2018-09-02 nap bejegyzései

(2605) Celebek

Tibor bá’ online

 

A celebration angolul azt jelenti „ünneplés”. A celebrity pedig ünnepelt, híres embert jelent. Na, ez túl hosszú, lett belőle „celeb”. Mire jó fenntartani a celeb intézményt? Arra, hogy a média teli tömje vele magát. Elvégre nincs mindig olyan hír, ami érdemes közölni, de a celebek mindig csinálnak valamit.

Celeb természetesen a pártállam alatt nem volt, illetve a média egy kicsit igényesebb volt. Most viszont nincs pártállam, szabad a gazda. A közölni való igénytelenségének nincs felső határa.

Naponta visszatérő jelenség Palvin Barbara, akiről nem tudom, hogy micsoda csak azt látom, hogy félig nyitott ajkakkal, bambán bámul a távoli semmibe. Megvan, akkor ez manöken azok vágják ezt az érdektelen fásult pofát. De miért kell mindennap bemutatni?

Különben ez még a legelfogadhatóbb, de itt van Sarka Kata, aki már nem is Sarka Kata. Hetekig tudták nyújtani, hogy elvált, nem vált el. Ő maga nem nyilatkozott, csak szorgalmasan rakta fel a képeit, mert a rajkongók „mellbimbóiért ölni tudtak volna”. Ez aztán a hír, ölni tudtak volna érte. Egy mellbimbóért? Ha szét teszi a lábát, akkor kiirtják érte az egész országot?

Egymásra licitálnak. Ma megtudhattuk, hogy Vajna Tímeát lehugyozta a férje. Ez aztán a celeb, az egyik pasit börtönbe juttatja, hetekig beszélnek róla. A másik pasival nyilvánosan lehugyoztatja magát, mert megérintette egy medúza. Ezen aztán van mit ünnepelni. Ja és mindez egy luxushajó fedélzetén.

Nem írok, többről, mert több száz celebünk van, de a jelenség, a primitívsége miatt megérdemel egy vasárnapi posztot.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________