2021-03-19 nap bejegyzései

(3488) Gyilkos kormány

Tibor bá’ online

 

2021 a 89. év

Kettőszázhét, 207 magyar halt meg március 17-én. Új rekord, de nem az utolsó. Közben megy a szédítés, a mindig beváló propaganda. „Magyarországon van a legtöbb beoltott az Unióban” (lakosság arányosan). Természetesen ez se igaz, de az nem érdekes. Angliában már a lakosság fele be van oltva. De mit számít ez? Maga Orbán Viktor mondta szeptemberben, hogy a halottak száma mérvadó. Ne oltsanak be senkit, de ne is haljon meg senki. Természetesen ez lehetetlen. És akkor az újabb süket szöveg. Júliusra az ország átoltott lesz, és helye- huja-haj mehet mindenki Dubaiba. Ez a kijelentés ezer sebből vérzik. Először is, Dubaiba csak az mehet, akinek van gázszerelési bizonyítványa. Ennél is nagyobb baj, hogy a magyarok több mint fele nem kér az oltásból. Hogy leszünk átoltva?

Különben se biztos, hogy az oltások meg fognak védeni az újabb és újabb mutánsoktól. Azt már tudjuk, hogy a legújabb mutánst az eddig alkalmazott teszt nem mutatja ki. Ha meg akarjuk úszni a legrosszabbat, akkor nincs más kiút, mint a szigorítás. Ha Orbán nem tököl heteken át, a szakemberek tanácsa ellenére, és meghozza a szükséges intézkedéseket, akkor nem megy fel a halottak száma 17 ezer fölé. A szeptember végi napi 8 halálesetről 200 fölé, és nincs megállás.

És akkor nézzük az orbáni teszt alanyt Ausztriát! Ott az egy millióra eső napi halott szám 2,86, nálunk ez 16,21 volt a 207 előtt. Ma már ennél is több. Ausztriához viszonyítva legalább ötször több. Mondom ötször. Európában miénk a második hely. Hurrá! Ezüstérmesek vagyunk. Orbán ezzel nem vág fel, elhallgatja bűnös mulasztásának termékét. Sikerült kormányát benavigálni a tömeges gyilkolásba, amit propaganda nyomásával akar ellensúlyozni. Ez azonban egyre kevésbé fog sikerülni, mert a napi 6500 új fertőzés nekem azt súgja, hogy ha nem húzzuk össze magunkat, a halál továbbra is fog vigyorogni az ablakunk alatt.

Van más elgondolkodtató mondanivalóm is. Február 27.-én, kevesebb mint 3 héttel ezelőtt az elhunyt férfiak átlag életkora 75 év volt, az március 18.-ra 69 évre csökkent. Ha ez a trend folytatódik, akkor kezdhetnek idegeskedni az eddig megszorítás és oltás ellenes negyvenesek is. Van Isten! Szeretném látni a hetek óta lélegeztető gépre kötött Curix-ot amint a gazdaság érdekében követeli a megszorítások feloldását.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________