2019-08-12 nap bejegyzései

(2921) Divat és szokás

Tibor bá’ online

 

A szex egyidős idős az emberiséggel. Azt hinné az ember, hogy ott aztán minden elég rég megállapodott, ha úgy tetszik lecsengett. Hát nem.

Fiatal koromban, ami azért elég régen volt, elröppent azóta vagy két generációnyi idő, az anális szexről még csak nem is hallottunk. Akkoriban nem volt okos telefon, ezért állandóan együtt voltunk és minden megbeszéltünk. „Gyerekek, tegnap akkorát kúrtam, mint egy ház.” Az se volt titok, hogy kivel, de a hogyról nem volt szó, mert az egyértelmű volt. Mit lehet ott cifrázni? A „Baszd seggbe a kurva anyádat” a lehető legnagyobb sértés volt, mert aki seggbe bassz, az csak egy állat lehet. Kutya, ló, szarvasmarha, vagy ami tetszik, de ember nem. Egy szaros seggbe tisztességes ember nem dugja be a farkát, kivéve ha buzi. – Ez volt a közvélekedés.

Egy ad hoc társaságban, nem rég bemutattak nekem egy hivatásost, aki azzal állt elő, hogy munkába állás előtt kimossa a végbelét, mert nem tudhatja, mit kedvel a kuncsaft. Az én időmben ilyen kívánsága a kuncsaftnak nem lehetett.

Kamasz koromban óriási szenzációnak számított, hogy Karádi Katalin az egyik filmben meztelenül beugrott a vízbe, de csak az alkonyati sziluettjét lehetett látni, vagyis semmit. A nagyanyám pedig azt mesélte, ha az ő idejében egy nőnek kivillant a bokája a férfiak izgalomba jöttek.

Most is villan, de nem a boka, hanem az emlők. Sőt, egyre jobban villan. Már nem számít celebnek az, aki nem villant. A szabály, mindent lehet, csak a mellbimbó és udvara ne látszódjon ki. De már ezt a szabályt se tartja be mindenki. Most kezd terjedni a bimbók mutogatása, sőt az egész csöcs, úgy ahogy van, amihez videó klipeknél hozzá tartozik a seggek esze veszett vonaglása is. Ha lúd, akkor legyen kövér alapon.

De itt nem állunk meg. Tök meztelen nő berohan a focipályára, mert a pasija futballista. Majd különböző csoportok teljesen ruha nélkül nyilvános helyen tiltakoznak mindegy, hogy mi ellen. Lényeg, hogy pucérok. A meztelen testet tehát tiltakozásra használják fel. Nem tudom, de ez szerintem az emberi test lealázása.

Lehet-e tovább lépni, már hogyne lehetne. Nyilvános helyen, mindenki szeme láttára, közösülni. Erre is van példa.

Lehet-e még tovább menni? Lehetne, de már nincs hová. A helyzet az, hogy ebben is az út végére értünk. Nem csoda, hogy az emberiségnek nincs jövője. Elfogyasztottuk. Néhány ezer forintért már nagyszülőket szúrunk le 19 centis késsel. A pénzhajhászásában, mindent feléltünk, nem csak az erkölcsöt, a saját komfort érzésünket is.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________