2020-01-16 nap bejegyzései

(3070) Lecserélt gender

Tibor bá’ online

 

A Skandináv területen divatba jött az átoperáltatás fiúból lányba, vagy lányból fiúba. Norvégiában 2012-ben mindössze 12 lány kérte a gender kiigazítást, ami 2018-ra 154-re változott. Annak ellenére, hogy a sebészek figyelmeztetnek, nincs visszaút. Pedig akadnak, aki visszatérnének, mert a döntés egy ideiglenes probléma miatt következett be. A probléma megoldódott, az átoperálás maradt.

A megfigyelők szerint az okok változnak. Vannak, akik gyerekkoruk óta utálják saját nemüket. Akadnak, akik tinédzser korukban döbbennek rá, hogy „nem ezt a lovat akarják”. Megint mások komoly mentális problémával küszködnek. Sok lány mindig is úgy érezte, hogy ő egy kissé más, mint a többi, és amikor jön a pubertás, nem tud beilleszkedni, kellemetlennek érzi az emlők növekedését, az elnőiesedést.

A sebészek morognak, hogy hibátlan, egészséges szervek eltávolítása nem vicc, főleg, hogy nem állíthatók vissza. De hiába, a túlzásba vitt liberalizmus egyre szedi az áldozatokat a felnövekvő fiatal nemzedék soraiban. Ma már semmi se lehetetlen, ami csak részben igaz. És akkor nem beszéltünk arról, hogy a műtétek nem tökéletesek. Emlőket, hímvesszőt, heréket el lehet távolítani, de normálisan funkcionáló nemi szerveket létrehozni lehetetlen.

Viszont régről tudjuk, hogy a divattól a fiatalokat visszatartani szinte lehetetlen, legyen az pirszing, tetoválás, vagy nemi szerv átszabás.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________