(1774) Orgazmus napja

Tibor bá’ online

 

~q063Angliában tegnap előtt volt az orgazmusok napja. Hogy ez pontosan mit jelent azt nem lehet tudni. Jelentheti, hogy minden angol nőnek kötelessége távol tartani magát az orgazmustól, legalább ezen a napon. Viszont azt is jelentheti, hogy ezen a napon, legalább ezen az egy napon, joga van egy orgazmusra. Na jó, de kitől? És miért csak a nők? És mikor lesz nálunk is orgazmusok napja? Lehetne, mert a Fidesznek egy árva fillérjébe se kerülne (mint az 50 liter lepárlás) viszont a nép, az isten adta nép boldog lehet – legalább egy napon át – ha kitart addig a hatás.

Azt különben előre sejtettem, hogy az orgazmusok napja nem múlhat el némi statisztika nélkül. Nem is. Ezek szerint a nők 15 százalékának naponta van orgazmusa (irigylésre méltó csoport). Hetente 2-3 alkalommal viszont 49 százalékának van. Hetente eggyel dicsekedhet 19 %. Havonta eggyel 3 százalék szégyenkezhet. Viszont két százaléknak soha az életben nem fordul elő, és ezek nem az apácák.

Aztán van, akinek ilyenre sikerül:

____________________________________________________________
____________________________________________________________
____________________________________________________________

19 gondolat erről: „(1774) Orgazmus napja

  1. 1:
    Mert a férfiak ezt a fizetőeszközt örömmel elfogadják. 😀

  2. 15+49+19+3+2=88. Mi történt a maradék 12%-nyi csajjal? Ja, azok azt sem tudják, hogy van 3,14nájuk?

  3. 1- 2 :
    Így van- de a valóságban ezért a férfi anyagilag, fizikailag és lelkileg 1000x megfizet. :DDD

    Amúgy, hogy én mennyire gyűűűlölöm azt a rohadt svíícccerdüccsöt!

  4. 3:
    A 12 % „occasional” csak én átugrottam, mert hívtak vacsorázni, és nem gondoltam, hogy valaki össze fogja adni a százalékokat, de most már tudom, hogy semmi se oly édes öröm, mint engem lebuktatni. 😀

  5. 4: Nem jöttem rá hogy svájci, német tudással is kb. csak annyit értettem belőle, mintha hollandul beszélnének.
    Nem csoda, állítólag a németek részére is fordítani kell 🙂

  6. 4. Ouse M.D. igazi aranyat érő komment. 😀 +1
    Én sem szeretem.

    5. Tibor bá’ 😀 nem mindenkinek, hidd el.

    6. hubab… osztrák némettel, azaz bécsivel megérteni a szvicsert. És voltam olyan helyzetben, hogy az osztrák paraszt bácsit senki nem értette, se tanárok, se nebulók, csak egy magyar kissrác, én. 😀 én fordítottam osztráknak osztráktól, mint 13 éves magyar. 😀

  7. 7: Jövőnk: ez jó! 🙂
    „én fordítottam osztráknak osztráktól, mint 13 éves magyar.”

    Hasonlóan jártam Barcelonában, amikor egy spanyolul gyatrán beszélő, enyhén illuminált állapotban levő katalán csak az én közvetítésemmel értette meg magát a többi spanyollal. Pedig mindenki végig csak spanyolul beszélt.

    Szerintem a magyar nyelv szerkezeti felépítése, logikai és matematikai precizitása tesz fogékonnyá minket arra, hogy más nyelveknél a hibákat is jobban észrevesszük és jobban megértjük a közlő de hibázó eredeti szándékát, mint az adott anyanyelvűek.

  8. 7 Jövőnk
    A helyi nyelvjárásokkal mindig gondom volt, nekem már Bécsben is problémás volt a helybeliek megértése, ha egymás között beszéltek, – mondjuk két eladó – abból semmit sem értettem, ha viszont én érdeklődtem, mindjárt tudták, hogy kell válaszolni hogy én is értsem, lehet osztrák akcentussal is hochdeutschul fogalmazni, és a városiak tudnak is.
    De egy kollégám, aki Bécsben dolgozott mondta, hogy volt olyan tiroli munkatársa, akit ő képtelen volt megérteni, pedig született sváb gyerek volt, aki Bécsben otthon érezte magát…
    Te hol szedted fel a helyi nyelvtudást?

  9. Ügytűnik, orgazmus ügyben kevesebb szakértő van, mint politkában vagy zsidózásban… Sőt, a német nyelvjárások is előbbre kerültek a sorban mint az orgazmus.

    Persze…
    Senki se mer Tibor bá’ tapasztalataival versenybe szállni.

    Persze a klíma meg a bevándorlás miatti aggódástól könyékig rágott körmökkel már nem lehet csodákat tenni…

    Meg… ahogy elnézem, az orgazmus is egyre inkább magánügy lesz… Még a partner is csak zavar a szuszogásával, izzadásával…

  10. 10:
    Mivel legtöbb helyen a feleség is hozzáfér a honlapomhoz a férjek kerülik a témát. Aki olyan merészet ír, mint Observer, ott a feleség nagy ívben tesz a honlapomra. Ez a jelenség kulcsa. Különben ez nem szex, ez komikum.

  11. 11-re
    De az is lehet hogy az ide látogatók zöme túlságosan konzervatív, hogy finoman fogalmazzak, így az ember kétszer is meggondolja, írjon-é valami szaftosat.

  12. 12: Nem hiszem.Különbem az INDEX-en néhány órája fut egy jó hosszú cikk az orgazmusról. Nem volt türelmem végigolvasni. 😀

  13. 11 Tibor bá’

    Gondolod, hogy a férjeknek alapvetően különböző véleményük van az orgazmusról a feleségüktől ? Már attól eltekintve, hogy a női orgazmus csak egy mítosz, amivel egymást ugratják a hölgyek ? ?

  14. Szerintem az orgazmus és a ‘nyelvjárás’ között elég szoros a kapcsolat. 🙂

    11: Szextémában nem is szoktam írni – főleg mert csak egy személlyel kapcsolatban van tapasztalatom. 😉 Az meg ide kevés… 🙂 /Szóval izé… jobb félni, mint megijedni… 😉 /

  15. 14:
    Éva azt üzeni neked, hogy hülye vagy. 😀

  16. Elfogultsággal vádolható vélemények szerint – én is – szakértője vagyok a témakörnek…hihi, de én is inkább csinálnom, mint írom, vagy olvasom:)Persze eszem ágába sincs Tibor bá’ tapasztalataival versenybe szállni.

    Nem csak Observer szerint szoros a kapcsolat orgazmus és a ‘nyelvjárás’ között. Mondhatni egy nyelvet beszélünk…azzal együtt, hogy igazándiból mellékszereplői vagyunk ennek a női orgazmusos történetnek:

    A holland ADAM együttes tagjai elhatározták, hogy elénekelnek egy számot. Az jutott eszükbe, hogy mi lenne, ha vibrátort használnának közben… Itt a végeredmény! https://youtu.be/3h37xswCoY0

    Bár mintha egymást ugratnák a hölgyek, Attila által említett mítosz igaznak bizonyult…

  17. 17: Lehet, hogy nekem hamarabb lesz orgazmusom az ő vibrátor használatuktól mint nekik? Kiábrándító! 🙂

  18. Már pedig van női orgazmus, csak nekünk nem olyan egyszerű elérni, mint a férfiaknak, illetve jobban meg kell érte dolgozni (persze ez egyén függő is). Na meg nem mindegy, hogy milyen volt az első szexuális tapasztalat, mert a rossz dolgok egy életre kihatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük