(2050) Puccskísérlet Amerikában

VIP.207.

 

Első ránézésre az ember azt hinné, hogy viccről van szó. A helyzet azonban komoly. Valóban puccskísérlet zajlik Amerikában. Ez az Amerika már nem az az Amerika, amire oly jól emlékezünk. Ha Amerikában meg lehet puccsolni a felálló kormányt, akkor a Földön már akármi megtörténhet, velünk is. Ezért érdemes odafigyelnünk. A CIA által beindított csendes puccsról szóló cikk teljes fordítását elküldtem a VIP előfizetőknek.

Hogy lehetsz VIP előfizető? Aki legalább 6000 forinttal támogatja a blog fenntartását annak 52 VIP fordítást küldök szét (nagy vonalakban egy év alatt) E-mailben. Kapcsolat felvétel: evatibor#t-online.hu

________________________________________________________________

 A CIA-led Coup Against American Democracy Is Unfolding Before Our Eyes — Paul Craig Roberts

This article by Moon of Alabama is not conspiracy theory:http://www.informationclearinghouse.info/46056.htm Read it carefully. Check out the links.

The article is a documented and accurate description of a coup that is underway. The extraordinary lies that are being perpetrated by the media and by members of the US government have as their obvious purpose the prevention of a Donald Trump presidency. There is no other reason for the extraordinary blatant lies for which there is not a shred of evidence. Indeed, there is massive real evidence to the contrary. Yet the coup proceeds and gathers steam.

President Eisenhower warned us more than a half century ago of the danger that the military/security complex presents to US democracy. In the decades since Eisenhower’s warning, the military/security complex has become more powerful than the American people and is demonstrating its power by overturning a presidential election.

Will the coup succeed?

In my opinion, former and present members of the US government and the media would not dare to so obviously and openly participate in a coup against democracy and an elected president unless they expect the coup to succeed.

It is an easy matter for the ruling interests to bribe electors to vote differently than their states. The cost of the bribes is miniscule compared to the wealth and income streams that a trillion dollar annual budget provides to the military/security complex. The fake news of a Putin/Trump election-stealing plot generated by unsupported allegations of present and former members of US intelligence, the lame-duck President Obama, and the presstitute media provide the cover for electors to break with precedent “in order to save America from a Russian stooge.”

The CIA-controlled European media, the politicians in Washington’s European vassal states, NATO officials, and the brainwashed European peoples will support the coup against Trump.

The only ones speaking against the coup are the voters who elected Trump—all of whom are alleged to have been deceived by Russian fake news— the Russian government, and the 200 websites falsely described by the Washington Post and the secret organization PropOrNot as Russian agents.

In other words, those objecting to the coup are the ones described by the coup leaders as those who made the coup necessary.

I do not know that the coup will succeed, but looking at the commitment so many high level people have made to the coup, I conclude that those bringing the coup expect it to succeed.

Therefore, we should take very seriously the expectation of success that those who control levers of power are demonstrating.

________________________________________________________
________________________________________________________
________________________________________________________

51 gondolat erről: „(2050) Puccskísérlet Amerikában

  1. Mostanra már tényleg teljesen érthetetlen a Trump ügy.
    Egyrészt totál olyan embereket vesz be a kormányba, akik teljesen ‘kósherek’-nek tűnnek az elit szemszögéből, másrészt meg tovább folyik a lejárató kampány. Persze mindig pénzről van szó, valószínűleg az „eliten” belül, de két különálló gazdasági érdekcsoport feszül egymásnak, mindegyik magának akarja a koncot.

    OFF

    http://24.hu/belfold/2016/12/19/elegen-jovunk-magyarorszagra-ahhoz-hogy-elrettentoek-legyunk/

    „mekkora az a csapat?

    Több szakasz. Pontos számokat nem igazán mondhatok. De sokan. Elegen, hogy elrettentőek legyünk. Az ország több pontján keringünk majd”

    Harckocsizó felderítő csapatról van szó, ami Várpalota környékén állomásozik majd. Gondolom, nem az aszfaltutakon fognak járőrözni, süketelés az egész. Ez egy objektumvédő csoport egyik része.
    Viszont azt szeretném tudni, hogy egyrészt ki a tököm hívta be ezeket az országba – név szerint-, illetve mi a bánatos rosseb van a Bakonyban az orosz atomrobbanófejek helyén, amit direktben az amerikai hadseregnek kell őrizni?

    ON

  2. Úgy látszik az amerikai katonák parancsnokai már nem is számolnak Trumppal.

    A fenti cikkben szereplő linken beleolvasgattam a hozzászólásokba. Úgy látom az amerikaiak is pontosan látják, hogy mit művelnek a világgal és Amerikával a pszichopata vezetőik.
    http://www.informationclearinghouse.info/46056.htm

  3. 2:
    Nem tudom ezt a megállapítást honnan veszed, de nem érdekes. Azt se értem, miért kell belinkelni azt, ami már be van linkelve. — Ami érdekes, ha Trumpot sikerül háttérbe szorítani az nagyon könnyen polgárháborúhoz vezethet.

  4. „ha Trumpot sikerül háttérbe szorítani”

    Nem hinném, hogy ‘csak úgy’ háttérbe lehetne szorítani. Valami ütős, bizonyítható, köztörvényes dolgot kellene előásni, hogy megbukjon. Ha ilyen lenne, akkor már rég előhozták volna.
    Trump az „oroszok ügynöke”, meg hogy az oroszok befolyásolták a választást – hát ez még Amerikában sem veszik be a népek. Egy milliárdos minek lenne ügynök? Az oroszoknak hogyan lenne ilyen mértékű befolyása? De ha volt (kizárt), akkor az Obama adminisztráció csapnivalóan szarul dolgozott…

    Egyetlen lehetőség az elektorok ‘eltérítése’ lenne:

    „Trumpra a hagyományok szerint 306, Clintonra 232 elektor kell, hogy szavazzon majd a december 19-i, hétfői szavazáson”
    http://mandiner.hu/cikk/20161219_nyer_e_trump_igy_szavaznak_az_elektorok

    Az viszont kizárt, hogy több, mint hetven elektor félreszavazzon.

    Finom módszerek itt már nem befolyásolják a dolgokat. Jöhet a polónium…

  5. 4:
    A tét kurva nagy. Arról van szó, hogy melyik csoport kerül közel az évi egy billió (trillion in USA) dollárhoz. Ez nagyon sok pénz, ezzel sok mindent lehet csinálni. Még polgárháborút is.

  6. 5. Tibor bá’

    „A tét kurva nagy.”

    De a rizikó is.
    Trump megszavazása és most a rohangálás a háttérben azt jelenti, hogy a háttérhatalom messze nincs akkora befolyással a dolgokra mint ahogyan azt szeretnék és reklámozzák.
    Ezek szerint a pakliban még vannak ismeretlen kártyák, és ha Trumpnak sikerült nyernie, akkor ugyanazok az erők amik győzelemre segíteték, most se fogják cserben hagyni. Ez lehet az orosz titkosszolgálatoktól azokig az erőkig, akinek elege van abból, hogy a húsos fazék mellett csak egy szűk réteg melegszik, meg ugye ott van a lecsúszó középosztály is….

    Valószínű, hogy Clinton támogatói ezután se fognak éhen halni, és nagy kérdés, hogy nyílt harcba kívánnak-e szállni egy olyan ellenséggel, amiről kiderült, hogy nem is igazán ismerik…

  7. 5.
    Nem lesz olyan, vagy legalábbis nem most.
    A választás előtt HC. még háborúról is képzelgett.
    Ezzel odavert a spekulációnak.
    Mindenki,az egész világ biztos befektetésekbe menekült.
    Az arany árát levitték majdnem 1100 dollárra.
    Jelenleg 1150 áll. http://www.nasdaq.com/markets/gold.aspx
    Most megy a beetetés,hogy rávegyék újra a befektetőket
    a valós értékekből kötvényekbe vagy részvénybe tegyék át vagyonukat. Nem illene a képbe egy polgárháborús híradás.
    Ha kellő számban cseréltek, minden megeshet.
    Akkor akár le is lőhetik.
    Nagy a kavarás,de Trumpot be fogják iktatni, feltéve,ha addig nem éri egy baleset.
    Érdemes nézegetni a nyersanyag, a cukor és részvény árakat.
    Sok minden előre látható.

  8. 7:
    Ha itt valóban két tábor áll egymással szemben, akkor Trump élete nincs veszélyben, mert Trump hívők egészen biztos visszalőnének.

  9. „Ami érdekes, ha Trumpot sikerül háttérbe szorítani az nagyon könnyen polgárháborúhoz vezethet.

    Egyrészt: Ha polgárháború lenne, legalább döglenének a jenkik (úgyis olyan sokan vannak), meg a gazdaságuk is taccsra menne.

    Másrészt: (szerintem előbb lesz nuclear war a Földön, mint polgárháború az USA-ban, azért a jenkik nem annyira hülyék.

  10. 9:
    Az USA-ban minden spájzban a polcon a befőttek között ott lapul egy puska is. Azok a alsóközép osztálybeliek, akik Trumpra szavaztak nem nagyon tétováznak. Nálunk az állampolgár lapul, ott könnyen kezébe veszi a sorsát.

  11. 10: „minden spájzban” Az oroszok már a spájzban vannak. Vagyis az oroszpárti Trump-pártiak. 😉

    OFF

    http://24.hu/kozelet/2016/12/19/meglottek-az-orosz-nagykovetet-torokorszagban/
    „Súlyosan megsérült és kórházba került az ankarai orosz nagykövet, miután rálőttek.”

    Valaki nagyon nem szereti az orosz-török barátságot. Vajon a kurdok, vagy a CIA a hunyó? Bár ha azt vesszük, hogy ki nyer azon, ha ezek összevesznek…

    ON

  12. 11 Observer nekem is a CIA jutott eszembe felbujtóként (mint anno Ferenc Ferdinándnál lehetett G.P.). Másnak nem állhatott érdekében ezt tenni.
    Ha Törökországot móresre tanítanák, menne velük az egész NATO.
    Akár eddig háborúellenes elektorokat is maga mellé állíthat HC.

    Ráadásul az Economist frissítette a „World in 2017” online kiadását: Trump helyett az amerikai sast tette a második kártyára (ahogy írják, Judgement cardra).

  13. a moszadot ne hagyjátok ki a játékból.
    Izraelben dörzsölték a kezüket, mikor a törökök lelötték nemrég az orosz vadászgépet, remélve, hogy a két ország végre egymásnak ugrik. Nagy fejfájást okozott hogy ez nem csak hogy nem jött be,hanem beállt valamelyes normalizálódás köztük.
    Izrael számára nagy probléma az Asszad rezsim további fennállása massziv orosz támogatással, az oroszok jelenléte ennyire közel nekünk egyenes és rögtöni életveszélyt jelent. Izrael nincs megszokva egy ilyen kaliberű potenciális ” ellenfél” jelenlétéhez közvetlen szomszédságában, fennállása óta ő ilyen nehéz helyzetben nem volt, mikoris egyetlen tévedés, rossz mozdulat akár orosz, akár török katonai egységek ellen a végét jelentheti.Ezer és egy geopolitikai ok miatt, melyek olyannyira bonyolultak-és ugyan mi az , ami egyszerú ezen a hülye vidéken-hogy nem is vállakozom elemzésükre, Izrael nagyon érdekelve van egy ujabb orosz-török konfliktusban.
    Aki nem él a közel-keleten napi szinten, nem is nagyon értené az összefüggéseket.

  14. Ráadásul a tettes az ankarai terrorellenes osztag tagja volt.

  15. 13: „a moszadot ne hagyjátok ki a játékból”

    Otthoni dolgaitokat biztos te látod jól, viszont a tényleges katonai kapcsolat nem tűnt rossznak a ruszkik meg ti közöttetek a szíriai konfliktus során.

  16. 13:
    De értjük bálint és minden elismerésem, hogy ilyen tisztán látod a helyzetet. Nem téveszt meg a honi propaganda.

  17. http://24.hu/kulfold/2016/12/19/meghalt-a-torokorszagban-lelott-orosz-nagykovet/

    Furcsa, hogy a videón az elkövető utána még lelkesen szónokol egy darabig. A testőrök futottak el először? Golyóálló mellény meg drága? Nagyon olyan, hogy itt valakik rendesen „biztosították”, hogy ez a merénylet így megtörténhessen. Kizárt, hogy egy nagykövetre ne vigyázzon legalább 5-6 ember, Törökország azért ennyire nem a béke szigete.

  18. 17:
    És a földön fekvő nagykövetbe még beleengedett 3 golyót.

  19. 14.
    Ez kb. olyan mint amikor a német titkosszolgálatba épült be ISIS-es.

    Igen érdekes a helyzet mostanság.
    Kb. 1.5-2 éve fosok Törökországtól, akik ugye az oroszok után az egyik legerősebb hadsereggel rendelkeznek a térségben.
    Pár napja is mertem írni, hogy ha Törökország kapcsol, abban az esetben nehéz karácsonyunk lesz, lehet.

    Erdogan igazi bolond, látszik az arcán. Szerintem előbb-utóbb, de inkább előbb bepróbálja Európát. Látszik, hogy sokan piszkálgatják őket, őket szemelték ki gócpontnak, egyfajta indikátornak. Erdogan tisztogatása sem volt véletlen, de -ahogy Bálint is írta-, ezen folyamatokba nincs igazán belelátásunk. Egy biztos, hogy rajtuk és az oroszokon sok fog múlni az elkövetkező hetekben.

    Putyin mostani kijelentésével (mely terrorizmus elleni sablonduma) és számtalanszor a múltban is bizonyította, hogy kész némi „áldozatra” és bizonyos presztízsveszteségre, hogy elkerülje az eszkalálódás azon szintjét ahonnan már nincs vissza.

    A legújabb:
    http://index.hu/kulfold/2016/12/19/teherautoval_a_tomegbe_hajtottak_a_berlini_karacsonyi_vasaron/

    hopp-hopp csak kapkodom a fejem!
    A zürichi cuccal együtt ez már igencsak tervezett merényletsorozat lehet.
    Azt hiszem holnap készletfelújítást végzek, beleveszek a karácsonyi forgatagba. Csak én – sokak számára-érthetetlenül a tartós kaját helyezem előtérbe a karácsonyi kuglóffal szemben.

  20. Attól tartok megkezdődött az iszlám terror Európában.
    Soroscsapás mindannyiunknak

  21. 21:
    Nekem az jutott eszembe, milyen mázlik, hogy nem Gyurcsány a miniszterelnök. És lassan kezdem megbocsátani Orbánnak az orbitális lopásokat. 😀

  22. Nos, hogy legyünk egy kicsit ontopikok is, a puccskísérlet nem jött össze.
    Trump megkapta az összes neki járó 270 szavazatot…
    Ellenberger Washingtonban négy szavazatot vesztett Clinton, mert inkáb másra szavaztak…

    Szóval… Mondom én… globál hataloméknál homok került a gépezetbe…

  23. 23: „a puccskísérlet nem jött össze”

    Reálisan nézve lehetetlen volt, hogy 70 akárhány elektor „átszavazzon” HC-ra. Ez a saját választási jogrendszerük felrúgása lett volna.

    Most jönnek azok a módszerek, amik az IMF vezérnél beváltak anno. Trump amúgy is egy szexista disznó, mindenki elhiszi majd, hogy nőket erőszakolt. Csak kell hozzá egy kellően hülye néger pincérlány.

  24. 24. Observer

    „Reálisan nézve lehetetlen volt, hogy 70 akárhány elektor “átszavazzon” HC-ra.”

    A cikk írója szerint nem lett volna lehetetlen megvesztegetni őket.
    Szerintem is necces lett volna, ha kiderül a vesztegetés ténye…

    De az én teóriám szerint „zavar van az erőben” és hibát hibára halmoznak a Clintont támogató csoportok.
    Már csak egy nagyon profi pincérlány tudna kihozni a dologból valamit… Viszont Trump (vagy tanácsadói) se most léptek le a falvédőről.

  25. mit szóltok a tegnap esti berlini karácsonyi vásárban a teherautóval végrehajtott tömeges gázoláshoz?
    befogadtátok öket, ime a hála?

  26. 25. Bálint

    Mit szólhatna ehhez egy magyar, amikor Merkelnek a CDU kongresszuson 11 percig tapsoltak? Ő lesz a kancellár ezután is. Vetélytársa egyedül az EU Parlament távozó elnöke Schulz lehet. Melyik lesz jobb nekünk? A közvélemény kutatók szerint Schulz népszerűsége Merkelével vetekszik…

    Istenben és Trumpban bízhatunk. 😀

  27. 25

    Szerencsére nem fogadtuk be őket, így nem nálunk csinálták. A németeket sajnálom, és nem értem, hogy lehetnek hatalmon a politikusaik, akik nem a saját polgáraik érdekeit képviselik…

  28. 16.tibor bá
    13:
    „De értjük bálint és….”
    „Értem uram , értem, csak fel nem foghatom…”mondta valaki.
    Érted a szavaimat, kedves jó barátom, csak a lényeget nem.
    Igyekszem megmagyarázni nektek az iszlámot csekély 53 éves tapasztalatomból kiindulva, de ugy érzem néha mintha a holdról hazatérve beszámolnák mektek az ottani viszonyokrül.
    Elmesélném, hogy métereket lehet ugrani a levegöben, minden hatszor könnyebb, stb.
    Ti pedig értenétek szavaimat, bólógatnátok is, hiszen olyan szépen, világosan mesél nekünk a holdról ez a bálint, hát persze, hogy értjük.
    csak nem érezzük át, mert hát mi nem voltunk vele a holdon.
    Nagyjából ugyanez a helyzet az iszlámmal is.
    Európai ember nem érti meg.
    Sajnos.

  29. Nekem az az érzésem, hogy a nyugati befogadó politika mögött valami olyan elképzelés lehet még mindig, hogy a migráció miatt megnőtt biztonsági kockázatok, a használhatatlan és veszélyes csőcselék mind olyan negatívum, amit számításuk szerint sokszorosan ellensúlyozni fog a majdani haszon, amit gazdaságilag hozni fognak a társadalomba beilleszkedők. És talán abban is bíznak, hogy ez egy tanulási folyamat lesz, ahol az állambiztonsági szerveknek, és intézményeknek fel kell fejlődniük egy olyan szintre, ahol a folyamatos bevándorlásból fakadó problémák lehetőség szerint elfogadható szinten tarthatók legyenek.
    Az meg, hogy ennek rendszeresen lesznek ártatlan áldozatai, az olyan nagyon nem érdekli őket, úgy tekintik, hogy ez az ára a dolognak, és mit számít ez a várt előnyökhöz képest?
    És ez csak az optimista forgatókönyv, habár már ez sem nagyon lelkesítő az egyszerű polgár szemében.
    Mert ha nem jön be, helyette destabilizálja és polgárháborúba taszítja Európát, akkor végképp annyi nekünk.

  30. 31:
    Bálint! Én arról vagyok híres, hogy érzelmeimet tökéletesen tudom uralni. Semmit se teszek érzelemből, ha ésszel nem tartom helyesnek. Én voltam az, aki a lelőtt orosz vadászgépért egész török város söpörtem volna le a földről egyetlen atombombával. Erre itt többet fel voltak háborodva. Pedig én pontosan tudom, hogy a muszlimok semmi másból nem értenek, csak az olyan kegyetlen tettekből, amikre ők minden nap képesek. Tehát, amit írtál 31. alatt az bárkire vonatkozhat, csak rám nem. Én már a déli kerítésnél rég elrendeltem volna a tűzparancsot, nem pedig futkosni azok után, akik átjöttek a kerítés alatt.

  31. 31. balint

    „Igyekszem megmagyarázni nektek az iszlámot…”

    Értjük mi…
    De azt azért te se tagadhatod, hogy Izrael (az USA-val karöltve) keményen megdolgozott azért, hogy a mai iszlám az legyen ami lett…
    Hogy a redikális oldala felerősődött, hogy a moderálódó szekularizáció lelassult és megfordult…
    Azzal együtt, hogy az iszlám valóban egy brutális hódító vallás, a folyamatos elnyomás és megalázás kinevelte az éleltet (sajátot se) becsülő rétegeket, mert elérhetetlenné tette a normális életnek még a távoli lehetőségét is.

    Ha megnézed pünkt a fejlettebb, szekulárisabb iszlám országokat törölték el a föld színéről, de a fundamentalista Szaud Arábiát meg a többi öböl országot körömszakadtáig védték…

  32. 33.tibor bá
    Teljesen érthető, hogy te és én ennyire egyformán gondolkodunk, és ennyire egy az egyben látjuk a dolgokat, mert mi, két vén szar, EGY TELJESEN MÁS VILÁGBAN szocializálódtunk.
    Nekünk a haza, otthon, szülőfőld, és annak VÉDELME még mond valamit.
    A mai generációnak mindez holdbéli mese, felfoghatatlan, homályos valami.
    Ők élik világukat egy határoknélküli európában, aholis a HAZA fogalma lassanként elmosódik.
    Istenem, de kár.

  33. 35:
    Az lenne a minimum, ha a halálbüntetést visszaállítanák terrorista cselekedetekért, és egy rögtönítélő bíróság 2 nap alatt kimondaná a verdiktet. Majd nyilvános akasztás.

    Ami pedig engem illet, amíg a ravaszt meg tudom húzni, nem fogom magam vén szarnak érezni.

  34. 34.Atilla
    Az ehhez hasonló intelektuális szöveggel nálam aztán hiába koptatod a küszöböt:
    „De azt azért te se tagadhatod, hogy Izrael (az USA-val karöltve) keményen megdolgozott azért, hogy a mai iszlám az legyen ami lett…”- Hát persze, Izrael és Amerika ott álltak Muhammed háta mögött és diktálják neki a korán és a dzsihád alapelveit, nem láttad?
    Tovább:
    „Azzal együtt, hogy az iszlám valóban egy brutális hódító vallás, a folyamatos elnyomás és megalázás kinevelte az éleltet (sajátot se) becsülő rétegeket, mert elérhetetlenné tette a normális életnek még a távoli lehetőségét is”…Hát persze, az iszlám vallás olyan, amilyenné mi Amerikával karöltve anno Mohamedtől megrendeltük.Mi Amerikával karöltve tizpercenként nyomjuk el és sanyargatjuk az iszlám népeit Afrikától kezdve fel Indiáig és Pakisztánig, mi biztattuk öket nyakra före, befutóra korlátlanul annyira felszaporodni, hogy évente több mint 10 millió fiatalember az iszlám országokban váljék nagykoruvá ugy, hogy egyetlen földi vagyona egy a kosztól elszürkült vászonkaftán és lábán bátyja vagy apja lyukastalpu rongyos szandálja, semmiféle normálisnak nevezhető jövökép nélkül, ez mind-mind a mi müvünk, hát persze.
    Ha már igy szóbakerült, kedves Atilla, bevallom neked, de csakis neked, hogy én, bálint, rohadt, aljas, felbújtó és lázitó izraeli, én szivárogtam be annakidején Tunéziába, személyes kettö darab kezemmel lopok valahonnan egy tunézia városi piaci terepfelügyelő egyenruhát, és két véletlenül jelenlevő amerikai tettestársammal eggyütt elkobzom szerencsétlen nevétsemtudom zöldségárus mérlegét, lehetetlenné téve ezáltal nyomoruságos megélhetését, mindezt azért , mert nem akart nekünk baksist-magyarul kenőpénzt -fizetni.
    És nézd, micsoda mázlim van, ez a szegény fiú elkeseredésében és nyomoruságában, minek mind-mind én , ja és persze Amerika is, vagyunk közvetlen okozói, mint álcázott arab piacfelügyelők,felgyujta magát a városháza elött a téren, és ime, sikerült kirobbantanom az ARAB TAVASZT!!!!!!!!!!!!!!!!
    Én és Amerika vezetjük az arab államokat, mi diktáljuk arrafele a nyomort, korrupciót, tulszaporulatot, amit csak akarsz. Ha netán volna arab ország, ahol fentebbi áldások valamelyike hiánycikk volna, oda dobozban exportálnánk, hát nem?
    Atilla, most KOMOLYAN:
    Menj már ezekkel az intelektuális, nagyon felvilágosodott, nagyon haladó baloldali-liberális züldségeiddel, jó.?
    N.B.
    Baráti üzenet: kezdjél tanulni valami harcmodort, szerezz fegyvert akár a föld alól is, saját és föleg családod védelmére . A nagyon közeli jövöben égető szükséged lesz rá!

  35. 38.Lambros
    zsidók, miért nem hagytok minmket békén.
    teljesen igazad van.
    Engedelmddel, kissé javitanák az aforizmán, egy birkanyáj szempontjából igy:” farkasok, miért nem hagytok bennünket”
    Érthetöbben, Lambros?
    Nos, a farkas ha hagyják, megeszi a bárányt.Ez az ő természete neki. Őkelmének. Nekije.
    A pásztor feladata, sőt, KÖTELESSÉGE megvédeni a nyájat a farkasok ellen, ezzel bizta meg a falu, ezért tartják, ezért fizetik.
    Aki pásztor ehelyett még kaput is nyit a farkasoknak, hááát……..
    Mintha a multban lettek volna ilyes pásztorokMagyarországon. Vagy tévednék??

  36. 39:
    More and more I like this Jakobowsky.

  37. Te Bálint (nagy B-vel )! Te eltévedt bárány vagy ,netalán szelíd
    farkas?
    Minden esetre ,csatlakozom Tibor bá’-hoz .
    Üdv. Kemecse

  38. 37. balint

    „Én és Amerika vezetjük az arab államokat, mi diktáljuk arrafele a nyomort, korrupciót…”

    Ehem… Talán nem ilyen direktben, de azért érződik a ráhatás…

  39. 37.
    A ma már arab tavasznak nevezett lázadás hátterében azért elhibázott kormányzati döntések voltak.
    A lepke szárny teória nem egészen.
    ugyanis
    A világon akkor aktuális tőzsdei áremelkedéshez igazodva Tunéziában és Egyiptomban is megemelték az alap élelmiszer étolaj és liszt árát.
    Hiba volt,mert továbbra is alacsonyan kellett volna tartani.
    Erre rátett az,hogy a nagy számú fiatal lakosság magas munkanélküliségben kell nélkülözzenek.
    Nem számoltak azzal, hogy az elégedetlenkedőkre
    azonnal úgymond rárepülnek a héják.Innen és onnan.
    A világ szemete csak jelet,az alkalmat várta a lopásra.
    Nem tudom hogyan lehet megnevezni ezeket.
    Szárközi,akit elnökként az zavart hogy kiderül,Kadhafi líbiai arannyal támogatta a megválasztását.
    Neokonok Amerikából, Európából.
    V.Nulland aki pár évre rá a nagy semmivel
    a jólét igérgetésével megpuccsolta Ukrajnát.
    Cameron ez a marionett végrehajtó,akinek ki volt adva a virágzó Libia szétverése.
    Kadhafi sok dologban jót tett az országával,
    mégis a fontos dolgoknál megbukott.
    Balga és naív tesz így.
    Líbia állam pénzével rosszul sáfárkodott.
    Bízott a csaló angolokban,bízott abban,hogy a líbiai olajból származó aranyat majd visszakapja Goldmanéktól és még kamatot is kap.
    Így járt.

    34.
    Igazad van, csak a szegény arab országok buktak el,
    mert nem tudták dotálni a megnőtt (vagy megemelt) világpiaci élelem árakat.
    Szíriában munkabér és drágaság miatt tüntetgettek.
    Épp úgy mint Kievben,Líbiában. Meg volt a minta.
    Asszad ezeket a felbérelt személyeket akarta helyretenni.
    Ebből indult ki minden borzalom.
    Az Obama kreálta ISIS elvégezte a dolgát.
    Amerre jártak romok és szenvedés maradt.
    Remélem Szíriába végre a nyugalom, a rendrakás és helyreállítás évei jönnek el.

  40. 32. Hubab

    „Nekem az az érzésem, hogy a nyugati befogadó politika mögött valami olyan elképzelés lehet…”

    Bárcsak tényleg az lenne. Érdekes azonban olvasgatni itt-ott Kaufman, Morgentau, Hooton terveiről és egyre nyilvánvalóbbá válhat, hogy a kollaboráns európai vezetők épp azt hajtják végre.

  41. 44 Kyra
    Én ezt azért tartom összeesküvéselméletnek, mert a vezető nyugati országok érzékelhetően és folyamatosan hatalmas politikai apparátussal védik saját országaik gazdasági vezető szerepét, amely lépten-nyomon megnyilvánul minden lépésükben. Ez pedig abszolút összegyeztethetetlen azzal az elképzeléssel, hogy a betelepített migránsok szétzilálják a befogadó ország gazdaságát, és akár összeomlást, polgárháborút generáljanak.
    Ez fából vaskarika…

  42. 44. Kyra

    „Érdekes azonban olvasgatni itt-ott Kaufman, Morgentau, Hooton terveiről”

    A legtöbben nem is hallottak ezekről.
    Segítek:

    1933.ban egy teljes oldalas hirdetés jelent meg a brit Daily Expressben, hogy „Judea hadat üzen Németországnak”, és felszólította a zsidókat, hogy vegyék ki a részüket. Meg is rogyasztották a márkát.

    1941-ben Az USA-ban Theodor Kaufmann kiadott egy könyvet azzal a címmel, hogy Németországnak el kell pusztulnia.

    A II VH után Henry Morgenthau javasolta, hogy a némeketet vissza kell süllyeszteni olyan szintre, hogy csak mezőgazdasággal foglalkozhassanak.

    Ernest Hooton, pedig azt javasolta, hogy Németországa nem-európai bevándorlókat kell hozni, hogy felhígítsák a német géneket…

    Valószínűleg ezek a törekvések a mai napig léteznek, csak a módszerek lettek kevésbé nyilvánvalóak és kézzelfoghatók.

    Szóval, láthatjuk, hogy ez a háború a németek ellen még mindig folyik.
    És ezt a háborút nem puskákkal meg bombákkal vívják, hanem propagandával, politikai korrektséggel, melegfelvonulásokkal, szexuális szabadossággal, hoolywodi szeméttel, vallás- család- és nemzetellenességgel.

    És akkor ott van a Kalergi terv is, ami az európai nemzetállamokat akarja szétverni ázsiai és afrikai tömegek betelepítésével.

    A Frankfurti iskola, a kulturális marxizmus pedig a család intézményét veszi célba, fellazítva a nemekről, gyerekvállalásról, szülőkről való gondoskodásról, szerelemről kialakult hagyományos normákat.

    Tehát ezek a folyamatok nem „társadalmi fejlődés” eredményei, hanem dohányfüstös irodákban kikalkulált precíz tervek végrehajtás alatt levő fázisai.

  43. 45. hubab

    „mert a vezető nyugati országok érzékelhetően és folyamatosan hatalmas politikai apparátussal védik saját országaik gazdasági vezető szerepét”

    Azért világosan látszik, hogy ezeknek a vezető országoknak a politikai vezetése és a gazdasági érdekei között egyre nagyobb a szakadék.
    Most már évek óta szavaztatják meg az Oroszország elleni embargót a nagyobb országokkal, pedig mindegyik nagyot bukik rajta.
    Ugyanúgy a migránsválságon… A franciák ebbe rokkantak bele.
    Az olaszok nem különben. És a németek is.

    Szóval világosan látszik, hogy vannak politikai döntések, amelyek felülírják a gazdasági érdekeket…
    És ez nem összeesküvéselmélet, hanem mindennapos gyakorlat.

  44. 41.Kemecse
    Sem farkas, sem bárány, kedves barátom.
    Idös, nyugdijas ember vagyok, aki kora és képzettsége ellenére sem hülyült el teljesen.
    1997-ben korkedvezménnyel nyugdijazva,viszonylag öreg fejjel szerzek 9 év alatt két diplomát, ezt most nem dicsekvésképpen, vagy nagyzolásból mondom, hanem demonstrálandó, hogy a sok tanulástól nem feltétlen hülyül el az ember, mint látom nagyon sok európai értelmiséginél.
    Akárhány intelligens, iskolázott ember hsz-jait olvasva a blogon, egyre inkább elhiszem, hogy egyeseknél a túlzásba vitt tanulás, túladagolt tudomány pszichológailag kimondottan káros.
    A túlmüvelt, túlfinomodott lélek negativ változáson megy keresztül szerintem, mert többek között elvesziti egyik legalapvetöbb, legfontosabb ösztönét:az önvédelmet!!!
    Hadd ne kommentáljam fentieket, kedves barátom, nézz körül a fehér társadalomban világszerte, de föleg Euróbában.

  45. 48. balint

    „A túlmüvelt, túlfinomodott lélek negativ változáson megy keresztül szerintem, mert többek között elvesziti egyik legalapvetöbb, legfontosabb ösztönét:az önvédelmet!!!”

    Ezt mondogatom évek óta, de csak veszekszenek velem…

    A „kifinomultság” elfordítja a figyelmet az alapvető létfeltételekről.
    Végülis hatalmas a nyomás a specializációra, mindenki a saját szakterületén kimagasló, de nem tud becsavarni egy villanykörtét, vagy elvágni egy csirke nyakát…
    Aztán a sikerhez fontos engedni a megfelelési kényszernek, a politikai, gazdasági komformizmusnak is…

    A bőgatyás „józan paraszt”, (aki az Auchant madaras Teszkónak mondja, mert nem tudja kiolvasni), meg le van nézve, pedig ő még emlékszik az alapvető teendőkre.

  46. Most láttam, hogy a Berlini elkövetőről (a tunéziai menekült) közzétett fotóknál ki van takarva az illető szeme, a személyiségi jogaira hivatkozva. Így hogyan akarják elkapni?

  47. 45. Hubab

    Ugye azt te is tudod, hogy az obamai-clintoni Amerikának életfontosságú volt, hogy az orosz ásványi anyag kincsek és az európai fejlett technológia ne egyesüljön?

    37. Bálint

    Mindig elolvasom, amit írsz, mert nagyra értékelem, hogy Izraelben is magyar tudtál maradni. Még ott is képes vagy tisztán látni, de azért te sem tudsz mindent. Én nem vagyok antiszemita, mert tudom, hogy nagyon sok rendes ember van a zsidók közt is és cionistáik őket is ugyanúgy feláldozták a történelem során, mint azokat, akiket nem sorolnak a Jahve által kiválasztottak közé.

    Igaz, hogy ez nem a fősodor oldala oldal, de a neveket az ENSZ-ben is felsorolta a nagykövet.

    http://orientalista.hu/amerikai-es-izraeli-katonai-tanacsadokat-fogtak-el-aleppoban/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük