(2247) Az online szex buktatói

Tibor bá’ online

 

A volt ENSZ alkalmazott (fegyver szakértő) a 49 éves Scott Ritter Internet-bűnt követett el. Egészen pontosan egy 15 éves kislánnyal, Emily-vel csettelt, természeten szexről, ami közben önkielégülést végzett, amiről a kislánynak pontosan beszámolt, de a biztonság kedvéért web kamerával fel is vette, az ilyenkor szokásos lihegések kíséretében. Nagy iparkodásában fel se tűnt neki, hogy vajon a csajnak mi a fene lehet ebből jó. Persze ez tipikus önző férfi tulajdonság – már mint a „partnerre” nem figyelés – ami ez alkalommal több éves elzárással büntetendő. Nem az, hogy a kis csajnak nem volt orgazmusa, á nem, hanem azért, mert csak 15 volt. Ha 18 lett volna, akkor a törvényt nem érdekli, hogy volt-e vagy sem. Törődjön minden nő magával!

Személy szerint én ezen jó sokáig gondolkodtam, de egészen biztos volt min, mert a bűnösséget kimondó zsűri is két napig tökölt, hogy bűnös-e vagy sem. A zsűri úgy döntött, hogy  bűnös. Én viszont azt mondom, hogy nem. Hogy miért? Elvégre nem egy hús-vér kiskorúval beszélgetett, hanem egy hanggal az interneten. Az a hang lehetett volna akár egy beprogramozott hangszalag is, vagy esetleg egy gyerekkorát visszasíró nagymamáé. És akkor most fején találtam a szöget. Különben ha megnézed az itt balra található fényképet Scott Ritterről, akkor azt láthatod a kifejezésén, hogy bűnösnek érzi magát. Én a helyében nem éreztem volna, bár bevallom, önkielégítés helyett és még ma is az „igazit” kedvelem. Mit csináljak, erre vagyok beprogramozva.

Na most a slusszpoén: Az online csettelés másik oldalán nem egy 15 éves tini ült, hanem Ryan Venneman, az FBI egyik ügynöke, aki írásban adta ki magát egy kislánynak. A tanúvallomás szerint az FBI ügynök kétszer is leírta, hogy 15 éves, de ez Scottot nem érdekelte, önfeledten verte a farkát tovább. A tárgyaláson a vádlott azt vallotta, hogy egy percig se hitte, hogy Emily kiskorú, biztos volt benne, hogy egy érett, rutinos nő van a „vonal” másik végén. Hát, rutin az volt! A meglehetősen prűd zsűri ezt nem méltányolta, pedig a vádlott nagykorú iker lányai és felesége is mellette tanúskodott. A bíró jövő hónapban fogja megmondani ezért a kis internetes kiruccanásért hány év letöltendő szabadságvesztés jár jenki-honban (egészen pontosan Pennsylvaniában). Maga Scott az ítélet meghozataláig szabadlábra lett helyezve 25.000 $ óvadék ellenében.

Annyit tudok a jogról, hogy messze nincs összhangban az emberek igazságérzetével. Ez most is ragyogóan kiderült. Végeredményben kiskorú leányzó nem lett verbálisan megrontva, ténylegesen pedig semmiképpen nem. Arról nem beszélve, hogy Scottnak esze ágában se  volt elkövetni bűnt, arra majdnem, hogy rábeszélte egy agent provocateur.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

3 gondolat erről: „(2247) Az online szex buktatói

  1. Az amerikaiak hülyék. Ez egy axióma.
    Vagy a Gyalog-galopp után szabadon (bár az angol): hülye amerikaiak, amerikai hülyék!

    A 2000-es évek elején volt kinn egy haverom az USA-ban hosszabb ideig. A kinti magyarok körében aratott az alábbi vicc:
    -Hogy hívják az okos embert Amerikában?
    -Európai turista (bevándorló).

  2. A megcsalás is többnyire (először) a fejben történik meg és nem az ágyban.
    Az ágyban inkább egy tünete, következménye játszódik le annak, amit megcsalásnak neveznek.
    Egy ismerös, meglehetősen kíváncsi leányzó hasonló helyzetben volt, nála 20 évvel idősebb férfivel csetelt majdnem egy éven át, majd egyszer azon bukott le, hogy görkorival ment suliba, amin meglepődik valaki nagykorúnak hitt lánynál.
    A lány mára már 32 éves, egy rádió műsorvezetője.

  3. Sajnos nem lehet tudni, hogy a cset túloldalán ki van valójában és milyen szándékkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük