2019-01-14 nap bejegyzései

(2730) Gyártsunk celebeket

Tibor bá’ online

 

Egy videó megnézése után a Youtube hozzám vágta a „VV Vivien és VV Radics takaró nélkül szexelnek” című 3 perces videót. Megnéztem. Való igaz, egy férfi és egy nő, feltehetően VV Vivien és VV Radics némi takaróval végzett hülyéskedés után tök pucéron, ahogy az szokás, basztak fekete-fehéren, úgy, hogy Radics a hátán feküd, Vivien pedig háttal neki, lovagolt a faszán. Időnként megpihentek, majd folytatták.

Na már most, gondolom megértitek, ha ilyen natúr fotózunk, akkor nevetséges lenne fütyiről vagy péniszről vagy közösülésről beszélni. De azért valamint meg kell kérdeznem, tudod-e mi az a VV? Hát igen, Való világ. És ugye a való világhoz, valós szóhasználat jár.

Na most vissza VV Vivienehez. A fene tudja miért választotta ezt a pózt, ami a lehető legfárasztóbb, a legkevésbé élvezhető, de persze a pornó portálok leggyakoribb látnivalója. Nyilván innen tanulta, és senki se mondta neki, hogy ezt a pózt csak azok választják, akik már halálra unják a partnerüket, hát megpróbálkoznak ezzel is. Én meg feltételezem, hogy VV Vivien még nem unja halálra VV Radicsot, hiszen mindössze két napja ismerik egymást. Kérdés, lesz-e folytatás?

Hát persze, a TV2 meg fogja hívni VV Vivient egy Mokka adásra, ahol beszámolhat VV élményeiről. Egy héttel később Jakubcsek fogja faggatni műsorában, hogy hát hogy is volt az, amikor az édesanyja megtudta, hogy a nyilvános (eddig 134,7 e megtekintés) baszása az interneten van (ahova csak felkerülni lehet, le sokkal nehezebb). VV Vivien be se fogja fejezni a mondatát, amikor egy oldalajtón megjelenik az édesanya. Itt a dolog nem áll le, mert ezt követve VV Vivient behívják egy „Sztárban sztárba” vagy egy X faktorba, vagy mit tudom én mibe. Minden esetre VV Vivien már celeb, fog róla fénykép felkerülni a Facebookra, a Blikk-re stb. stb. és tudomásul kell venni, hogy ha egyszer valakik celeb lesz, akkor élete végéig celeb is marad. Olyan ez, mint a nemesi hűbérlevél. A cím, már mint a celebség, örökölhető, vagyis idővel celeb lesz az utód is örökösödési alapon. „Gyönyörű fiatal nő lett Kiszel Tünde lánya” bevezetéssel plusz néhány fotóval.

Nincs pardon. Ha valakiből celeb lesz, mert éneklés helyett beleüvölt a mikrofonba. Majd később kuplerájt akar nyitni, ármányos módon kölcsönöket vesz fel, majd nyel le, amiért börtönbe kerül, és üli le a kiszabott büntetést, közben 45-ről felhízik 110 kilóra, még nem ok arra, hogy ne ünnepeljék, mint örökös celebet. Mert a tisztelt társadalom torkán bármit le lehet tolni, szórakoztatás címen.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________