2019-11-22 nap bejegyzései

(3018) Molesztálás

Tibor bá’ online

 

Most Gothar Péteren volt a sor. Molesztált. Kirúgták. Nyilvánosságra hozta magát és földig hajolva bocsánatot kért az „áldozatoktól” és kapott. Mert a világ meghülyült.

Amióta élet van a Földön a pozícióban lévő férfiak mindig kihasználták a lehetőséget. A kérdés az, hogy ezt milyen módon követik el? Annak idején az a pletyka járta, hogy egy magyar film női főszerepét az kapta meg, aki hajlandó volt a férfi főszereplőnek lefeküdni. Az illető „menő” férfi főszereplő parasztos egyszerűséggel közölte a szóba jöhető hölgyekkel, azé a szerep, aki lefekszik neki. Ez nem volt molesztálás, ez csak a létező „szabályok” ismertetése volt.

Az osztályvezető egyenesen úgy vesz fel titkárnőt, hogy a szexuális szolgáltatás feltétel. A professzor a szőke női hallgatót úgy engedi át, hogy lefekszik neki. Hány példát hozzak még fel? És ezt mindenki tudja, most egyszeribe a balliberális PC gyártók, ezt a hülyeséget találták ki.

És nagy ívben el van kerülve az, amikor a beosztott nő provokálja ki a szexet, remélve tőle előnyök élvezését.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________