2021-03-15 nap bejegyzései

(3484) A nagy pusztulás

Tibor bá’ fordítása online

 

A Covid-19 pandémián túl, egyre közelebb a Nagy Pusztulás

2021 a 89. év

Szerző: Paul Craig Roberts

A nyugati állampolgárok nem tudnak Washington és az európai vazallusok győzködéséről, hogy készülnek megtámadni Oroszországot. Kiszivárgott hírek szerint a Bundeswehr elhatározta, kijelentik, hogy Oroszország a német nép ellensége.

Washington az orosz határok mentén telepített NATO katonai bázisokkal sikeresen meggyőzött néhány orosz politikust az ellenségeskedésről.

Lehet, hogy Washington katonai lépéseinek célja Putyin fenyegetése, hogy hagyjon fel az Amerika kizárólagosságának a támadásával. Azonban ez néhány orosz politikust, mint például Vlagyimir Zsirinovszkit Hitler csapatainak az 1941-es, orosz határ megszállására emlékezteti.

Zsirinovszki hozta létre az Orosz Liberális Demokrata Pártot, és annak a vezetője, valamint az orosz parlament alelnöke. Az alábbi videóban látható, amint szembeszáll egy német újság szerkesztőjével, közölve vele, hogy a német csapatok megint az orosz határ mentén vannak, amivel kiprovokálnak egy megelőző orosz csapást. A kiprovokált megelőző csapás után semmi se fog maradni Németországból és a NATO csapatokból. „Minél több NATO katona kerül az országába, annál gyorsabban fognak meghalni, az utolsó emberig. Távolítsák el a NATO-t az országukból.

 

Az orosz külügyminiszter, Szergej Lavrov kifejtette elégedetlenségét, amiért Washington diplomácia helyett erőből és kikényszerítésből akar politizálni. Washington részéről felelőtlenség meggyőzni Oroszországot, hogy a diplomácia egy eredménytelen zsákutca, mert ha Oroszországot erről meggyőzik, akkor erőre, erővel fog válaszolni.

A tény az, hogy Zsirinovszkit már sikerült meggyőzni, és lehet, hogy már Putyint is. A múltkoriban jeleztem, hogy nem rég Putyin leápolta a nyugati mellébeszélést, ami nukleáris háborúhoz vezet.

Putyin világossá tette, hogy Oroszország nem fogja elfogadni az amerikai rakétaállomásokat Lengyelországban és Romániában. Ezt a tényt közölte Washingtonnal és az imbecillis lengyel és román kormánnyal. Azonban Putyinnak tudomásul kellett venni, hogy „ezek nem hallják meg szavait.”

Ez a süketség azt jelenti, hogy Washington arroganciája mellett, a hülyeségük miatt nem képesek Putyin figyelmeztetését komolyan venni. Ha Washington kitart tervei mellett, akkor ezzel kiprovokálnak egy megelőző atomcsapást.

Az amerikaiaknak fel kell ébredniük arra a veszélyes helyzetre, amit Washington létrehozott, de nem hiszem, hogy ez be fog következni. A legtöbb háború az emberek tudta nélkül következik be, amire csak az esemény után ébrednek fel. Annak pedig semmi jele nincs, hogy a Kongresszus tudna a közelgő Nagy Pusztulásról. A média pedig csak a propagandát nyomja.

Néhányan próbálják figyelmeztetni az embereket, arra a valós veszélyre, amivel szembeállnak, de a hangjuk nem elég hangos. Még Vlagyimir Putyin hangja se elég hangos. Úgy tűnik, a Nyugat mindaddig süket marad, amíg „semmi nem marad a német és a NATO csapatokból”, valamint Lengyelországból, Romániából, és persze mindenkiből.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________