2018-09-30 nap bejegyzései

(2630) Eladó a szűzhártyám átszakításának joga

Tibor bá’ online

 

Nem az első, nem is az utolsó, amikor egy ifjú hölgy úgy dönt, azt engedi magába behatolni az első alkalommal, aki a legtöbbet fizet érte. Ennek legegyszerűbb módja, ha árverésre bocsátja nemi szervét.

Egy „Amy” névre hallgató londoni csaj megkeresett egy német web-site-ot, akik ilyesmivel (is) foglalkoznak. A kikiáltási ár 59.000 $ volt, de e sorok írásakor már 1,4 millió $ és ki tudja, hol áll meg. Hogy kinek éri meg ez a kb. 400.000.000 Ft azt a néhány percet, aminek a vége egyetlen magömlés, az korunk legelviselhetetlenebb állapotának az eredménye. Nyilván annak, akinek vagyon ezen összeg sok ezerszerese. Elképesztő összeg, jó, hogy a tízes számrendszerben kifejezhető, de értelmezhetetlen.

A hőskorban a fiatal nők nem így gondolkoztak, ez a szertelen vágy az anyagiak megszerzésére egy teljesen új jelenség. Ha valaki erre képes egy adott cél érdekében, akkor mire nem. Hol lenne a határ? Kémkedés, hazaárulás? Egészen biztos nem. Testvér, anya, férj gyilkosság? Talán.

Oh, hát Amy nyilatkozott könnyekig megható szöveggel: Szörnyű sokat, gyötrődve gondolkodtam rajta. Egyfelől jobbra fordíthatja az életem, lehetőség ad arra, hogy segítsek a szüleimen és visszaadjak valamit abból, amit tőlük kaptam (megható). Utazhassak a világban és fizethessem tanulmányaimat. Szüzességem eladása egy fantasztikus lehetőség.

Különben a szüzességet orvosilag igazolja, illetve azt, hogy életében nem szexelt. Ezen kívül pszichológus igazolja, hogy szellemileg ép. És persze Amy-nál van a szerva. Eddig 3 jelentkezővel randevúzott, illetve beszélgetett el. Még nem döntött, hogy kit enged magágba, és esetleg kaphat magasabb ajánlatot. Szóval vár.

Én ezt úgy interpretálom, hogy keresi a legszimpatikusabb férfit. A végén még élvezni is fogja. Javasolnám a nyertesnek, hogy kösse ki, ha a nőnek orgazmusa lenne, az összeg fele visszafizetendő. 😀

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________