2020-01-09 nap bejegyzései

(3064) Damu Roland

Tibor bá’ online

 

A napokban az a hír járta, hogy Damu Rolandot óránként 190.000 forintért ki lehet bérelni. Hogy pontosan mire, az nem derült ki. Hogy a pasit mi motiválta azt se lehet tudni, de ha volt barátnőjét akarja utolérni, akkor ennél jóval magasabb órabért kellene kérnie. Hogy megadják-e neki, az kétséges. Végül is, mit tud ez a Damu Roland? Mert nőkkel bánni azt nem tud, ez korábban kiderült.

Erről nekem eszembe jut, hogy 3 év után Damu Roland szabadult a börtönéből, aki a bírói ítélet szerint erőszakosan közösült a nőjével. Egy olyan szeretővel közösülni erőszakosan, akit elhagyok, meglehetősen érthetetlen. Az együttélés jogilag azonos a házassággal. Egy házasságon belül mindkét félnek kutya kötelessége szexszelni, amikor erre a másik igényt tart. Ha valamelyik fél erőszakoskodik, azt nem lehet erőszaknak nevezni. Ezt a feministák tagadják, de a felfogást egy bírónak illik figyelembe venni. Egy vadidegen támadásából származó erőszakoskodás a ligetbe, nem egyenértékű a barát erőszakoskodásával. Ha ilyen egyáltalán volt.

Ugyanis Damu Roland megunta szeretőjét, vagy csak annak nagyravágyását. Ha akarok még vele közösülni, akkor nem hagyja el. Ha elhagyja, mi a fészkes fenének akar vele közösülni. Ezt kérdezte Damu Roland is a bírónőtől, aki erre nem tudott válaszolni, mert ő nő, nem pedig férfi. Ezért se a férfi lelket, se a férfi logikát nem ismeri. Sajnos a saját szakmáját se ismeri, mert az első számú szabály (ami szerint minden kétséget kizárva lehet csak valakit elítéli) valahogy kiment a fejéből. Ugyanis tanú nem volt, a nő azt mondta meg lett erőszakolva, a férfi azt, hogy ő nem erőszakolt. Egy:egy! A bírónő megkérdezte önmagától, van kétséged, és mindjárt válaszolt is rá, nincs kétségem. A nő mond igazat, amire bizonyíték, hogy hamarosan nagyon gazdag lesz, és aki mögött ennyi pénz áll, az egészen biztos nem hazudik. Éljen a független és korrupció mentes magyar bíróság. Isten engem úgy segélyen.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________