2019-04-03 nap bejegyzései

(2798) Kártérítés

Tibor bá’ online

 

Lauren Miranda, egy 25 éves amerikai matek tanárnő félmeztelen  szelfit készített magáról két évvel ezelőtt, amit elküldött a barátjának. Aztán ez a kép valahogy átkerült a tanítványaihoz. Ennek következtében az iskola elbocsátotta, mert nem állhat azon tanulók elé, akiknek zsebében ott lapul a félmeztelen fényképe.

A hölgy talált egy ügyvédet, aki segített neki beperelni az iskoláját és kért 3 millió dollár kártérítést. Indok: Súlyos diszkrimináció, mert ha egy férfi tanár félmeztelen fényképét találnák meg a diákoknál a tanárt egészen biztos nem rúgnak ki. A riportereknek még azt a kérdést is feltette, mi baj van a testemmel, az emlőimmel, miért nem szabad őket látni bárkinek? Különben a hölgy nem ragaszkodik a 3 millió dollárhoz, ha az iskola visszaveszi. Hogy ez esetben mi lesz a diákok zsebében lapuló fényképekkel, arról nincs hír.

Gondolom a blogolvasók között jócskán vannak olyanok, akiknek kamasz fiú van. Szerintük, van-e valahol hiba a történetben?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________