2020-12-19 nap bejegyzései

Tarhálás

 Tibor bá’ tarhálása online

Az Information Clearing House elnevezésű hírportál egy független intézmény, nap mint nap összegyűjti a független posztokat az egész világból, és a címlistára szétküldi. Természetesen én is megkapom minden nap. A szolgáltatás ingyenes, de elvárnak némi adományozást. Az elmúlt években időnként jelezte az egyszemélyi szerkesztő (Tom Feeley), hogy járuljunk hozzá a fenntartáshoz. Néhány nappal később közölte mennyi jött össze, és minden ment tovább. Az idén megváltozott a helyzet. A posztok másolata közé be van téve egy kiemelt felhívás. Íme:

Note form Tom

Forgive the interruption, but this month Information Clearing House really needs your help. 99.5 percent of our readers don’t give they look the other way. All we ask is that you click this link and provide what ever you can to support our work.

We ask you humbly: please don’t scroll away.

Peace and Joy

Tom Feeley

Ennek így néz ki a fordítása:

Értesítés Tomtól

Elnézést a megszakításért, de most az I.C.H-nak tényleg szüksége van a segítségedre. Az olvasók 99,5 százaléka nem adakozik, másfelé néznek. Csak azt kérjük, hogy klikkelj ide és adj annyit, amennyit tudsz, a munkánk segítésére.

Tisztelettel kérünk, ne lapozz tovább.

Legyen béke és öröm

Tom Feeley

Amikor már a harmadik napja ütköztem össze ezzel a bejegyzéssel, elgondolkoztam rajta. Pandémia, leállás, munkanélküliség, félelem mit hoz a jövő, bizonytalanság. Most a korábbi VIP előfizetőknek csak 20 százaléka újított. Megértem. Ezért úgy határoztam, hogy 2021-re a VIP előfizetés díját nem határozom meg, mindenki annyit adjon, amennyit anyagi helyzete megenged. Ha valaki csak 1000 forintot tud nélkülözni, azt is tudomásul veszem. Rendkívüli időkben segítsünk egymásnak, ahogy tudunk. OTP 11773030-00271383.

U.i.: Ne csak utalj, gondoskodj róla hogy megtudjam az E-mail címed is (új előfizetők!).

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________