(2194) További angol viccek

Tibor bá’ online

 

2021. A 89. év

1.) Amerikai tengerészgyalogos ezredes a reggeli eligazítás előtt kávét vesz az automatából, miközben a körülötte állóknak büszkén meséli: Éjjel a feleségem meglehetősen követelőző volt, elég keveset aludtam. Na erről jut eszembe, meg tudná nekem valaki mondani, hogy a szexben hány százalék a munka és hány az élvezet? Az őrnagy azonnal rávágta: 75-25 % a munka javára. Ez azonban nem nyerte el mindenki tetszését. A százados például az mellett állt ki, hogy az arány 50-50 %. Ekkor beállt egy kis csend, amit az arra járó közlegény bátortalan hangja tört meg: Uram, szerintem 100 % élvezetnek kell lenni. Az ezredes természetesen meghökkent a szavak hallatára és menten megkérdezte a közlegényt, hogy miből gondolja. Egyszerű – válaszolt a közlegény – ha csak egy kicsi munka is lenne benne, akkor a tisztek velem csináltatnák.

2.) Egy fiatal zsidó nő bejelenti az anyjának, hogy elválik a férjétől. A Jidise mama meglepődve kérdezi, mi okod van rá? Az a bajom – válaszol a lánya – hogy Jeff állandóan csak szexelni akar. Ebbe bele lehet őrülni. A vaginám átmérője 50 centes méretű, pedig amikor elvett feleségül mindössze 5 centes méretű volt. Erre a mama némi kioktatással elsorolta: Jeff egy multimilliomos, 12 szobás palotában élhetsz, Ferrari van a feneked alatt, heti 2000 dollár költőpénzed van, évente hatszor utazol el nyaralni és mindezt el akarod dobni magadtól ezért a nyavalyás 45 cent miatt?

3.) Egy ír férfi, aki már hosszú évek óta kerülte a templomot, elhatározza, hogy meggyón. Bemegy a templomba, megkeresi a gyóntató fülkét és belép. A fülkén belül bontatlan sörösüvegeket, szivarokat, és csokoládékat lát. A csodálkozástól nem akar hinni a szemének. Na ekkor látja, hogy jön a pap is, tart a gyóntatófülke felé. Erre megszólal az ír férfi: Elnézést atyám, de már nagyon régen gyóntam, azóta eléggé megváltozhatott a gyónás rendje, szerintem így nagyobb kedvvel jönnek a hívők gyónni. Erre a pap elég nyersen csak annyit mond: Mars ki innen, ez az én oldalam.

4.) Végül egy szőke nő vicc: Egy társaságban az egyik férfi kijelenti: A nők képtelenek egy titkot magukban tartani. Erre egy szőke nő így válaszol: Kizárt dolog. Én például 21 éves korom óta letagadom az életkoromat, és  sose fogom elárulni. Mire az előző férfi: Előbb vagy utóbb ki fog bújni belőled az igazság. Kétlem – válaszolja a szőke nő – ha 27 éven át nem árultam el, akkor sose fogom.

4.) Egy muzulmán arab egy szex hirdetésre válaszol. Itt az angol szavak félreértése adja a humort. Nem kell sok angoltudás a humor élvezéséhez. Csak bátran. Öt-betű hívők kíméljetek!

Name? – Abduk.A.R.

Sex? – Three to five times a week.

No, no, I mean male or female? – Male, female, somtimes camel.

Holy Cow! – Yes, cow, sheeps, animal in general.

But isn’t that hostile? – Hors style, poggy style, any style.

Oh, Dear! – No, no, deer, run too fast.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

6 gondolat erről: „(2194) További angol viccek

  1. Re:1
    Ennyire hülyék az angolok, hogy egy cement silós kocsit összekevernek egy tartály kocsival? Kettőben kb annyi a közös, hogy kereke van mindkettőnek…
    Legközelebb a szippantós kocsit nézik tartálykocsinak? 🙂

    Mindeközben Boris a k-európai kamionosokat korholja, hogy miattuk van a galiba.
    Vajon miért léptek le Boris a leköpött sofőrök?
    Miért nem tolonganak az angolok, miközben óriási szükség lenne rájuk?
    Gyarmattartó tempónak ez a gyümölcse, ezt hívják nemzet karmának.

  2. Re:3
    Hány sör után kezd hasonlítani rá? 🙂
    Elhülyítés idáig vezet.

  3. 3: Ez tényleg nem úgy néz ki, mint nálunk egy mixer. Én is inkább tippelnék tartálykocsira. Ha nagy a szükség, az ember bevállal egy kis bizonytalanságot, hátha így kap üzemanyagot. Szóval érthető, de ez a sztori tényleg viccesebb volt sok viccnél! Köszönjük!

  4. Re:Ábel
    Sejtettem amúgy hogy nem a betonmixert nézték üzemanyag szállítónak, hanem a silós pótkocsit(jellemzően por és szemcse állagú termékeket szállítanak vele, pl cement, gabona, stb, stb.), de azért néminemű difi van egy tartálykocsi(nagy virsli), és egy silós pótkocsi(hasas malac) között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük