2016-01-10 nap bejegyzései

(1793) Szilveszteri meglepetés?

Tibor bá’ online

 

~q191Aki ismeri (Angela Merkel nem ismeri) Gustave Le Bon szerző „A tömeg” című szociális tanulmányát, az tudhatta, hogy az Európát megszálló muzulmán tömeg előbb vagy utóbb kimutatja foga fehérjét. Röviden a lényeg az, hogy tömegben az emberek sokkal bátrabban, agresszívebben viselkednek, mint egyénileg. Akiknek ilyen hajlamaik vannak, azok ösztönszerűen sokad magukkal közlekednek, ami például igen jellemző a magyar cigányokra. (bocsánat, cigányéletformát követőkre).

A helyzet az, hogy európai mércével mérve egy fiatal muszlim férfi egyáltalán nem piskóta. Ebből egy ezres tömeg pedig félelmetes csorda, ami bármire képes. Követve a PC szabályokat a kölni „eseményeket” első nekifutásra el akarták tusolni. Ami elég nagy rövidlátásra vall, mert több mint 120 nő jelezte a szexuális abúzust. Konkrétan a félrészeg csürhe melleket fogdosott, szoknyák alá nyúlt, bugyikat tépett le, és két nőt meg is erőszakoltak. Aztán hamarosan kiderült, hogy több német és más nagyvárosban hasonlók történtek.

Frau Merkel (fogalmam sincs eddig miért nem kergették még el a németek) végre elhatározta, hogy a bevándorlási törvényen szigorítani kell. Az események után elkezdeni gondolkodni a legbutább állampolgár is tud. Egy vezetőtől azt várná el az ember, hogy különböző intézkedéseinek előre tisztában legyen a hatásával. Merkel nem volt, pedig ez még csak a kezdet. Gondoljatok bele, alig néhány napja vannak Németországban és máris oly biztonságban érzik magukat, hogy megengedték maguknak ezt a kis „kiruccanást”. Mi lesz, ha megmelegszik seggük alatt a szék?

A helyzet az, hogy mi lenézzük őket a primitívségük miatt. Ők viszont minket néznek le a gyenge/gyáva reagálásunkért, és…. a maguk primitív szemszögükből nézve igazuk van, de ez egyúttal arra is sarkalja őket, hogy így vagy úgy ellenünk forduljanak. Tegyük fel, hogy a német rendőrség összekapja magát, a sarkára áll, és ezzel vége az ügynek. Néhány embert bíróság elé állítanak, elítélnek, majd kiutasítják az országból, amivel a viharfelhők nem szűnnek meg.

Aki nézte a beözönlő tömeget, az észlelhette, hogy messze túlnyomó többségük fiatal felnőtt férfi, a legpotensebb életkorban nők nélkül. Ráadásul a sötét bőrűek körében a fehér bőrű, szőke nők igen kívánatosak. Ez így együtt egy veszedelmes recept. Borítékolható, hogy a nagy befogadó országoknak még igen komoly bajaik lesznek ezzel a primitív muzulmán csürhével. Frau Merkel hagymázas ötletéért a németek még komoly árat fognak fizetni.

___________________________________________________________
___________________________________________________________
___________________________________________________________