2019-08-28 nap bejegyzései

(2937) Hüvelyillattal csábítja el a férfiakat a szexológus nő

Tibor bá’ online

 

A Sun nyomán az INDEX beszámol egy bizonyos Shan Boodram (lásd balra) szexológus nő ötletéről. Na persze a szexológusok legnagyobb része nő, és így pofára a szóban forgó igencsak fehérmájú fasz-bubusnak néz ki. Szóval a hölgy azt állítja, hogy hüvelyének illatával csábítja el a férfiakat. Hát kérem, a hüvely illat jobb esetben szag, rosszabb esetben bűz. Legalább is így él a társadalom emlékezetében.

Anyám imádta a pálpusztai sajtot, az apám gyűlölte. Anyám hetente egyszer-kétszer pálpusztait vacsorázott, amire apán tüntetően kiment a konyhából. Persze megindult a harc értem. Kóstold meg Tibike, így az anyám. Apám pedig elmesélte, hogy készül ez a penetráns sajt. Tudod fiacskám, egy hatalmas fakádban van a kenhető sajt, amit meztelen cigány lányok taposnak. Időnként felkapnak a sajtból egy adagot és becsapják a lábuk közé. Jól oda dörzsölik, aztán ledobják a többi közé, és így tovább. Anyám tiltakozott, apámat vén hülyének nevezte, amire nem volt semmi szükség, mert én már meg voltam fertőzve, mai napig imádom az érett sajtokat. Legfeljebb evés közben apám jut eszembe, és nehéz megállni egy mosoly nélkül.

Néhány évtizede volt egy szeretőm, akihez hébe-hóba feljártam. Ilyenkor első dolga volt, hogy bevonuljon a fürdőszobába egy alapos altesti mosdatásra, pedig az orális szexnek sose voltam híve, de hölgy jól ismerte alkatrészeit, és jobbnak látta megelőzni a bajt.

Na de, mi a valóság? A valóság az, hogy a női hüvely eléggé egy nyitott szerv, védelme a külvilággal szemben mindössze tejsavas közege. A tejsavnak ugyan baktériumölő hatása van, de nem csodaszer. Így aztán a hüvely könnyen megfertőződik. A fertőzés folyással jár, egészen precízen, bűzös folyással. Csak remélni lehet, hogy Boodram kisasszony nem erre az „illatra” gondol. Hát mire?

A hölgy azt állítja, hogy neki bevált, de az eredeti cikk szerint három önként jelentkező esetében a csodaszer nem működött.

Egészen pontosan arról volt szó, hogy a hölgyek mutató ujjukat benedvesítették a vaginájukkal, majd a nedvességet hozzákenték a nyakukhoz, amihez a férfi orr közel kerül a tánc közben. Az eredmény a Sun cikke szerint nulla volt. Minden valószínűség szerint arról lehet szó, hogy a magát összekenő nőnek megnő az önbizalma, ami a pasi fogásnál nagy segítség lehet.

A célba vett pasikat nem kérdezték meg, pedig az lett volna igazán érdekes, hogy számolnak be az „illatról”. Könnyen lehet, hogy pont ezért nem akadt horogra egyik nőnek se pasi a nyilvános találkahelyen.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________