2018-09-13 nap bejegyzései

(2615) Bevégeztetett

Tibor bá’ online

 

Orbán Viktor bezsebelte élete negyedik két-hamadát. Nem Magyarország, még csak nem is a Fidesz. Ez kizárólag Orbán Viktor kétes értékű rekord teljesítése. Nem, nem a migráns ellenességéért, ahogy az be akarja nekünk állítani. Nem azért mert megvédte a magyarokat. Nem azért mert kerítést épített. Azért, mert „Európa messze a legkorruptabb országává változtatta hazánkat. Mert egy különös diktatúrát valósított meg, „alkotmányos diktatúrát”. Vagyis a törvényeket (beleértve az alaptörvénynek elnevezett alkotmányt is) folyamatosan saját szája íze szerint változtatja.

Személy szerint én nem azon lepődtem meg, hogy Európa 70 százaléka Orbán ellen fordult. Hanem azon, hogy 30 százaléknak még mindig nem nyílt ki a szeme, még mindig nem elég az ámokfutása. Vajon mi kell még ennek a 30 százaléknak? Hogy Orbán bevezesse a halálbüntetést és kivégeztesse azokat, akik nem hajtják végre rémálmait? Mert ez is bekövetkezhet, ha kirúgnak az unióból.

Azonban azon  már meg se lepődök, amit ez a korrupt, szar, gerinctelen, megélhetési ellenzék csinál. És azon sem, hogy ezt a gyalázatos bandát a magyar média tartja életben. Nem vitás, Orbán parancsára.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________