2022-05-30 nap bejegyzései

(3865) Kiértékelés

Értékeljük ki L.S. alábbi csatolását

„Ez a bájos kifakadás azt követve hangzott el, hogy a volt amerikai külügyminiszter Henry Kissinger hétfőn azt mondta Davosban, hogy Ukrajnának minél előbb békét kellene kötni, és vissza kellene térni a február elejei állapotokhoz. Azaz Krím és kelet Ukrajna elvesztéséhez.”

A legkegyetlenebb amerikai külügyminiszter, aki letaposta a morált a cél érdekében, aki 1974-ben a gyáva ciprusi török ​​invázióért felelős, hirtelen az egész nyugati világgal szemben, minden orosz szószólót felülmúlva, nyersen kérte Ukrajnát, hogy adjon át területeket, hogy megállítsák a háborút!

ZELENSKI „KIVÉGZÉSE”

Ez pedig egy intelligens „híd” építését jelenti Putyinnal (2016-ban meglátogatta Moszkvában, és baráti viszonyt ápolnak azóta), de egyben „parancs” is Zelenszkij megkerülésére, visszavonulására vagy akár megdöntésére! Aki ellenállásával egyre több NATO és EU országot von be. az Oroszországgal vívott közvetett háborúban, feldühítve és tömeges, nukleáris döntésekre taszítva Moszkvát…

Vagyis Kissinger szó szerint „kivégzi” Zelenszkijt, ami duplán megdöbbentő, hiszen ő is zsidó származású politikai vezető! Ezért Kissinger lépése kétszeresen meglepő, és mivel már felmérte, mit mond, ez azt jelenti, hogy globális elégedetlenségét jelzi Ukrajna elnökével szemben, mindazzal, ami azzal jár…

KISSINGER 2022

A 98 éves Henry Kissinger a 2022-es davosi „World Economic Forum” online beszédében bebizonyította, hogy még most is mindent lát, amit mások nem.

Globális sokkot okozva arra szólította fel Ukrajnát, hogy adja át területeit Oroszországnak, hogy véget vessen a háborúnak, mielőtt globális méreteket öltene és Oroszország elleni háborúvá alakítaná! Valami, ami természetesen nukleáris katasztrófához fog vezetni.

KISSINGER: „A tárgyalásokat a következő két hónapban el kell kezdeni, mielőtt olyan megrázkódtatások és feszültségek jönnének létre, amelyeket nem lehet könnyen leküzdeni. Ideális esetben a választóvonal a status quo ante visszatérése.

„A háború ezen a ponton túli folytatása nem Ukrajna szabadságáról szólna, hanem egy új háborúról maga Oroszország ellen.”

A KÉT MEGOLDÁS

Kissinger lényegében két lehetséges megoldásra utalt:

Oroszország megtartja, amit a csatatéren szerzett, tehát Mariupol is!

Oroszország megtartja azt, ami 2022-2-24 előtt volt, visszatérve a „status quo ante”, azaz az „előző állapotba”, tehát Ukrajnán kívül marad a Krím-félsziget és Donbász!

MIÉRT?

Először is jegyezzük meg, hogy az amerikai diplomata határozott politikai álláspontja az, hogy minden áldozatot meg kel tenni a világháború elkerülése érdekében, mivel az atomháborúban nincsenek nyertesek és vesztesek, csak vesztesek.

Így külügyminiszterként sikerült hidakat építenie az Egyesült Államok és a Szovjetunió (amely végül magától összeomlott), de Kína és az Egyesült Államok között is a hidegháború és a kínai szovjet befolyás nagyon nehéz időszakaiban. .

A fentiek fényében most megválaszolhatjuk azt az észszerű, immár forró kérdést, hogy „miért tűnt Kissinger olyan nagylelkűnek Oroszországgal szemben”, szó szerint kivégezve „még honfitársát, a zsidó származású Zelenszkijt is”?

Mindenekelőtt a kereskedelem és a világ fejlődésének tönkretétele, ami sérti az összes nagy szereplő, valamint maguknak az oroszoknak a pénzügyi érdekeit is.

Másodsorban a világegyensúly – rend fenntartása, ahol Oroszország játssza és kell játszania Kína visszatartó szerepét, de az iszlámnak is, hiszen döntő szerepe volt az annyira Izrael ellen irányuló Iszlám Állam legyőzésében is úgyszintén az USA ellen irányuló (NY Twin Towers).

Úgyszintén Oroszország visszatartó erői… Németország számára, hogy Berlin ne terjedjen túl a megengedettnél (az első és a második világháború emlékei). Ezért tért vissza az USA a Balkánra és Görögországba…

Illetve Kínát elrettentőként kezelik Oroszország és más feltörekvő hatalmak felé… Ezért amikor a Szovjetunió összeomlott, az Egyesült Államok életben hagyta Oroszországot…

Harmadszor, ha a Nyugat „falhoz szorítja Oroszországot”, akkor egy halálos tengely létrehozására taszítja Kínával! Ahova akkor az egész iszlám hozzácsatolódik. Miközben így az „oszd meg és uralkodj” módszerrel a „Medve” és a „Sárkány” távolságot tartanak egymástól…

Negyedszer magának Európa egyensúlya, ahol ha akarjuk, ha nem, Oroszország a másik „szárny” és tulajdonképpen az energiát képviselő szárnya.

Ötödször, attól a félelemtől, hogy Oroszország, ha nem kapja azonnal a nyilvánvalót (Krím és az oroszul beszélő Donbász), arroganciában vagy kétségbeesésében továbbjuthat akár Transznisztriába és Szerbiába vagy akár Finnországba is, míg a gazdasági behatolással és gazdaságdiplomáciával lehetőségünk van hatékonyabb beavatkozásra és ellenőrzésre, háborús konfliktusok nélkül…

Hatodszor, az orosz gázra jelenleg azért van szükség, hogy ne álljon meg Európa gazdasági növekedése, amíg le nem váltja nemcsak amerikai LNG, hanem főleg a izraeli .

OROSZORSZÁG – UKRAJNA ÉS KÍNA – TAIWAN

Kissinger ezért nem indokol semmi olyat, ami globális konfliktust provokálhat és bevonhatja az USA-t és Izraelt a globális megsemmisítésbe, mert az már atomháború lenne.

Zelenszkij ellenállását sem indokolja, és „egy falatot” akar adni a „Medvének”, hogy megnyugtassa, de nem igazolja Biden közelmúltban tett egyértelmű megerősítését (Tokió, 2022. május 23.), miszerint az Egyesült Államok katonailag megvédi Tajvant,

(Demokratikus Kína szigete), Kína (a szárazföldi kommunista Kína) támadása nyomán, kijelentve, mindig Davosban 2022-ben:

KISSINGER: „El kell kerülni a közvetlen (az USA és Kína) szembenállást Tajvannal kapcsolatban. Tajvan nem állhat a két ország közötti tárgyalások középpontjában.

„A világ általános békéje szempontjából fontos, hogy az Egyesült Államok és Kína mérsékelje rivalizálását.”

Más szóval, Kissinger „jogot” ad Kínának Tajvannal, és lényegében azt mondja, hogy az Egyesült Államoknak nem szabad háborúzni Kínával egy szigetért, ezzel ellenük fordítva a bolygó harmadik szuperhatalmát…És úgy tűnik, kész elismerni Kínának a jogokat Tajvan szigetének tengerében, hogy háború nélkül biztosítsa Tajvant…Egy olyan eset, ami közvetlenül érint bennünket, mint például Törökország – Ciprus esete „carbon” és Törökország – görög szigetek…

SCHRÖDER ÉS KISSINGER

Kissinger nézete tehát megegyezik Schröder német nézetével és sok európaival, akik azt akarták, hogy Oroszország az EU közeli szövetségese legyen. és nem az ellensége és ellenfele, éppen azért, hogy ne érjen ekkora káosz és ne kockáztassa a végzetet. Hogy akadálytalanul, megszakítás nélkül nyereséges növekedés legyen. Németország ezúttal különösen a Gazdasági Birodalomért (Empire) ment…

A vadállat addig marad csendben, amíg „eteted” … Oroszországot pedig „etetni” kellett, hogy megnyugodjon, hogy jól működjön a globalizáció, a pénz birodalma, amely mára üvegként repedt meg…

Hiszen Németország és az EU fejlődése automatikusan orosz földgázt jelentett, Oroszországot jelentette és jelenti…

A „TŰZOLTÓ” KISSINGER

Végül Henry Kissinger felforgató álláspontjával, sőt a davosi „nagy újrakezdés” „világgazdasági fórumán” irányt adott a nagy szereplők „hajójának”, globális „jelet” küldött amely visszafejtve, a következőket tartalmazza:

„Nyomást gyakoroljatok Zelenszkijre, nem pedig Putyinra. Ne küldjetek fegyvereket Oroszország ellen, mert kölcsönösen pusztító háborúba fogtok kerülni vele. Zelenszkij beránt a gödörbe. Adjatok egy darabot Oroszországnak, hadd menjen tovább a világ és a gazdaság. Elégedjen meg Moszkva a kevéssel, mielőtt elindulna a sokért.

Kínával lazítsatok, és ismerjétek el érdekeit a tajvani kizárólagos gazdasági övezetben, hogy elkerülje Tajvan katasztrófát és a világháborút.

A mi hatalmunk, a ti hatalmatok a Gazdaság. Pénzügyi ellenőrzés – A világ kormányzása. A fogaskerekeknek világszerte forogniuk kell „…

Kissinger ilyen mélyreható és kiszorító beavatkozása minden bizonnyal megváltoztatja a mérleget, megnyitja az Oroszországgal és Kínával való megbékélés útját, és egy hirtelen és váratlan utat a békéhez.

Kissinger szavai sok vezető és pénzügyi óriás számára „parancsot” jelentenek az Új Rend számára, és ezért azonnali eredményeket hozhatnak,…

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________