(2178) Az európai vezetők hülyék, vagy erős az öngyilkossági hajlamuk

Tibor bá’ online

 

Egy francia polgármestert (Robert Menard of Beziers) a bíróság felbujtás vádjában bűnösnek talált, mert azt merte mondani, hogy problémás a 91 százalékos muszlim többségű osztályok nevelése. Szóval ez – a bíróság véleménye – szerint felbujtás. És megbüntette 2000 € amiért a polgármester szerint városában túl sok volt a muzulmán gyerek a városi iskolákban. Ez természetesen nem több mint egy vélemény, ami elméletileg szabad. A meginterjúvolt polgármester pontosan azt mondta, hogy a városközpont iskolájában az osztályokban 91 százalék a muszlim tanuló, ami nyilvánvalóan problémát jelent. Aztán mellékelt egy osztályképet 1970-ből, amit mellétett a mai osztályképnek, és jelezte, hogy a francia tanulók eltűnnek. A polgármester védekezésül előadta, hogy ő nem ítélkezett, még csak nem is mondott véleményt, simán csak tényeket közölt.

A hamburgi hatóságok a város közepén elkoboztak 6 lakást. A kijelölt gondnok a lakásokat renováltatja, és a tulajdonosok tiltakozásának ellenére kiadja a város által kiválasztott lakóknak. Na vajon kiknek? Sorina Weiland szóvivő bejelentette, hogy a helyreállítási költségeket a tulajdonosoknak kell állni. A németek egy része azt várja mikor hirdetik ki, hogy az állampolgárok mekkora lakórészre tehetnek szert, és akinek lakása ezt meghaladja, annak helyet kell biztosítani egy-két embernek a 2 millió menekült közül.

Svédországban egy 70 éves hölgy feltette a facebookra, hogy a bevándorlók gépkocsikat gyújtanak fel, az utcánkon vizelnek és székelnek. Erre a kormány azzal állt elő, hogy ez a jelentés lealacsonyító a bevándorlókra nézve, és így sérti a svéd törvényt, mert ez rasszista felbujtásnak felel meg, ami maximum 4 év elzárással büntethető. A svéd hölgy nem tagadta tettét, de kételyét fejezte ki, hogy a valóság jelentése bűntény lenne.

___________________________________________________________________________

Az ausztriai Tulln városban április 25-én két szomáliai és egy afgán férfi csoportosan, brutálisan megerőszakolt egy 15 éves helybéli lányt. A város polgármestere, Peter Eisenschenk közölte a kormánnyal, hogy a mai naptól kezdve egyetlen egy menekültet se fogadnak be a városba. Indoklásában kitért arra, hogy számtalan ehhez hasonló eset bizonyítja azt, hogy a muszlim férfiak kivédhetetlen veszélyt jelentenek a lakósságra nézve. Nem ez volt az első eset, amikor az osztrákokat az újonnan érkező bevándorló megörvendeztették a „kultúragazdagítással”. Ezzel egy időben Svédországban az áldozat egy 14 éves kislány volt. Még érdekesebb a bécsi eset, ahol egy 10 éves fiút erőszakolt meg egy muszlim férfi, de a bíró a vádlottat felmentette, mert eskü alatt vallotta, úgy emlékszik a fiú beleegyezett az aktusba.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

71 gondolat erről: „(2178) Az európai vezetők hülyék, vagy erős az öngyilkossági hajlamuk

  1. Tibor bá
    Nem hülyék a vezetők.
    Valakik halálosan megfenyegették őket, ha nem tartják be VALAKIK utasitásait.
    Ez a sorsa minden hatalomrakerült politikusnak.
    Ennyi.

  2. Kivancsi vagyok mikor valik a helyzet annyira elviselhetetlenne hogy az europaiak megindulnak nyugatrol kelet fele a migransok miatt.En mar tudok olyan nyugati -olasz ,francia nyugdijasrol akik ezert koltoztek ide….nemcsak az alacsony nyugdij miatt.Egyebbkent meg kaosz es haboru var rank…Egyszer valakinek elege lesz es loni fog ha jonnek a migransokat akarnak bekoltoztetni hozza remelem nem lesz egyedul.

  3. Mióta el merem mondani az igazságot, nácinak és antiszemitának tartanak, sokszor fasiszta disznó is vagyok – meg a többi válogatott szó és szópáros. Megszoktam. Nem fogadom el, félre értés ne essék, csak megszoktam, hogy a körülöttem lévő agyferdített emberek csúnyán néznek rám, amikor igyekszem egy-egy hírt racionálisan vagy a maga módján teljesen csupaszon kezelni. Mert ha nem dőlsz be rögtön a hülységeknek és képes vagy nyitott szemmel látva a valóságról beszélni, akkor ellene vagy a ma fennálló társadalmi elvárásoknak – ergo üldözni és elhallgattatni kell, minél hamarább.
    Nagyon sajnálom, hogy ide jut a világ és főként Európa. Már tervben van Európa elhagyása a részünkről, de nem azért mert félnék harcolni (elég sok ügyem volt a „harcaim” miatt a rendőrséggel), hanem mert egyelőre sem ölni, sem pedig terroristává válni nem szeretnék.

    Röhejes, igaz? A saját földeden leszel terrorista, ha az agymosottak ellen fellépsz. Ezt szeretném elkerülni. Kedvelem ezt a blogot, jó anyagok vannak benne, és őszintén mondom, hogy szívesen olvasnék hosszabban kifejtett, kellemes gondolatokat Tibor bá’. Kedvelem az írásait.

  4. Jó írás Tibor bátyám! 🙂

    Az európai vezetőktől úgy általában ne várjunk sokat, OV -től sem. Hisz amióta Trumpli -ra tett terített betlije nem jött be kapkod, és bénultság van. De ez igaz a többi európai vezetőre is, csak ott még töketlenség is van, de dögivel.

    Sóbálványként bámulják az európai vezetők azt a botránysorozatot, amely lebénította az amerikai adminisztrációt. Még egy partnerei érdekeivel szembe menő USA is jobb lenne, mint az a határozatlan, következetes politizálásra képtelen Fehér Ház, amellyel most szembe kerültek.
    http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/kozeleg_az_osszeomlas_uveges_szemmel_bamul_az_eu.638035.html

    A fönti cikkben vázold dolgok jól szemléltetik, hogy a kontinens politikai elitje mire képes úgy anblock…! Sóbálványnak jók, meg pénzügyi mutyikhoz, de másra nem nagyon…! A klímaváltozás, háborúk, stb. miatti migráció (népvándorlás) csak fokozódni fog, annak kezeléséhez államférfiak és nők kellenek. Na most Putyin sem az, ő is egy csekista főtiszt, az is marad. De még mindig toronymagasan kiemelkedik a világ vezetőinek jelenlegi felhozatalából, hát még Európa tekintetében. Hogy most ez átok, vagy áldás azt döntse el mindenki maga a jó belátása szerint.
    Felelősségteljes állami vezetők, egy a korrupciótól nem átitatott garnitúra nélkül sok jóra ne számítsunk! Lesz ez még sokkal cifrább is, szerintem.

  5. A táblázatban is feltüntetett Franciaországban a teljes népesség 7,5 százaléka alapján hogyan jön ki egy városi iskolára jutó tanulók több mint kilencven százaléka??? Szerintem elbaszták a tizedesvesszőt.

  6. Persze én nem ismerem a franciák szaporodási, gyermekvállalási rátáját, de ezer nyugdíjas, felnőttkorú. és gyermek viszonylatában nézve, ha ,mind a hetvenöt muzulmán tanuló lenne, akkor sem adná ki a kilencven egy százalékot egy osztálynyi diákra levetítve.

  7. Heil Merkel! A németek a náci időszakot is megszívták, ezt is meg fogják, csak vezetőik most nem nemzet-szocialista, hanem globál-kommunista álcájukat húzták magukra. Az európai iszlámot majd wilkommenskulturiasítják, és az újvilág és béke eu-konform vallása lesz, közép-kelet Európa meg leszakad, (2. sebesség) mivel a szlovákok, csehek, ukránok még nálunk is antiszemitábbak 😉

    5. Ott lenn a dél-franciáknál könnyen megeshet a 90 %.

  8. 2.
    Magyarországra költöztek a muzulmánok elől? Tegnap tettem be egy linket, hogy hogyan számolják fel a vidéki településeket a cigányok. Németek házai is köztük vannak, melyeket pár éve vettek, felújítottak és most a cigányok martalékává válnak.
    A németeknél 13 év múlva a várható muszlim arány 5.6% ? M.o-n a roma arány már most 13-14% és rohamosan növekszik.
    Nálunk hogy néz ki sok vidéki iskola osztályösszetétele?

    Ne értsetek félre, nem védeni akarom a muszlimokat, mert nem szeretném én sem, ha elözönlenék az országot, csak miközben lesajnáljuk a németeket, franciákat, angolokat, hogy tele vannak és lesznek muszlimokkal, nálunk meg sokkal nagyobb a baj.
    Gyakran járok egy angol város muszlim negyedében, ahol egy egy udvaron van vagy 20 gyerek és ki be járnak a csadoros nők, azt sem lehet tudni, ki kivel van. 🙂 Azaz melyik gyerek melyik nőé, meg melyik szakállasnak az asszonya, egyáltalán hány van nekik. Viszont ha éjjel megyek oda, – egy barátom közöttük lakik évek óta – soha eszembe sem jut, hogy bárki is megtámadna, bántana, vagy az autómnak baja esik. Tudtommal évek óta nem történt bűneset arra. Persze nem lenne jó, ha túl sokan lennének egy idő után, de ha választanom kellene hogy muszlim környék vagy roma telep, én az előbbit választanám. Biztosan vannak problémák a muszlimokkal is, meg a beözönlést azonnal meg kellene állítani, de mielőtt nekem esnétek, én csak a tapasztalataim mondtam el.

    Közben előszedtem a tegnapi videó linkjét, hátha valakit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=RltKb7U49Uc

  9. Csurka István már nagyon rég megirta (kb. 2000-ben), hogy népvándorlás lesz! Mindent láttot az öreg! Nincs más hátra, fegyverel kell megvédenni a hazát!

  10. 8.Gyarmathy
    …..”Viszont ha éjjel megyek oda, – egy barátom közöttük lakik évek óta – soha eszembe sem jut, hogy bárki is megtámadna, bántana, vagy az autómnak baja esik. Tudtommal évek óta nem történt bűneset arra. Persze nem lenne jó, ha túl sokan lennének egy idő után, de ha választanom kellene hogy muszlim környék vagy roma telep, én az előbbit választanám. …”
    Kedves Gyarmathy, olyan európai szemmel és tévhittel nézed az iszlámot, hogy az valami.
    Ismét leirom, amit már ezerszer irtam az iszlámról, arról, amelyet TE Európában soha megismerni nem fogsz, egyelőre, és mire megismered majd, az késő lesz.
    Nos:
    1.Neked nincsenek muzulmán barátaid. SOHA sem voltak, nem is lesznek.
    2.Szabadon jársz-kelsz köztük, mert az iszlám kifejezetten bátoritja a jövöbeni” ebed” , a rabszolgaságra szánt hitetlen kafir megnyerését álszent, mosolygó „barátsággal” .A közvetlen szomszédai
    a barátodnak tudják, hogy hozzá járogatsz, és nem bántják egymás ” vagyonát”.
    3.Leirásodbül azt következem, hogy egyedül járkálsz arrafele. Próbálj egyszer nappal a NEJEDDEL odamenni!
    Ne vonj párhuzamot a cigány-muzulmán között, egyik kutya, a másik eb.

  11. Ha a roma csecsemőket magyar családok nevelnék fel, Mindegyik leérettségizne. Ezt ki merem jelenteni. Nem az agyfelépítése más egy roma gyereknek, hanem a saját családja mutat más irányt neki. De a roma nem vallás. A vallás gyakorlása európai viszonylatban, európai polgárok tekintetében a nullával egyenlő. Az európában élö muzulmánok elvileg a saját vallásuk radikalizálódása elöl menekültek ide.De attól még megtartják vallásukat és életszemléletüket, aminek az alapja a vallás. A keresztény életszemlélet alapja szintén a vallás. Viszont egy gyökereit tagadó közösség könnyen megfertőzhető és áttéríthető. Ezért gond egy másik vallás térhódítása európában.

  12. 12.Dan
    Biztos vagy abban, amit leirtál?
    Ha igen, akkor…..jó.

  13. 3.
    Most meglepődtem! Azon kevesek közé tartozol, akik olyan környezetben él, hogy a migránsbarát nézetekkel találkozol.
    Ha megnézed ezt a blogot is, de szinte bármelyik fórumot, amely a témával foglalkozik, a hozzászólók túlnyomó többsége migránsellenes, olyannyira, hogy szinte keresni kell azokat, akik más véleményen vannak.
    És mindez annak ellenére, hogy legtöbben ugyanakkor kormányellenes nézeteket hangoztatnak, ez az egyedüli téma, amelyben egyetértenek a hivatalos politikával.
    Én magam is több fórumon is nyílt felhívást tettem a migrációt támogatók felé, hogy könyörgöm, adjanak már egy koherens, alátámasztható, pozitív jövőképet adó forgatókönyvet, amely alapján ők kiállnak a folyamatok támogatása mellett.
    A válasz mindenütt néma csend volt, még az Amnesty International Magyarország is ignorálta kérésemet, míg közben másokat élesen kritizált embertelen nézeteik miatt.
    Hiszen még a nyugati, migránstámogató politikájú országok médiáiban is a kommentek többségében éltetik Magyarországot, és követendő példának tekintik politikáját.
    Hol szólnak meg téged nézeteidért? Nagyon rossz helyen lehetsz…

  14. 8 Gyarmathy
    Na, ezek azok az információk, amelyek időnként bennem is felmerülnek, és újragondolásra késztetnek.
    Már én is írtam korábban, hogy azért kíváncsi lennék, hogy a bevándorlók közül hány százalék az, aki igyekszik beilleszkedni, akinek rendes munkahelye van, aki taníttatja gyermekeit, és hány százalék, aki bezárkózik saját köreibe, és ellenségesen viszonyul a befogadó kultúrához.
    Mert azért annak is vannak jelei, hogy a hosszú gyarmati múlttal rendelkező befogadó országokban évszázadok óta folyik a beáramlás, a keveredés, és vannak nyilvánvaló jelei a beilleszkedésnek. Ezekben az országokban már ma is a népesség elég jelentős százaléka migráns gyökerű, tarkabarka, mind a munkások, mind a középosztály köreiben, sok igen gazdag és befolyásos színesbőrű is van, akik jól muzsikálnak a nyugati kapitalista rendszerben is, nincsenek beilleszkedési gondjaik.
    Csak ezzel párhuzamosan láthatók az ellenpéldák is, amelyek sokkal markánsabban befolyásolják a hozzáállásunkat, mert nyilván úgy ítéljük meg a mi szintünkön, hogy nem vigasztal, hogy hányan illeszkedtek be, ha közben a söpredék meg a helybeli lakosságot gyilkolássza rendszeresen.
    Ez esetben nyilván az a reakció, hogy inkább nem kell a beilleszkedő rész sem, ha ennek az az ára, hogy a helybéli lakosság állandó konfliktushelyzetekbe keveredik a be nem illeszkedőkkel.
    De lehet, hogy van, aki ezt másképpen súlyozza, és azt mondja, hogy humanitárius kötelességünk az érkezők befogadása, segítése még akkor is, ha ennek bizonyos statisztikai százalék áldozattal jár akár saját köreinkből is, mert nagyobb a mérleg pozitív oldala, mint a negatív.

  15. 14. hubab

    Rengeteg helyre eljárok – vess meg érte, de még a FB-n is képes vagyok hozzá- és beszólni, ha valaki hülye. Legutóbb épp Vujity barátunk hülyeségére reagáltam, ahol úgy estek nekem az agymosott zombik, hogy öröm volt velük táncot járni… 🙂 Igen, mindenképpen rossz oldalakon vagyok jelen, de kedvelem látni az agymosottakat és olvasni őrült gondolataikat…

  16. 15: „nagyobb a mérleg pozitív oldala, mint a negatív”

    Én azt gondolom, ahogy egy homogénnek tekinthető társadalomban is csak egy kisebb rész lesz „sikeres”, a többség „sikertelen” /értve ezalatt pl. nálunk a minimálbér környékén keresőket/, ez nem lehet másképp egy heterogén, irányítatlan migránstömeggel bővülő társadalomban sem – sőt, annyival rosszabb a helyzet, hogy még további problémák terhelik a sikeres beilleszkedés lehetőségét (nyelvi, kulturális, oktatásbeli stb.).
    Így egyszerűen lehetetlen nagy tömegek sikeres beilleszkedése – ebben a mostani ‘verzióban’.

  17. 10.

    Bálint, ha neked vannak tapasztalataid a muzulmánokkal kapcsolatban, akkor szívesen elolvasom arrafelé mi a helyzet. Én a sajátjaimat írtam le.

    1. A barátom nem muzulmán, hanem egy magyar munkás ember és van magyar párja is, köztük lakik, sőt üzletel velük évek óta. Hozzá járok 1-2 hetente a nejemmel is időnként, sőt a nejem egyedül is jár arra. És ez évek óta.
    Ezek a muszlimok autókereskedők, boltot vezetnek vagy benne dolgoznak, hentesüzletük van – persze disznót nem árulnak 🙂 – és így tovább.

    Valahogy nem ragadtad meg a lényeget. Nemtudom Izraelben mi van a muszlimokkal, de nekem az égvilágom semmi bajom velük. Az angol társadalom nem öregszik, mivel nagyon sok angolnak van 3-4-5 gyereke, így a muszlimok aránya nem nő túlzottan. Ezt a fenti táblázatból is láthatod.

    Magyarországra pedig nem muszlimok a veszélyesek, hanem a cigányság. Tönkre fog menni miattuk az ország. Erről kéne beszélni otthon és tenni ellene. Bírom, mikor olyan véleményeket olvasok, ahol lesajnálják Franciaországot, meg Angliát a muszlimok miatt, miközben a vélemény írójától 20 km-re a cigányok terrorizálják a magyar családokat, öregeket és utcákat bontanak le.

  18. 13. hubab: Másként látom. Az itteni olvasók nem a reprezentatív többséget képviselik. Rengeteg az agymosott ember. Spanyolországban például rendszeresen tüntetnek, hogy még több migránst fogadjanak be. Számos aktivista a háború elől menekülőknek tekinti a sáskahadat. Rettentő megosztott Európa ebben a kérdésben is. Többször megállapítottuk, hogy most már Európa napjai meg vannak számlálva, valójában már elvesztünk. Most már csak az a kérdés, hogy meddig mondhatjuk el véleményünket ebben a kérdésben (is). Elhallgattatásunk előtt valószínűsíthető még egy polgárháború. És nem csak a sáskahaddal, hanem bizony saját hontársainkkal is.

  19. 14.
    Biztosan vannak bajok velük, meg egy pici százalékuk radikalizálódik is, ahogy a párizsi merénylet elkövetőinél is láthattuk.
    Biztosan vannak no go zónák is és ha még többen lesznek, akkor még több lesz velük a baj is.
    De azt se feleltsük el, hogy Borsod, Somogy, Békés és még jó pár helyen az országunk is tele van már no go zónával, ahová nem megy, aki jót akar magának.

    Véletlen testközelből, tapasztalatból ismerem mind a két népséget és mégegyszer leírom, inkább egy muszlim negyed, mint egy cigányok lakta környék.

    Ja és nem vagyok rasszista. Az embereket tetteik alapján kell megítélni, mert arról senki nem tehet, hogy milyen nép fia vagy lányaként született. Vannak rendes, beilleszkedett cigányok is, nem egyet ismerek, minden tiszteletem az övéké.

    Csak a tapasztalataim írtam le. Ha másnak vannak más tapasztalatai, szívesen olvasom.

  20. 18. Még valami ide kívánkozik, mert a másik posztban éppen az orbán-klientúra gaztettei vannak napirenden, amit birka türelemmel viselünk. Az „oszd meg és uralkodj” eddig is jól működött. Amint látják, hogy a népharag ellenük fordul, azonnal egymásnak ugrasztanának minket. Sőt még azt is el tudom képzelni, hogy nem is kell ehhez olyan nagy szervezés, mert sokan önként védelmükbe veszik a gazembereket.

  21. 19 – Gyarmathy:
    Ez alkalommal (nehéz szívvel írom neked) mellé lőttél. Ahogy van muszlim autókereskedő és hentes, ugyanúgy van Magyarországon cigány ügyvéd és persze kereskedők és hegedűművészek is. Ha neked ez a tört százalék felmentő ítélkezés, akkor a cigányok is felmenthetők. A magyar cigány viselkedéshez hozzátartozik a munkakerülés, a csalás, lopás, kihasználás, de…. a vallásuk természetesen keresztény, és papjai nem verik a fejükbe, hogy a nem cigányt ki kell irtani, mert az isten ezt várja el tőlük. És természetesen beszélnek magyarul, és ha megtalálnák a módját, integráhatók lennének, ami a muszlimokról egyáltalán nem mondható el.

  22. 19:

    Cigányokkal annyi az előnyünk, hogy van egy kellően vad keresztény népesség nálunk, ami a muszlim betelepülést nehezebbé teszi.

    Etetni kell őket, ez tény.
    Meg lopnak, rabolnak is. Viszont nem vágják el a torkunkat vallási meggyőződésből.

  23. 22. Kiegészíteném: Inkább meggyőzhetők, hogy a gazdatestet ne bántsák. A cigányok nem fogják magukat felrobbantani. Egy muszlimot semmivel sem lehet eltántorítani a kapott parancs végrehajtásától.

  24. 21. „ez a tört százalék ” Ez nem a tört százalék, hanem a túlnyomó többség. Saját szememmel látom a muzulmán integrációt, ami alatt én békés egymás mellett élést és normális, szociális viselkedést értek.

    A muszlimok 1-2 %-val van baj, míg a cigányságnál ez az arány 30-50%.

    A muszlim gyereke jobban nevelt, mint az angolé vagy a magyaré.

    A papjaikat meg le kell kapcsolni, ha gyűlöletre tanítanának, ez nem kérdés. Egy angliában élő és tanult muszlim vérlázító példája: https://www.youtube.com/watch?v=19DcdZcZZT4

    Tudtommal már börtönben csücsül, ahonnan nem engedik ki jó hosszú ideig.

    25.
    Ne érts félre, nem akarom én a muszlimokat védeni, de gyűlölködni sem vagyok hajlandó, főleg amíg engem nem bántottak és nem tapasztalok tőlük rosszat.
    Egyébként Birmingham meg München kapcsán te tapasztalatból beszélsz? Mert ha igen, akkor mesélj.

  25. 24. Gyarmathy: Javaslom, hogy nézz el pl. Birmingham felé. Ott nagyobb százalékról beszélnél. Javaslom továbbá, hogy tölts el egy hetet München egyik no go zónájában a barátnőddel.
    24. Klasszikus libsi propagandát nyomatsz. „Nem akarok gyűlölködni. Minden ember alapvetően ártatlan…” PC duma. Igen, tapasztalatból beszélek. Csak annyit mesélhetek, amit már sokan elmeséltek előttem, így ugyan azokat a szlogeneket hoznád fel ellenérvnek. Tapasztalj saját bőrödön, utána jöhet a PC.

  26. 24 – Gyarmathy:
    Ha te meg vagy győződve arról, hogy muszlim ügyben neked van igazad, akkor te egy potenciális áruló vagy, az árulóknak pedig el kell vágni a torkát videó kamera előtt és fel kell tenni az internetre, hogy elrettentse a többi árulónak készülőt.

  27. 25.

    „Csak annyit mesélhetek, amit már sokan elmeséltek előttem” Tényleg? Bántottak téged? Megloptak, megrongálták az autódat, amíg otthagytad? Kikezdtek a barátnőddel? Ilyesmire gondoltam.

    Milyen antiszociális viselkedést tapasztaltál te magad konkrétan?

    „Libsi propaganda”. Ez a fidesz nyelve, én nem beszélek rajta.

    26. Te beteg vagy Tibor bá, csak sajnálni tudlak. Van sok muszlim beteg is, mint a belinkelt videóban lévő is, de ez nem ment fel téged.

    27. Értem, szóval semmi saját tapasztalat nincs ott, csak a zsigeri gyűlölködés. Szerintem meg ez a két bites gondolkodás.

  28. 27. Ez elég 2 bites gondolkodás, amely szintre már nem süllyedek. Pá

  29. A posztról, én úgy vélem, hogy ennyiért nem marasztal el egy francia bíróság, ami fel van tüntetve és büntet kétezer vagy akárhány euróra.
    Több kellett ehhez, ha meg tényleg így történt, akkor ez a bírót minősíti, de a muszlimokról nem mond el semmit.

    Én úgy tudom, hogy jónéhány hitszónokot, aki gyilkosságra meg hasonlókra bujtogatott, meg radikalizálódott muszlimot megfosztottak az állampolgárságától a franciáknál. Az angol titkosszolgálatok pedig figyelik, mit művelnek a mecsetekben és kivonják a forgalomból a bujtogatókat.

    Amelyik muszlim sarijázik, meg gyűlölködik, az menjen vissza a k… anyjába a sivatagba. A muszlim beözönlést meg meg kell állítani, ahogy az angolok is teszik.

    Amiért elkezdtem itt egyáltalán írogatni, az az, hogy felhívjam a figyelmet, hogy Magyarország sokkal nagyobb szarban van a saját antiszociális kisebbsége miatt, mint bármelyik nyugat európai ország. És ha nem így gondolod, majd jó eséllyel rájössz, amikor az első cigány családok a környékedre települnek.

  30. Figyelj Gyarmathy! Az ahogy most a muszlimok viselkednek veled szemben, akkor fog megváltozni amikor már többségben lesznek. Vagy amikor úgy érzik hogy erőfölényben vannak. De akkor már mindegy lesz. Most még csak altatnak minket. Te szerintem nem sokat tudsz az iszlámról, én viszont annál többet! Ők nem tudnak, és nem is akarnak integrálódni.
    Mert lenéznek minket. Miért akarnának egy számukra alsóbbrendű valláshoz kultúrához integrálódni? Te látsz valamit, de nem nézel a színfalak mögé. Nem kérdőjelezed meg a látottakat, és azok igazság tartalmát, vagy okát. Mert veled szemben az a néhány muszlim, ott és akkor nem volt ellenséges, sőt kifejezetten barátságos volt? Abból azt a következtetést vonod le „ezek rendes barátságos emberek” mi baj lehet ha be engedünk még pár milliót?
    Nézz meg néhány olyan helyet ahol már többségben vannak Európában. Azaz igazi arcuk!
    Te vagy pokoli naiv vagy, vagy tudatlan agy mosott, vagy tudatos áruló!

  31. 27 – Gyarmathy:
    Tiszteletreméltó, ha diagnosztizálni is tudsz. Megtennéd azt a szívességet, hogy a betegségemet be is azonosítod? Ez azért lenne fontos, mert így általánosságban nem tudom elfogadni válasznak. Na várj! Segítek. Ha csak simán hülye vagy, az elnézhető, csak akkor megkérlek, hogy ne rontsd itt a levegőt. Amennyiben tudatos áruló vagy, úgy virtuálisan átvágom a torkodat, hogy egyszer és mindenkorra kivérezzél. Mert erre megy ki a játék, csak nem tudsz róla.

  32. Olyan magas szintre, akikről szól a poszt, nem is kerülhetnek olyan politikusok, akiket nem lehet zsarolni (leginkább szexuális aberrációikkal).

  33. Ahogy látom arról megy a vita, melyik jobb, a mohamedán vagy a cigány, szerintem a felvetés teljesen értelmetlen, mert nincs lehetőség „cserére”, csak pluszba kaphatunk muszlimokat is. Szóval ez így értelmetlen, kár egymás torkának ugrani ( persze szerény véleményem szerint ).

  34. A cigányaink integrációja rendkívül fontos ügy. Sokkal fontosabb mint bármi más. Belülről élnek fel. A jelen liberális életfelfogás, jogállamiskodás, még a lehetőséget is elveszi, hogy a szükséges, kemény, hatékony eszközök alkalmazásával kimozdítsuk a cigányokat a helybenjárásból. Ráadásul még gazdasági érdek sincs mellette, mert olcsóbb kész, képzett külföldi munkásokat behozni, mint a cigányaink valódi, felzárkóztató oktatására, szocializációjára költeni.

  35. 31.
    Mi lehet a betegséged? Nem tudom, de aki így beszél és ennyire elvakítja a zsigeri gyűlölet, az biztos, hogy beteg. Talán hatott az orbáni gyűlölet propaganda. Én itt normális hangnemben írogattam, nem bántottam senkit, aki elkezdte a durva személyeskedést, az te voltál, meg Gloucester. Elfogytak az érvek részetekről, aztán maradt a torokelvágás, meg a libsizés.
    De ha már itt tartunk, a posztod csúsztatás, szart sem ér, csak hangulatkeltésre jó. Vágd el a torkomat akkor vírtuálisan, tiltsál ki, szarok rá, nem fogok veszteni semmit.

    30. „Mert lenéznek minket”. Mi meg őket nézzük le és szetb@sszuk az országaikat, aztán csodálkozunk a következményeken.
    Annyi tömeggyilkosságot, rablást, pusztítást, amit a ‘keresztény’ Európa meg Amerika elkövetett ellenük évszázadók óta, ők a 10%-át sem fogják soha visszaadni.

    De ettől eltekintve én gyakorlatias szempontból nézem ezt a muszlim kérdést. Nem akarom, hogy sokan legyenek, de együtt kell velük élni.

    „mi baj lehet ha be engedünk még pár milliót” Biztosan nem olvastad el az előző hozzászólásom. Tedd meg, mert mégegyszer nem írom le.

    További jó gyűlölködést egyébként, ha ki leszek tiltva, ha nem, ebbe a posztba többet nem jövök be.

  36. 17.Gyarmathy
    8.sz .hozzászólásodban kissé megtévesztettél, mert nem irtál elég világosan.
    Most utólag közlöd, hogy barátod tulajdonképpen egy muzulmánlakta környéki magyar ember egy angol helységben, és nem tapasztalt eddig semmi fenyegetettséget illusztris szomszédaitól.
    Nos, volna néhány kérdésem:
    MELYIK angliai városban lakik a barátod?
    HÁNY muzulmán család lakik JELENLEG a helységben, mennyire tehető a lélekszám?
    HONNAN származnak a barátod szomszédai, netán India muzulmánlakta területeiről valók, vagy arabok, ugyanis a két fajta muzulmán között eszméletlen a kölömbség.
    Hajlamos vagyok elhinni, hogy barátod indiai muzulmánok között él, kiket az évszázados angol gyarmati történelem kissé átformált, arab muzulmánok között a barátod MÁR NEM ÉLNE.
    Ha mégis esetleg arabok, akkor ezen családok EGYELŐRE túl kevesen vannak.
    Pont.

  37. 35 – Gyarmathy:
    Most jól kitoltál velem. Vissza kellett mennem és el kellett olvasnom a 3 hozzászólásomat. Hogy ezt neked megspóroljam, kigyűjtöttem őket:

    19 – Gyarmathy:
    Ez alkalommal (nehéz szívvel írom neked) mellé lőttél. Ahogy van muszlim autókereskedő és hentes, ugyanúgy van Magyarországon cigány ügyvéd és persze kereskedők és hegedűművészek is. Ha neked ez a tört százalék felmentő ítélkezés, akkor a cigányok is felmenthetők. A magyar cigány viselkedéshez hozzátartozik a munkakerülés, a csalás, lopás, kihasználás, de…. a vallásuk természetesen keresztény, és papjai nem verik a fejükbe, hogy a nem cigányt ki kell irtani, mert az isten ezt várja el tőlük. És természetesen beszélnek magyarul, és ha megtalálnák a módját, integráhatók lennének, ami a muszlimokról egyáltalán nem mondható el.

    24 – Gyarmathy:
    Ha te meg vagy győződve arról, hogy muszlim ügyben neked van igazad, akkor te egy potenciális áruló vagy, az árulóknak pedig el kell vágni a torkát videó kamera előtt és fel kell tenni az internetre, hogy elrettentse a többi árulónak készülőt.

    27 – Gyarmathy:
    Tiszteletreméltó, ha diagnosztizálni is tudsz. Megtennéd azt a szívességet, hogy a betegségemet be is azonosítod? Ez azért lenne fontos, mert így általánosságban nem tudom elfogadni válasznak. Na várj! Segítek. Ha csak simán hülye vagy, az elnézhető, csak akkor megkérlek, hogy ne rontsd itt a levegőt. Amennyiben tudatos áruló vagy, úgy virtuálisan átvágom a torkodat, hogy egyszer és mindenkorra kivérezzél. Mert erre megy ki a játék, csak nem tudsz róla.

    Közlöd velem, hogy beteg vagyok, de nem tudod, hogy mi a bajom. istenem, az orvosok se mindig tudják megmondani mi a baj. Viszont azt állítod, hogy elvakít a zsigeri gyűlölet. Megkérlek, jelöld meg azt a mondatomat, amelyikből ez következik! Továbbá azt állítod, hogy durva személyeskedést kezdtem el. Akkor légy szíves ezt a mondatomat is jelöld meg. Véleményed szerint, a poszt csúsztatás. Nos, mi az, ami nem felel meg a valóságnak? Gondolom nem nagy kérés az, amit az előbb felsorakoztattam. Minden bizonnyal tudok a válaszodból tanulni.

    Továbbá értesítelek, hogy a „szarok rá” még nem elég durvaság, hogy kitiltsalak.

    A virtuális torok elvágás feltételes módban volt írva, csak ezt nem vetted észre. Minek, nem lenne összekapcsolható az elképzeléseiddel. Különben csak azért írtam, hogy érzékeltessem a muzulmán elvárást, amiről úgy tűnik nem tudsz.

    Szóval, várom a kérdésemre a választ.

  38. A muszlimoknál csak két tábor létezik: az Iszlám (behódolás) Világa – Dar al-Islam , és a Háború Világa – Dar al-Harb. A muszlim identitás ezért is kettős, capitulo ergo sum és a bello ergo sum (harcolok, tehát vagyok) náluk fedi egymást, a capitulatio feladása, abból való kilázadás viszont főbűnnek számít.
    Szóval meg lehet különböztetni a békés muszlimokat a harciasoktól, de ez csak illúzió, ahogy az iszlám protestantizmus is fából vaskarika, majd talán néhány száz év múlva 🙂

    https://888.hu/article-a-muszlimok-vilagszerte-egy-olyan-ferfit-unnepelnek-aki-megolt-egy-ferfit?source=hirkereso

  39. 35: „szetb@sszuk az országaikat, aztán csodálkozunk a következményeken”

    Gondoltam, nem szólok bele, ahogy „ölitek” egymást, de azért azt jelezném, hogy Magyarország „nem baszott szét” egyetlen muszlim országot sem, viszont Magyarországot „szétbaszta” egy muszlim ország, de úgy, hogy máig nyögjük a következményeit. Van bőséges tapasztalatunk…

    Szóval Gyarmathy, én elhiszem, hogy vannak jó tapasztalataid muszlimokkal – én is dolgoztam több helyen muszlimokkal, probléma nélkül. De „egy fecske nem csinál nyarat”. Öt se, tíz se, száz se. Ha gyönge egy kormány /túl PC/ és relatíve erősnek érzi magát egy muszlim közösség, akkor jönnek a követelések, jön a sharia stb.

    /A cigókkal az van egyébként, hogy nem lesz velük komoly probléma, ha majd megmutatják nekik olyan „csendőrösen”, hogy mit szabad, és mit nem. Ha már felmerült, hogy melyik a rosszabb „fajta”./

  40. @25 Gloucester 2017-05-20 – 21:36
    „… München egyik no go zónájában …”
    Konkrétumokat, plíz (és ne 100ezres városrészeket, hanem utcákat), mert anélkül hiteltelen az állításod!

  41. 40 – vasgyuszi:
    Gloucester csak annyit állított, hogy Münchenbe no go zónák vannak. Ezt józan ésszel senki se cáfolja. Rád bízta melyikbe mész be a barátnőddel. 😀 Én még annyit hozzátennék, hogy ha az ingnyak méreted 35/36 cm, akkor ne kísérletezz. Ha 44 cm vagy az felett, akkor megpróbálhatod, de kés legyen nálad. 😀

  42. @41: Oké, azt megértettem, hogy mit állított, de HOL vannak ezek az ú.n. no-go zónák Münchenben??? Utcát kérek!
    „Rád bízta melyikbe mész be a barátnőddel”
    Hogyan bízhatta rám, hogy melyikbe megyek be, amikor azt sem mondja meg, hogy hol vannak ezek az állítólagos no-go zónák? Akkor bízhatta volna rám, ha ezek a zónák olyan baromira ismertek lennének, de nem azok, ezért is kérek pontos leírást.

    Szóval még mindig várok a konkrétumokra, mert különben üres vagdalkozás marad ez a no-go zónázás München vonatkozásában!

  43. A migránsokhoz:

    „2002-ben még jellemzően nem volt „háború előli ” migráció.
    Volt szerencsén 2002-ben Brüsszelben magyarokkal értekezni.
    Az egyik városrészre azt mondták, hogy itt jobb nem tömegközlekedéssel utazni fehér embernek, valamint ha este egy fehér „oda” bement, azt többé nem látták. (Mindenféle színes bőrűek lakták a negyedet.)
    Mintha az anyagi javak megléte nem szüntetné meg a Dél-Afrikai állapotokat. A hozott kultúra és szokás területeken átívelő és túlélő valami.
    Szerintem olyan, mintha a társadalomban az anyagiak diverzifikációja adna éltető erőt ennek a viselkedési formának és nem számít az általános „jobb” lét.
    A társadalmi diverzifikáció pedig nálunk is egyre nagyobb.

    Most már nálunk is vannak ilyen negyedek szép számmal, de ott nem muszlimok laknak. Pl. Farkasverem Ózdon, vagy Hevesen, vagy Kunmadarason, stb. Ajtó, ablak helyett kartonpapír, ” függöny”.

    Sajnos nincs meg a linkje, amikor egy heves megyei falu szélén a bank által 60 millióra értékelt asztalosüzemet sáskáink hetek alatt széthordtak.(képekkel illusztrálva a „fogyást”) Még az elektromos vezetékeket is a falból. Udvaron a pótkocsis IFA- is szétdarabolták és eltalicskázták. Hogy hogyan vihették el a több tonnás vaskaput is? Leleményesek.
    A sündőrség még „menet közben” felvette a tényállást és azt tanácsolták, hogy tessék az ingatlant őriztetni.
    „Akciókor” a 3 biztonsági őr 3 felé futott.
    Következmény semmi, a kár a magyar vállalkozóé.

    Ennyire futotta több évszázad beilleszkedéséből.
    Hogy nem vágnak át torkot? Szinte minden nap átsegítenek a jobb létre, főleg nyugdíjasokat, még ha ez nem is mindennapi médiahír.

    Amíg a hatalom-kormány törvényerővel elnézi a más kultúrák ténykedését (buzdítja is), addig az átlagember kifosztásra, rosszabb esetben leölésre van ítéltetve.
    Amíg a törvény nem védi az ártatlant,a törvényt tisztelőt, amíg a jog a bűnözők pártján áll, mert akkor lehet büntetlenül a gazdasági zavarosban is halászni, amíg a sündőrség a politikai hatalmat védi a polgároktól, addig mindegy milyen „eltérő kultúráról ” is van szó.

    Miért teszi ezt a hatalom?
    Talán azért, mert kisebbségben van, ezért erőt mutat, megoszt, megtéveszt, félelmet kelt és így tudja népellenes regnálását fenntartani, akaratát, hatalmi kiváltságát az átlagemberre ráerőltetni.

  44. 5. Dan

    „A táblázatban is feltüntetett Franciaországban a teljes népesség 7,5 százaléka alapján hogyan jön ki egy városi iskolára jutó tanulók több mint kilencven százaléka??? Szerintem elbaszták a tizedesvesszőt.”

    Nem baszták el.
    A fiam egy francia „vallásos”azaz magán iskolába jár, ahol szépen elhagyták a vallásos oktatást.
    Pont tegnap nézegettük az osztályképet. 30 gyerekből 16 nem francia… ebből egy román meg egy szingapúri… a többi arab. És ez már egy „válogatott” társaság, nem a legalsó rétegek. Tehát már a magasabb társadalmi rétegekben is nől az arányszámuk.

  45. 45 Attila (PV)
    „Tehát már a magasabb társadalmi rétegekben is nő az arányszámuk.”
    És még azt mondod, hogy nem integrálódnak? (Szerintem boldog lenne a francia állam is, ha a többség járna már ilyen iskolákba…) 🙂

  46. 45: Attila, már csak azt áruld el: a Te fiad a román, a szingapúri, vagy a franciák vagy az arabok közül az egyik? 🙂

  47. 47. Ábel

    Hú…. most megfogtál !

    Ha haza jön, megkérdezem, hogy melyiknak gondolja magát.
    Általában, ha megkérdezik, hogy ő akkor most magyar vagy francia, akkor azt mondja, hogy félig ilyen, félig olyan… Aztán amikor rákérdeznek, hogy melyik fele a magyar, azt szokta mondani, hogy amelyik felében a szíve van…

  48. 46. hubab

    „És még azt mondod, hogy nem integrálódnak? ”

    ??????????????????????????????????????????????????????????????????

    Szerinted az integrálódás, hogy egy Miasszonyunk nevű iskolában elintézték, hogy beszüntessék azt a nyomorult heti egy, választható, nem kötelező hittanórát is ami nemrég még megvolt?
    Az iskolának volt egy kápolnája is, amit „átalakítás” címén elbontottak…
    Ellenberger a fiam olyan részletesen tanulja Mohamed életét, hogy csak nézek, mikor kikérdezem a leckét.
    Az, hogy egyre magasabb pozíciókat foglalnak el, az NEM az integrálódás jele.
    Különösen, hogy bejelentették, hogy újabb mecsetet építenek a kerületben.

  49. 49. Attila (PV)
    Természetesen azt értettem az integrálódás alatt, hogy megtalálták helyüket a francia gazdasági hierarchiában, teljesítményükkel tudták bizonyítani, hogy ők is el tudják érni azt, amit a bennszülött franciák.
    Azt nem feltétlenül, hogy feladják magukkal hozott vallásukat, nemzeti hagyományaikat.
    Az viszont már nagyobb baj lenne, ha a keresztény helyett a muzulmán hittan lenne kötelező, annak magánügynek kellene lenni, ahogy bármilyen felekezethez tartozásnak is.

  50. Ne félj, Attila, lesz itt integrálódás hamarosan! Az összes európai integrálódni fog a muszlimokhoz. Aki nem, az nem él sokáig.

  51. 50. hubab

    Ez nem igazán intergrálódás.
    Ez területfoglalás.

    És még csak nem is egyedül a muszlimok sara… nagyon kemény politikai segítség nélkül nem tudnának helyzetbe kerülni.

    A helyzet az, hogy a demokrácia megtette kötelességét, a demokrácia mehet (a mór meg jön). Szép lassan meg kell ismertetni az európaiakkal egy új ideológiát, ami NEM az egyenlő jogokra épül. Az Iszlám pedig remek ötlet, hogy elültesse az emberek agyában, hogy nem vagyunk egyenlőek… az Iszlámon belül sem, hiába térnek át.
    Az erőszakos problémamegoldás újra mindennapi része lehet az életünknek…

    Szerintem nem lenne szabad ezt a migránsproblémát csupán az Iszlám terjesztésének beállítani. Meg kellene nézni a politikai hátteret, hogy miért viselkednek zombiként az egyébként értelmesnek kinéző európai politikusok?

    Meg kellene nézni, hogy tényleg buta összeesküvés elméletek-e a Kalergi-terv és az ehhez hasonló elgondolások, és hogy valóban humanista elgondolások vezetik-e ugyanazokat a politikusokat, akik a migránsokat hívogatják, de közben szemrebbenés nélkül bombázzák, gyarmatosítják, zsigerelik országaikat….

  52. 52 Attila (PV)
    Nekem akkor sem világos, mi a fő elképzelése a dolgok irányítóinak.
    Az sem lehet, hogy Európa eliszlámosítása, hiszen az mindenkit elnyelne, magukat az irányítókat is egy határon túl.
    Az iszlám mentalitás meg nem éppen a globális kapitalizmus táptalaja.
    A Kalergi tervnek megfelelő folyamatok talán az USA-ra jellemzőek, ott már tényleg megszűnik az amerikaiak néhai angolszász identitása, ugyanakkor nem fenyeget egy identitás eluralkodása a többi fölött, ha úgy tetszik, mindenki kisebbség.
    Ott már tényleg azt látod, hogy a munkahelyeken, a közhivatalokban, intézményekben, gazdasági, politikai pozíciókban hihetetlen tarkaság van, a világ minden nációja és rassza, és azok mindenféle keverékei láthatóak.

  53. 53. hubab

    „Nekem akkor sem világos, mi a fő elképzelése a dolgok irányítóinak.”

    Az iszlamizálással csak fel akarják lazítani a nemzetállami kereteket, megroppantani a hagyományos társadalmi struktúrát. A fő cél a könnyű vezethetőség. A megzavarodott, gyökerét vesztett népesség kevésbé tud ellenállni.
    Az iszlám azért „jó” mert például Izrael igen jól rendet tudott tartani maga körül vagy 70 évig, a számbeli különbségekhez képest minimális veszteséggel.

    Egyébként a Kalergi terv olyasmit is kimond, hogy a zsidóság az elmúlt évezredek alatt remek vezetői gyakorlatra tett szert és természetes vezetőjévé vált az európai népeknek…
    Azt már mások teszik hozzá, hogy a kevert lakosság a saját szintjén sokkal inkább egymással lesz elfoglalva, mint a zsidó vezetéssel… Szóval a két fő vallást gyönyörűen ki lehet játszani egymás ellen.

    A kapitalizmusnak már vége.
    A háttérhatalomnak már elég pénze van, most már azt kell elintézni, hogy MÁS ne juthasson forrásokhoz, és ne jelenthessen konkurrenciát (Káin-i modell). Ezért számolják fel a középosztályt rohamos léptekkel a „fejlett” világban.
    Ezért próbálják meg elvenni a népek önvédelmi képességeit.

  54. 54.Atilla
    Felsorolásodból kifelejtetted egy nagyon fontos fázisát a fehér társadalom elpusztitásának:
    Az ipar, a TELJES nyugati ipar kivitele Kinába, milliónyi embert megélhetés nélkül hagyva, a Nyugat torkát gazdaságilag elvágva.
    A Kalergi- tervet részleteiben nem ismerem, de azt viszont világosan látom, hogy az ördög sem találhatott volna biztosabb utat a fehér ember elpusztitására, mint a nyugat megfosztása iparától, vagyis jólétének, erejének egyetlen zálogától.
    Ez egy harc, ami valami 30 éve folyik, minek folytán már manapság láthatjuk, hogy a fehér társadalom ipari sivataggá változott országaiban a néhány kevés állás körül élet-halál harcot viv a fehér ember, és lett belőle egy nyomorúságos bérrabszolga.Ha van oly szerencsés, és állást talált.
    És ez volt a cél, Atilla, mert a bizonytalan létű bérrabszolga el van foglalva mindennapi kenyérgondjaival, bizonytalan jövőjével és nincs ideje, feje, akarata és energiája politikával foglalkozni, ergo eltünt a valaha oly élénk KÖZVÉLEMÉNY , minden politikusféreg rettegett mumusa.
    Szép új világ.

  55. Mi jól elvagyunk az európai vezetők problémáival elméleti síkon
    Németországból viszont olyan híreket olvasok, hogy egyes főutakon lánctalpas tankok mennek lánctalpon (ami azért ritka dolog békeidőben) és a német katona hírszerzés, a MAD egy német vezetők megpucsolása témájú híreket elemeznek.

    http://www.n-tv.de/politik/MAD-ermittelt-wegen-Putschaufrufs-article19856363.html

    A német hadsereg nem mulya, ahogy ezt sejthetjük. Elegük lehet a terroristákból.

  56. 56:

    No meg az NSA- spicli Mürkülből és a németeket az amerikai geopolitikai célokért feláldozó 70 éves politikai elnyomó vezetésből.

  57. @41:
    „Gloucester csak annyit állított, hogy Münchenbe no go zónák vannak. Ezt józan ésszel senki se cáfolja.”

    Ezzel nem lettünk beljebb. HOL vannak azok a bizonyos no-go zónák Münchenben???
    Feltett szándékom, hogy egy ilyen ú.n. no-go zónát meglátogassak. Ugyan szolgáltasson már valami kézzelfogható információt is a kedves ‘tény’-közlő, ha már ennyire nagy mellénnyel bedobta a müncheni no-go zónák létezésének megkérdőjelezhetetlen (v.ö. „Ezt józan ésszel senki se cáfolja.”) tényét.

    Egyébként nem értem, hogy miért Tibor bá válaszol Gloucester helyett. Ráadásul úgy, hogy nem is a kérdésre válaszol. A linkek mögött található tartalom sem utal a müncheni no-go zónák létezésére, tehát irrelevánsak a kérdésemet illetően.

    @43:
    „OK, mit akarsz kihozni a dologból, hogy nincsenek no go zónák?”
    Itt a fórumon biztos nagyon hihető és tetszetős kijelenetést tett Gloucester.
    Nekem azonban módomban ennek a roppant magabiztos kijelentésnek a valóságtartalmát ellenőrizni. Most akkor ez hirtelen nem kívánatos? Na ne már…

    A dolgok jelen állása szerint légbőlkapott kijelentésekkel vagdalkozik az illető.

  58. 58.vasgyuszi
    Nem ismerem az európai városok no go zónáit, de szolgálhatok neked eggyel innen.
    Ezennel tisztelettel meghivlak a TEL-Aviv-i Central Bus Station környékére akármelyik nap esteledés után.
    Álljon a produkciód abból, hogy fehér emberként bemész mondjuk a Menachem Begin- Levinsky sarokról az utcák tömkelegébe a buszpályaudvar irányába,-jó húszperces gyalogút- majd ÉLVE belépsz a pályaudvar épületébe.
    Ajánlom, nyisd meg a google map-ot, csinálj egy virtuális sétát a környéken , hogy lásd, még nappal is alig-alig látsz egy fehér embert az utcákon.

  59. 55 Bálint Jól látod és én is hasonlóan gondolom a nyugat európai, és az USA ipari üzemeinek Kínába és Ázsiába költöztetése, óriási nyomorba döntheti hosszú távon az USA-t és Európát. Szerintem ennek nem valamiféle Kalergi vagy más terv az okozója. A monetáris gazdaságban az elérhető profit mértéke szabja meg a beruházások telepítését. Kínában, Ázsiában fillérekért dolgoznak a munkások. Az energia és bérköltségeken és nemritkán a kormányzati támogatásokon, adómentességeken olyan óriási mennyiségű extra profit keletkezik, amely ellenállhatatlan vonzerő. A nyers kapitalizmus nem tekinti a munkások érdekeit, egy német gyáros ( pl. adidas puma) minden érzelmi megfontolás nélkül viszi a termelést keletre, dönti munkanélküliségbe a német munkások ezreit. A megfontolás egyedüli szempontja a még nagyobb haszon.

    Előfordulhat olyan helyzet is amikor már a keletre vitt üzem nem hoz elég hasznot, és a bérrabszolgának való matériát olcsóbb saját lábon Németországba „meghívni”

  60. 60. Bogozy
    Igy igaz, te is látod, én is látom, és a többiek is,csak valahogy nem teszi hangosan szóvá senki ezt az ipari-társadalmi pusztitó hadjáratot.

  61. Tisztelt uraim és hölgyeim!
    Nem értem a nyugat európai no go zónákon való vitákat. Nekünk sokkal régebben vannak ilyen falvaink, kerületeink, ahova még a rendőrség is csak csapaterő létszámban merészkedik be, de csak nagyon nagy szükségben.
    Ezekből a térségekből a fehér bőrű magyarok szisztematikusan ki vannak üldözve, akik nem tudnak elköltözni, azoknak az élete folyamatos rettegés, kifosztás, megalázás, fizikai erőszak elszenvedése.
    A rendőrség nem tudja fenntartani a rendet, mert a jogszerű intézkedést is megpanaszolják jogvédők és rasszista stemplit kap a zsaru, meghurcolják, munkáját is könnyen elveszítheti.
    Mikor az elfajult állapotokat polgári akcióval próbálják helyreállítani, a nagyon meghibbant jogvédők a helyi bűnözők megfélelmítéséről beszélnek, buszokkal „menekítették” ki a bűnözőket és családjaikat. Még a világ sajtót is fellármázzák. Történt ez annak ellenére, hogy a helybeli bűnözők közül senkinek sem esett bántódása, haja szála sem görbült, de három személy a fehér bőrű magyarok közül könnyebb és súlyosabb testi sértést szenvedett a bűnözők kezétől, bizonyítottan.

  62. 61, Bálint Miért nem teszik szóvá? Mert a munkásság szakszervezeti vezetőit megvásárolták, a politikusok az oligarchiák bábjai. Minden sajtó orgánum a tőke kezében van. Nincs baloldali párt sehol sem, csak magukat baloldalinak hazudók.

  63. 63.bogozy
    Nemcsak baloldali pártok nincsenek, de az ipar eltünésével elsorvadtak a valaja oly erös szakszervezetek is, eltünt az öntudatos munkásosztály, megroppant a társadalom gerince.
    És senki sem zúgolódik, mintha valami természeti csapás volna és nem a társadalom tudatos, szándékos szétverése.

  64. 54., 55., 60.

    „Szép új világ”

    Kell neked Attila tőkés osztály és eredeti tőkefelhalmozás.
    Mert a tőke éltető ereje a profit és a tőkének nincs nemzeti színezete.
    Csak érdeke.

    55.
    Ezt az érdeket , profitérdeket szolgálja az ipari kihelyezés, a szociális érzéketlenség, a környezet elpusztítása, a konvencionális társadalmi rend „megreformálása”.
    És ehhez még a patást sem kell hívni.

    Szóval a marxista eszméket feleleveníthetjük,
    amely szerint
    a magántulajdon, a pénz, a tőke megjelenése és működése antagonisztikus ellentétben áll nem csak a dolgozóval,
    hanem magával az emberi társadalommal, a természetes földi közeggel.

    Mi a fejlődés útja és a megoldás?
    A globalista kapitalizmus?

  65. 58. vasgyuszi: Hiper-szuper okos emberke vagy. Talán azért nem feleltem eddig, mert nem voltam gép közelben. Lehet, hogy te itt éled az életed a gép előtt, de nekem más dolgom is van. Annyira rákattantál erre a témára, hogy már válaszolni sincs kedvem. Megmondtad a tutit, hiszen nincsenek is no-go zónák se Münchenben, se Berlinben, se Európában. Megakarod látogatni, mi? Szájkaratés. Lassan az ilyen okostojások miatt kommentelni sincs kedve az embernek. Minden jel szerint sokkal közelebb vagyunk a polgárháborúhoz, mint amit eddig sejtettünk. A verbális háború is háború. Ezek szerint hamarabb fog manifesztálódni, mint gondolnánk, főleg az ilyen áldásos aknamunkások miatt, mint amit itt folytatsz.

  66. 66 – Gloucester:
    Az IP szerint vasgyuszi Münchenben lakik. Nyilván arra gondolt, hogy kap egy pontos müncheni címet, elmegy oda, és kajánul jelzi, hogy ott nincs no go zóna. Szerintem nem járt el tisztességesen, mert itt azért vagyunk, hogy informáljuk egymást, közösen gondolkodjunk, valamennyiünk hasznára. Ő viszont lapult, a világért el nem árulta volna, hogy Münchenben lakik. Ő nem informálni akart, hanem győzni. pitiáner egy hozzáállás. Én a helyében azt írtam volna, hogy fiúk, én itt lakom, Münchent úgy ismerem mint a tenyerem, itt nincs egyetlen egy no go zóna se.

  67. 45-re Attilának. Nem akarok vitatkozni, pusztán azt szerettem volna elérni,hogy matematikailag gond van a számadatokkal. Igen,rengeteg gazdag olajsejk gyermeke tanul európai neves egyetemeken.Valóban arabok.De akinek a gyereke ilyen iskolába jár, az nem bevándorló és nem tartatja el magát az itteni államokkal,sőt pénzt hoz,és felhőkarcolókat építtet az itteni mérnökökkel tegyük fel Abu-Dabiban. Ne keverjük a szezont a fazonnal. És legfőképp nem fogja a gyermeke felrobbantani magát egy közterületen sem, hanem maximum leparkol a Bugattijával. A tömeges bevándorlók valóban veszélyesek lehetnek, és a legtöbben még a közelébe sem jutnak az itteni iskoláknak.

  68. Összefolglalom, amit a müncheni no-go zónákról tudunk: SEMMI
    A ti (Tibor bá’+Gloucester) hozzáállásotok meg kuncogni való.

    „Én a helyében azt írtam volna, hogy fiúk, én itt lakom, Münchent úgy ismerem mint a tenyerem, itt nincs egyetlen egy no go zóna se. ”
    Pont azért nem írtam ezt, mert nem ismerem úgy Münchent, mint a tenyeremet, ezért is érdekelt volna (ha lett volna bármi alapja), hogy konkrétan hol is vannak azok a bizonyos no-go zónák. Tényleg érdekelt, mert eddigi helyismeretem alapján nem tudom elképzelni ezek létezését.

    „Annyira rákattantál erre a témára, hogy már válaszolni sincs kedvem. ”
    Na ez a tuti megoldás! Beböfögsz valamit, aztán bevágod a durcát, amikor tetemre hívnak. Ez már pitiánerség a javából 🙂

    „Szerintem nem járt el tisztességesen, mert itt azért vagyunk, hogy informáljuk egymást, közösen gondolkodjunk, valamennyiünk hasznára.”
    Hol van abban az információ, hogy állítok valamit, amit semmiképpen nem tudok / vagyok hajlandó alátámasztani???

    Beigazolódott a sejtésem az itt elhangzó „kemény” állításokról… Egyszer szerettem volna valamit igazolni, az sem jött össze. K.b. ennyit ér az itteni fingreszelés.

  69. 69: „K.b. ennyit ér az itteni fingreszelés”

    Azért nem egészen. Münchenben nincs no go zóna? Nincs. Németországban nincsenek no go zónák? De bizony vannak. Ha nekem sikerült kiguglizni, akkor neked is sikerülni fog. 🙂

    Egy részigazság ebben az esetben nem általánosítható egész No-ra, viszont neked végig ez volt a célod – ha kiderül, hogy München tiszta, akkor abból következik, hogy nem léteznek no go zónák egyáltalán.
    Kívülállóként én így láttam ezt a vitát. Uff. 😀

  70. 69.
    Lehet van, lehet nincs.
    Rejtő Jenő módra; ha meg akarsz győződni róla, akkor vedd nyakad közé a várost , főleg este és ha valaki a kését a hasadban felejti, akkor az egy nem biztonságos övezet lehet.
    Vagy betévedtél egy konyhára.

    Szóval nem kell nagy tehetség ahhoz, ha igazán tudni akar valamit az ember, annak utánajárjon. Talán a helyiek könnyebben útbaigazíthatnának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük