2020-01-28 nap bejegyzései

(3082) Mi a helyzet ma?

A 11 milliós város:

__________________________________________________________________________

Az amerikai titkosszolgálat szerint (ahol modellezték az eseményeket) Kínán kívül 400 eset várható február 2.-ig.

Február 16.-ig Kínának annyi.

Február 16.-ig az USA és EU első nagyvárosába bevezeti a karantént, ami pánikhoz, zendüléshez, és fosztogatáshoz vezet.

Április közepéig a világgazdaság összeomlik, az ismert világnak vége. Karbantartás hiánya miatt az infrastruktúrák nem fognak funkcionálni. (atom reaktorok???) Betegség, vagy attól tartó félelem miatt az üzemeltetők nem jelennek meg. Szolgáltatások megszűnnek, és hasonlók. Felfogtad? A civilizált világnak vége.

Készülj fel péntekig.

Legjobb stratégia, ha nem hagyod el lakóhelyedet. Ha abszolút muszáj elmenned, akkor ügyelj arra, hogy a vírus nem csak „csepp fertőzéssel” terjed, de megtapad felületeken is. Semmit ne fogj meg kézzel, hazaérkezés után égesd el a maszkot, ne mászkáld össze a lakást azzal a cipővel, amit hordtál, azonnal moss kezet. Ruhádat be a mosógépbe, és zuhanyozz le.

A hozzászólásokat folytassátok ez alatt.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(3079) Breaking news – Koronavírus

Tibor bá’ online

Aki tud angolul, annak itt egy helyzetjelentés:

Újabb frissítés:

A helyzet egyre tragikusabb.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/coronavirus-in-china-20-million-quarantined-2-8-million-infected-112-000-dead

The thousands of dead are being taken directly to incinerators. No funeral. No burial.  Just burned. Intel is getting its actual Death counts directly from the incinerator operators!!!!!!  People are literally „Dropping-Dead.”

Sok ezer halottat közvetlenül a krematóriumokba szállítanak. Nincs temetés, csak elégetés. Az adatokat közvetlenül a krematórium kezelőitől kapjuk!!!! Az emberek szó szerint összeesnek az utcán.

Frissítés

Titkos forrásból származó hírek szerint a helyzet sokkal rosszabb, mint a hivatalos hírekből kitűnik.

  • 14% of a city of more than 11 million has been infected (1,551,200 infected)
  • Four percent (4%) of those infected (that is 62,408 already dead).
  • Compared to that the 1918 Spanish flu, which killed MILLIONS had 1% fatality rate

Vagyis: A 11 milliós városból 1.551.200 ember már fertőzött. Ennek 4 %-a, vagyis 62.408 ember már halott. Összehasonlítva az 1918-as spanyol náthával, akkor 1 százalék halt meg, most 4 %.

_______________________________________________________________________

;

Néhány napja tudunk róla, hogy Kínában felütötte a fejét egy új(?) koronavírus, ami tüdőgyulladást produkál, és már biztos, hogy emberről emberre terjed cseppfertőzéssel. A számok eddig alacsonyak voltak, és azt lehetett hinni, hogy a kínai hatóságok tudják, mit kell tenni, és a jelenség hamarosan elmúlik.

Most azonban kerülő úton új hírek járnak. A 11 milliós Wuhan városból nem lehet kijönni, karanténban vannak, amire még nem volt példa. A december 31.-én, Kínában kitört betegségnek hivatalosan 300 áldozata van, akik közül eddig 6 halt meg, de nem hivatalos jelentések szerint a kórházban kezelt súlyosan betegek száma átlépte az 1700-at, és a kórházi proszektúrán több száz elhunytat tárolnak.

Megbetegedések mára már a szomszédokban is vannak: Japán, Dél Korea, Tajvan, Thaiföld. De már távolabb is előfordul. Kanadában legalább 4 személy van karanténban. De van már ember karanténban Ausztráliában, és az Egyesült Királyságban is. A legújabb pedig, hogy Mexikóból is jelentettek nCoV-2019 koronavírust.

És mintha ez nem lenne elég, Afrikában soha nem látott sáskajárás van. Kenyát, Etiópiát, Szomáliát és Ugandát már letarolták. Nem csodálkoznék, ha elsősorban a rizs ára a közeljövőben áttörné a plafont, majd eltűnne a piacról.

PS: A betegség lappangási ideje 5 nap. A repülőn érkező lázas embereket azonnal karanténba zárják, de ez nem lehet túlságosan hatásos megelőzlés az 5 napos lappangási idő miatt. Komoly esély van arra, hogy ebből világjárvány lesz.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________