2021-01-24 nap bejegyzései

(3436) Disztópia

Tibor bá’ fordítása online

 

Disztópia (negatív jövőkép)

Úgy tűnik, napjainkban az USA teljesen megbolondult. Lássuk csak:

Egy teljes hadosztálynyi katona lepte el  Washingtont, hogy meg-védje a mindössze jelképes beiktatást a nem létező fenyegetései-vel szemben.

26,000 Nemzeti gárdista biztosítja a washingtoni beiktatást

A katonák megbízhatóságát az FBI vizsgálja, mintha az kétséges lenne.

FBI átvilágítja a Washingtonban állományozó katonákat

A Demokrata Párt vezetősége tökéletesen megbolondult.

Hillary Clinton & Nancy Pelosi azt állítják, hogy Putyin adott parancsot Trumpnak a Capitolium ostromára

Hillary Clinton: Nancy Pelosi és én egyetértünk abban, hogy szükség van annak kivizsgálására milyen kapcsolat van Trump és Putyin között, annak érdekében, hogy ki tudjuk javítani a nemzetbiztonságban ejtett hibát, és megakadályozzuk, hogy egy bábú legyen még egyszer az elnök.

Talán ennél is bolondabb a kifelé tartó külügyminiszter.  UTC · 2021. január 19. Pompeo külügyminiszter: „Meghatároztam, hogy a Kínai Kommunista Párt által irányított Kínai Népköztársaság népirtást követett el a muzulmán Ujghursok, és más etnikai kisebbségek ellen Szinjiangban.”

„Meghatároztam” Kinek képzeli magát ez a pasi?

Közben pedig ez történt:

Los Angeles felfüggesztette a levegő minőség megőrző szabályait, hogy a felhalmozódott COVID-19 áldozatok hamvaszthatók legyenek.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________