2016-02-16 nap bejegyzései

(1822) Zika vírus másodszor

Tibor bá’ az igazság keresése online

 

~q191Nem tudom, hogy ezt hányszor lehet csinálni, valószínűleg sokszor. Szóval a WHO (Egészségügyi Világszervezet) jelezte, hogy a Zika vírus elterjedése egy globális egészségügyi vészhelyzetet jelent, de részleteket nem árult el. Minden esetre a „presstitude” mainstream média átvette a terepet és teli kürtölte az étert a veszéllyel. Lehet tehát beszarni és rohanni a háziorvoshoz, hogy gyerünk azzal a vakcinával, ki a fene akar kis fejű gyereket. Csakhogy van egy kis baj, még a vakcinát nem fejlesztették ki.

Viszont időközben történt valami érdekes. Argentínában a „Physicians in Crop-Spayed Towns” nevű szervezet, vagyis néhány orvos, akik hadakoznak a vegyszeres irtás ellen, jelezték, hogy a Zika vírus által okozott betegek legnagyobb része olyan helyen él, ahol a Piriproxifen nevű vegyszert tettek a ivóvízbe, hogy megöljék a szúnyogokat. Ez a megölés úgy történik, hogy a fejlődő szúnyoglárvák a vegyszer hatására deformálódnak. Csakhogy, az orvosok szerint, nem csak a szúnyog lárvák deformálódnak, de a terhes nők méhében fejlődő embriók is. Az ivóvíz vegyszeres kezelését 2014-ben indították be, és mit ad isten, azokon a területeken a kis fejű (mikrocefáliás) gyerekek azóta születnek tömegesen. Azon töprengek, mekkora baromnak kell lenni ahhoz, hogy valaki az ivóvízbe szúnyogirtót keverjen, mindenféle biztonsági teszt nélkül. Azt pedig az 1957-es Thalidomide eset óta tudja a világ, hogy a vegyszerek az anyaméhben lévő embriókra fokozott erővel hatnak.

Még egy érdekesség, a piriproxint egy japán cég, a Sumitomo Chemical állítja elő, akik a Monsanto stratégiai partnereik. És ezzel nem fogytunk ki az érdekességekből. A Global Research 2016. február 15.-i jelentése szerint a zika vírust mesterségesen állították elő laboratóriumban. A vírus szabadalmi joga a Rockefeller Alapítványé. Akit érdekel az angol nyelvű forrás az ide kattintson. Érdekes módon erről a magyar médiai is hallgat, viszont megtudhatjuk, hogy VV Éva milyen színű bugyit húzott ma fel. Tudatosan hülyítik a népet.

___________________________________________________________
___________________________________________________________
___________________________________________________________