2019-01-05 nap bejegyzései

(2721) Vallomás

Tibor bá’ online

 

Nem bírom tovább magamban tartani, kikívánkozik belőlem. IGEN, engem is Soros fizet, az a Soros, aki annak idején fizette O1G angliai ösztöndíját is. Az igazság az, hogy Soros annyira bőkezű, hogy ajánlatának nem lehet ellenállni. Különben is, nem akar ő rosszat, egy nyitott társadalmat akar (open sociaty). Feltéve, hogy még nem gondolta meg magát. Ehhez persze hozzátartozik az is, hogy a muszlim migráncsokat szeretni kell. Nem szabad őket továbbengedni Németországba. Telepedjenek itt le. Nekem is van három afgán tinédzserem a pincében. Így pofára alig lehetnek idősebbek 30-nál. Kevéssel beérik. Először csak azt kérték, hogy Éva ne mutogassa az arcát. Amikor ennek ellenálltunk, akkor mind a hárman megerőszakolták. Ekkor emelte Soros az apanázsomat a duplájára, küldött egy arab-magyar szótárt, aminek segítségével megtudtam, hogy én követtem el hibát. A muszlim kultúra szerint az a nő szabad préda, akinek lehet látni az arcát.

Van azonban egy hatalmas problémám. O1G trónja megingott. Ha megdöntik, akkor Soros nekem egy pennyt se fog küldeni, mert ez a mihaszna ellenzék alig várja, hogy a határokat kinyissa, és akkor már nem lesz szükség az én migráncs barát propagandámra. Viszont át se mehetek a másik táborhoz, mert ugye az megbukik. Nincs mese, a három afgánon valahogy túl kell adnom, át kell mennem O1G táborába és mindent elkövetni, hogy ne bukjon meg, mert akkor… Nem jó, ki fog akkor engem fizetni? — Hé, kedves O1G szekértolók! Hol lehet jelentkezni?

Tudjátok, hétvége a humoré. 😀

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________