2016-01-16 nap bejegyzései

(1798) Muzulmán etikett

Tibor bá’ online

 

~q191Mára már kiderült, hogy a kölni szilvesztert követően több mint 700 feljelentés érkezett a rendőrségre, amelyek legnagyobb hányada szexuális jellegű. Ez a szám minden képzeletet felülmúl, így nem kell csodálkozni, hogy Mutti Merkel népszerűsége hatalmasat zuhant. És persze az is várható volt, hogy a másik oldalon beindul az ellentámadás, amit az alábbi videó mutat be, a jól kitalált finom stílusával. A lényeg az, hogy egy angolul megnyerően beszélő (feltehetően) muszlim fiatal férfi bevezeti a nézőt a kísérletbe, aminek lényege, hogy egy muszlim nő 5-5 órát sétál New Yorkban előbb „kihívó” ruházatban, majd burkában. Az első óra alatt számtalan megjegyzés hangzik el a járókelők részéről, sőt horogra akad egy férfik, akit a nő nem tud levakarni, mígnem a felvételt készítő kollégák megoldják a kényelmetlen helyzetet.

 

Mielőtt tovább lépnénk, hadd hívjam fel a figyelmet arra, ha egy „felmérést” a tudományosság igényével kívánunk végezni, akkor ügyelni kell a „kontroll csoport” azonosságára. Itt az európai ruhában pózoló nőnek messze az átlag feletti mellei voltak, ami önmagában is rendkívül figyelemfelkeltő. Ráadásul a járása is „kihívó” volt. És az se elhanyagolható, hogy közismerten a fiatal, burkás, muzulmán nőkkel való ismerkedés adott esetben a férfi életébe is kerülhet, ha a nő családja valamit kifogásol. Vagyis nem csak a ruházat közötti különbséget tesztelték. Ettől függetlenül, el kell fogadni, hogy az európai nőn megakad a férfiak szeme.

A hozzáértők azt állítják, hogy muszlim felfogás szerint az európai nők kurva módján viselkednek, kurva módján öltöznek, ezért kurva módján bánnak velük. Ez tehát a mentő körülmény. Ezzel kapcsolatban csak egyetlen egy kérdést teszek fel. Ha Európába jönnek, nem nekik kellene változtatni a szemléletükön, és tudomásul venni, hogy itt így öltözködnek, és elvárják a tiszteletben tartást.

__________________________________________________________
__________________________________________________________
__________________________________________________________