(2205) Az iszlám a halálos ellenségünk

VIP. 232.

Aki az ellenséges iszlám hordákat pátyolgatja, de ha csak relativizálja beáramlásukat, az saját nemzete ellen fordulva közönséges hazaáruló, és mint ilyen, golyót érdemel a fejébe.

Európa végveszélyben van, megismétlem végveszélyben. Aki ezt nem ismeri fel és „emberiességről” papol, az egészen egyszerűen hülye, vagy (ami még súlyosabb) anyagi érdekből áruló.

Vak, vagy bűnösen közömbös az, aki nem veszi észre, hogy az iszlám most Európát akarja maga alá gyűrni. Az iszlám követői számára ez a vallásuk gyakorlásának a legfőbb eleme. Vagyis céljuk, hogy Allah parancsát teljesítsék minden lehetséges eszközzel. Érted? Minden lehetséges eszközzel terjessze a hitet egészen addig, amíg el nem terjed az egész világon. Ennek eredménye, hogy Mohamed halála óta eltelt 14 évszázad alatt a követők száma mára elérte az 1,8 milliárd főt.

A kezdetben Mohamed, ez az örült pszichopata, elindult, hogy kitalált vallásával meghódítsa a szomszédos városokat. Eközben legyilkolt, megcsonkított számtalan embert, megerőszakolt megszámlálhatatlan nőt. Az iszlám azóta is folyamatosan terjeszti romboló és elnyomó tanait. A hitterjesztő dzsihádisták kegyetlen hordái keresztény, zsidó, buddhista, hindu országokat tiportak romba, maguk mögött hagyva egy becsült 270 millió hullát, akiket többnyire kegyetlen módon gyilkoltak le.

Egyértelmű, hogy az iszlám végső célja az egész világ meghódítása, ahol aztán kizárólagosan barbár törvények uralkodnak. De nézzük a legfrissebb tényeket!  

___________________________________________________________________________

A poszt második részét a VIP előfizetőknek E-mailben küldöm el. VIP előfizető úgy lehetsz, ha legalább 6000 forint adománnyal támogatod a honlap fenntartását.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

74 gondolat erről: „(2205) Az iszlám a halálos ellenségünk

  1. Ez igy igaz. De ez meg csak az elso lepes, a veszely felismerese. A lenyeg, hogy az europaiak TEGYENEK is e veszely ellen, na ez mar szerintem nem fog bekovetkezni, vagy ha igen, mar tul keson. Ennek tobb oka is van. Eloszor is a legtobb ember a jelenlegi helyzetre koncentral es nem gondol e karos folyamat jovobeni hatasaira. Ez a gondolkodasmod szeles korben lett jellemzo a tomegekre es az adossaghalmozas alakitotta ki. Ehhez a jovo gondolatatol valo tudatos elzarkozasra volt szukseg, kizarva igy a nyomaszto adossagterhek jovore nehezedo gondjat. Sajnos ez a szemlelet, ebben az esetben is automatikusan mukodik majd egeszen addig amig a sajat borukon tapasztaljak meg a muszlim eroszakot. A „hazaarulok” tobbnyire hatalommal biro befolyasos szemelyek, illetve a korottuk mukodo „migransipar” kiszolgaloi, haszonelvezoi, a media es a karhatalom altal tamogatva. Eppen ezert aki a migracio ellen lep fel, az jelenleg tulajdonkeppen a „rendszer” ellen lep fel, magara vonva annak „bosszujat” /lasd Udo Ulfkotte/. Ezt pedig az atlag polgar nem fogja megkockaztatni. Fontos hogy a kirivo esetek, eroszakos cselekmenyek, vagy jelenleg a Nemetorszagi ingatlan elkobzasok, meg ha gyakoribba is valnak, a tobbseghez merten, egyenlore egyedi esetek, az atlag ember felhaborodasa pedig csak tomegben lehet hatasos, egyenileg soha. A magyarorszagi helyzet nagy valoszinuseggel kovetni fogja a nyugat europait, csupan nemi kesessel. Sajnos ugy nez ki, hogy mire valos, hatasos, tettekkel alatamasztott, ellenallas alakulhat ki a muszlim terhoditas ellen europaban, addigra az esely annak megallitasara es visszaforditasara minimalis lesz, mert akkor is lesznek szep szammal olyanok akik majd inkabb elfogadjak, hogy a muszlim vilagban eljenek mintsem a kialakult helyzet megvaltoztatasara onkent vallaljak az eroszakos utat. Vagyis nem lesz olyan egyseg ami szukseges lenne a gyozelemhez. Marad tehat egyenlore az online egyetertes estenkent a porkolt utan, mert ezen kivul egyenileg a tulelesre egyetlen eselyt latok, ki kell otthonrol vandorolni biztonsagosabbnak velt teruletekre, ahol legalabb a gyermekeinknek meg lehet jovoje. Hogy hova? Vannak otleteim…

  2. Re:Zene
    Bocs de ritka gyáva alak lehetsz,ha abban látod a megoldást,hogy el kell menekülni
    Mégis hova? Pontosan arról van szó,hogy világvallás akar lenni,MIMDENHOL A világon!
    Tartozunk annyival az eleinknek, hogy nem köpjük szembe az értünk tett áldozataikat…

    Fájdalmasan fel fog ébredni Európa,csak a média próbálja elhitetni,hogy minden jó ahogy van. Ha bőrödet megy ki a játék, akkor gyorsan előjön a nem PC életösztön.

  3. „Sokáig volt már béke,
    Közeleg a világvége”

    Az iszlám elleni harcban először az iszlamizáció nem-muszlim támogatóit kell likvidálni, csak azután jöhetnek a szakállasok és csadorosok.

  4. Az iszlam miatti osszeomlastol tavol vagyunk szerintem. Lehet hogy elobb kovetkezik be a gazdasagi vagy energia osszeomlas?

  5. Ki a nagyobb ellenségünk?

    Az Iszlám, avagy azok a politikusok, akik tudatosan szabadítják ránk?

    Többszáz éven keresztül az Iszlám gyakorlatilag veszélytelen volt Európára.
    Sőt. Még a kis Izrael is egész jól elvolt az Iszlám tenger közepén.

    Tényleg elhisszük, hogy „véletlenül” jött létre az Al Qaida, most meg az ISIS, és véletlenül, butaságból invitálják a migránsokat, lehetővé téve, hogy minden ellenőrzés NÉLKÜL kerüljenek Európába?

    Véletlenül hagyják abba a katolikus iskolákban a keresztény tanításokat, hogy helye legyen a Mohamed tanításainak?
    Véletlenül jelenti be Macron, hogy többé nem kell a hagyományos családmodellt hirdetni, hogy a négy feleséges modellek ne érezzék kirekesztve magukat?

    Az Iszlám egy brutális fegyver.

    De ki tartja ezt a fegyvert? Ki a gyilkos?
    És ki fizeti a gyilkost?

  6. A zsidó messiánisztikus kultúra, amit a hollywoodi filmek is erősen terjesztenek, a magányos hős, a megmentő szerepéről, egy passzív szemlélő szerepbe taszítja az átlagembert. Várja a megmentő supermant.
    Az államhatalom az erőszak monopóliumát félti, és azt mindenáron megtartani akarja, még a bűncselekmények áldozatainak önvédelmi lehetőségeinek erőteljes korlátozásának árán is.

    Na, ebben a környezetben aztán nagyon nehéz bármiféle külföldről beszivárgott muszlim, vagy afrikai vad ember ellen harcolni, inkább ültetik le azt aki egy önvédelmi polgárőr szervezetet alakít, vagy abban részt vesz, mint a dühöngő külföldit.

    Lásd a közelmúltbeli magyarországi történetet, mikor a cigányok eluralták a falut, jobbikos polgárőrök a puszta jelenlétükkel megszüntették a bűnözést, de azonnal odavezényeltek 200 rendőrt, hogy a cigányoknak nehogy véletlenül is bántódása essék. Végül 3 fehér magyar súlyos és könnyebb sérüléseket szenvedett, cigány bűnözőknek haja szála sem görbült.
    A fehér magyarok évekig szenvedték a cigányok bűnözését, bármiféle komolyabb rendőrségi segítséget nem kaptak

  7. 5 – Attila(PV):
    Ma már közismert, hogy az iszlám terrorizmust a CIA hozta létre, és mind a mai napig támogatja anyagilag és fegyverekkel. Amerika most nagy hangon egy koalícióban „támadja” az ISIS-t, de valójában segíti őket.

  8. 3-6
    Nagyon helyesen látjátok a dolgot. A belső ellenség – „az ötödik hadoszlop” – a legveszélyesebb, hiszen róluk feltételezzük, hogy velünk vannak, a mi kutyánk kölykei. Ezért akár még hiszünk is nekik. Mire pedig megértjük hogy elárultak minket, addigra bizony késő.
    Hogy milyen régi ez a stratégia, arra Jerikó ostromát hoznám fel. Józsué könyvének 2. részében olvasható (önkényesen rövidítem a szöveget, a könnyebb érthetőség kedvéért. ):

    ” …Józsué, a Nún fia, elkülde Sittimből titkon két férfiút kémekül, …. Azok pedig elmenének, és bemenének egy parázna asszonynak házába, a kinek Ráháb vala neve, és ott hálának.”

    Valószínűleg nem először jártak ott, lévén katonák 😉 Amikor pdig jött a járőr, keresvén a kémeket:
    „Az asszony pedig fogá a két férfiút, és elrejté vala őket, és monda: Úgy van! Bejöttek hozzám a férfiak, de azt sem tudom, honnan valók voltak.
    …kimentek e férfiak kapuzáráskor a setétben; nem tudom, hová mentek a férfiak; siessetek gyorsan utánok, mert utólérhetitek őket.”

    Nem csak elrejtette őket, de a hatóságokat is félrevezette a kedvükért. Tette mindezt miért? Mert tudta, hogy ezek piszok kegyetlen horda és rettenetesen be volt szarva tőlük! Meg is eskette őket mielőtt elmentek:
    „Most azért esküdjetek meg kérlek, nékem az Úrra, hogy a mint én irgalmasságot cselekedtem veletek, ti is irgalmasságot cselekesztek majd az én atyámnak házával, és igaz jelt adtok nékem, Hogy életben hagyjátok az én atyámat és anyámat, férfi és nőtestvéreimet, és mindent, a mi az övék, és megmentitek a mi lelkünket a haláltól.”

    Szögezzük le a tényt, ha Ráháb, a kurva nem segíti a kémeket – akik addigra a védelmi rendszereket alaposan feltérképezhették! – akkor Jerikó aligha esik el trombitaszóra! Ugyanez a veszély fenyegeti Európát is – és szűkebben véve minket is! -, hogy a pénzért, vagy félelemből árulóvá vált egyének olyan pozícióba jutnak (vagy már jutottak is!), ahol a védekezés alapjait lehetetlenítik el. Mondjak példát országos, vagy európai szinten? 🙂

  9. 7. Tibor bá’

    „Ma már közismert, hogy az iszlám terrorizmust a CIA hozta létre”

    Igen.
    De az már homályosabb, hogy mi ezzel a célja.

    Hogyan kapcsolható össze az ISIS képzése és fegyverzése az európai politikusok erőfeszítéseivel, hogy ezeket a kiképzett terroristákat Európába importálják?

    Mi a végső cél?

    Szerintem az Iszlámnál sokkal veszélyesebb az a politikai ideológia – amit igazán nem is ismerünk – ami ránk szabadítja .

    Jó, persze, nem árt ha alaposan ismerjük a fegyvert amit nekünk szegeznek, de úgy érzem, hiányzik a bátorság, hogy annak a szemébe nézzünk, aki a fegyvert tartja.

    Kötelezettségszegési eljárás azzal szemben, aki meg akarja akadályozni saját országa iszlamizációját?
    Nem durva? MIT akar tulajdonképpen az EU?
    EURÁBIÁT ?

  10. Ilyen kemény lenne az iszlám? Vagy ennyire okosak lennének a hívői?

    Mondjatok már egy iszlám országot, ahonnan ömlenek Európába a muszlimok és amely ország nem a nyugat csicskája.
    Most esik neki Szaúd Arábia a testvéri Katarnak azokkal a fegyverekkel, amiket Amerikától vett és amire ráköltötte legalább egy teljes évi bevételét. Szaúd Arábia az iszlám központja és az erőforrásait a nyugatnak adva, azt a testvéri iszlám országok (Katar, Jemen, Irán) gyengítésére használja?

    Attilának van igaza, az iszlám csak egy eszköz, mégpedig (főleg)nyugati, de vallásokon felülálló érdekcsoport(ok) kezében.

  11. 9: „MIT akar tulajdonképpen az EU?”
    Először is, nem akarja szembeköpni saját magát.

  12. Az mindenkinek egyértelmű, hogy együttérzés és segítő szándék ellenére egyetlen európai ember sem hívta maga közéjük a ” menekülteket”.
    Ezt a jelenlegi európai vezetők tették meg.
    Akik állítólag a népük érdekében járnak el, vették fel szolgálati hivatásukat.
    Igen, a muszlimok „csak” eszközök. Valamihez………

    Hogyan jutott a mai európai fehér ember abba a kiszolgáltatott állapotba
    és a „demokratikusan” választott vezetőik abba hatalmi helyzetbe, hogy az átlagpolgárnak nincs az életére vonatkozó közvetlen döntésekbe beleszólási joga, tiltakozási- ellenállási joga?

    Hogyan állhatott fel ez a szervezeti szint és miért van még a helyén?
    Ha már minden nemzetnek elege van belőlük?

    Másik kérdés, hogy kik is a haszonélvezői kicsiben és nagyban ennek a hatalmi elvű centralista rendszernek,
    akiknek ez az állapot és irány jó ;
    és nem is áll érdekükben változtatni rajta?

  13. Az a helyzet, hogy ez a poszt két részből áll és ti, a hozzászólók, csak azt olvastátok el, ami nyilvános. A második rész azzal foglalkozik, hogyan terjed, és milyen célból. Való igaz, hogy a szélsőséges terroristákat a CIA hozta létre, de ma már önjárúvá vált. Ma már Európát veszélyezteti, ami eredetileg nem volt benne a kalapban. Ezt a veszélyt már mindenki látja, de az oligarcháknak még hasznos, de különben is, a parazitákra jellemző, hogy addig szívják a gazdatest vérét, amíg az el nem vérzik, el nem pusztul, és persze vele pusztulnak a paraziták (oligarchák) is. Nem kell azt elképzelni, hogy ez egy jól kidolgozott terv részét képezik. Frászt, az oligarchák velünk együtt mennek a halálba, mert a kapzsiság elvette az eszüket.

  14. 13.

    Önjáratúvá -szerintem- akkor válik egy rendszer, ha megszűnik a vezérlés (vagy pont a vezérlésbe van beépítve az önszabályozás) és van is lehetősége a rendszernek a külső input-tól függetlenednie.

    A veszélyt a szélsőség erősödése igaz fokozta, ami erővel már az 1980-as évek agfgán-SZU látványos háborújában is a „hozzáértő szervezők”, tisztában lehettek.

    Az, hogy ezt a nyers erőt Európára szándékosan rászabadították, úgy, hogy Európa védekező kezét hátrakötötték, annak -szerintem- igen is alaposan megtervezett célja lehet.
    A haszonélvezők köre mellett a legfőbb kérdés a cél.

    Az már összeesküvéselmélet tárgyköre, hogy „biztonságuk érdekében az emberek saját akaratukból önként akarják , fogják kérni szabadságjogaik szűkítését, a hatalomnak totális kontroll jogot adva a társadalom felett” ; ezt a társadalom „fejlődési” irányt már több évtizede „megjósolták” egyesek. csak a kivitelezés gyakorlatát nem. De az elv, a félelem, a tehetetlenség és kiszolgáltatottság érzése.
    Ezzel a „háttérhatalom” a háttérből, inkognitóját megőrizve nyilvános fellépés-erőszak nélkül tudja akaratát a társadalomra kényszeríteni.

    Lehet akár más ok is (kicsit scifi);
    pl. a csernobili filmben elhangzik a tárgyilagos megállapítás, hogy a „sugárbetegség” és következményei a 4. generáción fog hatványozottan kitörni (nincs ismeretem, igaz miért lehet ).
    Az 1986 + 3 x 20 = 2046,
    azaz mivel spanyol és francia területek kivételével egész Európa alaposan rajta volt a „szennyezési” térképen; 2050 körül fokozott egészségügyi, sejtmutációból adódó társadalmi problémák fognak jelentkezni Európa szerte.
    Hogy a káros mutáció mértékét csökkenteni lehessen, ahhoz „egészséges” vércserére, vérfrissítésre lesz szükség………

  15. 11. Observer

    „Először is, nem akarja szembeköpni saját magát.”

    Pedig pont azt csinálja.
    SEMMI humanitárius dolog nincs benne… ez csak halandzsa.
    Ha valóban érdekelné az EU-t a népek sorsa, abba hagyná ezt a gyarmatosító politikát és más országok bombázását.
    És ugye azokkal se tud semmit csinálni, akik ide jönnek…
    Se munkát se jövőt nem tud biztosítani…
    Soros is megmondta, csak kölcsönökből lehet őket eltartani…
    Ennek semmi értelme.

  16. 13. Tibor bá’

    „Frászt, az oligarchák velünk együtt mennek a halálba, mert a kapzsiság elvette az eszüket.”

    Ebben nem lennék olyan biztos.

    Már elég sok bizonyíték van arra, hogy vannak terveik…
    A robotizáció, a túlhajtott technika, az úszó szigetek, a Georgiai Tanúkövek, satöbbi, arra utalnak, hogy a mai helyzet nem csak úgy alakult „véletlenül”, hanem egy precíz terv része.
    És azt se hidd, hogy az oligarhák a piramis csúcsa… Ők csak hasznos idióták, akik a pénzt szedik be… De nem maguknak.

    Azt se hiszem, hogy amikor a CIA létre hozta az Iszlám terrorizmust, nem volt kész hosszútávú cél is hozzá.
    Azt már többször kijelentették, hogy nem engedhetik meg, hogy az EU az USA fejére nőljön. Se politikailag se gazdaságilag.
    Látod… Süketítő csend jön az USA-ból a migránsválságot illetően…

  17. 15: „pont azt csinálja”

    Nézőpont kérdése.
    Hogy milyen hátsó szándék mozgatja a migrációt, azzal nem foglalkozva – nagyon nehéz kitörni abból az „imidzsből”, amit az EU felépített magáról: az emberi és szabadságjogok hős bajnoka, a szolidaritás nagymestere, mindenféle népüldözés és nácizmus ellensége és úgy általában a béke apostola.

    Pedig csak az kellene kimondani – ahogy normálisabb helyeken egyébként működik – hogy mindez csak a csoporton belüli tagokra vonatkozik.

  18. 17. Observer

    „az emberi és szabadságjogok hős bajnoka, ”

    Látod, ez az…
    Befogadni időnként pár száz rászorulót, egész más, mint évi többmilliós migrációt meghirdetni.

    Két alapvetően gyomorforgató dolog van ezzel az „imidzzsel”.
    Először is Európa SEMMIT nem tud nyújtani ezeknek a szerencsétleneknek, a társadalmak szemétdombjaira kerülnek, és generációkra biztosítva van, hogy nem lesz belőlük ember… Több országban bizonyított, hogy integrációjuk lehetetlen, még azokban az évtizedekben is, amikor Nyugat még tele volt pénzzel.
    Másodszor, pont azokat az „értelmesebb” rétegeket szippantja el, akik esetleg újra tunák építeni a szétbombázott országokat, szintén további generációkra biztosítva ott is a káoszt.
    És mivel Merkel is meg Sárközy is beismerték már tíz éve, hogy a multikulti megbukott, elképzelhetetlen, hogy az EU-s politikusok közül akár egy is legyen, aki valóban emberi szempontok alapján akarja keresztülverni a menekültek tömeges importálását.

    A bónusz meg az, hogy az EU fegyverrel meg pénzzel látja el a legkülönbözőbb brutális csoportokat, hogy politikai változást kényszerítsen ki, amiből messziről látszik, hogy rosszabb lesz, mint a kiindulási helyzet… Nem kellene emberiességből abbahagyni?

    Ami a csoport tagjait illeti… Milyen csoport már az, ahol az erősebbek eldöntik, hogy nekik mi a jó, és ezt ráerőltetik a gyengébbekre?

    Szóval szerintem teljesen védhetetlen az az álláspont, hogy az EU emberiességi alapon kezeli a migránsokat.

    Szerintem az a 30 milliárdos költségvetés vonzza a politikusokat, amit le lehet nyúlni migránsválság kezelés címén…
    Kiadni lakásokat, etetni, tanítani őket garantált állami (adófizetői) pénzen… semmi rizikó !

    EZ jobban illik az EU-s vezetőkhöz…

    Nem mondanám… de valahogy nehéz bízni bennük, hogy Soros megjelenése után beindult a húsdaráló…

  19. 18 – Attila (PV):
    Már százszor megfogadtam, hogy nem állok le veled vitatkozni, mert reménytelen vagy. Te vagy az, akinek a fejében négy helyett nem három kerék van, hanem öt. Nem vagy te hülye, csak a rögeszméd hátráltat abban, hogy belásd a valós helyzetet. Tudom ez most személyeskedés volt, de ez az ára annak, hogy válaszolok neked állandó fogadkozásom ellenére.
    El tudod te képzelni, hogy egy Soros féle oligarcha, aki nulláról indulva dollár milliárdossá nőtte ki magát, és aki elég erős egyéniség ahhoz, hogy nem ül a dollár milliárdok felett (mint sok más gazdag ember) hanem hatalmas összegeket áldoz fel azért, hogy a világ az ő elképzelései felé haladjon. Szóval el tudod azt képelni, hogy a pénzt nem magának gyűjtik, hanem kinek? Csak a képzeletedben létező, mit tudom én milyen felső hatalomnak? Több évtizeden átívelő betervezésről hirdeted igazadat miközben te magad is ismered Occam beretváját. Te magad is ismered azt az angol közmondást, hogy nincs értelme messzemenő következtetéseket keresni, ha a hülyeség kellő magyarázat. Igen, a CIA létrehozta a terroristákat, mert távol az amerikai kontinenstől elvégezték és ma is elvégzik helyettük a piszkos munkát. Igen, a közel keleti stabil országokat káoszba süllyeszteni, egy önálló kurd államot létrehozni Izrael érdeke. Igen, a vendégmunkások beengedése Németországba, a brit államközösség melósainak beengedése Angliába, az Algíriak beengedése Franciaországba igen jó ötlet volt a szakszervezetek sakkban tartásához, a munkabérek emelkedésének a visszatartásához. Ugyanez volt most Merkel hirdette befogadásnál. Kevés a német szakmunkás, majd kiválogatják, a szemetet átküldik másoknak, de már ez se jött be, csak eszük ágában sincs bevallani. Amerika kezd alábukni, nekik érdekük, hogy Európa ne tudjon a fejükre nőni. Az európai káosz, válság Washingtonnak jól jön. De ezeken kívül minden más csak egyesek fantázia világában született meg. Az Emberre mindig is jellemző volt, hogy „briliáns” ötleteit kellő körül tekintés nélkül végrehajtja, aztán ha baj van, majd megoldják a mérnökök, orvosok, különböző szakmabeliek. Így telepítettek – például – nyulakat Ausztráliába. Az Ember a pillanatnyi előnyökért felvállal hihetetlen károk elszenvedését a jövőben (pontosan ez az alapja a 25 %-os THM-re felvett hiteleknek). Most is csak erről van szó. – Putyin nemrég nyilatkozta. Egyes amerikai körök háborút akarnak kirobbantani Oroszországgal. Ha ez sikerül nekik, élő ember nem marad a földön. Ez a nagy büdös helyzet.

  20. 18. Attila

    Most törlöm a könnyeimet.

    „Először is Európa SEMMIT nem tud nyújtani ezeknek a szerencsétleneknek, a társadalmak szemétdombjaira kerülnek, és generációkra biztosítva van, hogy nem lesz belőlük ember…”

    Túl sokat tud és nyújt is nekik.
    Röviden: Haverok, Buli, Fanta……. és ennél is többet.

    Őszintén szólva nem őket tartom szerencsétlennek, hanem magunkat, mai magyarokat.
    Napi 8-12 óra munka, átlag 150.000 nettó, állandó feszültség és stressz.
    Megpiszkált, silány minőségű élelmiszer, világbajnok adókkal lehúzás.
    A sör minősége gyenge, a jó bor drága, a pálinka viszont egész jó.
    Kórházba meghalni viszik az embert.
    A TV-t bekapcsolni sem érdemes.

    Azok a „társadalom szemétdombjára került emberek”
    kaphatnak lakást,
    havi 800 ejró költőpénzt,
    ingyenes egészségügyet,
    szociális támogatásokat,
    választhatnak minőségi kajákból és
    könyörögnek nekik, hogy ingyen iskolában tanuljanak már végre valamit.
    Egész nap kártyázhatnak, (drogot, italt vallásuk tiltja)s aját fajtájukkal beszélgethetnek, haverkodhatnak és nagyobb szabadságban tölthetnék tömérdek szabad idejüket, mint mi. (biztosan akadnak ilyen mosolygó,elégedettségben jól élő migránsok is, csak őket nem mutogatja a média)

    Az, hogy többségük éppen a randalírozást, balhét választja, nem jelenti automatikusan azt , hogy élethelyzetük szarabb lenne nekik, mint nekünk itthon, hazai átlag magyaroknak.

  21. 19. Tibor bá’

    ” Most is csak erről van szó.”

    Ha nem lennének az Ószövetségtől a Kalergi terven át a Tanúkövekig meg az Illuminátusokig tömve bizonyítékokkal teli a történelem bugyrai, akár el is fogadnám, hogy buta politikusok rövidtávú ötletei teszik tönkre a világot.

    Csak hát azt már tudjuk, hogy Angela se szabadon dönt, neki is súgnak, mint a többinek.

    És az is tuti, hogy az a 300 leggazdagabb család tuti nem akar felfordulni a közelgő Geddonban… Nekik már mindenük megvan, már nem kell több pénz, csak hatalom, hogy ők mindenképp túléljék azt ami jön…
    És egyáltalán nem tűnik túlkomplikáltnak, hogy az utóbbi pár szaz évben a világban megtermelt vagyonnal a hátuk mögött meg tudják oldani a túlélésüket…
    Már csak az van hátra, hogy megszabaduljanak azoktól, akik fel akarnak kapaszkodni a mentőcsónakra…

    Te is bújod az internetet…
    Te is tudod, hogy a világ tele van emberekkel, akik látják az összefüggéseket.
    Ezeknek egy része, hozzád hasonlóan „kívülről” figyeli a fejleményeket, de egy részük „nekik” dolgozik.

    Én mindenesetre elképzelhettlennek tartom, hogy a világ sorsa „hülye” politikusok kezében legyen. Nem mondom, némelyik okozhat meglepetést, de olyat nem, ami veszélyetetheti a túlélésre kijelölt társaságot.

    Ha egyszer vennéd a fáradtságot, és végre megnéznéd a Century of the Self című BBC dokumentumot, akkor megértenéd, hogy a politikát sokkal magasabb szinten irányítják, mint az idióta Bush gyerek, meg az Obama nevű aláírógép, meg hasonlók.

    Occam borotvája ide vagy oda, szerintem neked se kellene komolyan venned azt a színjátékot, amit a fősodratban vetítenek napi politika címmel…

    Szóval szerintem az európai tömegek tervezett kiirtásának része az iszlám importja…
    Szerinted meg „úúú… hoppá… ez mellément” csetlés botlás, balszerencse .

    A mai technikai és pszichológiai eredmények mellett szerintem túl naív vagy.

  22. 20. előforduló

    Szerinted valóban az az emberi élet csúcsa, hogy ingyé kapsz lakást meg kaját ?
    Te kívánnád magadnak ugyanezt?

    Nem hiszel abban, hogy egy közösség részeként aktívan tevékenykedve hasznosnak lenni?

    Nekem legalábbis ez jelenti az „életet”

    A többmilló ingyenélő csak időzített bomba…
    Ne írígykedj…

  23. Standing ovation!

    Azzal gondolom, tisztában vagy, Tibor bá, hogy mostantól, hogy ezt az igazságot leírtad, minden igaz muszlimnak kötelessége elvágni a torkodat.

  24. 22.

    Kicsit hosszabb volt a felsorolásom, mint kaja és a lakás.

    De kezdetnek (számodra furcsán hangzik) igen is sokat jelent.

    Talán ha magyar emberek ezreit, tíz-százezreit kérdeznéd meg erről, pl. szociális ételosztás közben, amikor a riportalany könnyeivel küszködve hálálkodik egy tál meleg ételért……….
    Neked bármilyen hihetetlen is a mai magyar embereknek, főleg fiataloknak vágyálmuk, a lakás egyik életcéljuk.

    És az elfogadható egészségügyi ellátás? Milliókat költöttünk az állami egészségügy „nem ócsó jános” doktor urakra. De minek? Nem véletlenül járnak politikus „urak ” Bécsbe doktorhoz.

    „közösség részeként aktívan tevékenykedve hasznosnak lenni?”
    Ja, főleg a közösség aktív tagjai bizonyos elvárásoknak felelnek meg és csak akkor leszel hasznos tag, ha szintén az elvárást told.
    A többiek, a senkik. Én is. Akikre semmi szükség. Azaz csak az adóbefizetés erejéig. Ezt mi nap mint nap megtapasztaljuk.

    A migránsok is lehetnek aktív hasznos tagjai mind a befogadó állam, mind szűkebb körben honfitársaik – családjuk közösségében.
    A támogatásuk ezt nem zárja ki, csak könnyíti. Közös programokban, kirándulásokban, ……..
    Sőt az is elég lenne, ha békében töltenék el idejüket teaházakban, vizipipázva beszélgetve, sakkozva……..

    Akkor bizonyára hasznos tagja lehetsz közösségednek……….miben is?

    Igen. „A több millió ingyenélő csak időzített bomba…” és valakik már meggyújtották a kanócot.


  25. 23 – Ábel:
    Az én torkomat legfeljebb 5 perccel fogják korábban átvágni, mint azokét, akik nyalják a seggüket. Nem kockáztatok semmit.

    21 – Attila (PV):
    Ha kitör a III. (termonukleáris) világ háború senki se marad életben.
    Ha nem tör ki a világ háború, akkor rövid időn belül megfő az emberiség. Nincs az a pénz mennyiség, vagyon, bármi, aminek segítségével bárki életben maradhat. Ezt csak te nem tudod. Az általad (is) sejtett titkos csoport hidd el, hogy tud róla. Élik életüket addig, amíg lehet, és úgy ahogy nekik tetszik, mert okosabbat nem tehetnek.

  26. Nem tudni mi lehet a valós cél más földrészek népeinek összekeverésével.
    Mi áll a háttérben.
    Európa nagyjából még ma is keresztény.
    Igaz,sorra bontják a templomokat…
    Minden ellenére évszázadokon át keresztény tudott maradni.
    Több próbálkozás volt a vallás kiirtása ellen.
    Nem jártak sikerrel, mert az összes népeket nem lehetett mind letenni.
    A betóduló iszlámokkal csak ezt a piszkos munkát végeztetik el.
    Ha a kívánt cél megvan, megszűntek a létező államok,
    csak egy tradíciók nélküli korcs muszlim embertömeg lakná ezt a földrészt.
    Csipekkel, vagy akár egy apró vírussal is visszaszoríthatók
    mind a sivatagba vagy Afrikába ahonnét előkerültek.
    Az eredmény egy szinte kiürült, járványok által lepusztított, lakatlan Európa lenne.
    Aztán új t9rténelem írható.
    Nem kérdés Amerikának lét-érdekében áll Európa és Ázsia erős szövetségének megakadályozása, de az nem lenne elég.
    Ez a végromlás az európai nagyvállalatok profithajszolása

  27. Re: dajtas „Bocs de ritka gyáva alak lehetsz,ha abban látod a megoldást,hogy el kell menekülni”
    Vagyunk egyparan gyavak, tobbek kozott azok a magyar falusiak is akik „gyavan” elmenekultek az eroszakos cigany terjeszkedes elol a falvakbol. Mert az a helyzet semmiben sem kulonbozik a majdani eroszakos muszlim terjeszkedestol. De ha te olyan „bator” vagy miert nem koltozol egy kis Borsodi faluba? Talan mert konnyebb a fotelbol legyavazni valakit?

  28. 21. Attila PV

    300 túlélő család egy valódi nagy katasztrófa esetében feldughatja magának az összes pénzét és aranyait. Ha nincs termelő kisember, ha nincs más csak amit össze tudsz gyűjteni saját magad. Bankkártyáikkal, értékpapírjaikkal kitapétázhatják a kunyhó falát.

    27. Zee

    Igen, igazad van. A belső bajunk, a primitív ősbarom gondolkodású cigány népességünk folyamatos és általunk pénzelt terjeszkedése a fő gond. De ez olyan mint a béka esete. Ha lassan forralod fel a vizet belefő, ha forró vízbe dobod azonnal kiugrik. Nálunk a muszlimok a forró, cigányaink a lassan melegedő víz, mi meg a béka eszűek.

  29. Bogozy

    „300 túlélő család egy valódi nagy katasztrófa esetében feldughatja magának az összes pénzét és aranyait. ”

    A fene tudja…
    Olvasd el a Lugánói jelentést.

    Néhány nagyvárosnyi úszó szigeten, a technológiát csúcsra járatva pár millió rabszolgával az elit szépen át tud vészelni pár száz évet…
    A rabszolgának jelentkezők meg tolongani fognak, mert ez lesz az egyetlen esély a túlélésre.

    Egyébként most hallgattam egy előadást, ami azt is fejtegette, hogy egy drasztikus emberiség létszámcsökkentéssel még meg lehet akadályozni azt, hogy a folyamatok visszafordíhatatlanul felgyorsuljanak…
    Ehem…
    És itt nem a bangladesi rizsfarmerből van sok, mert az ő ekológiai lábnyoma elég kicsi… A „fejlett” világgal van a baj…
    Ha Európát, Amerikát és Kínát ki lehetne kapcsolni (de teljesen), akkor már megnőlnek az esélyek a túlélésre… De ezzel nehéz manapság választásokat nyerni.
    És ennek fényében az iszlám invázió is másképp csillog…

  30. 29 – Attila (PV):

    Én csak hányom, hányom azt a szerencsétlen borsót a falra. Újra és újra leírom, de simán átléptek rajta. A hajó már elment. Bármit tesz az emberiség (és nem tesz semmit) a klíma katasztrófát nem lehet elkerülni, mert a rendszernek van kb. 40 év tehetetlensége (nézd meg mit jelent a fizikában). Barcelonában már május végén 42 fokos kánikula volt. Bangladesben pedig 52. El tudod képzelni, mi lesz itt 40 év múlva?

  31. Elképzelhetetlenül elképzelhető!
    A mérsékelt égöv területére jönnek délről, amikor ez megtelt, akkor mi elindulunk északra. Megyünk Kanadába, Lappföldre, Kamcsatkára.
    Csak hát Szibériában ott van az a sok lefagyott metán, amely ha fölenged, nem lesz időnk a helyváltoztatásra. 😀
    De komolyan meddig tarthat ez a felmelegedés?
    Évtizedekben, vagy századokban mérhető?
    Remélem azért lesz az élőlények között olyan túlélő, amely továbbviszi az életet, ha még a Napnak lesz annyi ideje, hogy akár ki is alakulhat az élet egy más vagy hasonló formája.

  32. Az egyik legjobb blognak tartom a bevándorlásról szóló irást+ a hozzáfűzött értelmes hozzászólásokat. Sajnálom, hogy nem folytatódik, mert szerintem jelenleg az egyik legfontosabb téma. Mindnyájunkat és család (unokák stb.) nagymértékben érint. Természetesen Európát érinti életveszélyes mértékben. Javasolom folytatni még sok
    ötlet maradt kifejtetlenül, probléma megoldási hozzászólásokat kellene menteni, mert
    maradt még rejtély bőven, kik, miért, akarják ezt a hordát európára ráerőszakolni. Kicsit mélyebbre lehetne ásni, van itt még titkos szándék bőven. Miért most, miért ilyen módon stb. És miért ilyen tehetetlen Európa? Pedig vannak értelmes politikusok Macron, és hozzá hasonlók. Az ok érdekesebb mint a Bermuda háromszög, vagy az Orosz sielők halála a hegyekben. (Névre nem emlékszem)

  33. Attila (PV)

    Ne haragudj, de tényleg az látszik, hogy egyre paranoiásabb vagy, vagy csak frontod van…
    Ez az úszó szigetek és egyéb fantazmagóriák annyira irracionálisak, hogy szinte felfoghatatlan, hogy hogyan vagy képes ezeket realitásnak tekinteni.
    Ilyesmit nem lehet titokban megcsinálni, a világban már bőven van potenciál arra, hogy a szembenálló érdekcsoportok leleplezzenek minden titkosnak szánt létesítményt is, még a földalatti létesítményeket is leleplezik, akárhogy erőlködik a másik fél, hogy titokban tartsa.
    És abban sem hiszek, hogy a világ eddigi eseményei is egy titkos terv megvalósulásai. Inkább valahogy sikerült az ellentétek szorításában, aztán a végeredményt minden fél igyekszik a maga javára kihasználni, habár ebben mindig vannak olyanok, akik ügyesebben, gyorsabban ismerik fel a helyzetből adódó lehetőségeket, és hatékonyabb eszközökkel is rendelkeznek ezek kihasználására.
    Vigyázz, ne juss el odáig, mint egyik ismerősöm, aki hisz a szíriusziak földi jelenlétében, bázisaikban, födkéreg alatti lakózónájukban, és abban, hogy nem kell félnünk, mert ők megakadályozzák a világháborút, majd beavatkoznak, ha szükséges lesz, mert jóindulattal viseltetnek irántunk. Egyébként meg egy nagyon értelmes srác, ügyeskezű ezermester, csak ezt a témát ne érintsük, mert akkor előjön a fixa ideája, és meg akar győzni, elnéző mosollyal hallgatja meg ellenvetéseidet, majd simán lesöpri őket.

  34. Nálam eltűnt az összes hozzászólás számozása. Más is tapasztalt ilyent?

  35. Hubab, ez a szíriusziak műve! 🙂

    Vagy Tibor bá’ megint kísérletezik. 😉

  36. 34 – hubab:
    Tegnap volt sablon frissítés. Szerintem a WP a ludas. Keresd a Firefox-szal, ott megmaradt.

  37. Firefox alatt se látom a számozást. /Opera, IExplorer dettó./

  38. 37 – Observer:
    Nekem OK, de lehet, hogy azért, mert ott mindig admin üzemmódban vagyok. Kikapcsolom.

    Megtaláltam a „frissítést”, vissza frissítettem. Most várni kell egy kicsit.

  39. 5 Attila (PV)
    De ki tartja ezt a fegyvert? Ki a gyilkos?
    És ki fizeti a gyilkost?
    ” Ugyanezeket a törekvéseket lehet megfigyelni Európával kapcsolatban is. Az egységes nemzetállamokat betelepített, főleg muszlim népességgel, de a meglévő etnikumok felhasználásával is szét akarják aprózni, a tagállamokban keltett belső feszültségekkel.”
    A Yinon Terv izraeli stratégiai terv (egy Bernard Lewis terv, vagy a Nagy-Közel-Keleti terv), http://nyomaban.blogspot.gr/2012_12_14_archive.html

  40. 21.Attila (PV)
    Αδελφική ψυχή: Attila!

    Irigylem a végtelen türelmét, amivel eltüri a sértéseket és a rágalmakat,és jóságát ami kitünő erényre vall.
    Öszintén csodálom kitartását és fáradhatatlanságát.
    Nálunk ilyen esetekre használják a mondást:
    ” Μόνο τα καρποφόρα δέντρα τα πετροβολούν.”
    Csak a gyümölcsfákat dobálják kövel.

  41. 26. Xander
    ” Minden ellenére évszázadokon át keresztény tudott maradni.
    Több próbálkozás volt a vallás kiirtása ellen. ”

    Hypatia (Alexandriai Hüpatia) Görög csillagász, filozófus és matematikus a nyugati világ utolsó tudós nője.
    Halála egybeesett a Római Birodalom utolsó éveivel.
    Hüpatia förtelmes végével – a keresztényektől- lényegében kezdetét vette a káosz és a barbárság.
    Europa a Sötét Középkor korszakába süllyedt k.b.:tiz évszázadig.

    Újra jön a káosz és a barbárság most a muszlim vallás köntösében? Készüljünk második Sötét Középkorra???

    „Aki nem emlékezik az felejt,és aki felejt ,annak nincs jövöje.”

    ” Λαός που ξεχνά την ιστορία του,είναι καταδικασμένος να τη ξαναζήσει …”
    ” Az a nép amely elfelejti történelmét arra van itélve,hogy azt újra átélje.”

  42. Ja igen! Valaki felvetette, hogy micsoda marhaság az az úszó szigetek! Hát nem marhaság, már léteznek. A Google a barátunk? 😀

    Találtam a neten az 1973-as Bilderberg konferenciáról jegyzőkönyv lapok másolatait. Ez az egyik.
    https://truththeory.com/wp-content/uploads/2012/08/bilderberg-1973.png

    Tibor bá’, nem ment el az előző hozzászólásom.
    Biztos két URL volt benne. Utánanézek.

  43. Tibor’bá! Bocsáss meg, de most kivételesen nem értek veled egyet. Az Occam borotvája elméleted tökélesen használható erre az esetre is, de csak akkor, ha a te magyarázatod után, nem kellene folytatni a reklámokból ismert szöveggel: „De miért?” A te magyarázod Európa eliszlámosítására nem kielégítő és az sem, amivel az USA erőszakosságát a termonukleáris globális háború kirobbantására próbálod magyarázni. Attila viszont valószínűleg ismeri Bat Ye’or Eurábia című könyvét, esetleg a tervet az arab államok feldarabolására Oded Yinon tervei alapján. Talán Attilának is feltűnt, hogy mennyi fura dolog kezdődött 1973-ban, amikor az Arab Liga és az Európai Unió elődje egyezséget kötött, amiben már akkor szerződtek: a cél az iszlám befogadása és a kereszténység elsöprése. Azóta az öböl államok pénzén építik sorra a mecseteket és nyomják a keresztény erkölcsiséggel szemben az undorító liberalizálást, az azonos neműek házasságát, a gendert és mindent, ami csak ellenkezik a keresztény civilizációban és a római-görög kultúrában megszoktunk.

    Ez a liberálizálás a muszlimoknak olyan ellenszenves, hogy azokat simán megkövezik, vagy levágják a fejüket, esetleg ledobják a házak tetejéről, akik úgy élnek. Ők lesznek majd az elsők, akiket lefejeznek a világvárosaink főterén. Mi még egy darabig lehetünk dimmik. Az nagy élvezet lesz, kérdezzetek meg olyan jazidiket, vagy keresztényeket, akiket még nem öltek meg Irakban, vagy Szíriában.

    És 1973 nekünk is hatalmas évszám! Akkor kezdődött az eladósításunk. Az interneten fenn van a „Magyar Nemzeti Bank Műhelytanulmányok Külső eladósodás és adósság kezelés Magyarországon” című tanulmány, aminek a tartalomjegyzékében olvasható, hogy „1973-1978: az első olajárrobbanás” – Nyers Rezső szerkesztette.

    Atrra nem tudok forrást adni, mert nem találom a videót, de 1973-ban történt az is, hogy Brezsnyev egy vadászaton bezengte Kádárnak, hogy ezentúl csak kevesebb kőolajat tud majd nekünk szállítani és nem bánja, ha a Valutaalaphoz fordulunk kölcsönért…

    Még sok minden történt 1973-ban, például volt egy Bilderberg összejövetel, ahol elhatározták, hogy a kőolaj árát 4X-esére emelik. (Ja bocs, tudom, ez összesküvés-elmélet, mert ilyen szervezet nincs is! 😀 ) Azért nem tudom mit szólna ehhez Daniel Estulin, aki több könyvet írt róluk és még valamiképp az Európai parlamentben is tartott igen botrányos sajtótájékoztatót. Látható a neten a videó, magyar szöveggel.

    Még egy nagyon lényeges dolog történt ezen a nem létező Bilderberg találkozón. Elhatározták a zöld mozgalmak megalapítását. Azóta is nyomják ezerrel. Legnagyobb ellenség az atomerőmű, a vízi-erőmű és legnagyobb barát a szélerőmű és a többi „megújuló”. Az USA legalávetettebb vazallusának, Németországnak már egy sincs, miközben mellettük a franciáknak 57. Úgy látszik a francia atomerőmű nem veszélyes, sőt baleset esetén a szél nem fújja el nyugat felé az atomfelhőt… 😛

    Előforduló!

    Nem vagy inkább te paranoiás? Bármi is a téma, végül mindig a ott kötsz ki, hogy a mostani kormány lop. 😛

    Lambros! Köszönöm, hogy hozzászólt, mert már aggódtam, hogy csak én látom így. Tibor’bá a bloggazda, vele senki nem ellenkezik szívesen, mert a tudását mindenki elismeri. Pedig vannak dolgok, amiket ő sem tud és mivel nem tudja, azt hiszi, hogy nem is léteznek.

    Pedig MINDENT senki sem tudhat. Jó lenne, ha csak erre tudna mindenki gondolni, akkor kevesebb lenne a másik ember sértegetése.

  44. 44 – Inkvizítor:
    Nincs mit megbocsátani. Állandóan szembetalálom magam azzal a véleménnyel, hogy nekem nem lehet ellentmondani. Ez természetesen nem igaz. Attila (PV) már hosszú évek óta állandóan ellenvéleményen van, és még mindig él és virul. Van azonban egy ütközési pont. Ha valakinek kifejezetten hülyeség a véleménye, ami persze ellenkezik az enyémmel, akkor jön a kitiltás, de nem a különbözőség miatt, hanem a hülyeségből kifolyólag. Persze ez eléggé kényes, mert ami nekem oltári nagy hülyeség, az nem biztos, hogy mindenkinek az. Nézzünk egy élő példát. Attila (PV) sokáig tagadta, hogy Orbánék lopnának, mondjuk úgy, többet, mint ildomos. Aztán jött azzal, hogy a baloldal is lopott 8 éven át. A következő indok az volt, hogy kell egy magyar oligarcha réteg, akik majd felemelik az átlag magyart. A legújabb, hogy inkább Orbánék lopjanak, mint a külföldiek, mert azok kitalicskázzák a pénzt Magyarországról. És látod ezt mind leírhatta. Az eszébe se jutott, ha meg leírtam, akkor átugrott rajta, hogy egy bűntényt nem lehet megmagyarázni és felmenteni. Ha én megölöm az apámat, nem védekezhetek azzal, hogy a szomszéd az apján kívül megölte az anyját is.

    Vannak dolgok, amik nem bizonyíthatóak, mert nem egzaktak. A gazdasági, társadalmi, politikai témák tipikusan ide tartoznak. Ezekben a témákban nem is igazán szeretek belenyúlni, de az összeesküvés elméletekre kényes vagyok, mert sok minden félre van magyarázva. Addig rendben van a dolog, hogy bizonyos azonos érdekeltségű csoportok összeülnek és megállapodnak valamiben. Azt viszont a dolgok természetétől függően teljesen kizártnak tartom, hogy 300 család megállapodik valamiben. 300 családnak nem lehet mindenben közös érdeke annak ellenére, hogy közös tulajdonság a minden mértéket felülmúló vagyon. Ha valaki egy kicsit is ismeri az emberi természetet, akkor tudhatja, hogy ez abszolút kizárt. – Na mára ennyi elég.

  45. 43. inkvizitor

    Bocsánat a hibákért, de nem ment el a hozzászólásom és ezért javítani sem tudtam az elütéseket.

  46. 46 – Inkvizítor:
    Elütésekre, sőt helyesírási hibákra se szokás reagálni. Atilla (PV) például 5 éve írja, hogy rosz. Három év után kijavítottam rossz-ra, de ő továbbra is ragaszkodik a rosz-hoz. 😀

  47. 44. Köszönöm a válaszodat Tibor bá’ én tudom, hogy keveset olvastál ezekről a sorra bebizonyosodó „összeesküvés elméletekről” és azt is megértem, hogy igyekszel a színvonalat azzal is tartani, hogy nem foglalkozol velük. Valóban nehéz normális emberi ésszel felfogni, hogy vannak emberek, akik szerint az a világ lesz az Aranykorszak, amit elterveztek. Nekik arany, nekünk meg orwelli. 😀
    Pedig vannak ilyenek. A pénzük annyi, mint a pelyva, a világ adóssága feléjük 350 ezer milliárd dollár és most is a vagyon több mint 90 százaléka az övék. Pszichopata őrültek, mint azok a népek (muzulmán) ahol divat az első unokatestvérek közti házasság. Ők még a muzulmánoknál is veszélyesebbek, mert nem csak pszichopaták, de felfoghatatlan mennyiségű pénzük is van hozzá.

    Én nem győzködni szeretnélek, csak emlékeztetnélek arra, hogy Soros milyen sec-perc alatt beizzította a hálózatát. Tökéletesen igazad van, ez nem a Soros pénze, ez azoknak a pénze, akik őt alkalmazzák, őt tolják ki a fényre, mert olyan stádiumban vannak, amikor már látszódhatnak, mert semmit sem tehetünk ellenük. Soros csak egy ici-pici pont a hatalmasságok között. Az igazi nagymenőknek a nevét soha nem fogod hallani a médiában. Ilyen például a Kagan család. Egyikőjük felesége Viktória Nuland. Nekik köszönhetjük majd, ha kitör egy atomháború.

    Nem érdekes, nem muszáj hinni az „összeesküvés elméletekben”. Én sem hittem, csak ahogy sorra valósulnak meg egy 150 éves „hamisítvány”-ban leírtak, azóta gyanakszom. Ez itt például az első pont. 😀

    – A terv „láthatatlan marad addig a pillanatig, amíg olyan erőssé nem válik, hogy semmiféle fortély nem képes aláásni”

  48. 46. Tibor bá’

    Összeesküvés elméleteket gyártanak, de szerintem, és a látszat szerint sem az a helyzet, hogy a 300 leggazdagabb család összeül és apróra megbeszéli a forgatókönyvet, mint egy bankrablás részleteit.

    A fő irányvonalban kell megállapodni, pl. tőzsde üzletelés sérthetetlensége, Teljesen ellenőrizetlen tőke és áru forgalom stb.

    Mikor a németek jókorákat buktak a tőzsdén, korlátozásokat jelentettek be a határidős üzletelésre. Pillanatok alatt abbahagyták és azóta is feledve van.

  49. 49 – bogozy:
    A második bekezdéseddel egyetértek.

  50. 43. Nem az úszó szigetek a marhaság, hanem az, hogy ilyenek alkalmasak lehetnek túlélésre egy világháború esetén.
    Ha valami, akkor ez igen sérülékeny műszaki alkotás lehet, amely még a pusztító természeti erők ellen sem képes megvédeni a rajta élőket, nemhogy egy totális világégés csapásaival szemben.

  51. 44. inkvizítor

    „Nem vagy inkább te paranoiás? Bármi is a téma, végül mindig a ott kötsz ki, hogy a mostani kormány lop. ?”

    Örvendek , hogy jól látod a helyzetet és mindenről a manapság szokásos lopás jut eszedbe, de te mondád: hogy a kormány lop ; hát lelked rajta.

    Éppen ki sem ejtettem a számon,
    csak a muszlim menekültek és az átlag magyar napi sorsát, lehetőségét hasonlítottam össze, életszínvonal, egészségügy helyzetét tekintve.
    És talán azt, hogy emberszámba sem vesznek bennünket, még kevésbé , mint a muszlimokat.

    Amiről nem ír a média, hogy nagyon sok muszlim „hasznos” és tevékeny tagja lett a társadalomnak, amelyik befogadta, pl. a londoni polgármester is.
    Nem simogatni akarom őket, mert legjobb helyen a hazájukban vannak, de azt meg kell jegyezni, hogy a renitens rétegeik csak azt az űrt töltik ki, amit a fehér ember nyitva hagy és megenged.

    A párhuzam kedvéért a hazai sáskáinkhoz lehetne hasonlítani részben a helyzetet, akik egyre nagyobb számban és egy mélyebben terrorizálják a fehér lakosságot. Bűneikért „rendes” büntetést -ugyanúgy- nem kapnak.
    Pedig ők nem muzulmánok, meg nem háborús övezetből jöttek és ebbe a kultúrkörnyezetbe születtek évszázadok óta……..

  52. Arra figyeltem fel, hogy a migránspolitika magyarázatára is egymással ellentétben álló elméletek bontakoznak ki a hozzászólásokból.
    Van, aki azt állítja, hogy a migránsok behozatalával kényszeríti ki a vezetés, hogy az európai lakosság adja fel szabadságjogait, így egy sokkal kezelhetőbb, a tőke érdekeinek megfelelőbb közeg jön létre, ahol a tőke sokkal hatékonyabban tud működni, mert nem kell a tömegek igényeit annyira figyelembe venni. Ez elvileg növelné a gazdasági versenyképességünket.
    A másik elképzelés szerint a cél Európa versenyképességének megroppantása, hogy ne tudjon többé labdába rúgni a nagyok játszmájában.
    És persze ott van a népesedési probléma is, ami szerint Európa nem hajlandó pénzt fektetni a saját megújulásába mind népesedés, mind oktatás szempontjából, inkább bízik a potya munkaerőben, amely ingyen, saját költségén özönlik be, lefölözve a kibocsátó országok munkaerőpiacának javát, az óhatatlanul vele érkező selejttől meg megpróbál különböző trükkökkel megszabadulni.
    Kíváncsi leszek, az idő melyiket igazolja majd…

  53. Bálint!

    Ha jársz erre, szeretném felnyitogatni a szemedet. Te ott a távolban azt gondolod, hogy mi meghibbantunk, tutyi-mutyik vagyunk a muzulmánokkal szemben. Nézzük csak meg, hogy ti nem lacafacáztok velük. 😀

    Jól is teszitek, szorítok nektek, de azért nem árt, ha tudod, hogy mi csak látszólag vagyunk nyeregben a saját hazánkban, a valóságban ezer oldalról ráncigálnak, északról, délről, keletről, nyugatról és mindenki elvárja, hogy az ő ízlésüknek megfelelően viselkedjünk. Még csak meg sem nyikkanhatunk akkor sem, ha olvastuk Oded Yinont, Bat Ye’ort, Coudenhove-Kalergit és a többieket. Ezekről még beszélni sem szabad, mert akkor antiszemiták, rasszisták, iszlamofóbok vagyunk és az halálos bűn. Főleg az első… 😛

    Itt van egy cikk, angol nyelven, Haim Korsia francia főrabbi sürgette a zsidókat, hogy a muzulmánokkal karöltve harcoljanak a nacionalizmus ellen Franciaországban és Európában, valamint egy videó. A videóban Pinchas Goldschmidt rabbi a muzulmánokkal való szolidaritásra szólított fel 2016-ban. Elmondta hogy a zsidók állnak a „nyitott határok” mozgalom mögött. Szerinte a mostani nacionalista, migránsellenes hangulat Európában fenyegetést jelent az európai zsidóságra nézve.

    A cionistáitok megint jól kiszúrnak a világgal és egyúttal veletek is. Persze én tudom, hogy az sohasem tartotta vissza őket a terveik megvalósításától, hogy benneteket is fel kell áldozni.

    Ne érezd bántásnak, ha néha fel megy a pumpa bennünk, de soha nem ellenetek, egyszerű izraeli emberek ellen szól a haragunk, csak az őrült politikusaitok ellen és az nem segít nekik, hogy mindenkit el tudnak hallgattatni az „antiszemita” jelszóval, mert az emberek ma már akkor is ismerhetik a történelmet, ha az iskolában hazugságokat tanítanak. Ha ti is ismernétek a valóságot mindet elzavarnátok a jó büdös francba.

    https://www.defendevropa.org/2017/france/frances-chief-rabbi-urges-cooperation-muslims-nationalists/

    Mennyire nincs igaza Goldschmidt rabbinak! Nálunk tavaly összesen 50 antiszemitizmussal kapcsolatos cselekmény volt, de csak verbális, míg a franciáknál, ahol tele vannak muszlimokkal 1500. Ezek közül több is tettlegességig fajult és egész családot gyilkoltak meg. A zsinagógát fegyveres őrök veszik körbe és a gyerekeket kísérgetik haza az iskolából. Vagy ott van a Bataclan elleni merénylet…

    Annak az esetnek, amikor nálunk meggyilkolták azt a szegény izraeli fiút a cigányok, nem antiszemitizmus volt az oka. Nem is tudták, hogy zsidó volt.

  54. 54.Inkvizitor

    Kedves Inkvizitor
    .Figyelmesen olvasva hsz-det világos, hogy benn-ünket egy mély lélektani szakadék választ el
    Hihetetlen, mennyire nem értitek, miről beszélek, mikor arra akarom felhivni figyelmeteket, hogy politikusaitok, saját, választott politikusaitok a szó szoros értelmében eladtak benneteket.
    Hogy ezt tették hülyeségből., érdekből, vagy fenyegetettség alatt, ez most teljesen irreleváns a te és családod életét, rögtöni, akár holnap reggeli jövöjét illetően, ergo hagyjátok abba az örökös másra mutogatást, mikor harcolni kéne.
    Harcolni puszta életbenmaradásotokért.
    Ne gyertek min duntalan azzal, hogy így szoritnak benneteket mindenféle ilyen-olyan meg amolyan egyezmények, nem vagytok házigazdák saját országotokban, tekintettel kell lenni erre-arra, meg arra is.
    Ha ti ennyire hamar retiráltok, meghunyászkodtok, félreálltok SAJÁT országotokban, hát persze hogy rögtön és könnyedén a nyakatokra telepszik mindenféle szir-szar politikus megmondóember, akik majd előirják nektek, hogy mit szabadna tenni vagy nem a saját országotokbeli életeteket illetően.
    …”de azért nem árt, ha tudod, hogy mi csak látszólag vagyunk nyeregben a saját hazánkban, a valóságban ezer oldalról ráncigálnak, északról, délről, keletről, nyugatról és mindenki elvárja, hogy az ő ízlésüknek megfelelően viselkedjünk. Még csak meg sem nyikkanhatunk akkor sem, ha olvastuk Oded Yinont, Bat Ye’ort, Coudenhove-Kalergit és a többieket. Ezekről még beszélni sem szabad, mert akkor antiszemiták, rasszisták, iszlamofóbok vagyunk és az halálos bűn…”
    Elnézem a palesztin népet.
    Minden tiszteletem és becsülésem kitartásuk, ELLENÜNK IRÁNYULÓ makacs harcukat illetően, immár 70 éve!!
    Maroknyi, hősies nép, mennyivel különbek, mint ti.Öket sem támogatja majd senki, de mégis, harcolnak szabadságukért, jövöjükért.
    Ha megtudnák, mit irsz te, európai ember, egy szabadságharcról, mikor neked is harcolnod kéne, kinevetnének.
    Bánt téged, kedves Inkvizitor, hogy zsidók zsidó rabbik pofáznak nálatok, ök mondanák a tutit nektek, hogy kit kell szeretni vagy sem, ők pofáznak muszlim, illetve migránsügyekben?
    Igy szokott lenni, ha nem akad nálatok valaki, ki beverné a pofájukat, legeym az zsidó rabbi, vagy eszement politikusféreg, mert a kutya is csak addig ugatja éjszaka a holdat, míg a gazdi hozzávág egy husángot.
    N.B.
    A cigányok és az izraeli fiatalember esete:
    Senki nálunk egy pillanatig sem tekintette az esetet antiszemita cselekedetnek.
    A fiatalember barátai, volt katonatársai szimplán neheztelték, hogy valakik csak úgy agyonvertek valakit, ezért volt az a bizonyos magyarországi villámlátogatás.
    Szőgi tanár úr agyonverőinél TI, kedves Inkvizitor, tettetek hasonló látogatást?
    Szemrehényásnak szántam, annak is vedd!

  55. 55 – bálint:
    Magyarázatként hadd szóljak bele a disputátokba.
    Elterjedt az a tévhit, hogy a magyar egy szabadságot szerető nép, amit mi lelkesen támogatunk. De ez nem az igazság. Az igazság az, hogy a Magyarországon lakók 1526-óta puszta életben maradásukért felvették a kidekkolás stratégiáját. 1956 ne tévesszen meg senkit. Meggondolatlan 15-16 évesek csináltak egy kis balhét főleg szórakozásból. A magyar népre jellemző a meghunyászkodás, alkalmazkodás, kibekkelés a végtelenségig. Per pillanat még életben lehet maradni, minek menjen neki a hatalomnak, bárminek? Mi még elég messze vagyunk a palesztinoktól, akiknek se vizük, se áramuk, se létfontosságú dolgaik nincsen és időnként egy kicsit meglövöldözik, lebombázgatják őket. – u.i. Nem a nézetemet írtam le, hanem a megfigyelésemet.

  56. 54-55
    Miről beszéltek egyáltalán?
    Pont a magyarokat kell az ügyben letutyimutyizni?
    Jelenleg Európában a magyarok a főkolomposok a bevándorlásellenesek szűk táborában, mi voltunk az úttörők, akik vállalva a nyugat dühödt támadásait is felépítette a kerítést, és azóta nálunk a legkonszolidáltabb a helyzet ebből a szempontból.
    Az más kérdés, hogy ebből Orbánék belpolitikai hasznot húznak, de az kétségtelen, hogy felvállalták a konfrontációt az EU-val, amit több ellenvéleményű nyugati kormány élesen elkerül, legfeljebb sunyin próbálják elszabotálni az elvárásokat.
    Értsem úgy, hogy Bálint elvárná, hogy mi éleslőszerrel fogadjuk a kerítésünkön próbálkozó migránsokat, akiknek egyébként semmi szándékuk itt maradni, és védjük meg a nyugatot az iszlám elözönlés ellen saját akarata ellenére?
    Olyanokat gyilkoljunk le, akik nem is akarnak itt maradni, miközben vállaljuk fel, hogy Európa kiközösítsen bennünket olyasmiért, ami nem is minket, hanem őket érinti negatívan?
    Mit nyernénk vele? A migránsok itt úgysem maradnának, a keménykedésünk hatására meg egyszerűen más útvonalra kényszerülnének, tehát a nyugatot éppúgy elárasztanák, mintha mi hagytuk volna őket átvonulni.
    Ha a helyzet nyugaton durvulni fog, ahogy ezt ma sejtjük, akkor az úgyis a Schengen halála lesz, mert minden ország rá fog kényszerülni a határok ellenőrzésére.
    Szóval konkrétan Magyarország számára kifejezetten kontraproduktív lenne egy durvább reakció a határokon, semmit sem nyernénk, de sokat veszítenénk miatta.

  57. Bálint!

    Nehéz úgy vitázni, amikor az ember egyetért veled. Ha izraeli lennék, büszke lennék a hazámra, talán még annyi empátia sem lenne bennem a palesztinokkal szemben, mint most benned van, mert az iszlám megismerése teljesen kiirtott bennem mindent, amit emberiességből éreznem kellene.

    Nem is azért írtam neked, hogy vitázzak veled, csak szerettem volna, ha tudod, nekünk nem olyan egyszerű velük szembeszállni, mert szinte semmi eszközünk velük szemben. Egyedül az a lehetőségünk, hogy védekezésül elmenjünk a falig és próbáljuk kihúzni minél tovább, várva, hogy ez az újabb, 3. emberkísérlet, a bolsevizmus és a fasizmus után szintén kimúljon. Addig pedig megpróbálunk életben maradni. Ha úgy bánnánk velük, mint ahogy ti, már rég bevonult volna a NATO, talán még bombáznának is bennünket, vagy százával feküdnének holtan a fiaink, mint Ukrajnában a Majdanon.

    Mi értelme az öngyilkosságnak? Ehhez muzulmánnak kellett volna születnünk, akik seperc alatt teleszülik ismét az országot.

    Hubabnak teljesen igaza van, hidd el Bálint.
    Az meg, hogy most Orbán van a kormánynál óriási szerencse és bármennyire is utáljátok én hálás vagyok neki és rajtam kívül még sok magyar ember. Miért vagyok hálás? Azért, mert ő egy nárcisztikus jellem és legyőzte önmagát, hogy szembeszálljon az esztablisment akaratával. Mennyivel népszerűbb lenne köztük, ha azt tenné, amit ők akarnak? Bármit megtennének ennek érdekében. Talán már ő villoghatna az ENSZ főtitkárának székében.

  58. Azért az előzőek igazságtartalmához van egy kis kiegészítenivaló:

    A jelenlegi kormányzatot nem mi akartuk,
    hanem a társadalom kisebbik fele. (nálunk az önkormányzati választáson 30%-ból lett 90 %-os többség.)
    Ez a jelenlegi választási rendszer csalárdsága.
    És még nem is egyedülálló, a magyar rendszer, mer a pl. franciák is erről minap tettek tanúbizonyságot. (felmerül a gyanú, hogy minden európai országban egyazon hatalmi akarat érvényesülhet?)
    A palesztínokat van aki tiszteli kitartásukért és fegyveres ellenállásukért.
    De a 70 év ellenállási mozgalma ellenére értek el valamit?
    Azt, hogy egyre kisebb területre zsúfolódnak és egyre kisebb nemzeti vagyon felett rendelkeznek.
    Míg azok a palesztínok, akik elfogadták a fennhatóságot, nem önállóan, de viszonylag jobban élhetnek.

    Mohács előtt bomlasztották az erős Magyar királyságot és hatalmat, így könnyítették meg a töröknek dolgát. Mátyást megmérgezték, az állam javait elhordták (Fuggerek és társaik, szerencsés Imre és a hozzá hasonlók.
    A nyugati „szövetségesek”, a keresztény Európa?
    A muzulmán elleni harc segítéseként, mondhatni hálából rátette a kezét a nyugat Dunántúlra és a Felvidékre.
    És a magyarok hagyták és csak véreztek a a két kultúra frontvonalában. A lakosság fele elfogyott, gazdaságilag fejlődés nélkül kifosztva állt az ország.
    Erdély egyedül élte akkoriban viszonylagos aranykorát, mégis mivé lett mára.

    A mai harcoskodás -szerintem- csak látszat.
    A kerítésből ormány viki nem csak vaskos belpolitikai hasznot húzott, hanem mint szokásuk jelentős anyagit is.

    Hubab
    Félreérthetted , éleslőszert nem csak a határokon beözönlők ellen kellene használni, hanem a belföldi nemzetérdek érdekében is.

    Mert tényleg mit is tesz a társadalom?
    Fejet hajt azok előtt a törvények előtt, amit aljadék vezetőink összeeszkábálnak és elviseljük a mindennapi vegzálásokat, netán a ” fiatalok” életellenes cselekedeteit. mert mi jogkövetők vagyunk!
    De se „elöljáróink”, se sáskáink nem jogkövetők, így ők virulnak.
    A jogkövetők meg pusztulnak…..és fejlehajtva tűrik sorsukat….mint csaknem 500 éve is.

    Igaza van Bálintnak, hogy ideje lenne a porból felállni és a nép kezébe venné a sorsát.
    És ha kell erőszakkal bárki ellen is, aki az ország népe ellen tesz.
    Ezalatt gyűlölt vezetőinket is értem, mert ezt az országot ők nem védik. Csak saját hatalmukat és gazdasági érdekeiket.
    Mert ha védenék, akkor erősödne a nemzet és nem pedig legjava idegen honban keres megélhetést és új hazát!
    Ha kell, majd vallást váltanak, azaz még azt se, elvégre ők nem is keresztények, nem esik nehezükre.
    Templomba akkor járnak, amikor arra téved a kamera. Na ennyi az ő kereszténységük. Meg a papírforma.
    Még a tíz parancsolatot sem ismerik…….. NE KÍVÁND FELEBARÁTOD…..NE LOPJ!……
    A hatalomért kollaborálókkal pedig itt is ott is tele a történelem

  59. 60 – előforduló:
    Egyetértek.

    „Még a tíz parancsolatot sem ismerik…….. NE KÍVÁND FELEBARÁTOD…..” Úr Isten! Orbánék már a nőket is viszik? 😀

  60. Hubab

    Semmiféleképpen nem szabad, sem beengedni, sem átengedni az országon illegális bevándorlókat.
    A nyugat ebben az esetben mihozzánk lőcsöli vissza a kiválogatott selejtet, mert itt regisztráltak, vagy nem regisztráltak teljesen mindegy, mert sem Görög, sem Olaszországnak nem kötelessége regisztrálni.

    A magyar határőrizet és a magyar kormány nem tudna ellenállni, egy erőből ide toloncoló „vad” nyugati országokkal szemben.
    Az idetoloncolást, csak úgy tudjuk elkerülni (jogilag) ha ide be sem tette a lábát az illegális vándorló

  61. 59.Előforduló
    .”De a 70 év ellenállási mozgalma ellenére értek el valamit?
    Azt, hogy egyre kisebb területre zsúfolódnak és egyre kisebb nemzeti vagyon felett rendelkeznek.
    Míg azok a palesztínok, akik elfogadták a fennhatóságot, nem önállóan, de viszonylag jobban élhetnek.”
    Ezt mondanád a történelem minden szabadságharcosának, Spartacustól kezdve Dózsáig, Kosuthig, zárva a második világháborús partizánokkal?
    Nem hiszem el rólad, hogy ezt komolyan gondolod.

  62. 55,Tibor bá
    ..”.A magyar népre jellemző a meghunyászkodás, alkalmazkodás, kibekkelés a végtelenségig. Per pillanat még életben lehet maradni, minek menjen neki a hatalomnak, bárminek?…”
    Ezt magyarul dekkolásnak nevezik, mégmagyarabbul nemzethalál középtávon.
    Kérdés, Tibor bá, ha ugyan érdemes igy élni mint nemzet, önérzetedtől, emberi tartásodtól, mindentől megfosztva?
    Esetleg lehetséges, de akkor olyan életet élsz, mint egy bizonyos rágcsáló, azt meg nem kivánom senkinek.

  63. 58.Inkvizitor
    … „Addig pedig megpróbálunk életben maradni. Ha úgy bánnánk velük, mint ahogy ti, már rég bevonult volna a NATO, talán még bombáznának is bennünket, vagy százával feküdnének holtan a fiaink, mint Ukrajnában a Majdanon.”
    Szerbiában is volt a NATO
    Azután kivonult, annyit marták üket a szerb gerillaharcosok.

  64. 64 – bálint:
    A történelem úgy hozta, hogy a II. világháború után a Szovjet érdekszférába kerültünk. Ezt te is tudod, nem kell magyaráznom. Közel fél évszázaddal később a történelem úgy hozta, hogy megszabadulva az elnyomóktól, végre szabadon dönthettünk a sorsunkról. Ekkor egy deklaráltan dekkoló (Antall József és a kistafírozása) a nagy lehetőség kihasználása helyett, bevezette a nemzet a nép leszarását, és a politikusok lopását. Az egymást követő politikusok totálisan szétbaszták az országot, elloptak mindent, ami mozgatható volt, kiszívták és még most is szívják a nemzet vérét (mert már más nincs). Mond meg nekem bárki miért áldozná fel az életét vagy csak kockáztatná azt? Azért, hogy legyen még mit lopni? A játszmának vége (az egész emberiség számára). Még egy darabig elketyegünk, aztán annyi.

  65. 59.előforduló
    ,, ideje lenne a porból felállni és a nép kezébe venné a sorsát.
    És ha kell erőszakkal bárki ellen is, aki az ország népe ellen tesz.”

    Miért nem lázad fel a nép?.
    Nem a néppel van a probléma és a minőségével sincs baj.

    Minden nép csak akkor lázad fell ha a következő négy optimális feltétel létrejött.

    A) Léteznie kell egy víziónak, egy eszmének,egy ideális célnak,amellyért a nép áldozatokra készséges!

    B)Léteznie kell egy konkrét és jól látható ellenségnek.Nincs olyan nép amely fellázad egy láthatatlan ellenség ellen!

    C) Létezzen az a remény, az a perspektíva, hogy a jövö idő javulást hoz a mostani helyzethez viszonyitva és nem öngyilkossághoz vezet!

    D) Lennie kell egy Zseniális Vezetőnek vagy egy Irányító Csapatnak (lázadó csoportnak), amely megtestesíti a három előbbi feltételt, kifejezi a nép akaratát, és vezetője lesz a nép forradalmának!

    Egyetlen nemzet sem lázad föl önmagától illegálisan és összehangoltan.

    U.i,: Ha győz, akkor „nemzeti hadsereg”, ha veszít, akkor „lázadó banda”

  66. 62 bogozy

    Lehet, hogy félreérthető volt, amit írtam.
    Természetesen én sem tartottam volna jó dolognak, ha átengednénk a hordákat az országon, csak azt akartam kifejezni, hogy Európát így sem menthetjük meg, csak magunknak nyerhetünk időt.
    Európa úgy néz ki, hogy eliszlámosodik a mi asszisztálásunk nélkül, sőt ellenállásunk ellenére is, hacsak nem lesznek gyökeres fordulatok a politikában, amit azért én még nem zárok ki.
    Persze ha Európa fel is ébredne, már akkor is az eddig kialakult helyzet koloncát lenne kénytelen cipelni, mert mégsem lehet olyan radikálisan fellépni, hogy a már jelentős létszámú európai születésű, és a munkaerőpiacra beilleszkedett muszlim népességet is kiűzze, ennek már súlyos gazdasági következménye is lenne az illető országban.
    De semmiképp nem tartanám jónak, ha a jelenlegi határlezárás és biztosításon, visszatoloncoláson túl radikálisabban lépnénk fel a migránsok ellen, mert két tűz közé szorulnánk, már így is elég bajunk van…
    Bálint izraeli példája azért nem érvényes itt, mert mögöttük ott van az amerikai világhatalom, amely mindig megvédi a nemzetközi retorzióktól az országot, mi viszont szabad céltáblája vagyunk még a saját szövetségi rendszerünknek is ebben az ügyben.
    Egyébként meg a jelenlegi rendszer szerencsére bevált, még ha nem is hiszem el a kormány narratíváját, hogy a mi határainkon nem jut át migráns.
    Nyilván most is vannak akik átjutnak, csak erről nem szólnak a hírek, de a sok próbálkozó arról tanúskodik, hogy tudnak olyan sorstársakról, akiknek sikerült, még ha kisebb számban is. A kormány szerint meg mindenkit elkapunk és visszatoloncolunk…
    De ezek legalább nem itt lettek regisztrálva…

  67. 65.Tibor bá
    Minden szempontból igazad van.
    Nincs értelme a harcnak, tekintettel Mo. harcászati, főleg gerillaháború szempontjából nagyon rossz földrajzi tulajdonságára, értem ezalatt a sikságokat.
    Ilyes területen gerillaháborúba bocsátkozni tényleg reménytelen,ugyanakkor másfajta, hagyományos harcászat egyszerüen öngyilkosság.
    Ámde, és mindig lesz ámde, kedves Tibor bá,…” Az egymást követő politikusok totálisan szétbaszták az országot, elloptak mindent, ami mozgatható volt, kiszívták és még most is szívják a nemzet vérét (mert már más nincs). ”
    Nos, meg lehet keseriteni a politikusok életét, de ugy, hogy örökké összegörnyedve, reszkető inakkal és lábakkal, súlyos, kényelmetlen védőmellényekben járjanak még a budira is, és elátkozzák a napot, mikor politikára adták a fejüket.
    Példákat akarsz, ime:
    Az angliai politikusok anno, a rettenetes IRA-val való csatározások éveiben, és nálunk szegény jóravaló Rabin személyében, aki viszont igazán nem érdemelte meg a halált, nyugodjék.
    Ugyhogy mindig van mit lépni, ha kicsit is, majd sok ilyes apró lépéssel nagyon messze lehet jutni.
    Csak türelem, és valahol, valahogy megtenni az első lépést.

  68. hubab én arra számítok, hogy rövidesen Oroszország segítségével kizavarják az iszlám hordát. Szeretek megmaradni ebben a tévhitemben és ez a várakozásom gyakran kap bíztatást kívülről és ezt tartom Európa jövőjének
    (háttere elég sok olyan német-osztrák katonai rendszámú kamiont látnak utóbbi időkben nyugatabbra, amit a rendszáma alapján még a rendőrség sem állíthat le se szabálytalanság miatt se ellenőrzésre, csak a katonai rendészet; azt remélik hamarosan beérik a gyümölcs, ki tudja tán valami puccs készül odaát vagy valami más érdekes dolog).

    Hasonló véleményeket alátámasztó véleményeket olvasok Oroszországból is.
    Ráadásul Ausztria nem is NATO tagállam.

    66 Tibor bá’ nagyon jól tömören és velősen összefoglaltad a magyar helyzetet.

  69. 66,Lambros
    A forradalmakhoz szükséges alapfeltételek megfogalmazása :
    BINGO.

  70. 71 – bálint:
    Lám-lám. Nem voltak akkora nagy hülyeségek annak idején a szemináriumok. 😀

  71. 66. Tibor bá’

    „Az egymást követő politikusok totálisan szétbaszták az országot, elloptak mindent, ami mozgatható volt, kiszívták és még most is szívják a nemzet vérét…”

    Lehet, hogy pont a lényeg marad ki?
    Drábik 6 éve jól összefoglalta, hogy valójában hova tűnik a pénz:

    Nézzük a 20 év termését
    Tocsik : 800 millió
    Tribuszérné : 2000 millió, azaz 2 milliárd
    Zuschlag : 50 millió
    BKV : 3000 millió, azaz 3 milliárd
    Autopálya : 100000 millió, 100 milliárd

    Számoljunk minden képviselőre 100 milliót, az 40000 millió, azaz 40 milliárd
    Adjuk össze 145850 millió, azaz 145 milliárd. Kerekítsünk felfele legyen 150 milliárd. És, hogy biztosak legyünk a dolgunkban szorozzuk be öttel. Az 750 milliárd forint. 20 év alatt ennyit lophattak el, úgy, hogy mi öttel szoroztunk!!!!! Ez 4 milliárd dollár!
    Ez persze iszonyú sok pénz, ha tud követni.

    DE MOST JÖN E LÉNYEG!
    TUDJA ÖN, HOGY 20 ÉV ALATT MENNYI KAMATOT FIZETTÜNK KI?
    30.000 MILLIÁRD FORINTOT, 162 MILLIÁRD DOLLÁRT!!!
    DE LEGALÁBB TÖRLESZTETTÜNK?
    20 éve tartoztunk 20 milliárd dollárral, azóta fizettünk 162 millárd dollár kamatot.
    AZ EREDMÉNY: MA 135 MILLIÁRD DOLLÁRRAL TARTOZUNK NEKIK!

    Szóval a hazaii politikusok lopása kismiska ahhoz képest, amit nyugati „barátaink” visznek ki az országból. Ez szerintem több figyelmet érdemelne, és el is irányítja a figyelmet a lényegről.

  72. 73. Attila

    Kérd kölcsön Tibor’bá szódásüvegét, mert a tied be van mattulva és emiatt homályosan látod a dolgokat!

    Igen, minden politikai nomenklatúra lopott az elmúlt 27 évben, ez volt az alaptézis.
    De mi az a 800 misi, meg az az 50, meg 3 milliárd?
    A 100 milliárdos autópályát meg alulbecsülted, mert mostanában évente annál is több; még sose építettek a környéken sem autópályát-utat olyan drágán, mint most nálunk!

    Kedves Attila, azért nem kellene lódítani!
    A volt szocialista Magyarország kb. nettó 20 milliárd dollárral futott bele a „renszerváltozásba” .
    Szerinted az antall, a boros, a horn, az I. orbán, a meggyesi, a gyurcsány, a bajnai, a II. orbán,…… kormányok miből finanszírozták a folyamatos költségvetési hiányt?
    Mert az állam működése folyamatosan deficites volt és legtöbb esetben a kamattól függetlenül is.

    És soha nem kötelező hitelt felvenni!

    De ha tudtál volna kamatmentes hitelt szerezni az országnak az utóbbi 27 évben, miért nem tetted meg?!

    Manapság -mivel- szinte semmi kamatot nem ad az állam a magyar emberek pénzéért ( a külfüldi 3-5%-ot most is euróban, dollárban megkapja), azaz most épp az állam szipolyozza ki saját polgárait.

    És hogy megkönnyítsem a gondolkodásod;
    azért szorult részben hitelre az ország, mert a politikusok és az általuk képviselt háttér érdekcsoportok minden mozdíthatót elloptak, sőt manapság már a jövőt is 70 évvel jó előre!

    Szóval a ” hazaii politikusok lopása kismiska” nem hogy nem igaz,
    hanem pont az ország adósságának az alapja!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük