2020-11-02 nap bejegyzései

(3354) Körlevél

Tibor bá’ online

 

A svájci-német határon élek, igazoltan fertőzött vagyok. Jelenleg lábadozom, a szervezetem lassan 2 hete küzd a vírussal.

Kérem szépen Önöket, hogy a túlélési tippjeimet terjesszék el, hogy minél többen túlélhessék a betegséget!

A legfontosabb:

Mellkasi fajdalom jelentkezése eseten semmiképpen se aludjanak a hátukon fekve! Vagy ülve bóbiskoljanak, vagy az oldalukon fekve, és mozogjanak minél többet, az ágyban is, a házban is, akar a szabadban, friss levegőn is, mert attól beindul a keringés, és felerősödnek tőle!

A vírusos tüdőgyulladás okozza ugyanis a haláleseteket, és a tüdő károsodását is. Ha nem mozognak, a tüdőgyulladás súlyosbodik!

Nem igaz, hogy a vírus csak az idősekre és a betegekre veszélyes!!!

Fiatal vagyok, jól táplált, egészséges, edzett, mégis nagyon legyengített!

Ha nem keltem volna fel az ágyból, és nem mozogtam volna, valószínűleg most halott lennek, mert a tüdőgyulladás megölt volna, annyira legyengít! Csak akkor lettem jobban, mikor felkeltem, és mozogtam, egyébként levegőt sem kaptam volna…

Aki a hátán fekszik végig az ágyban, és nem mozog semennyit, az teljesen legyengül, meghal, higgyék el nekem!

Bármennyire gyengének érzik magukat, keljenek fel, minden nap sétáljanak egyet, akar a házban is, nyitott ablaknál, ez mentett meg engem is.

Ha csak fekszenek, súlyosbodik a tüdőgyulladás, és belehalnak jó eséllyel!

Ülve legyenek, ha járni, mozogni nem tudnak, mert ez a testhelyzet kedvez a légzésnek, a fekvés pedig nehezíti.

Ha tehetik, minden nap fogyasszanak sok fokhagymát, zöld teát, és nagy dózisban vitaminokat, pl. borászoktól szerezzenek be tiszta C-vitamint, megéri felerősíteni magukat a helyes táplálkozással!

Az egészségügy már most is túlterhelt, és a helyzet csak romlani fog egy darabig, mindenki elkapja, ezért semmilyen orvosi segítséget ne várjanak, hanem magukon és egymáson segítsenek!

Ismétlem: Aki nem mozog, az meghal!

Ezt a betegséget nem lehet csak úgy kiheverni ágyban fekve, mint az influenzát!

Keljenek fel, és járjanak! Isten óvja Önöket!”

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________