(2036) Amerikában nincs változás

Tibor bá’ online

 

k001A kétségbe esett Ember mindenre képes, csakhogy elkerülje sorsát. Pontosan ezt történik most Donald Trump megválasztásával. Az amerikai tömegek elhitték azt, amit el akartak hinni. Jön Trump és megváltja őket, aki minden olyat ígért, amit az emberek szerettek volna. Ezeknek az ígéreteknek egy részét Trump, ha akarná se tudná megvalósítani (pl. munkahely teremtés, a termelés visszahozása Amerikába), egy másik részét pedig esze ágában sincs megvalósítani.

Trump az oligarchák cseles választása, mert a Clinton vonal már több bajt okozott, mint hasznot. A legfontosabb, hogy Hillary Clinton biztos háborús ösvényre állította Amerikát, amit Amerika se gazdaságilag, se katonailag nem tudott volna megnyerni Kínával és Oroszországgal szemben. Ebből visszalépni csak egy vadonatúj másik elnökkel lehet. De ne essünk tévedésbe, ez a visszalépés csak látszólagos. Pusztán másképp akarnak politizálni, mert az intő jeleket képtelenség ignorálni. Mik ezek? Egy korábban amerikai gyarmat (Indonézia) elnöke nem csak bejelenti, hogy szakít Amerikával, de kijelenti, hogy a hivatalban lévő amerikai elnök egy kurva fattya. Az egyik ország a másik után sodródik egyre közelebb Kínához és Oroszországhoz mind gazdaságilag, mind pedig politikailag.

A háttér hatalom – ahogy egyesek megfogalmazzák – rádöbbent, hogy elő kell venni a B-tervet, és azonnal elő is vették. Nem most találták ki, már rég elkészült. Semmi sincs véletlenül. Bevetették tehát Trumpot a tömegeknek, akinek óriási képességei vannak (halál jó kereskedelmi ügynök) bármit megetetni az emberekkel, de nem kell bedőlni, nincs szándékába megmenteni, se az amerikai munkásosztályt, se pedig a világot egy mindent elpusztító háborútól. Trump nem J.F.Kennedy, és nem is fog úgy járni, mint fél évszázados elődje.

Trump 2017. január 20-án be lesz iktatva. Ezt követve fog kiderülni mindenki számára, hogy mi várható ettől az embertől. Ne lepődjetek meg, ha gyorsan elszáll az eufória, mert el fog szállni. Naivság volt elhinni, hogy a „háttér hatalom” ily könnyen, egy színjátékkal teli választások árán átadja a hatalmát, vagy csupán megváltoztatja korábbi szándékát. Nem azért költöttek billiókat (angolul trilion) fegyverkezésre, mert el akarják veszíteni hatalmukat a teljes emberiség felett. A termonukleáris háború veszélye nem szállt el, mert már elég rég bele van vésve az emberiség sorsába, és sajnos a jelek szerint erről Putyin is megfeledkezik.

Akinek van egy kicsike stratégiai érzéke, az felfogja ésszel, hogy egyszerre háborúzni Kínával és Oroszországgal egy rossz ötlet. Az első teendő tehát éket verni a két nukleáris hatalom közé. Trump még csak megválasztott elnök, de máris megtette az első lépéseket. A bájos Donald, a visszautasíthatatlan üzletember felhívta Vlagyimirt, a béke bajnokát, és kedvesen elfecserésztek, majd a Tajvan elnököt, hogy a kínai vezetés kitérjen a hitéből. Számomra nyilvánvaló, hogy Washington először a 400 katonai bázissal körülvett Kínát akarja maga alá gyűrni. Hogy utána mi lesz, az a jövő zenéje (számunkra mindenesetre kedvezőbb, ha az első balhé a Csendes-óceán nyugati medencéjében zajlik le).

Hogy engem mi késztetett a fentiek „megjósolására”? Nos, az, hogy eddig Trump kiket választott meg maga mellé. Nemzetbiztonsági tanácsadónak Mike Flynn 3 csillagos tábornokot;  Mike Pompeo kansasi szenátort CIA igazgatónak; Jeff Sessions-t igazságügyi miniszternek. Ezek az emberek kivétel nélkül mind háborúpártiak, vagy inkább úgy fejezném ki magam, hogy élnek-halnak az amerikai világ dominanciáért, és inkább halnának meg, mintsem, hogy feladnák azt.

Nektek pedig nincs más dolgotok, mint 3 hónap múlva elővenni ezt a posztot, és megdicsérni engem az előrelátásomért.  😀

P.S.: Az MTI tegnapi (vasárnap) jelentése: Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint megbuktak az egypólusú világ létrehozására irányuló kísérletek, az erőegyensúly a világon fokozatosan helyreáll, az Egyesült Államok élére pedig Donald Trump személyében „okos ember” került. – Isten segíts! Putyin bevette a cocát. Kerry megkapja, amit akart, megmenteni az Assad ellenes felkelőket. Washington soha a büdös életben nem fogja feladni az „egypólusú” elképzelését.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

43 gondolat erről: „(2036) Amerikában nincs változás

  1. Nem is állt le az orosz és a kínai fegyverkezés, sőt, az oroszok rövidesen hadrendbe állítják az SS-18 Satan atomrakéta utódját, az RS-28 Sarmat fegyverrendszert:
    https://pp.vk.me/c626326/v626326812/13b51/JTiSraCqqpg.jpg
    Az orosz stratégia 1991. óta amerikai-kínai katonai összecsapásra játszik, ami ha bekövetkezne, az a jelenlegi Kína és USA végét is jelentené.
    Nem hinném, hogy az orosz geopolitikai és katonai stratégák ne lennének teljesen, Putyin „udvarlása” csak egy gesztus és adott esetben pont akkora elterelés, mint Trump előhúzása volt a kalapból.
    A szép szavak ingyen vannak, de közben a kínai és orosz katonai erősítés és felkészülés is gőzerővel folyik.

  2. 1:
    Nem tudom hova tenni Putyin elő-előjövő tétovázását Szíriában. Már rég befejezhették volna, de nem tették. Most megint megegyezés előtt állnak. Minek? Új terroristák verbuválása annál nehezebb minél sikertelenebbek.

  3. A helyzet az, hogy nem ismerjük a valós orosz stratégiát (sem). Azt már megtanultuk a történelemből, hogy egy dolog a társadalmak felé történő kommunikáció és egy másik dolog a valós motiváció és cél.
    „Mást mond a száj és közben mást tesz a kéz” – nem csak az USA és Trump a fekete ló, hanem a háttérben lévő orosz oligarhák illetve Kína és a „Vének Tanácsa” is legalább annyira árnyékban áll, ha nem jobban.

    Az orosz geopolitikának figyelembe kell vennie a szír térségben például Izrael, Egyiptom, Szaúd-Arábia és Törökország érdekeit is (mindegyiket más-más célból), hiszen az oroszok alapvető geostratégiai célja nem a „full spectrum dominance” elérése (ez amúgy is csak az USA rögeszméje), hanem a jelenlegi amerikai dominancia megtörése!

    Márpedig egy adott cél érdekében más területeken „tisztáldozatot” is kell néha hozni, Szíria pedig csak egy báb a Nagy Sakktáblán.

  4. 4:
    Szerintem a kutya ott van elásva, hogy feltételezzük a vezetők abszolút logikus, hibátlan döntését. Hibáznak ők (is) jócskán.

  5. ez is a színjáték része lenne:

    http://www.vilaglato.info/csendes-puccs-zajlik-trump-ellen-a-kreml-szerint-a-kovetkezo-10-nap-a-kritikus/

    Szerintem rettegnek Trumptól.
    A világháborút kirobbantani nem kell az elnököt kézben tartaniuk. Elég eszközük van, hogy Oroszországot, Kínát vagy Indiát, Pakisztánt „rávegyék” a kirobbantására

    1:
    Kínában évente 13 millió(!!!) újonc végzi el a katonai alapkiképzést. Szerintem vannak olyan országok a Földön, ahol az egész emberiség történelme alatt nem volt ekkora hadsereg, mint Kínának egy évnyi újonca…

  6. 6:

    Azok ha minden nélkül pucéron elindulnak vége van a világnak…

  7. Jó írás, köszönöm!
    Szíriához: az volt az ISIS katonáinak a kiképzőtábora, akik most kezdik el menekültként elözönleni Európát.
    És hamarosan terroristává vedlenek megerőszakolnak minden segítőt, ami még mozog és azt is, aki már nem.

  8. 3. Tibor bá’
    „…Putyin elő-előjövő tétovázását Szíriában. Már rég befejezhették volna, de nem tették. ”

    Mi az hogy „befejezik”?
    Levegőből csak az infrastruktúrát lehet lerombolni.
    Azt meg nem akarják teljesen, hogy Assadnak is maradjon valami, másrészt pedig ha látványosan fökdbe döngölik az ISIS-t akkor Európát és Oroszországot elöntik a terroristák, minden eddiginél elszántabb és brutálisabb akciókkal fenyegetve…
    Szóval úgy néz ki, hogy addig jó, ameddig alacsony intenzitású háborúval ott tartják őket lekötve.
    És az is valószínű, hogy meg kell várni amíg Trumpot beiktassák, és akkor talán Putyin szabadabb kezet kap a szárazföldi hadserege bevetésére.

  9. Tibor bá’

    „Trump az oligarchák cseles választása, mert a Clinton vonal már több bajt okozott, mint hasznot. A legfontosabb, hogy Hillary Clinton biztos háborús ösvényre állította Amerikát”

    Ott látom a bukfencet a logikában, hogy ha valóban a mindenható háttérhatalom irányít mindent, akkor úgyis tök mindegy.
    Clinton is kiegyezhet Putyinnal, és Trump is elkezdheti az atomháborút Oroszország ellem, ha a háttérhatalom úgy akarja.

    Mi a ráció abban, hogy úgy csinálnak, mintha Clintont támogatnák, amikor Trumpot akarják?

    Szerintem azzal együtt, hogy a háttérhatalom valóban erős, nem mindenható.
    Trumpot légypapírként vetették be, hogy rá ragadjanak a rendszer ellenzői és könnyebb legyen őket szemmel tartani.
    Egyszerűen benézték, és rosszul számították ki az arányokat.

    Tulajdonképpen ugyanennek a jelenségnek az eredménye az, hogy Európa is egyre inkább jobbra tolódik, hogy az orosz embergónak ellenáll, meg hasonlók.

    Bogár Lászó szerint a háttérhatalom lassan kivonul az USA-ból, és új gazdatestet keres… És ez akár Kína is lehet, vagy az Eurázsiai Unió…
    Ugyanúgy, ahogy az akkori háttérhatalmak úgy vetették le a birodalmakat, mint kígyó a levedlett bőrét, (Spanyolország, Portugália, Hollandia, Anglia…) most se lesz másképp.

    Ne felejtsük el, hogy az USA a háttérhatalom nélkül egy végtelenül eladósodott ország…

  10. Ez figyelemre érdemes elemzés Tibor bá’.
    Csak azt kell nézni a Trump kiket tesz felelős pozíciókba.
    És az eddig nem sok jót jelent.
    Lássuk az első 100 napja alatt mit szed elő a varázskalapból.
    ez jó:Trump nem J.F.Kennedy
    Hát nem.
    Egy családias elnöki időszak lesz amerikában.
    Az biztos,hogy tréfás kedvű személy.
    Profi diplomaták helyett a lányát,annak férjét és az idosebb fiát küldi külföldre tárgyalni.

  11. 11: „az akkori háttérhatalmak úgy vetették le a birodalmakat, mint kígyó a levedlett bőrét”

    Ez igaz, csak addigra már erősen feljövőben volt az új hatalmi helyszín mind gazdaságilag, mind katonailag.

    Mondhatnánk erre, hogy ott van Kína, de egyrészt katonailag még „nincs ott”, másrészt Kína inkább a jelenlegi bajok egyik okozója és nem megoldója.
    Más olyan ország meg eszembe sem jut, ami átvehetné az USA szerepét.

  12. A többpólusú világrend elve szerint nincs szükség arra, hogy az USA szerepét valaki átvegye, mert egészen egyszerűen nincs szükség egy következő „egyetlen szuperhatalomra”.
    Ha pedig több szuperhatalom van egyidejűleg, akkor valójában egy sincs.
    Az USA túlhatalma mostanra nem kívánatos a bolygó számára, már rég nem a megoldást, hanem a fő problémát jelentik.

  13. 13. Observer

    „Mondhatnánk erre, hogy ott van Kína, de egyrészt katonailag még “nincs ott””

    Ez csupán elhatározás kérdése… A technológia tizedmásorperceken belül átküldhető az interneten, és tudjuk, hogy Kína bármit le tud gyártani seperc alatt.
    És ha a háttérhatalom kivonul az USA mögül, akkor ők se lesznek már annyira „ott”…

    Egyébként lehet, hogy valóban nem ország, hanem egy szervezet lehet a következő stáció, mint például az Eurázsiai Unió, ahol nem egy ország hanem egy központ mondaná a tutit, ahogy Európát akarták, de mindeddig ellenállt.

  14. 15: „egy központ mondaná a tutit” Most is lényegében ez van – az USA nyomja a tutit…

    Miért kéne ezen változtatni? Mert az USA elfogadottsága egyre kisebb? Ez talán indokolná…
    De egy világkormány létrejöttéhez szerintem előbb egy világégés kell. Bár már azon is ‘dolgoznak’. 🙁

  15. A háttérhatalom a Carlyle befektetői csoport/bank. Az angol királynő pénzét is ők kezelik úgyhogy mehetnek akár oda is.
    Putyin nem gondolom, hogy szívesen befogadná őket. És amíg ott vannak a migráncs terroristák Frankfurtban, nem lenne szerencsés hely.
    Vajon Magyarország bevállalhatna ilyet? (kétlem)

  16. „Egy korábban amerikai gyarmat (Indonézia) elnöke nem csak bejelenti, hogy szakít Amerikával, de kijelenti, hogy a hivatalban lévő amerikai elnök egy kurva fattya. ”

    Egy kis kiegeszites : Gondolom Rodrigo Duterte , a fulop szigetek elnokere
    gondoltal !

  17. „Trump az oktatásügyi miniszternek Betsy DeVos-t nevezte ki, aki viszont nem más, mint a világ legnagyobb magánhadseregét, a Blackwater-t tulajdonló Erik Prince-nek a leánytestvére…”

  18. 16. Observer

    „Miért kéne ezen változtatni? Mert az USA elfogadottsága egyre kisebb?”

    Nem, hanem mert egyre drágább a fenntartása.
    Túl nagy és igényes középosztály, saját igények, kapcsolatrendszer, ez mind felesleges púp a háttérhatalom hátán.
    Ráadásul egyre erősebben leszállóágban, és egy esetleges polgárháborúban a „védettek” is sérülhetnek.

    Szóval inkább egy felszállóágban levő régiót kellene keresni, ahol kissebbek a költségek, kevésbé ismerték ki a praktikáikat, és akár pozitív tényezőként mutatkozhatnának be.

  19. (Lesz néhány kép is mellékelve, előre is elnézést!)

    Természetesen a vezetők is hibázhatnak, de ne feledjük el azt, hogy világhatalmak esetében nem egyetlen ember hoz döntéseket, ez igaz az USA-ra és igaz Oroszországra is!

    Az új Sarmat ICBM-ek mellett az oroszok 2018-ban hadrendbe állítják a normál méretű vasúti kocsikba (!!!) telepített Jars komplexumokat. Egy szerelvény 6 db ICBM-et fog szállítani, ez legkevesebb 24 db MIRV (manőverező) atomrobbanófejet jelent szerelvényenként. Az új vasúti szerelvények tesztjei már tartanak, ha hadrendbe áll, gyakorlatilag nem lehet majd megkülönböztetni őket a normál tehervagonoktól, így sosem lehet majd tudni, hogy éppen hol és mennyi ICBM furikázik az amúgy sem kicsi és rövid orosz vasútvonalakon.

    Azt gondolom, hogy a szép szavak ingyen vannak ráadásul simán beleférnek, de közben az oroszok is biztosra mennek – nem lesz még egy Barbarossa-hadművelet a történelemben.

    Újraindítják a TU-160-as interkontinentális bombázók gyártását, új rakétahordozó tengeralattjárókat és új SLBM rakétákat állítanak hadrendbe (már a 8. új tengeralattjáró építését kezdték meg), visszatérnek az atomvonatok és akkor még nem beszéltünk a mobil Topol ICBM rendszerekről.

    Ilyen stratégiai atomarzenállal szemben nincs opciója senkinek, csak a béke vagy a halál között lehet választani. Putyin „barátságos hangvétele” mögött azért akad még egy-két aduász:

    TU-160(M2)gépekből 50 db gyártása indul a következő évtizedekre:
    http://img.tyt.by/n/it/04/e/tu-160_12.jpg

    Új atomvonatok 6 db Jars ICBM-el felszerelve:
    https://pbs.twimg.com/media/Ci01uV9WsAAz7Kt.jpg
    http://mtdata.ru/u23/photo12B4/20924796200-0/original.jpg#20924796200

    Új Borej osztályú tengeralattjárók 16 db Bulava rakétával felszerelve:
    https://pp.vk.me/c636625/v636625973/10772/eBPSYrMi4jA.jpg

    Bulava SLBM indítása víz alól:
    https://cdn1.img.sputniknews.com/images/101527/79/1015277942.jpg

    Mobil Jars rakétakomplexum:
    http://www.forte.jor.br/wp-content/uploads/2013/10/RS-24_Yars_mobile_intercontinental_ballistic_missile_system_Russia_Russian_army_0031.jpg

    Azt gondolom, hogy Putyinékat nem kell félteni, nagyon is képben vannak azzal, hogy mit és miért csinálnak.

  20. 17. Bazs

    „A háttérhatalom a Carlyle befektetői csoport/bank. ”

    A Carlye group csak egy szegmense a háttérhatalomnak.
    Ide sorolható a Trilateral Commission, a Bilderberg Group, meg még számos fontos nagy csoport.

    Egy svájci kutatócsoport feltérképezte a világ 37 millió vállalatát, köztük 43000 multinacionális vállalatot, és kiderült hogy a multikat 147 vállalat/csoport tartja kézben.
    Ezek egyike Carlye group.

    A 147 vállalat mögött pedig 300 család áll, nagyjából 6-7000 személlyel.

  21. 23. Bazs

    keress rá: „The 147 Companies That Control Everything”

    A Forbes publikálta, ők meg jók ezekben.

  22. Még szerencse, hogy 300 család kezében összpontosul a pénz és a hatalom. Így legalább van némi esélye „az új világ” túlélőinek a normális életre.
    El lehet képzelni, ha a pénzt szétosztották volna, eszetlen további szaporodásba és fogyasztásba csapott volna át.
    Nincs elég bajunk? Nem vagyunk így is annyian, mint a nyúlszar? 7milliárd felett, ez egy őrület.

  23. Láttam már régebben is azt a 147 vállalatos posztert. Csak az nem tudatosult bennem, hogy azok Carlyle-féleségek (ahogy sok multi cég is).

    Más.
    Amiben azért van változás azt PCR fogalmazta meg: a dollárt vécépapírhoz hasonlításával. Nincs annyi dollár jegybankpénz, mint amennyi a dollárderivatívák összértéke.

    http://www.silverdoctors.com/gold/gold-news/former-treasury-official-dollar-should-be-reduced-already-to-the-level-of-toilet-paper/

  24. 26. D7

    „Nincs elég bajunk? Nem vagyunk így is annyian, mint a nyúlszar? 7milliárd felett, ez egy őrület.”

    Nem a 7 milliárd a sok, hanem az a félmilliárd, amelyik 5x annyit fogyaszt meg szennyez, mint a 7 milliárd.

    Egyébként nem tudom, mit vársz attól a 300 családtól.
    Ők hajszolták bele a világot abba a helyzetbe, amiben most van, és ebbe beleértendő a népesedés is.
    És egyben biztosak lehetünk: Ha rajtuk múlik hogy kik lesznek a túlélők és „ésszerűen” döntenek, ők is attól a félmilliárdtól fognak megszabadulni először, amelyik egyrészt a legtöbbet szennyez, de legnagyobb konkurrenciát is jelenti számukra…

  25. Attila, ne vedd kötekedésnek, de komolyan azt hiszed, hogy a fél milliárd eltűnésével /eltüntetésével megoldódna bármi? A maradék 6 és fél milliárd testvériesen megosztozna az erőforrásokon és békében élne, ügyelve a hosszútávon fenntartható életmódra? Nem külön faj az elit. Mind a 7 milliárd ember, egymástól függetlenül a saját érdekében tevékenykedik a lehetőségük szerint. Közel azonos tulajdonságú és gondolkodású egyedek vannak, akárcsak a hódoknál, akik hasonló gátakat építenek világszerte. Csak a gazdagabbaknak nagyobb a mozgásterük.
    A középréteg – mivel van veszíteni valója – a jelenlegi rendszer fenntartása mellett van/lesz. Ők nem fognak neki menni az felső 1%-nak és azok sem akarják felszámolni a középréteget, mert szembefordíthatók a nagyszámú szegényekkel. Lásd az EU népessége szemebe kerül(t) a beáramló tömegekkel.
    Talán tévedek, de Te mintha valamilyen világforradalomban reménykednél, ami törli azt a 300 családot mindenestől. A maradék meg boldogan él, amíg meg nem hal. Ez nem a valóság. Remélem nem sértettelek meg.

  26. 28., de jól mondod, igenis van felelőssége a 300 vezető családnak, ők cseszték el, hogy így felpufferolódott a helyzet.
    Már vagy 40éve tudják, hogy a fenntarthatóság alapja a megfelelő számú népesség.
    Meg olyat is olvastam, hogy akinek egynél több gyereke van az a Föld bolygó élővilága azaz a környezetünk ellen van. Szerintem van bent valami, nem kicsi.

  27. 30: „Meg olyat is olvastam, hogy akinek egynél több gyereke van az a Föld bolygó élővilága azaz a környezetünk ellen van.”

    Meg az is, aki napi 1 dollárnál többől él. 😉

  28. Igen . Igaz Nincs változás . Kivéve egyetlen egy dologra érvényes ez a megállapítás ami az emberi elmékre és a bevett gondolkodásmódra érvényes csak amúgy minden más megváltozott . Cikk https://damnthematrix.wordpress.com/2016/12/06/the-peak-oil-election/#comment-22981
    -Olaj Csúcs(kitermelés)Választások-

    „Ammiatt a tény miatt hogy az olajkitermelést nem lehet tovább fokozni a gazdasági növekedésnek vége van (talán jobban lehetne úgy kifelyezni hogy ;”Befellegzett”) Donald Trump arra vonatkozó igérete hogy visszaállítja a szénkitermelést valamint növeli mindenféle ősásványi energiaforrás kitermelését valamint Visszahozza az (ipari) termelést egyszerűen nem fog megtörténni . Nem maga Trump miatt hanem azért mert innen fogva nem a politikai szabályozások hanem geológiai tényezők valamint a fizikai törvényszerűségek a meghatározói ezeknek „

  29. Lehetséges, hogy amerikában nincs változás.
    európában, azon belül veletek kapcsolatban van, de még mennyire!
    ma reggeli, benneteket érintő friss hiranyag, a rádió szinvonalas,kitünő reggeli hirmüsörából:
    kedves merkel asszonyságot idézik, aki tegnap(?) a migránskérdés alapján elöadja, hogy szerinte európa sokkal nyitotabban kellene kezelnie a befogadást, a terheket meg kell osztani, továbbá minimális elvárás, hogy minden tagállam kvótaszerint részesüljön a migránsokból.
    azon tagállamok, melyek vonakodnak befogadni a kvóta szerint megállapitott menekülteket,- igy merkel asszonyság- azok ellen az unió szankciókat foganatosit, többek között a kereskedelmi, illetve a vámpolitikai egyezmények felülvizsgálását, a támogatási pénzek csökkentését, akár megvonását, valamint egyes esetskben akár a már átutalt összegek VISSZAKÖVETELÉSÉT(??!!) a renitenskedőktől.
    Azon országok viszont, amelyek földrajzi adottságai megfelelöek-ÉS EZ TI VAGYTOK, MAGYARORSZÁG, A SIKSÁGAITOKKAL- és amelyek hajlandók a dolgok pozitiv mérlegelésére illetve az eggyüttmüködésre, azok az unió kiemelt támogatását fogják élvezni.
    ennyi nagyjából a hir, a hirelemzőink kapcsolodó hülye dumáit, kommentárait megspórólom nektek.!!!!!
    nagyon félek, kedves barátaim, hogy a végén ti egy nagyon szép karácsonyi szeretetcsomagot kaptok majd az uniütól.

  30. 34: Ez a Merkel tényleg hülye. Elővette a lejárt lemezt? Úgy is inog az egész EU, ez meg még veri az éket az országok közé?
    Tuti a CIA embere… 😉

  31. 35:
    Közben saját pártja újra választotta valami 90 százalékkal. Ezek a faszok azt hiszik a pénzükkel minden megoldható.

  32. 36.tibor bá
    ” Közben saját pártja újra választotta valami 90 százalékkal”
    az ő bajuk, a francba minden öngyilkosjelölt idiótával.
    Semmi baj.
    ” Ezek a faszok azt hiszik a pénzükkel minden megoldható.”
    igazuk van, és ez viszont nagy baj NEKTEK!
    ki biztosit benneteket, hogy politikusaitok ellenállnak majd az uniós nyomásnak, valamint a felkinálandó pénzeknek?
    nem akarlak elkeseriteni, isten látja lelkemet, de muszáj megmondjam neked, miszerint elemzöink értékelése szerint ” magyarország az unió egyik leggyengébb országa”., valamint a migránsok magyarországi elhelyezése soha nem került le a napirendről, csak postponed, elhalasztva” , ha nem tévedek.
    sajnálom, tibor bá.

  33. Ez a cikk arról szól hogy a Maga is tájékozatlan Trump olyan tanácsadókkal vette körbe magát különböző fontos államigazgatási szakterületeken akik maguk is tájékozatlanok azon a szakterületen belül amely hivatalt be kellene most mint tanácsadó tölteniük Pl az energetikai tanácsadónak halvány fogalma sincs arról hogy az elektromosság hogyan működik mégpedig alapfogalom szinten . http://inthesetimes.com/article/19578/donald-trumps-energy-adviser-doesnt-know-how-electricity-works

  34. 39:
    Ha felfigyelsz arra a tényre, hogy az Exxon szeretne olaj után kutatni az orosz Artik területeken, akkor ez nem is olyan hülye ötlet. Egy biztos, Trump nem akar Putyinnal háborúzni, ami a kínai relációban már nem mondható el.

  35. 41:
    Úgy tudom, amikor a tényekről tájékoztatták Putyint, az simán beszart a gatyájába, és hamarjában úgy döntött, hogy mégse rohanja le kelet Európát. 😀 😀

  36. 42: Egy dandártól nem fognak betojni az oroszok! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük