2022-03-13 nap bejegyzései

(3801) A fonák oldal

Tibor bá’ online

 


89. Útban a 90. felé

Emmanuel Makronnal, a jelenlegi francia köztársasági elnökkel, 16 éves korában, az akkor 40 éves tanárnője szexuális kapcsolatot létesített, oly sikeresen, hogy a mai napig tart. Most ne menjünk bele abban, hogy Makron a legszebb férfikorban van, míg felesége 70, ami miatt „szépségére” évente milliókat költ. Ezt előre tudták, és felvállalták.

Ami érdekes, hogy ez nyilvánvaló nemi erőszak (még akkor is ha a kiskorú beleegyezett), de úgy tűnik, ez se akkor nem volt büntethető, se most nem az, hacsak nem évül el. Vagy inkább arról van szó, ha egy idős férfi teszi gyereklánnyal, az elfogadhatatlan. Ha idős nő teszi kisfiúval, az bocsánatos bűn. Magyarul az egyenlőtlenség fennáll, ahogy arra rámutattam a tegnapi posztban.

Csak ne higgyük azt, hogy a Makron eset egy unikum. Amerikából évente jönnek ilyen esetek, amikor harmincas, negyvenes éveiben járó tanárnő és fiú tanítványa szexuális kapcsolatot létesít. A különbség mindössze annyi, hogy ott a tanárnőt elítélik.

Egy példa: a 33 éves Jassica Langford tanár 2017-ben szexuális kapcsolatot létesített egy 14 éves tanítványával. Jutalmul különböző ajándékokat adott a fiúnak. Langfordnak volt férje, aki a tárgyaláson kiállt mellette. A lényeg, hogy a hölgy mindössze egy évet ült. Vagyis, ha a tanár férfi és a tanítvány egy 14 éves lány, akkor ennek a többszöröse jár neki. Erre mérget lehet venni. Egy lányt kihasználni undorító dolog, egy fiút kihasználni már távolról se az.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________