2019-03-03 nap bejegyzései

(2769) A legfrissebb ijesztgetés

Tibor bá’ online

 

Február 28-án, ami a meteorológiai tél utolsó napja, de azért még mindig tél, Magyarországon rekord meleg volt 23,5 °C értékben. Ezzel egy időben nyilvánosságra hozták, hogy 1750-hez viszonyítva 2026-ra a Föld hőmérséklete 18 °C-al lesz melegebb (pillanatnyilag csak 1,8 °C-nál tartunk) Tehát, 7 év alatt 16,2 °C-al fog megnövekedni. Téboly.

OK. De mi ennek az oka, és miért most jöttek rá nagy hirtelen? A helyzet az, hogy kiderült 1200 ppme esetén a tengerek felett keletkező gomolyfelhők (stratocumulus) el fognak tűnni. [Hadd szúrjam közbe, hogy „ppme” alatt CO2 ppm ekvivalenst értenek. Vagyis idesorolják az összes üvegházhatású gázt is.] A NOAA szerint jelenleg 410 ppm a CO2 érték, de a ppme már 500. Vagyis, további 700 ppme kellene néhány év alatt. Ezek a gomolyfelhők igen jelentős mértékben verik vissza a bejövő napfényt. Recent study Ha ez megszűnik, a hőmérséklet megugrik. Na jó, de hogy lesz 1200 ppme?

Csak az Arktiszen négy billenő pont várja, hogy elérjük:

1) A jég eltűnése, ami jelenleg az óceán meleg vízével szemben pufferként működik.

2) A jég eltűnésével a jég fényvisszaverő hatása megszűnik, a Napfény itt marad és melegít.

3) Az Artktisz Óceán tengerfenekének üledéke destabilizálódik.

4) A permafroszt felolvad.

A főbűnös a metán. A légkörben 1 ppm = 7,81 Gt CO2. Vagyis a hiányzó 700 ppm = 5467 Gt CO2, ami egyenértékű 42 Gt metánnal. Miközben Natalia Shakhova figyelmeztetése szerint 50 Gt metán kész bármely percben felszabadulni. Mindössze ezt kell megvárni.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(2768) 141,5 mm

Tibor bá’ online

 

~at537

Ha már úgyis megdöglünk, akkor néha foglalkozzunk mással! 😀

Valószínűleg kitaláltad, 141,5 mm a kaukázusi férfiak átlagos hímtag mérete. Miért álltam elő ezzel a témával? Azért, mert most először történt, hogy a felmérést (1660 aktívan szexelő fő) nem bemondásos alapon végezték, hanem egyszerűen megmérték, természetesen merev állapotban. Ezt, az alig több mint 14 centis átlagot, készpénznek lehet venni.

Miért végezték a felmérés, és miért haraptam rá én is? Először is azért, mert közvetett úton így lehet információhoz jutni a vagina méretét illetően (állítják a kutatok), aminek a mérése sokkal bonyolultabb lenne.

Ezen kívül ez a valós érték elősegítheti a szexuális játékokhoz használt segédeszközök pontos méretezését, és ezen keresztül a hatékonyságuk növelését.

Ennél is sokkal fontosabb (és ezért csatlakoztam a publikáláshoz), hogy az Interneten hozzáférhető szex látványosságok elterjedésével a férfiak jelentős százalékának olyan érzete támad, hogy pénisze némileg alul méretezett, ami súlyosan kihat az önbizalmára. Tessék tehát tudomásul venni, a férfiak 83 százalékának a pénisze, merev állapotban, 16 cm alatt van. Meg tetszettek nyugodni?

Mivel normál körülmények között a férfiak általában egész életük alatt mindössze egyetlen egy péniszt látnak merev állapotban, véleményükkel nem sokra megyünk. Viszont hölgyeim, a ti hozzászólásaitok számunkra igen értékesek lehetnek. Tehát dalra fel!

PS: Ha valaki előáll azzal, hogy a vén kecske nyalja a sót, azt kitiltom. 😀 Úgy mellesleg, pszichológusok véleménye szerint minél kisebb egy férfi pénisze annál nagyobb kocsival jár. Én a legkisebb Hondával járok. 😀

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________