2019-04-11 nap bejegyzései

(2806) Nagy Britannia muszlimizációja

Tibor bá’ online

 

Az összeomlás jele: Nagy Britanniában a kereszténység visszavonulóban van. Londonisztánban 423 mecset épült az utóbbi időben, mialatt 500 anglikán templomot lebontottak, vagy más célra használnak.

Az multikultúra angol hirdetői akaratlanul is segítik az iszlám fundamentalizmust.

Sir James Munby, az egyik vezető angol bíró állítja, hogy a keresztény eszmék már nem befolyásolják a bíróságokat, mert multikulturálisan kell bíráskodniuk, ami azt jelenti, hogy még több iszlám. Rowan William, korábban Canterbury érseke, és Lord Philip főbíró szintén az mellett állnak ki, hogy az angol törvényekbe be kell építeni a shariát. Az angol egyetemek is kezdik felvenni a sharia, iszlám törvénykezést. A londoni Queen Mary Egyetemen a női hallgatóknak már külön ajtón kell belépni, nem tehetnek fel kérdéseket, ahogy ez Riadban és Teheránban szokás.

A  Hyatt United Church templomot megvásárolta az egyiptomi közösség és mecsetet csináltak belőle. A St Peter’s Church templomot átalakították mecsetté. De nem csak az épületek állnak át, az emberek is. A westminsteri támadás óta az iszlámra áttértek angolok száma megduplázódott.

A Daily Mail újság lehozott egy fényképet egy mecsetről és a néhány méterrel arrébb álló templomról London szívében. A mecsetbe 1230 hívő fér be, és teli van. a metodista templomba mindössze 20 hívő volt.

A közelben fekvő Bune utcai mecsetnél más a probléma. Ott mindössze százan férnek be. Ezért pénteken hatalmas tömeg gyűlik össze a kapu előtt. Nyilvánvaló, hogy Angliában a kereszténység egy relikvia, míg a muzulmán hit a jövő vallása.

A legfontosabb angol városokban hatalmas muzulmán tömeg él. Manchester lakósságának 15,8 százaléka, Birmingham 21,8 %-a, Bradford 22,7 %-a muzulmán. Ami fontosabb, ezekben a városokban kb. ugyanannyi muzulmán gyerek születik, mint keresztény.

Úgy tűnik az angolok feltett kézzel adják meg magukat. Az M16 vezetője Sir John Sawers „javasolta” hogy az iszlámmal kapcsolatos témákat öncenzúrával kell kezelni, nehogy megsértődjenek. A brit nagykövet, Simon Collis, Szaud Arábiában áttért az iszlámra, Mekkába zarándokolt és megváltoztatta keresztnevét Haii-ra.

A poszt Giulio Meotti, az Il Foglio kulturális szerkesztője munkájára támaszkodik.

The decline of Christianity in Britain – a symptom of collapse

___________________________________________________________________________

Tudom, hogy Orbán jó érzékkel nyúlt a migráns témába, és nem gondolja komolyan, de legalább utat mutat.  A magyar ellenzék annyira hülye, hogy nem vette észre, amit az átlag polgár  érzékel. Az iszlám fundamentalizmus nagyobb veszély, mint a globális felmelegedés, mert mielőtt megsülünk, a muszlim térítők levágják a fejünket, vagy áttérünk a vallásukra.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________