(1893) Szex, szex és szex

Tibor bá’ online

 

~p001Ért már néhányszor a vád, hogy „állandóan” szex a téma. Nem állandóan, de viszonylag gyakran. Az ok két részből áll. Egyfelől a szex az ember életében kiemelten fontos helyen áll. Másfelől a magyar szex kultúrán van mit javítani.

Női panasz (40 felett)

Nem értem, a férjem sohase kezdeményez. Régebben büszke voltam arra, hogy meglehetősen rámenős voltam, de most már unalmas ez a szerep. A férjemre nem lehet azt mondani, hogy ágyon kívül passzív lenne, sőt, ez ellenkezője. Mi a fenét tegyek, hogy néha-néha előbújjon belőle az ősember?

Van, akinek tetszik, hogy ide-oda cseréli a szexuális dominanciát, de olyan is van, aki ezt nem kedveli. Ha a férjed szexuális forgatókönyve befogadó szerepről szól, számára nem túl könnyű a kezdeményezés. Ráadásul mogorva lehet, ha kikényszeríted megszokott helyzetéből.

Teszteld le a rugalmasságát egy specifikus kéréssel, amivel kapcsolatban egyértelmű utasítást adsz arra vonatkozóan, miként szeretnéd, hogy megközelítsen. Ez persze egy elrejtett dominancia, de kezdetnek elmegy.

Az alfa pozíció mindenféle kapcsolatban, legyen az szexuális vagy bármi más, bonyolult és dinamikus. Abba tehát nincs semmi különös, hogy nem szexuális kérdésekben a dominancia nála van, házastársak esetében ez gyakori.

De mielőtt nekilátsz a feladatnak, alaposan gondold át, mert a kialakult szexuális helyzet adta erotikát felboríthatja.

 

Anális szex

Az utóbbi időben „divatba jött” az anális szex. Van, aki él-hal érte, van, aki el se tudja képzelni. Mit lehet erről tudni?

  1. Akinek már volt alapos hasmenése, az tudja, hogy a végbélvég, vagyis az ánusz, igen érzékeny tud lenni. Éppen ezért akinek aranyere van, vagy egyéb kellemetlensége annak nemigen érdemes ilyen tevékenységben részt venni.
  2. Jól meg kell válogatni a partnert, mert a bizalom rendkívül fontos. Csak akkor érdemes megpróbálni, ha a partner az első kérő szóra felhagy a tevékenységével. A rámenős, vagy ügyetlen partner nem a legszerencsésebb vállalkozás ebben a témában. És ugye az előjáték itt a legfontosabb.
  3. Első alkalommal fontos a lassúság. Ellentétben a vaginával a végbél nem egy egyenes cső, vagyis enyhén görbült. Ez az oka annak, hogy a behatolásnak lassúnak és óvatosnak kell lenni, különösen az első alkalommal. Nem egy rossz ötlet, ha a leendő behatoló kipróbálja saját végbelét.
  4. A végbélnek természetesen üresnek kell lenni, különben kellemetlen meglepetésben lehet részesülni. Egyébként a végbélnél nincs természetes síkosító anyag termelése. A kereskedelemben kapható számtalan síkosító közül a víz bázisút szerencsés alkalmazni, és minél többet annál jobb.
  5. Anális szexet elsősorban azok élvezik, akik akarják. Akire rá van kényszerítve, az gyűlölni fogja. Magyarul, csak akkor próbáld, ha magadnak akarod, nem a partnerednek.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

9 gondolat erről: „(1893) Szex, szex és szex

  1. Meg itt is: 😉

    http://www.sexo24.com/hu/305/teen_anal/1.html

    Bár én inkább hardcore szex párti vagyok (pasi és csaj között), nem szeretem az anális szexet (még nézni sem). 🙂
    Esetleg olyan esetben jó a férfinak az anális szex, amikor a csaj pinája túl tág, a segglyuk viszont biztosan szoros (de nem szaros 😀 ), jobban izgatja a férfi péniszét (bár én még nem próbáltam, csak videón láttam). 😛

  2. Érdekes, hogy most nincs annyi komment. 🙂

  3. 4:
    Mert az obscene szórakozásokat nem engedtem át.

  4. 5.
    Hát azt el is tudom hinni, nekem már a 2. is necces volt. 🙂

  5. De hogy egyáltalán senki se kommenteljen ide…
    Ki fogunk így pusztulni…

  6. 7:
    Anális szex-szel a szaporodás aligha oldható meg. 😀

  7. Arab fogamzásgátlás:
    Gyereket akarok, első lyuk,
    van már elegendő, hátsó lyuk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük