2019-04-18 nap bejegyzései

(2813) More sex please!

Tibor bá’ online

 

Az embereknek szükségük van arra, hogy szeressék, és hogy szerethessenek szexuálisan és szexualitás nélkül. Szeretet nélkül a legtöbb ember hajlamos a magányosságra, depresszióra és elidegenedésre a társadalomtól, ami erősen kihathat a munkateljesítményükre.

Nick Drydakis (Cambridge) 2008-ban 7500 görögöt mért fel 26 és 50 év között, miután megkérték őket, hogy tárják fel családi és egészségi állapotukat, valamint szexuális aktivitásukat is. Ezen kívül megtudták a munkahelyükkel kapcsolatos dolgokat, elsősorban a fizetésüket. A teljesség kedvéért a mintavételben melegek, biszexuálisak és transzvesztiták is voltak.

A felmérések azt mutatták, hogy azok, akik hetente legalább öt alkalommal szexelnek, 5 százalékkal több pénzt vittek haza, mint azok, akik kevésbé aktívak. Azok, akik egyáltalán nem éltek nemi életet az átlagnál 3,2 százalékkal kevesebbet kerestek. Még azok is többet kerestek, akiknek egészségügyi problémáik voltak, de normál szexuális életük. Az eredményt egyáltalán nem befolyásolta se a magasabb végzettség, se a szexuális orientáció, se pedig a munkájuk minősége.

A gyakori szexelés és a magasabb fizetés közötti összefüggés oka minden bizonnyal az, hogy az egészség és a szex kéz a kézben jár. Más szavakkal a szex pont úgy hozzátartozik az életben maradáshoz, mint az étel, ital, oxigén. Akit érdekel a teljes tanulmány az megtalálja itt: here

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________