(2201) A hülyeség vására

Az Internet egy csodálatos találmány, de csak annyit ér, amennyit a felhasználó képességei megengednek. Úton-útfélen hivatkoznak Interneten található állításokra azt feltételezve, hogy ami ott található az egyenesen szentírás. Gondoltam nyitok egy fórumot, ahová be lehet másolni a legnagyobb marhaságokat, és mindjárt megnyitom a sort az első bődületes hülyeséggel:

Színes Kéthetes – 2017. június 12-25. p.34: „Galandférges diéta. A galandféreg-petéket tartalmazó kapszulákat nyel le a fogyózó, a férgek a bélben kifejlődve minden táplálékot felzabálnak. Később féreghajtóval űzik ki a feleslegessé vált lakótársakat.”
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

23 gondolat erről: „(2201) A hülyeség vására

  1. „A KÉRDÉS, NEM KÉRDÉS MÁR!
    Jean-Claude Juncker és Soros György brüsszeli találkozásának VALÓDI okai
    A médiának tálalt hírek szerint Soros (Swarcz) György egyáltalán nem a budapesti Közép-európai Egyetem (CEU) kapcsán érkezett Belgiumba, hanem sokkal fontosabb ok vezette:
    A Rockefeller Alapítvány és a Soros-Alapítvány által finanszírozott, ill a W. Penfield kanadai professzor fia közbenjárásával vezetett tudományos kutatások eredményeinek egyeztetésére adott egymásnak randevút a milliárdos és a neves politikus.
    A kiszivárgott hírek szerint az emberi agy manipulálására alkalmas eszközt a Commentum-program keretében fejlesztették ki, amely magas frekvenciás, láthatatlan és nem mérhető elektromos rezgés által fejti ki célirányos hatását. Egyedül egy speciális szemüvegben és védőruhában lehet megfigyelni a reaktív rezgéshullámokat és a hatás mechanizmus elvégzése után, már semmilyen eszközzel sem kimutatható. Egyszerűen nem létezik.
    Veszélyben vagyunk!
    …és nagyon vigyázz! A Soros név, visszafelé olvasva is Soros. Érted már?
    Amiről nem tudsz, az nem fáj és nem is létezik!
    Ne hagyd, hogy a háttérhatalom megvezessen, verd át őket, legyél te az okos! „

  2. 2. előforduló

    ” az emberi agy manipulálására alkalmas eszközt a Commentum-program keretében fejlesztették ki…”

    Pontosan ilyen fake-newsokkal igyekeznek hatástalanítani a veszélyesebb összeesküvés elméleteket…
    A WTC esetében is egymás után kerültek napvilágra a hülye elméletek, amiket aztán azonnal cáfoltak… és így a többi alternatív elméletet is igyekeznek elhitelteleníteni.

    A tudatmódosításnak az alkoholtól kezdve a rábeszélésen keresztül a hipnózsig sok formája van, de aki arra céloz, hogy ezeket politikai célokból is használhatják, az hülye össeesküvés elmélet hívő.

    Tudom, hogy a mai poszt célja nem ezeknek a híreknek a megvitatása, de sok esetben eze a hírek nem valódi hülyeségből keletkeznek.

  3. 3.
    Pedig olyan meggyőzóen hangzik.
    Mint sok más többi.
    És még sok esetben az országhatárt sem kell átlépni……..

  4. Az alapbejegyzésen még tényleg érdemes is elgondolkozni, mert ha genetikailag megpiszkálják szegény férget, mondjuk szaporodás képtelenné teszik, a páciensnek tényleg nem lennének túlsúly problémái. És feleslegessé válhatna a gyomorgyűrű, amely beavatkozásba már oly sokan belehaltak, mégis vállalják – a kockázatok ellenére- sokan még mindig.
    Csak az életközösséget kellene hosszabb ideig elviselhetővé tenni, mondjuk élethosszig.
    És a székelésnél kellene vigyázni, mert a széklettel távozó féreg -állítólag- ronda egy látvány.

  5. A féreggel való önfertőzés nem feltétlenül az ördögtől való ötlet. Az elmúlt években kezdtek el rájönni, hogy az elmúlt ~100 évben elharapódzó autoimmun betegségek és a férgektől való megszabadulás között kapcsolat van.

    A bélférgek ugyanis az immunrendszert elnyomják, hogy elkerüljék a kilökődést, illetve az autoimmun reakciókat.

    Persze az más kérdés, hogy a férgek milyen szövődményeket okoznak, de súlyos esetekben, például életveszélyes asztma esetében megérheti.

  6. Abban a hitben voltam, hogy ide intelligens emberek járnak, akiknek van számottevő alapismerete. TÉVEDTEM. Olvastam egy oltári nagy marhaságot, és mit ad isten néhányan nem tartják lehetetlennek, és nagyokat okoskodnak. Tudjátok mi az a galandféreg? Több méter hosszú élősködő. A lenyelt petéből kb 3 hónap alatt fejlődik ki. A kikelt lárvák átfúrják a bélfalat és bekerülnek a véráramba, onnan az izmokba, illetve az agyvelőbe. Hihetetlen rombolást végeznek. Meglehet tőle szabadulni, de csak komoly méreggel, aminek rettenetes mellékhatása van. Mind ezen túlmenően. Mennyi kalóriát képes a féreg „megenni”? Hogy lehetne azzal 20-30 kilót lefogyni? Az isten szerelmére nem lehettek ennyire hülyék.

  7. A kedves hozzászólók a bélféregre gondoltak, de az közel nem azonos a galandféreggel.

  8. 7. Tibor bá’

    „Tudjátok mi az a galandféreg? Több méter hosszú élősködő. A lenyelt petéből kb 3 hónap alatt fejlődik ki. A kikelt lárvák átfúrják a bélfalat és bekerülnek a véráramba, onnan az izmokba, illetve az agyvelőbe. Hihetetlen rombolást végeznek.”

    Igen is meg nem is….

    A galandféreg az úgynevezett köztigazdás élősködő.
    A kifejlett példány ragadozókban él, és nem okoz különösebb problémát, csak valamivel éhesebbé teszi a gazdát. És még csak nem „ingyenélő” hanem a petéit a a ragadozó ürülékével a szabadba juttatja, ahol a ragadozó zsákmánya a fűvel együtt lelegeli.
    Aztán a lárva átfúrja magát a bélfalon, a véráramba jutva az agyba kerül, és megzavarja a mozgási, tájékozódási központot, azaz amikor a ragadozó megjelenik, akkor képtelen elszaladni… Tehát segít zsákmányt szerezni a ragadozó számára.

    Tehát a galandféreg csak a köztigazdát bántja igazán…
    Akiben a kifejlett példány él, az meg csak folyton éhes…
    De azt, hogy a galandféreg mit kezd napi 5-6 BigMac-kel, azt nem tudom…

  9. 9 – Attila:
    A wikipédia mindenkinek rendelkezésre áll, de miért csak akkor olvassátok el, amikor „kiborulok”?

  10. Szerintem ez a galandféreg story méltó párja a „kapszulás” elképzelésnek.

    Bár alkalmasint a legvadabb ötletek vezetnek megoldáshoz.

  11. Aki le akar fogyni, az egyen kevesebbet és mozogjon, ezektől még egészséges is lesz.
    De ha ilyen parazitákat eszel a fogyás érdekében még romlani is fog az egészségi állapotod.
    Biztos túl sokszor láttam az Alien filmeket, de ha egy mód van rá, én nem akarok fúrkáló parazitákat a testemben.

  12. 10. Tibor bá’

    „A wikipédia mindenkinek rendelkezésre áll…”

    Igaz. És az is, hogy nem vagyok biológus, és a galandféregről Tóth Ferenc mezőgazdasági mérnöktől tudok, akinek szakterülete a növényvédelmi állattan, és a paraziták.
    Neki van pár előadása arról, hogy a természeti és társadalmi struktúrák hasonlóak, és ügyesen vázolta fel a köztigazdás élősködők meg a parazita ideológiák közötti kapcsolatot….

  13. 13: Attila (PV)
    „galandféregről Tóth Ferenc mezőgazdasági mérnöktől tudok, akinek szakterülete a növényvédelmi állattan, és a paraziták.”

    ezeket az előadásait a biológia élősködőiről (amíg el nem távolították a net-ről) én is lelkesen hallgattam, csak elkövette azt a hatalmas ökörséget hogy sajnos arról is „szakvéleményt” mondott amiről halvány lila fogalma sincs – ezzel negligálta az egészet… Nem az volta gond, hogy a természeti és társadalmi struktúrák hasonlóságát feszegette, hanem hogy AZONOSSÁGOT állapított meg bizonyos embercsoporttal kapcsolatban…
    Ennél azért ma már több kell.

  14. 16. Vaszil

    Én nem találkoztam az „azonossággal”… Bár igaz, nem hallgattam meg az összes előadását. Igaz, megvan a Madarat tolláról, embert Istenéről című könyve, ami úgyszintén kívül esik a PC tárgyalásmódon.
    Azt elfogadom, hogy a világ fraktál jellegű, azaz hasonló motívumok ismétlődnek különböző területeken.
    Hogy ebből ki mennyire messzemenő következtetéseket von le, az lehet egyéni hozzáállás kérdése.

  15. 17: Attila (PV)
    2:41:17 időtartamú videójában (ezt 5 éve töltöttem le, mkv-ben megvan, 700-Mb) azzal kezdi: “Kezit csókolom, jó estét kivánok, Tóth Ferenc vagyok. Az előadás címe: Élősködőink.” Ebben bizony végig a Bibliából szemezget – nem a biológiából, amihez jól-rosszul még érthet is – és a kiválasztott népet azonosítja a társadalmi élősködőkkel. Tiszta prédikáció az egész.
    Ezért mondom, szerintem egyértelműen sokat markol… Minden videóját ezek után nem néztem meg, egyre inkább lehangolt, nekem nem hiányzott. Pont azért mert „a világ fraktál jellegű” (bár szerintem méginkább hologram) – egyáltalán nem mindegy ahogy fogy az időnk hogy mit teszünk bele, kilátástalanságot – vagy kiutat… (főleg népes hallgatóság előtt!)

  16. Fogyásért férgesedni tényleg hülyeség, már csak azért is, mert nemigen működik.

    Viszont a tapasztalatok azt mutatják, hogy egy kis parazitafertőzésre elmúlnak bizonyos autoimmunk betegségek. Konkrétan arról tudok, hogy a gluténérzékenység eltűnik a férgesség hatására. Ez viszont már olyan dolog, amit nem tartanék hülyeségnek.
    Ha a szervezetnek a normális, egészséges működéshez arra van szüksége, hogy fertőzéseket kelljen leküzdenie, akkor van értelme megadni neki ezeket a fertőzéseket.

  17. Nagyon érdekes ez a bélférges-parazitás eszmecsere, csak pár dolog szerintem másképp van.
    A paraziták nem elnyomják az immunrendszert, hanem túlterhelik és ezáltal legyengítik, ugyanis életműködésük során folyamatosan toxinokat ürítenek a bélcsatornába. Minden parazita más kaját „szeret”. Emiatt pl. a glutént kedvelő parazita, ha megkapja a táplálékát, elszaporodik mint állat, egy nagycsomó mérget beürít a bélrendszerbe, az immunrendszer meg erre kiakad, és megjelenik az allergiás reakció. A tejre, húsra, ízfokozóra, szamócára stbstbstb „fogós” parazita törzsek esetén a hatás pont ugyanez. A szervezet ha tiszta, nincs méreganyagokkal stb túltelítve, ha tiszta a máj (nincsenek epeköveid) akkor nincs az a kaja, aki kiborítana.
    Amiket írtam, SZEMÉLYES tapasztalat. Lehet vitázni, és kérdezni is, aki kiváncsi. 🙂

  18. GErgo

    Igen ez így működik. A gluténes étrenden élő bélbaktériumok elszaporodva elnyomják a normál bélbaktériumokat amelyek jelenléte elengedhetetlen az egészséges emésztéshez, és máris kész az Irritábilis bélszindróma.

  19. Öntsünk tiszta vizet a pohárba: a bélbaktérium nem parazita. A bélbaktériumokkal szimbiózisban élünk. Ha egészséges a bélflóránk, akkor tudunk egészségesek lenni mi is. Ha a bélflóra sérült, akkor a baktériumok nem tudják elődolgozni a glutént, a bélbolyhok rosszul működnek, és beeresztik a véráramba a glutént, ami aztán mérgezi a szervezetet.

    A bélféreg az egy másik történet. Azzal az a helyzet, hogy az ember ősei az utóbbi sokmillió évben úgy szelektálódtak, hogy folyamatosan egy rakás parazitával kellett megbirkózni. Ezért van az immunrendszerünknek egy olyan része, ami a parazitákra szakosodott. Ha ezt nem foglalkoztatjuk megfelelő imputtal, akkor talál magának más elfoglaltságot, és a saját testünket támadja meg különböző módokon. Ez jelenhet meg gluténérzékenységként, asztmaként, ill. ezek szerint crown-ként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük