2022-05-17 nap bejegyzései

(3853) Orbán

Tibor bá’ online


89. Útban a 90. felé

Isten látja lelkem Orbán Viktornak nem vagyok a híve az első miniszterelnökségének első hónapjától, bár én is rá szavaztam hetekkel korában. Az elmúlt 12 évben erőteljesen Orbán/Fidesz ellenes voltam, amit nem volt nehéz felfedezni az ide látogatóknak. Nos, most nem várt meglepetéssel szolgálok. Kifejezetten örülök, hogy a választásokat a Fidesz nyerte kétharmaddal. Ha nem a Fidesz nyer, akkor ez a kifejezetten alkalmatlan MZP már javában nyalná a CIA vezérelt Nyugat seggét, megszavazna öngyilkosság számba menő gáz és nyersolaj szankciókat, aktívan segítené az Ukránokat, és nyakig süllyednénk a háborúba.

Természetesen nem felejtettem el az ország kifosztását, ami mellett még lehetett létezni Magyarországon, de az ellenzék Magyarországa kifosztás nélkül is élhetetlen lett volna.

Hadd ismertessek egy rész Paul Craig Roberts legújabb posztjából.: Azzal, hogy Finnország csatlakozik a NATO-hoz nukleáris célponttá válik. Nyilvánvaló, hogy ezzel a lépéssel Finnország biztonsága nem javul, hanem romlik. Akkor pedig, miért csatlakozik? A legnyilvánvalóbb válasz az, hogy a finn politikusokat Washington lefizeti. Minden okom megvan, hogy ezt elfogadjam. Évekkel ezelőtt a Pentagonban jártam. A lehetőséget megragadva egy igen magas rangú hivatalnokot megkérdeztem. Hogy lehet az, hogy Washington rá tudja venni a külföldi kormányokat az amerikai érdekek támogatására? PÉNZ – jött az egyértelmű válasz. „Úgy érted, hogy segélyek?” Tettem fel a kérdést. „Dehogy, pénzt adunk a politikai vezetőknek. Megvesszük őket.”

Szerencsénkre Orbán nem megvehető, mert százmilliárdok vannak a háta mögött. Ha úgy tetszik a magyar nép már megvette. Igaz, nem egészen önszántából.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________