2021-08-13 nap bejegyzései

(3618) Oltakozásom

Tibor bá’ online

2021 a 89. év

Ma megkaptam a 3. oltást. Valamennyi oltásom Pfizer volt. Amikor Orbán meghirdette az oltakozást, én azonnal jelentkeztem. Így behívtak február 6.-ára. Pontos időpontot adtak meg, egy percet se kellett várnom. Semmi utóhatása nem volt. A beadás helyén nyomásra érzékenyen reagált. Ez mindent. Pont három héttel később behívtak a második oltásra. Lebonyolítás,  utóhatás megegyezett az elsővel.

Június 6.-án megmérték az immunitásomat, az eredmény IgG 42,02 COI szeropozitív lett. Ennek ellenére kérem a 3. oltást.

Néhány napja lehet időpontot kérni a harmadik oltásra. Ez nem olyan jól működik, mint az első kettő. Automatizálva  van, de nem tökéletes. Én ugye nem Budapesti vagyok, hanem Pest megyei. El akart küldeni délre 60-70 km-re. Gondoltam egy merészet és azt állítottam, hogy a III. kerületben lakom. Szó nélkül elfogadta és  beküldött a Szent Margitba. Halál pontos időponttal. 12:36. Kiderült, hogy ennek semmi köze az oltáshoz. Kb. negyvenen voltak előttem. Ha nem kaptam volna időpontot akkor is elfogadtak volna, mert semmit se néztek, csak azt, hogy meg van-e a két oltásom és a  négy hónap.

Azt vártam, ami az első kettő esetében volt, de estére rázott a hideg, majd izzadni kezdtem. Nyilván az első két oltás által keltett antitestek megtámadták az oltásban lévő tüske fehérjét. Meglátjuk mi lesz! Kérdés?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________