2022-03-12 nap bejegyzései

(3800) 56

Tibor bá’ online

 


89. Útban a 90. felé

Nem 1956-ról akarok írni, hanem arról az 56 éves tanárról, aki szexuális kapcsolatot létesített egy 13 éves tanítványával. Az a férfi vessed rá az első követ, aki már elmúlt 56 éves, és ellen tud állni egy fiatal nő célzott csábításának. Hosszú pályafutásom alatt összesen 3 nő kért fel, hogy pénzért tanítsam angolra. Mind a háromnál szex lett a tanulás vége. Egy esetben mindjárt az első órán, két esetben a harmadik óra helyett.

Az 56 éves tanár nyilván már minimum 30 éve tanít. Nagy valószínűséggel ez az első esete, amiért fog kapni 8 évet, mert egy (valószínűleg) rég nem szűz csitri korai ambíciójának nem volt képes ellenállni.

Középiskolás tanulmányaim első évében volt egy lány – nyilván 15 éves – aki a rajztanár asztalához minden órán kiment, az asztalára hajolva kért tanácsot az általa kreált textilmintával kapcsolatban. A negyedik óra után többet nem ment ki. A bennfentes lányok tudni vélték, hogy feljárt a (különben nős) tanár lakására, ahová fiúk is jártak. Nem volt nagy ügy, a rajztanár meglehetősen bohém volt. Minden a helyére került.

Harmadikban egy másik lány a kémia óra előtt blúza felső három gombját kigombolva elég kihívóan viselkedett, provokatív szakkérdéseket tett fel. Egy idő után az óra végén bevonult a kémiatanár szobájába. (a tanári mellett a legtöbb tanárnak volt magánszobája) Megszűntek a blúz kigombolások, de egyikünk-másikunk találkozott velük itt-ott. Én láttam őket egy csónakban a Rómain. Szóval viszonyuk köztudott volt mind a diákok, mind pedig a tanárok körében. A csaj nem töltötte be a tizenhetet, elvileg még kiskorú volt. Hogy már 5 éve hatalmas csöcsei voltak, az talán megfontolás tárgyát képezte, mert senki se tett feljelentést. Persze kérdés, ha tett volna, nem röhögték volna-e ki.

Az egyetemi hallgatónőkről köztudott, hogy vizsgáikon tömegesen vetik be női mivoltukat. Persze ők 18 felettiek, és ez jogilag OK. Bennem azonban felvet egy kérdést. A metoo mozgalom rámutatott arra, hogy a férfiak nem bírnak a bőrükbe maradni és „zaklatják” a nőket, sokszor csak verbálisan. „Zsuzsika, milyen csinos ma, este fürdés közben szívesen megmosnám a hátát.” Ez a mondat 10 év múlva 50 ezer dollárt ér a metoo mozgalomnak köszönhetően.

Ezzel kapcsolatban csak azt nem értem, a kigombolt blúz, a villantott emlők, a csáb mosoly, miért nem könyvelhető el zaklatásnak. És miért nem nevezhetőek enyhítő körülménynek. Mert azt nem tudom elképzelni, hogy az 56 éves tanár csak úgy megkérdezte a 13 éves tanítványt. Mond Marika, te még szűz vagy. Nem tanár úr kérem. Akkor gyere fel hozzám, nem harapok. Sokkal valószínűbb, hogy Marika volt a kezdeményező: „Jaj tanár úr, olyan szép szemei vannak, pont mint a papámnak.”

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________