(2185) Az ateistáknak gazdagabb a szexuális élete

Tibor bá’ online

 

Hitted volna? Az ateisták szexuális élete élménydúsabb, sőt, aki élete folyamán maga mögött hagyja a vallást, annak is, állítja Greta Christina  http://www.alternet.org/story/150978/atheists_do_it_better%3A_why_leaving_religion_leads_to_better_sex  a Szex és Világiság című tanulmányában.

2011 januárjában Darrel Ray pszichológus (ha kíváncsi vagy miket csinált, menj rá a Googlira) és Amanda Brown a Kansasi Egyetem hallgatója (ha-ha professzor és tanítványa?) rátépett a szexualitás és szex-terápia témákra, aminek keretein belül 14.500 főből álló csoportot vizsgáltak, aki között voltak ateisták, agnosztikusok és más de nem vallásos emberek. Azt vizsgálták, hogy a vallás miként hat ki az emberek szexualitására, a vallás elhagyása hogyan hat, az egész élete alatt ateistának, más-e a szexualitása mint annak, aki újra vallásos lett, és így tovább. A Sex and Secularism: What Happens When You Leave Religion? Vagyis: Szex és Világiság: Mi történik, amikor hátat fordítasz a vallásnak? Fenn van az Interneten és amennyiben mind a 46 oldal zaftos részletre kíváncsi vagy (és tudsz angolul) beleértve a táblázatokat és a grafikonokat is, az egyéni történetekről már nem is beszélve, akkor ingyen letöltheted (csak regisztrálnod kell magad a honlapon). De, ha csak a lényeg érdekel…. Ha otthagyod a vallást, a szexuális életed felvirágzik…… nem is kicsit, de nagyon.

Csámcsogva a részleteken kiderült, hogy az ateisták és egyéb nem hívő emberek számára a szex sokkal nagyobb élményt jelent (vulgárisan: jobban élvezik) mint amikor még hittek istenben. Ugyanis szex közben nincs bűntudatok [Ez a fránya hatodik parancsolat. Mindig mondtam, hogy lebénítja a keresztény világot.] Persze van más is. A nem istenfélők a gyermekeiknek egészségesebb példát mutatnak és még arra is vetemednek, hogy felvilágosítsák őket.

Máskülönben a két csoport között nincs sok különbség, nagy vonalakban ugyanúgy csinálják, azonos korban kezdik, azonos gyakorisággal maszturbálnak, néznek pornót, alkalmaznak orális szexet, dugnak félre, és így tovább. Tehát a bűntudat semmit se akadályoz meg, csak ott lebeg a hívők feje felett a BŰN. Viszont, aki „elfordul istentől” szép lassan megszabadul a bűntudatától is, meglepő gyorsasággal. Mindenben egyformák, kivéve a kielégülést, mert ott aztán ég és föld.

Az egésszel van azonban egy apró hiba. A felmérés az Interneten keresztül történt, ami azt jelenti, hogy a 14.500 darabból álló minta minden csak nem reprezentatív. Ugyanis, az vett részt benne, aki valahogy összefutott a felmérés lehetőségével és kedve szottyant rá, és persze főleg ateisták. Csakhogy ez a felmérés nem új, volt már hasonló, nem is egy és mit ad isten (elnézést ateisták) az eredmények nagy vonalakban azonosak. Ez viszont nem csoda, mert szexualitással kapcsolatos kérdésekre az válaszol, aki akar. Valóban reprezentatív felmérést ebben a témában nem lehet. Senki sincs biztosítva arról, hogy a válaszadó a valóságot köti a kérdező orrára. Aztán van itt még más is. Egyáltalán nem mindegy, hogy ki melyik vallásnak fordított hátat, mert a különböző vallások viszonya a szexhez nagyon nem egyforma. Akkor tehát mit is tudtunk meg? Hogy isten a szexuális élvezet nagy részét ellopja híveitől. Hogy akik leszoknak istenről bőségesen kárpótolva lesznek érte. Hogy az ateistáknak áll a zászló. Hogy „istent megtalálni” elég sokba kerül. Én semmiképpen nem fizetném meg az árát. 😀

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

15 gondolat erről: „(2185) Az ateistáknak gazdagabb a szexuális élete

  1. 🙂

    Méghogy nem a hívőket froclizod…

    Ááááááá dehogy.

    Olyan ovodista érzésem van, mint amikor a kis Tibike ezzel próbál visszavágni (pápaszemezés helyett):
    – Bibibiiii! Nekem a szex is joooobb!

  2. 1 – Irénke:
    Óvodás koromban még nem szexeltem. 😀

  3. Ateista kibeszéli a hálószoba eseményeit, a valódi hívő meg nem. De ettől függetlenül egy jót élvezkedik az asszonnyal, mert tudja hogy a szerszáma mire való és hol kell használni. Te jobban tudod Tibor bá’ a hátsó füstös nem arra való, hiába reklámozzák az ateisták.

  4. Ez a cikk egy baromság. Oltári nagy, nem vitás. Dugni király, és élvezni tudni kell.
    ide nem fér semmiféle erkölcsi baromság. Megélni a helyzetet, a jelent. Egyesülni a másikkal ha csak a pillanat tört részéig is, ez a szeretkezés lényege.
    A vallási ideológiákat hátra kell hagyni, különben elméleti lesz, mint szinte minden.
    Itt nincsenek nők akik elmondanák, hogy életük kefélésében megszűntek a határok és nem volt te meg én, csak a mi?! Mi?:-)
    B@Zmeg, Isten is szereti a SZEXET, gondoljátok kidobja a tacsot ha seggbekuki megy. Ha nem éri sérülés egyik felet sem, őt sye fogja! Buzizás meg seggbekuki, az eszem eldobom!

  5. 4 – Balázs:
    Te már rég eldobtad az eszed, és nem sikerül megtalálni. Ez a kisebbik baj, ennél jóval nagyobb, hogy kezdem nem csípni a legújabban felvett stílusod. próbáld ezt figyelembe venni.

    Ami a témát illeti. Adva van egy plébános, aki rendre dugja a szakácsnőjét. Ezt havonta egyszer meggyónja a püspöknek, aki ad neki némi penitenciát, majd megtoldja, Lajos mikor akarod abbahagyni ezt, már az egész falú rólad pletykál. Naná, hogy a pasinak ahányszor ledönti a szakácsnőt, lelkiismeret furdalása van. Szerinted ez nem zavarja az orgazmusát? A posztban utaltam a 6. parancsra. Neked megsúgom: Ne paráználkodj Ez azt jelenti, hogy csak a feleségeddel és avval is csak akkor, ha gyereket akartok. Kezded már érteni a poszt lényegét?

    Végül, ha valamit nem értesz, az nem jelenti azt, hogy baromság.

  6. Ezzel a poszttal csak egy baj van, mégpedig az, hogy a vallás nem egyenlő a keresztény zsidó vallással… Nem kell nagyon messzire menni, elég Indiáig, és eljutunk a vallásosság és a szex szoros kapcsolatához, ahol pont ez a szemforgató prűd marhaság nem volt jelen. Távol-keleten külön „kolostorokban” tanítják a férfiakat és nőket, hogy hogyan tudják a szexuális energiáikat jobban megélni, különben is a Káma Szutra az egyik alap szexuális irodalom…
    Csak halkan jegyzem meg, hogy bő 50 évvel ezelőtt Japánban a feleséget simán átadta a vendégnek a férj, ha a kedves vendég úgy kívánta, és a feleség nem volt rest maximálisan kielégíteni.
    Más kultúrákban az ominózus tíz parancsolat nem volt akkora probléma, sőt…

  7. 6. dajtás
    Valóban Indiából származik a Káma szútra. Ennek ellenére nem annyira általános a felszabadult szex. Eleve a fiatalok jó része nem is jut szexhez, mert a lányokat olyanhoz adják a szüleik, aki a megélhetést biztosítani tudja. Ha mégis egy srác fiatalon nőhöz jut, gyakran alig tud valamit a másik nemről. Alig vannak helyek, ahol ismerkedhetnének, úgyis általában a szülők választanak párt. Ivarérett korban eléggé el is vannak különítve a nemek. Sok fiatalnak akkor van csak esélye szexhez jutni, ha turistás helyen a külföldi lányokat kerülgeti, bár akkor is feszélyezheti, hogy vallási előírásokat szeg, mert hagyományosan a külföldi, az kasztonkívüli, így érinthetetlen. Városokban vannak már farmernadrágos, pólós lányok, de még ott sem látható a térde senkinek, faluhelyen pedig elképzelhetetlen, hogy a mell vagy a fenék alakja látszódjon a ruhán keresztül. A filmekben nincsenek ágyjelenetek, sőt egy csók esetén is úgy fordul a kamera, hogy ne lássuk az összeérő ajkakat. Az ingyen wifi-n keresztül pornót sem egyszerű nézni, bár néhol a feketepiacon be lehet szerezni pornó DVD-t. Ha valaki spirituálisan akar előrejutni, abban sokat számít, ha önmegtartóztató, így a szaddhuk, a hindu remeték nem sokat szexelnek, akárcsak a buddhista szerzetesek. A keresztények, muszlimok is hagyományosabb életformát követnek ott, mint Európában, komolyabban veszik a vallási tanításokat.

    A hálószobákba nem látok be, ott nyilván felszabadultabbak, mint az utcán. Ha valaki szerencsés, akkor a szülei olyan párt találnak neki, aki korban illik hozzá, és még szexuálisan vonzónak is tartja. Ez esetben alighanem felszabadultabb a szexuális élete egy hindunak, mint egy kereszténynek, egyéb esetekben ez aligha igaz.

  8. 6 – dajtás:
    Veled is csak egy baj van, mégpedig az, hogy szeretsz kötekedni. Tudtommal Magyarországon élsz, ahol a kereszténység dívik, azon belül is főleg a katolicizmus. Hogy nem olyan messze (neked legyen mondva) hinduk, mohamedánok stb. élnek, vajmi keveset számít idehaza. Arra pedig, hogy a japán pasi megkínálja a vendéget feleségével, nem ártana ha belinkelnél egy egészen ici-pici bizonyítékot. Ezt a „nem ártanát” nem vedd félvállról!

  9. 7. Jani

    Hát India létszám gyarapodását elnézegetve, nincs ott nagy gond a szexuális élettel, még akkor sem ha néhánynak nem jut a jóból.

  10. 9. bogozy
    A létszám-növekedés inkább a jóléttel (vagy inkább annak hiányával) függ össze, mint a szexuális élet minőségével. Afrikában a kimetszett csiklójú nők is szaporodnak, pedig pont azért csonkították meg őket, hogy ne élvezzék a szexet. Kevésbé van pénzük (és affinitásuk) a védekezésre, az abortusz sem olyan elfogadott ott, mint itt. Az egyéb szórakozási lehetőségek hiánya miatt is gyakoribb lehet a szex (az ahhoz hozzáférők között), mint nálunk, mint ahogy a nagy new york-i áramszünet után 9 hónappal is sok volt a gyerekszülés. A gyerek ott kevésbé teher és inkább segítség, mint itt. Szegényebb családokban besegítenek a munkában. 100 éve még nálunk sem volt ritkaság 10 gyerek egy családban.

  11. Az hogy ki élvezi jobban a szexuális életét szvsz kicsit olyan dolog mint a „bezzeg én nagyobb halat fogtam…” történet. Vagyis örökzöld téma, és éppen aktuális is Sávout idején. Ugyanis ilyenkor olvassák a 10-parancsolatot, ahol kivételesen a nőknek is jelen kell lenni, az utolsó kázus rájuk is vonatkozik!?! “…ne kívánd a te felebarátodnak feleségét…” Azon lehet gondolkodni, hogy a nők vajon mit kezdenek ezzel (férjét lehet??)

  12. 10 – Jani:
    Úgy látszik Afrikában nem hallottak még a hüvelyi orgazmusról, meg a G-pontról. A multiple orgazmusról már nem is beszélve. Micsoda elmaradott népség. 😀

    Nem állítottam, hogy mást mondtál volna, csak fel akartam hívni a figyelmed.

    11 – :
    Az elmúlt 70 évben én soha nem hallottam, hogy egy férfi dicsekedett volna az elélvezésének a nagyságával. Olyat igen, hogy hány nőt kúrt meg, és hányszor élvezett el egyetlen éjszaka. Az ok egyszerű, lehetetlenség összemérni őket. Ebben a témában kutakodni nem egyszerű dolog. Ami biztos, hogy férfiak esetében a vér tesztoszteron szintje befolyásolja az orgazmus intenzitását. Tehát nem az, hogy milyen kurva jó nő a partnered, hanem az, hogy mennyi tesztoszteront termelsz. Az interneten hirdetik (naponta ötöt kapok) a „fantasztikus szexet” amit néhány ezer forintért házhoz küldenek. Ne dűljetek be nekik. Kilopják a pénzt a zsebetekből. Ha tényleg „fantasztikus” szexet akarsz, akkor nyomass magadba mesterséges tesztoszteront. Nem olcsó, de megéri.

  13. Az ateistáknak gazdagabb a szexuális élete…

    Mondjuk, ők így kompenzálnak a spiritualitás feladása miatt elveszett élmények hiányáért.

  14. 14 – vaskalap:
    Én meg háromszor, beeeee 😀 és az enyém szőrös, beeeee 😀 mert a kislány puncikat a pedofilok szeretik. 😀 én meg nem vagyok pedofil.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük