdekes extra, van, amikor három is. Ezért a naptári év nem tartható. Ha tehát több van egy évben, mint 52 (mint most lenne, hiszen még csak szeptember van) akkor nekem extra, nem betervezett munka, ha kevesebb, akkor pedig becsaplak benneteket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük