(2234) Vasárnapi gondolatok

Tibor bá’ online

 

A volt CIA ügynök, a 79 éves Malcom Howard gyógyíthatatlan betegségbe szenved. Most haza engedték az orvosok azzal, hogy már csak napjai vannak hátra. Howard nem akarta magával vinni a lelki terhet, hát elárulta, hogy a WTC tornyokat a CIA robbantotta fel. Azt állította, hogy mint jó hazafi úgy gondolta, hogy ez a hazája érdekében történik, de mostanra új gondolatai is támadtak. Ezzel persze nem árult el semmi újat, mert ma már nagyon jól tudjuk (már, aki tudja), hogy a tornyok felrobbantása az amerikai kormány nem csak tudtával, de egyenes felkérésére történt, hogy elindíthassanak egy igen profitáló hadjáratot a terrorizmus ellen. A meglepő tehát nem a tény feltárása, hanem ami ezt követve történt. Mint köztudott az iker tornyok mellett (amelyekbe egy-egy repülő csapódott be) leomlott a No 7 épület is, amibe semmi se csapódott be. A leomlás pedig még a hülye számára is nyilvánvalóan irányított volt.

Howard elmondása szerint a WTC7 leomlása után pezsgő bontás közepette ünnepelték a kitűnő munkát. A videó felvételt újra és újra levetítették, és akkor hirtelen nyilvánvalóvá vált előttük, hogy a leomlás túl jóra sikerült. „Egyszerre ráébredtünk, hogy bassza meg az emberek rájönnek, hogy itt gáz van, és kérdéseket fognak feltenni. Evvel egy időben kiderült, hogy az emberek az utcán jelezték, hogy robbanásokat hallottak. Aztán megtudtuk, hogy a BBC 26 perccel a leomlás előtt jelentette be a torony leomlását, amikor az még peckesen állt.

Ekkor már biztosak voltunk benne, hogy lebuktunk, vége a hakninak. Az emberek holnap ki fogják rángatni az elnököt a Fehér Házból.”

Mint tudjuk, nem rángatták ki. Pedig az életét vesztett 343 tűzoltó, és 50 rendőr családtagjai nyugodtan megtehették volna.

És akkor gondolataim hazajöttek. Hazánkban Orbán és bandája elképesztő disznóságokat csinál, de ők tudják, amire én csak Howard (volt) CIA ügynök elbeszélése után jöttem rá. A megfelelő szöveggel a tömegekkel bármit meg lehet etetni, mert az emberek nem akarnak tudni az igazságról, elfordítják a fejüket, hogy ne is hallják. Nyugodtan akarnak élni, nyomorban, de nyugodtan. Minek idegesítem én magam ezen. Minden nép azt kap, amit megérdemel.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

65 gondolat erről: „(2234) Vasárnapi gondolatok

  1. Kérdezném, a 7. épület összeomlását mivel magyarázták hivatalosan?

  2. 1 – bogozy:
    A másik kettőből égő törmelékek jutottak bele, amitől meggyullad, kiégett, összeomlott.

  3. „Nyugodtan akarnak élni, nyomorban, de nyugodtan. Minek idegesítem én magam ezen. Minden nép azt kap, amit megérdemel.”
    Így van. De mint tudjuk, ingyen süti nem létezik. Mindennek ára van. A „nyugalom” számláját előbb vagy utóbb a sors be fogja nyújtani a csendes népnek. És az fájni fog. Nagyon.

  4. 3: Imy66
    „Mindennek ára van. A “nyugalom” számláját előbb vagy utóbb a sors be fogja nyújtani a csendes népnek. És az fájni fog. Nagyon.”

    Bingó! Így igaz. A „csendes nép” (a nagy többség) az egész világon kezdi már sejteni, hogy csakis egy világméretű nagytakarítás lehet ennek a játszmának a vége – azt a guánómennyiséget amit itt az „elit” globálice felhalmozott generációról-generációra (degenerációra?) nem lehet másképp már eltakarítani. Ez az ami új helyzet, eddig mindig volt erőforrás a világ egy másik tájékáról lehetett „civilizálni”, ma már nyilvánvaló hogy EGY hajóban utazunk (ez a klímaváltozás óta már tudott), Mo meg egy max. harmadosztályú kabin ennek a Titanic-nak a fedélközében – ahol ehhez méltó a műsor.
    Majd ha mindenhol betör a „víz” akkor kezdődhet a mentőakció. Addig meg megy a show tovább – a zenekar húzza síppal dobbal nádihegedűvel…

    (ha csak OV volna itt a gond, de jó is volna)

  5. Épeszű ember nem hitte el, hogy egy repülőgép becsapódástól összedől magába 3 épület.
    A terrortámadás előtt nem sokkal ment egy műsor, azt hiszem a spektrumon, ahol arról volt szó, hogy milyen nehéz az épületrobbantási szakma, mert el kell találni a robbanóanyag pontos mennyiségét és helyét, hogy a robbantani kívánt épületek ne oldalra dőljenek, hanem önmagukba . Főleg Las Vegasban van rá szükség, mert ott elég közel vannak egymáshoz a szállodák, és a régebbi épületeket inkább felrobbantják, aztán újat építenek.

    Ezek után oldalról, nagy sebességgel beleszállnak a tornyokba a gépek, amik persze magukba dőlnek, nem oldalra.

  6. 2009. ápr.: „Thermite” – bejelentés a Dán közszolgálati TV-ben
    2009. áprilisában kilenc szakember közreadott egy közösen készített szakvéleményt, amely a legalaposabban dokumentálja, hogy ‘nanothermite’ maradványokat találtak a WTC-tornyok romhalmazában. Az ‘Active Thermitic Material Discovered in Dust from the 9/11 World Trade Center Catastrophe’ (Aktív termit anyagot fedeztek fel a Világkereskedelmi Központ 9/11 katasztrófája maradványában) címmel közzétett szakvélemény egyik szerzője, Niels Harrit, a Koppenhágai Egyetem vegyészprofesszora, Dánia közszolgálati tévéjében ismertette a tudósok megállapításait. Az így nyilvánosságra került adatok megtették a hatásukat a világ közvéleményére. Most már egymilliárdra rúg azoknak a száma, akik kételkednek az amerikai kormány hivatalos verziójában, és azt valójában a ‘war on terror’ igazolását szolgáló – és ürügynek használt hamisításnak tekintik.
    A gondola.hu-n még 2009-ben lejött a Nils Harrit riport, ami egy svéd magazinban jelent meg:
    https://gondola.hu/cikkek/66968

  7. 5: 6:
    Vagyis a hazugság világméretű Bábel-tornyát építették egyesek… Nekik is fájni fog amikor dől. Nagyon.

  8. 4. Chani

    Igen ez nagyon érdekes. Az óriási mozgási energiával becsapódó 80-100 tonna 500-600 km/ó paraméterű gépeket úgy benyelték a tornyok, hogy még át sem szakították. Aztán egyszercsak, iszonyatosan precíz szabályossággal önmagukba összeroskadtak.
    7. számú épületben a föld közeli szíiteken volt főképpen tűz, amely könnyebben oltható, de az is magába roskadt.

    Nehezen képzelhető el ép ésszel.

  9. 3.
    Vaszil

    Nagyon jó megfogalmazása a jelen helyzetnek. O V nagy és nagyon ragacsos, de akkor is csak egy légyszar lesz itt hamarosan. Addig -persze- „élet-halál” ura. Hatalma mindenhatóvá teszi, de ha fordul a szél a lámpavasat is meglengetheti általa. Azonban félő, hogy hatalmával MO. is véget ér.

  10. Vannak olyan tanulmányok, amik azt valószínűsítik, hogy a 7-esnek azon kívül, hogy egy óriási FBI-irattár volt benne, aminek nagyon babrás lett volna a szanálása más eszközökkel, még itt volt a technika is, amivel a preparált utasszállítókat beleirányították a célba.

  11. 9: pimpo
    A XXI. szd.-ban ha lehet hivatkozás/forrás/időpont megjelöléssel idézzünk! Mert az a helyzet hogy hiába hülyézzük itt a nagy többséget akik benyelték az agymosást mint kacsa a nokkedlit – a nagy többség nem oknyomozó riporter. Ezt a belinkelt Gondola cikket azóta is csodálom hogy fennhagyták – vszeg ez is csak arra van hogy figyelik mennyien kerülgetik a csalit, amire persze MI-programok ügyelnek…

    8: Balázs
    „O V nagy és nagyon ragacsos, de akkor is csak egy légyszar lesz itt hamarosan. Addig -persze- “élet-halál” ura. Hatalma mindenhatóvá teszi, de ha fordul a szél a lámpavasat is meglengetheti általa. Azonban félő, hogy hatalmával MO. is véget ér.”
    Azért MO. és OV nem agyuknál összenőtt Sziámi ikrek! Elfelejtjük őt is mint Kádárt Rákosit Szálasit Horthyt Kun Bélát… Ez az Élet törvénye, tetszik nem tetszik az idő vasfoga 🙂

  12. Igen ez egy tipikus emberi viselkedés Tibor bá’, ha az orra elé dugják a tényeket, akkor sem hajlandó meglátni, mert bekapcsol az öncenzúra/tudati szűrő, hogy ép maradjon az adott egyén világképe. Ezen az oldalon is volt erre bőven példa, nem kell hozzá messzire menni…
    Riporteres videó különösen epic fail, erre varrjanak gombot a hivatalos doktrína hívők…

    Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a nanotermit égési maradványa garantáltan kimutatható még most is, mert biztosan nem söpörték le minden NY felhőkarcoló összes tetejét… Régi hazugságoknak hosszú az árnyéka…

  13. 13 – dajtás:
    Howard bevallottan robbantás szakértő volt, és közölte, (csak ezt már nem fordítottam le) hogy sok száz kiló nanotermitet használtak fel.

  14. Nekem azért vannak kétségeim az ügyben. Meg is mondom, hogy miért.
    Ha az amerikaiak a saját politikai céljaik kedvéért rendezték meg az egészet, akkor az Amerikával ellentétes érdekű országoknak semmi érdeke és motivációja nem lehet, hogy ezt a véleményt elfogadja.
    Sőt, az az érdeke, hogy a hivatalos verziót cáfoló tényeket feltárja, nyilvánosságra hozza, bebizonyítsa, ezzel okozva igen fájó sebeket az USA politikai gépezetének.
    Azonban ilyent nem tapasztaltam, hivatalosan egyetlen ország sem kérdőjelezte meg a hivatalos verziót, csak egyes személyek, csoportok rukkoltak elő ezzel az ellenverzióval.
    Vajon miért? Mi érdeke fűződhet az USA ellenségeinek, hogy ebben az ügyben mégis falazzanak a világ közvéleménye felé?
    Nekem ez sem gömbölyű…

  15. Re:15
    Miért falaznának nekik? Nagyon egyszerű, mert önös érdekük a pofabefogás.

    Valós példa: Volt olyan osztálytársam, akit megvert a helyi cigánymaffia család egyik sarja, eltörték az állkapcsát, de nem jelentette fel, mert akkor nem lett volna nyugta a családjának és neki a faluban.

    Költői kérdés: Legnagyobb nukleáris meghajtású anyahajó flottával, tengeralattjáró és nukleáris haderővel rendelkező országba ki akar belekötni? Tudod, akinek nagy a pofája, úgy jár, mint pár demokratikusan rommá bombázott ország…

  16. 16. dajtás
    Érdekes, vannak országok, akik feszegetik a határokat, elfoglalják a Krímet, vagy katonai bázisokat hoznak létre amerikai érdekeltségbe eső tengeri területeken, nem törődve az USA rosszallásával, sőt fenyegetéseivel, de a torony ügyben illedelmesen hallgatnak…

  17. 15.
    Miért nem cáfoltak?
    Talán azok országok nem akartak amerika terrorista listájára felkerülni.
    + azzal a személlyel, aki hivatalosan ilyesmit felvállalna, nem biztos, hogy kötnének életbiztosítást.

  18. 17 – Hubab:
    Összesen 3 ország van a világban, amelyek szembe mernek helyezkedni az USA-val: Oroszország, Irán, Kína. Az összes többi lapul mint szar a fűbe, nagyon jól tudják, miért. De egy torony felrobbanása belügy, miért állna bármelyik elő a három közül azzal, hogy csalás? Volt ott bármelyiknek is szakértője? NEM, és mire fel menne oda szimatolni? Különben az USA-ban számtalan szakértő, építész, tervező intézetek stb. előállt bizonyítékokkal. Az emberek százai hallották a robbantásokat. Sőt a videókon is láthatók a robbantások. De a szajha média hallgat mint a sír. Márpedig az amerikaiak értesüléseiket a médiából kapják, ehhez vannak hozzászokva. A torony leomlásról volt külön poszt. Keresd meg.

  19. 17.előforduló
    …” + azzal a személlyel, aki hivatalosan ilyesmit felvállalna, nem biztos, hogy kötnének életbiztosítást.”
    Igy igaz.
    A világ, de főleg európai politikusait már régen nem a saját akaratuk, népük érdekeinek védelme vezérli, hanem erös és gátlástalan titkosszolgálatok, -CIA, Moszad – utasitásait kötelesek végrehajtani, ha életben akarnak maradni.
    Ha nem igy volna, akkor nincs semmiféle normális, elfogadható, logikus magyarázat mindazon furcsa, a nonszensz határait surló határozatokra, melyeket a politikai gárda csak az utóbbi 1-2 évben elkövetett,gondoljunk a minden emberi józan ésszel szembemenő határozatokra, most főleg a migránskérdésben.
    A tornyokkal kapcsolatban:
    A hivatalos verzió -a hülyéknek való maszlag-szerint a gépeket az Al-Qaida terroristái vezették neki a tornyoknak, minekelötte ezen terroristák egy Miami melletti repülő-oktató magániskolában apró, egymotorops Cessna, vagy hasonló kisrepülőkön gyakorolták a repülést, valami 3 hónapos tanfolyam keretében.
    És, a hivatalos verzió szerint EZEK lettek volna a pilótái a hatalmas Boing gépeknek!!!
    Presszótársaságunk egyik tagja, nyugalmazott EL-AL pilóta röhögött ezen a marhaságon.
    Egy kicsi, egymotoros Cessna gép és egy Boing között egyetlen közös van: mindkettő repül, mintahogy a háromkerekű gyermekbicikli és a supertrailer nehézteherautó szintén gurul, de mindezen kivül a különbség összehasonlithatatlan.
    Neki volt viszont egy teóriája, amivel megmagyarázni próbálta a profi gépkezelést, éspedig a gépeket szerinte ” halálos beteg, életük utolsó hónapjait élő embereket, kiknek megigérték, hogy családjuk hatalmas nyugdijat kap majd utánuk, képeztek ki IGAZI Boing gépeken, profi Boing oktatók, azok vezették neki a gépeket a tornyoknak, és nem a nyomorúságos arab senkiháziak, akik még a levegübe sem tudták volna emelni ezeket a hatalmas gépeket egy szar Cessna jogositvánnyal a zsebükben.Maga a feltételezés, hogy egy Cessna jogsival erre képes lenne valaki -akárki, egy marhaság, az intelligencia pofoncsapása.”
    Hiszek neki.

  20. 14.

    Emlékszem, a tornyok megsemmisülése után az USA kormánya nyomatékosan felszólította a világ kormányait, valljanak színt, az USA mellett állnak, vagy a terroristákat támogatják.
    Tudtommal egyetlen ország kormánya sem vállalta fel a terroristák támogatását.
    Kinek volt akkor bátorsága, vagy utána a sebzett oroszlán sebeiben vájkálni, kutakodni . Éles harckészültségben volt az egész hadigépezet.

  21. 15. hubab

    „Vajon miért? Mi érdeke fűződhet az USA ellenségeinek, hogy ebben az ügyben mégis falazzanak a világ közvéleménye felé?”

    Talán azért, mert az „ellenségek” által támogatott verzió a kormány verzióját erősítette volna. Az ellenségektől való félelem elég mélyen gyökerezik. Ha az oroszok azt mondják, hogy a CIA tette, akkor BIZTOS nem igaz…
    Szóval inkább bölcsen kimaradtak belőle, és a háttérben terjesztették a megtalált információkat.

  22. 17. hubab

    ” nem törődve az USA rosszallásával, sőt fenyegetéseivel, de a torony ügyben illedelmesen hallgatnak…”

    Azért a Krím visszavétele életbevágó volt az oroszoknak, a WTC teória meg csak piszkálódás.
    Ha Oroszország hivatalosan kijelenti, hogy bizonyítékai vannak, hogy a CIA követte el, akkor az USA közli, hogy a bizonyítékok hamisak.
    MILYEN nemzetközi bíróság döntött volna az USA ellen?

  23. 20. Bálint

    A távvezérlés, avagy előre programozott robotpilóta esete kizárt?
    Minek kellene túlbonyolítani sokszereplős szemtanúkkal, amikor 1-2 szakember zárt körben meg tudja oldani……

    Lehet az idióta arab rángatta a botkormányt, de a gép akkor sem arra fordult, mert a parancs felülírta a manuálist?

  24. 23.előforduló
    Minden változat lehetséges.

  25. 26. Anna

    A hír legjobb leplezése, ha azt álhírré és hiteltelenné avanzsálják.

    Nem állítható, hogy igaz lenne, mert hamarabb lekapcsolnák az öreg lélegeztetőgépét, minthogy be tudná fejezni a mondatát.

    Így ebben a formában oltári nagy marhaság, viszont arra bőven alkalmas, hogy minden egyéb kapcsolatos hírt egy ilyen lejáratással megkérdőjelezhessenek a továbbiakban a barika népség szemében.

    Aranyoskám!
    Élete végéig fizetnék járandóságot kiskegyednek, ha egy darab l/d > 30 betonvasat elhajlás, kihajlás, oldalirányú megtámasztás nélkül önmagába, csak nyomóerővel össze tudna rogyasztani.
    És még nem is dinamikus terhelésre méretezett speciális rácsos tartószerkezetről beszélünk.
    Mert ugye a hivatalos verzió szerint a szintek ellenállás nélkül, szabadesésben zuhantak egymásra, mint ahogy kiskegyed kezéből kieshetnének a földre a kisült palacsintalapok.

    De a cikk lényege:
    Hazánkban Orbán és bűnbandája elképesztő disznóságokat csinál, de ők tudják, megfelelő szöveggel a tömegekkel bármit meg lehet etetni, mert az emberek nem akarnak tudni az igazságról, elfordítják a fejüket, hogy ne is hallják…..

  26. 20. Bálint

    Minden hagyományos repülőgép lényegében azonos elven, szerkezettel van kormányozva.
    Motoros kisgépes kiképzés után, megfelelő és célirányos, típus azonos szimulátoros gyakorlás során, elsajátítható egy elegendő készség, amely egy már levegőbe emelt utasszállító további irányítására elegendő, leszállást kivéve.
    A legfontosabb a navigáció, koordináták robotpilótába táplálása, majd a becsapódás előtt a kézi irányítás átvétele.
    Budapesten gyakorolhatsz Boeing szimulátoron.

    Nem szükséges a halálos betegek toborzása, és a élethosszig fizetendő nyugdíjak is megspórolhatók. 🙂

  27. Jó, végülis azt én is belátom, hogy egy külföldi hírszerző szolgálat erre vonatkozó kijelentése nem lenne olyan hiteles, mint a helyszínen ténykedő, és a friss nyomokat értékelni képes szakemberek és szervezetek által kiadott anyagok, és ezt belátva lehet, hogy tényleg nem mennek bele egy ilyen kétes, és kontraproduktív helyzetbe.
    De ha az országomat annyit basztatná az USA, ha kell mondvacsinált ürügyekkel, akár van rajtam sapka, akár nincs, nekem biztos viszketne a tenyerem, hogy egy ügyben legalább demonstrálhatnám az aljas módszereit a világ nyilvánossága felé.
    Ahogy egyébként Putyin szokta is időnként, mint legutóbb az ENSZ közgyűlésén, mikor mondta, hogy felfogták-e egyáltalán, hogy mit tettek a Közel-Keleten demokráciaexportjukkal?

  28. 28.Bogozy
    ….”Budapesten gyakorolhatsz Boeing szimulátoron”
    Dugást lehet megtanulni szimulátoron? Pedig annyi szemléltető videó és gumibaba van a témában, hogy csak!
    A budapesti szimulátor esetleg adhat egy steril, szintetikus élményt, de nem érzékeled sem az óriásgép súlyát, sebességét, valóságát, stb. és attól még nem leszel Boing pilóta, mert ha igen, akkor vajjon miért kell külön szakmai jogsi a rendes magángépkocsi-jogsin kivől egy nehézteherautóra, vagy bármilyen, különleges tudást igénylő motoros járműre?Továbbá miért van szükség az elméleti vizsgák után még a gyakorlati vizsgára is azon jármüvön?Elég kéne legyen a szimulátor, nem?
    Szóval, ez mégsem oly egyszerű, Bogozy kedves.

  29. Bálint, a jogsi ahhoz kell, hogy papír legyen róla, hogy az illető biztonságosan tud vezetni. Ebben az esetben nem a biztonság volt a cél.

    Nem mintha azt gondolnám, hogy nem a CIA volt.

  30. 31 – bálint:
    Itt a blogon is észlelhető emberi tulajdonság, hogy szeret kötekedni, és jelezni a hozzáértést. Ez néha igen balul sül el, mint most is. Teljesen reális a meglátásod, hogy egy ekkora gép vezetésének ismerete és gyakorlata elképzelhetetlen olyan körülmények között, mint a 9/11 eset. Engem csak azért bosszant, mert eltereli a figyelmet a tényleges témáról.

  31. 32.Tibor bá
    A tényleges témája a posztnak a mai kormányok és politikusok egyre határtalanabb aljassága és merészsége a nagyobb és mégnagyobb disznóságok elkövetésére. tudván hogy a nép, ha nem is veszi be a hivatalos maszlagot-maszlagot, amivel már a Kennedy-gyilkosságot is alaposan megfüszerezték- nos a mostani közönyös, fásult és fáradt, napi gondoktól gyötört népet egyszerüen már nem érdekli.
    Ha veszed észre, mára mintha teljesen eltünt volna a valamikor oly élénk közvélemény, polgári kritika, a minden politikusnak minden idökben a legrosszabb kavics a cipőjében, a tudat, hogy minden lépésüket, cselekedeteiket nagy figyelemmel kiséri a ráérő , jóléti társadalom.
    Márpedig a nyugati társadalom legnagyobb része valamikor ilyen volt
    Nos, szegény mai embert Nem érdekli semmi mindaddig, mig őt személyében nem érinti, pontosan ahogy néhai politikusaitok egyike mondta volt, ha jól emlékszem:
    Adjátok meg a népnek a sörét, mellé a sülthurkáját, vasárnapi futtbalmmeccsét és soha nem lesz forradalom!
    Istenem, mennyire igaza volt!

  32. Bálint!

    Olyan világosan leírtam. Hivatásos, szakértő légitársasági pilóták végezték el a felszállás bonyolult műveletét. A leszállás még bonyolultabb műveletének elvégzésére nem volt szükség egyáltalán. A terrorista egyetlen teendője volt a célterület irányadatainak robot pilóta szerkezetbe táplálása. majd az utolsó percekben kézi irányítással belevezetni a cél épületbe.
    Ez nem ugyanaz, mint nap mint nap repülőtérről repülőtérre vezetni egy Boeing 767-es nagy gépet, mindenféle időjárási, és terhelési körülmények közt.
    Persze akik hinni akarnak valamiben, azok hisznek is. 🙂

  33. 34.Bogozy
    Hagyd, kérlek, ezek részletkérdések.
    Vagy igy, vagy úgy, volt ami volt.
    A lényeg: a tornyok megsemmisitése piszkos, aljas ” inside job” volt.
    A legszomorubb, hogy az elküvetők, a politikusok, az elnök, megúszták szárazon!

  34. 36. Bálint

    Én nem tudom menyire volt belső személyek cselekedete.

    Az viszont 100 % világosan kiderült, hogy a gépeltérő terroristák többsége Szaúd Arábiai volt és valószínűleg a pénzelést is szaúdi emberektől kapták.

    Ezek után, hatalmas meglepetésemre, az USA megtámadta Afganisztánt, egy csóró országot, mert ott vannak a kiképző táborok. Ezt nem tudom felfogni.

  35. 37.Bogozy
    …”Ezek után, hatalmas meglepetésemre, az USA megtámadta Afganisztánt,…”
    Nem Irakot támadták a tornyok miatt?

  36. 38. Bálint

    Bocsáss meg, teljesen úgy emlékszem,
    Afganisztán amely nem vett részt WTC tornyok lerombolásában, a WTC tornyok lerombolásának bűne lett a nyakába akasztva
    Irak nyakába a sosem megtalált vegyi fegyverek bűne lett akasztva.

    Hazug okokra van építve az USA háborús politikája. Legutóbb Szíriában, előtte Líbiában.

    Szerencse, hogy az USA felső köreiben oly nagy számban vesznek részt a zsidók, különben oda is exportált volna néhány százezer tonna demokráciát TNT kiszerelésben-

  37. 38. Bálint

    „Nem Irakot támadták a tornyok miatt?”

    A fáma szerint Bin Laden utóljára Afganisztánban tevékenykedet, ezért az USA Afganisztántól követelte Bin Laden kiadatását.
    Mivel az afgánok bizonyítékot kértek, hogy mégis mire alapozza az USA, hogy Bin Laden hunyó, az USA berágott és elkezdte bombázni Afganisztánt… De Bin Ladent nem találták, csak sokkal később, Pakisztánban. Persze sose tudjuk meg, hogy valóban ő volt-e, mert gyorsan a tengerbe dobták.

    Irak valamivel később került terítékre, főleg az atomfegyverek miatt… De bónuszként gavallér módon azért hozzácsapták a WTC lerombolását is.

  38. 38.Bogozy
    39.Atilla
    Nyomorult, szar világ.
    Kérdés, de a LEGKOMOLYABBAN :érdemes egyáltalán harcolni egy ilyen szemétdomb fennmaradásáért?

  39. 41. Bálint

    Jól emlékszem? Izraelben élsz?

    Olvasom a napi híreket Izraeli forrásból. Eszméletlen nehézségek vannak. Ráadásul a nemzetközi médea is a rossz oldalra állt.
    CNN első oldalon, kiemelt szalagcímmel megírja, Izraeli katonák agyonlőttek három palesztint. Majd mikor már minden fejben felgerjedt a harag az Izraeliek ellen, félnappal később a 40-ik oldalon kisbetűkkel megírja a teljes történetet.
    Három palesztin terrorista agyonlőtt két katonát, és megsebesített másokat. Katonák végül tűzharcban agyonlőtték mindhárom terroristát. Ki olvassa a 40-ik oldalt?

    Részvétem, és együttérzésem

    Palesztin helyhatóság, az Izraeli adók ráeső részéből járadékot fizet a mártír terroristák családjainak.

  40. 42.Bogozy
    Igen, ilyen rohadt , bolond, elviselhetetlen az iszlám..
    Ime, ezért is nyaggattalak benneteket állandóan, megszállottként igyekezvén ismét és ismét megpróbálni ráébreszteni azon halálos veszélyre, amit iszlám számotokra -európaiakra-jelent.
    Ime, Izrael igazán nem toleráns az ilyes terrortámadások elkövetőivel szemben, és mégis támadnak.
    Ismét, és ismét, újból, és ismét, mert EZ AZ ISZLÁM!!!!!!!!
    Soha megnyugodni, megalkudni, más vallással, más néppel egy tető alatt az iszlám eggyüttélni nem fog, mert EZ AZ ISZLÁM!!!!
    Ne vegyétek be az európai imámok kamerák elötti alamuszi fröcsögését a mérsékelt iszlámról, az emberséges iszlámról, arról, hogy ezek a gyilkosok nem az igazi iszlámot képviselik, bla,bla, bla.
    A gyilkosok villantják fel egy-egy röpke pillanatra az iszlám igazi arcát, mert EZ AZ ISZLÁM!!
    Az iszlám saját népét, saját követóit is könyörtelenül irtja, már ahány háború volt iszlám államok között, akkor rajtatok fognak majd könyörülni?
    Lemészárolnak benneteket, mert EZ AZ ISZLÁM!!!
    Ugyhogy kedves Bogozy, ha mi alig birunk velük, ha nekünk ennyire nehéz, pedig mi errefele kissé más fából vagyunk faragva, és még igy is nehéz, akkor ti, kedves jó barátom, ti odaát hogyan veszitek majd fel a harcot ezen irgalmatlan embercsordával?

  41. 43: „ti odaát hogyan veszitek majd fel a harcot”

    Nálunk egyszerűbb lesz. Nem őslakosok… 😉

  42. 43.Observer
    ..”Nálunk egyszerűbb lesz. Nem őslakosok… ?”
    Ez hogy jön ide?
    Nos, vettem a szúrást, nesze vissza:
    Az országodba betolakodott migránsok – akiket kivétel nélkül, úgy a 2 milliót, kik már ott vannak, mint a nemsokára következő 30 milliót mind én, az izraeli Bálint üldöztem hozzád, MA még nem őslakosok nálad.
    HOLNAP levágják a fejed, ebben biztos lehetsz!
    HOLNAPUTÁN már ők lesznek az őslakosok.
    N.B.
    Observer, nem tűnt fel neked, hogy a migránsok között NINCS EGYETLEN PALESZTIN SEM???
    Vajon miért??

  43. 45: „országodba betolakodott migránsok”

    Van itt egy kis félreértés. Az Európai Unió nem Magyarország, azok a migránsok, akik az EU-ba jöttek, nem nálunk vannak (valószínűleg még az a tizenvalahány ezer sem, akik letelepedési kötvénnyel jöttek be).

    „NINCS EGYETLEN PALESZTIN SEM” Ez akár így is lehet. Ha nincs okuk elmenni – vagy még valószínűbb, hogy lehetőségük nincs – akkor maradnak, és benneteket boldogítanak.

  44. 45.Observer
    …”“NINCS EGYETLEN PALESZTIN SEM” Ez akár így is lehet. Ha nincs okuk elmenni – vagy még valószínűbb, hogy lehetőségük nincs – akkor maradnak, és benneteket boldogítanak…”
    Observer, ha te beleásod magadat valami véleménybe, akkor hatökörrel sem lehet kimozditani onnan.
    Miből gondolod, hogy bárki palesztin fogoly lenne Izraelben?
    Az öböl-országokban, Szaudiában, stb. több tizezer palesztin dolgozik mint vendégmunkás!
    Hogy kerültek oda, megmondanád?
    Ja persze, egyenként kilopództak, nem?
    N.B.
    Ne örvendj annak, hogy Ny. Európa pöcegödörré változott-változik.
    Majd, ha a migránsok felzabálták őket, TE LESZEL SORON, csak várd ki azt a néhány évet.

  45. 49: „Miből gondolod, hogy bárki palesztin fogoly lenne Izraelben?”

    Miért, nincsenek palesztinok izraeli börtönökben? Na, ez nekem új információ. 🙂

    Különben meg félreértettél, gazdasági, családi okok is közrejátszhatnak abban, ha valaki nem vándorol ki – de még csak nem is erre gondoltam, hanem inkább egy „elvárt” palesztin összetartozásra (ami lehet, hogy nincs).

    „Ne örvendj annak, hogy Ny. Európa pöcegödörré változott-változik.” Miért örvendenék? Az nekünk se jó. Csak én nem látom annyira sötétnek a helyzetet, mint mások.
    A „migránskérdés” jelenleg még teljes mértékben kezelhető – lenne -, persze nem a jelenlegi PC ‘eszközökkel’.

  46. 41. Bálint

    „Kérdés, de a LEGKOMOLYABBAN :érdemes egyáltalán harcolni egy ilyen szemétdomb fennmaradásáért?”

    Nem a szemétdomb fennmaradásáért, hanem a saját és a gyerekeink fennmaradásáért.
    Jó lenne a szemétdomb nélkül.

  47. 50. Observer

    „A “migránskérdés” jelenleg még teljes mértékben kezelhető – lenne -, persze nem a jelenlegi PC ‘eszközökkel’.”

    Igaz… De azért látszik a helyzet komikuma is… Nekem az tetszik, hogy Schulz Merkelt hibáztatja a migráns válságért…
    Szóval elkezdődött a szarkenés és a sárdobálás migránsügyben.
    Közben azért keménykednek, hogy az EU bíróság utasítsa el a magyar meg a szlovák kvóta fellebbezést.

  48. 49.Observer
    „49: “Miből gondolod, hogy bárki palesztin fogoly lenne Izraelben?”
    Miért, nincsenek palesztinok izraeli börtönökben? Na, ez nekem új információ. „…
    Observer, kettünk közül valamelyikünknek szövegértelmezési problémái vannak.

    ?

  49. 50,Atilla
    A mai világ egy szemétdomb.Rajta élsz gyermekeiddel, ha akarod, vagy sem.
    Hogyan akarsz leválni róla?
    Hova mehetnél?

  50. Sosem értettem, és a késsel támadó palesztin oltalmazott esetében sem értem, ha egy külföldi bűnöző Magyarországon bűncselekményt követ el, a büntetés kiszabása, letöltése után, miért nem utasítják ki automatikusan? Mikor kijön a börtönből, vagy a bíróság elmarasztaló ítélet hirdetése után azonnal őrizetbe venni, és felrakni a legelső közlekedési eszközre ami a származási országába viszi.

  51. 50. Observer: A világbéke is elérhető cél lehetne, csak nem a jelenlegi PC eszközökkel.
    Ezért beszéltek el egymás mellett. A valóság feltérképezése nem a mi óhajunk megfogalmazásával kezdődik.

  52. 54 – Bálint:
    Egyetértek veled. Ennek a szemétdombnak menni kell, mert visszafordíthatatlan, mert reformálhatatlan, mert ahová tart, azért nem érdemes élni.

  53. 56.Tibor bá
    Az a szörnyű, hogy a fejlett, nyugati világ, alig 70 évvél az utolsó vh. után ilyen helyzetbe jutott.
    Pedig milyen szép, reményteljes jövő bontakozott ki akkoriban, most meg az ember csak áll és bámul, hogy mennyire sikerült elbaltázni a világot.

  54. 58 – Bálint:
    Pontosan, a jövő csillogott, és úgy tűnt örökké fog változatlanul tartani.

  55. „nyomorban, de nyugodtan”

    A nép is európai módon viselkedik nyugodtan nyomorban. Minden adót kifizet, amit kirónak rá,.
    Ha elveszik a nyugdíjukat, megtakarításukat vagy épp a trafikjukat, nem siránkozik.
    Bajnai elől még megvédték a MANYUPot, ők pedig benyelték.
    Versenyzongorákba és kisvasutakba, sőt stadionokba és nyaralókra és szeretőkre továbbra is menekíthető a pénz, amit sosem fogunk viszontlátni.

  56. 59.Bazs
    …”A nép is európai módon viselkedik nyugodtan nyomorban. Minden adót kifizet, amit kirónak rá,.
    Ha elveszik a nyugdíjukat, megtakarításukat vagy épp a trafikjukat, nem siránkozik.”
    Véleményem szerint a nép, legalábbis legnagyobbrésze nem él nyomorban, legalábbis nem ugy, mint régebben volt.
    Valaha a nép tulnyomó része, a kispolgárok, a prolik, valamint a parasztság nagyrésze igazi mélynyomorban élt.
    A nagyvárosok csili-vili központjai körül hatalmas slams-ok, nyomornegyedek terültek el, éhező-fázó, nehézsorsú milliókkal zsufolt külvárosok.
    És ez igy volt világszerte.
    A helyzet csak a második vh. után változott jobbra, és én ugy gondolom, hogy ez is, a népsors jobbrafordulása is valamiféle csali volt, az első lépés a népi dekadencia kialakitásában, az ember elpuhulásának első lépcsője.
    Megjelenik az első jóléti társadalom, eltünik a nyomor, hirtelen minden ingyenes, az élet jó és könnyű, és hát ki nem szeretne jól élni, hát nem?
    Az anyagi gyarapodás, autó, villa, nyaralás / sielés menő helyeken stb. hirtelen életcéllá változik, és mi az, ami akadályoz ezen jó élet zavartalan habzsolásában????
    Úgy bizony, a GYEREK!!!
    Igy kezdödött.
    A többi történelem.
    Igy, irás közben eszembe jut egy régen olvasott regény. Megbocsájtjátok, de nem emlékszem sem a cimére, sem a szerzőre, de biztos, hogy ti tudni fogjátok.
    Nos, a hős eljut egy bizarr, furcsa , utópisztikus társadalomba.
    Két rétegből áll, az egyik része lent van, mélyen a föld alatt, a fütő, illetve géptermekben, ezek a robotolók, akik a fötést-világitást, a felső társadalom minden szükségletét kielégiteni kötelesek, cserébe néha felhatolnak a felszinre, és el-elrabolgatnak egy-egy felszini henyélő tagot.
    A felszinieknek semmi dolguk, azonkivül, hogy drága, finom ruhákban sétálgatnak, sportolnak, szórakoznak naphosszat, miközben, mint mondtuk, a lentiek dolgoznak helyettük.
    Igen ám, de Van valami furcsa és ijesztő a fenti társadalom tagjaiban:
    Valami baromi elhülyülésben szenvednek.Egyik társuk a folyóba esik, kiabál, de senki a parton állók közül nem siet segitségére, pedig a szemük elött történik mindez, mig maga a regényhős nem ugrik a vizbe, kimentve szerencsétlent, senki nem mozdult volna.
    EZ a mai Európa.

  57. 61 – Bálint:
    Time machine (Időgép) H.G. Wells – eloikok és morlockok. – Ez lenne az?

  58. 62.Tibor bá
    Lehetséges, rádhagyom.
    A regényt idestova kb. 50 évvel ezelött olvastam volt, nem csoda, hogy cimét-szerzőjét elfeledtem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük