2022-02-02 nap bejegyzései

(3770) Beszéljük meg

Tibor bá’ online

Dajtás hozzászólásából: „A te biológiai testedet valóban édesanyád hozta a világra, de a lelkedet, ami vezérli a testedet nem, ezt már bizony Isten teremtette, és a te lelked szabad akaratából (ez sem teljesen igaz így) kapcsolódott fizikálisan a megtermékenyüléskor a petesejthez.” Első olvasáskor elállt a lélegzetem.

Dajtás szerint a megtermékenyített petesejthez a megtermékenyítés pillanatában kapcsolódik a lélek. Gondolom a petesejt első osztódásakor. Megítélésem szerint ez a kijelentés az ember hátán felállítja a szőrt. Minden pénzben le merem fogadni, hogy a történelmi egvházak egyike se vállalná fel ezt az állítást.

Minden esetre ha én isten lettem volna, ezt az elrendezést átugrom. Számtalan megtermékenyített petesejt nem tapad meg, és a menstruáció kimossa, ezek szerint lélekkel együtt. Mi lesz ezekkel a lelkekkel, mert hogy a lélek örökké való.

Különben, hogy néz ez ki? Valahol a másvilágon polcokon tárolják az előregyártott lelkeket, és amikor egy petesejt megtermékenyül akkor sorba szépen leszállnak a polcról és zsupsz bele a petesejtbe?

De van itt még más is. Mindennek van lelke, vagy csak az embernek? És ha a lélek „vezérli” a testemet (ahogy ezt dajtás írta) akkor én miért nem tudok erről a vezérlésről? Ha csak az embernek van lelke, akkor mikor lett és miért, mert hogy 500.000 éve mi is majmok voltunk. A majomnak még nem volt lelke, nekünk meg már van. Ezeket dajtásnak tisztázni kellene.

A halálközeli állapotból visszatérők (sérült) agya becsapja őket. Én nem halálközelből jöttem vissza, hanem a halálból. Nirogénoxiddal kísérletezve a vérnyomásom 60 Hgmm szisztolé alá esett. Az agyam elhalt (vagyis a tudatom), de az utolsó pillanatban parancsot küldött a szívnek a frekvencia fokozásra. Az agyam újra kapott vért, magához tért. Hogyan észleltem? Sehogy. Ültem a fotelban, elvesztettem az eszméletem. Sötét semmi. Egyszer csak elkezdtem látni a szobát de nem egy képben, hanem darabokban, mint amikor egy fényképet darabokra vágsz és a darabokat ledobod egy asztalra. Én felkiáltottam, hogy „mi van?” majd tökéletes lett a kép, és szörnyen fájt a szívem. Gondolom vert vagy 160-at percenként. Egyből rájöttem mi történt. DE…. agyhalálom alatt a lélek nem vette át a tudatomat. Totálisan megsemmisültem. Vagyis nincs lelkem.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(3769) Célpont: Kijev

Tibor bá’ fordítása online

 

Mivel várják az oroszokat?

 

1956-ban Budapesten az orosz tankokat Molotov koktéllal semlegesítették. Az régen volt. Kijev nemrég kapott páncéltörőkkel várja a T-72 monstrumokat. Ismerkedjünk meg velük!

(1) Javelin anti-tank rakéta: Infravörös fényt követő rakéta, kettős gyutaccsal (érintős és közeli). El tudja kerülni a tank védelmi rendszerét. A Javelin a tankot felülről támadja. Maximális hatótávolságról alkalmazva 160 méter magasra emelkedik. Páncél átütőereje 800 mm. Maximális hatótávolság 2500 méter. Képessége: „kilövés és elhagyás” rendszer. Ez azt jelenti, hogy kilövés után a kezelője elhagyhatja a kilövőállást, ami növeli a kezelő túlélési esélyét. Bármely pozícióból tüzelhető: ülőhelyzetből, térdelésből, álló helyzetből. Könnyű indítás: Ez azt jelenti, hogy a rakétát az indító csőből egy indító motor hajtja ki, és a hajtó motor csak akkor gyújtja be, amikor a rakéta a kilövőtől biztonságos távolságban van. Ez lehetővé teszi, hogy a kilövő biztonságos helyzetbe hozza magát.

(2) (NLAW) Light Antik-Tank Weapon = Könnyű Tankelhárító Rendszer. Hordozható, egylövetű tankelhárító gránát kilövő. Ez is a „kilövés és elhagyás” rendszert alkalmazza. Hatótávolsága 800 méter. Hatékony mindenfajta modern páncélozott jármű ellen. Súlya mindössze 12,5 kg. 500 mm-es páncélzatot képes áttörni. A Javelinhez hasonlóan zárt helyről is kilőhető.

(3) M141 Bunker Defeat Munitions (BDM). Speciális fegyver, amit bunkerek és megerősített állások ellen lehet bevetni. Ezért, roppant hasznos városi harcászatra. Gyalogos ütközetben felhasználható könnyű páncéllal ellátott járművek ellen. A fegyver egylövetű, vállról indítható, támadó eszköz. Behatolás betonba 200 mm, téglába 300 mm, homokzsákokba 2 méter.

Az ukránoknak akár van tank elhárításuk, akár nincs, hülyeség lenne őket megtámadni II. világháborús fegyverekkel, amik III. világháborús fegyverekkel könnyen elhárítható. Helyezzék atomfegyvereiket állandó riadókészültségbe, aztán Washington tegyen, amit akar.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________