2019-01-10 nap bejegyzései

(2726) Orosz stílusú konklúzió

Tibor bá’ online

 

A (2723) alatt futó VIP fordítás utolsó fejezetét mindenki számára lefordítottam, elsősorban a mondanivaló rendkívüli fontossága miatt. Íme:

___________________________________________________________________________

Van egy orosz mondás, (лучше ужасный конец чем ужас без конца), ami így hangzik magyarul: Jobb egy szörnyű vég, mint vég nélküli szörnyű élet. Ahhoz nem fér kétség, hogy az Anglocionista Birodalom 2019-ben folytatódni fog. Ami nem fog változni az pedig Amerika képessége Oroszország elpusztítására egy nukleáris támadással. Mert ne kövessük el tévedést, az új, orosz fegyverek csak arra jók, hogy Amerikát megbüntessék egy Oroszország ellen irányuló támadásért, de arra képtelenek, hogy egy ilyen támadást kivédjenek. Ha a neokonzervatív amerikai vezetők úgy döntenek, hogy egy nukleáris holokauszt inkább elszenvednek, mint a hatalmuk elvesztését, akkor nincs senki és semmi a világon, ami megakadályozhatná, hogy elővegyék saját Sámson doktrínájukat.

Nemrég eltöltöttem néhány napot a floridai Boca Raton-ban, ahol az új amerikai arisztokrácia közé keveredtem. Két dolgot tudok megjegyezni: nagyon kellemes az életük, és eszük ágában sincs feladni státuszokat, mint a Föld vezetői. Ha pedig valaki ezt megpróbálja elvenni tőlük – nekem semmi kétségem efelől – kétségbeesett rohamukban bármire képesek. Tehát, egyetlen kérdés marad: el tudja-e venni az emberiség a piros gombot ettől a parazita bandától, még mielőtt megnyomhatnák azt? Erre nem tudok válaszolni.

Tehát, egy szörnyű vég lesz-e, vagy egy vég nélküli szörnyű élet?

Amit tudok: a Birodalom minden eresztéke epedezik, és a hanyatlása 2019-ben csak gyorsulni fog.

A Saker

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________